hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Respektere hverandres tro, og meninger!!!

  • 02.10.2010, 15:25

Hvorfor skal enkelte kristne prakke på andre troen sin???  Hvorfor kan ikke jeg ha min egen mening uten at de skal sende meg til hælvete, og andre forlatte steder??  Jeg blander meg da ikke borti hva de tror på, da burde det være rimelig at jeg får ha mine meninger!!

Jeg tror ikke på gud og jesus... men jeg tror at det finnes mye her i verden vi ikke kan forklare, og kanskje er det like greit. Kanskje det skal være noen mysterier vi ikke klarer å løse!!   Kan ikke helt forstå at vi som mennesker ikke kan godta hverandre for den vi er. Hva vi tror på burde ikke være viktig i det hele tatt. Det som er viktig er hva slags person vi er, og hvordan vi oppfører oss mot hverandre. 

Jeg er ikke synsk og kan ikke snakke med døde mennesker, men jeg har følt dem og sett dem noen ganger.  Har diskutert temaet noen ganger etter uttalsene om Prinsess Märtha Louise, og jeg ser hvordan enkelte reagerer når jeg forteller om det jeg har opplevd.  Noen tror ikke på det jeg forteller, og prøver å finne logiske forklaringer på det.....  De kommer med mange argumenter, men jeg gidder ikke å diskutere saken for de kommer aldrig til å tro på meg alikevel. De har full rett til å ha sine meninger om temaet, men hvorfor skal de overbevise meg om at jeg ikke har sett det jeg har sett.

Enkelte mennesker siterer det ene bibelsitatet etter det andre for å forsvare det som skjer i verden og i livet sitt, da kan jeg ikke hjelpe for at jeg blir veldig provosert og sint. Det står sikkert mye fornuftig i bibelen, men for meg skurrer det når hele livet skal leves i tråd med en bok. 

Dette er et tema man kan diskutere i timesvis uten at man kan bli enig, her er det like mange meninger som det er mennesker. Det er her jeg mener at med litt respekt, så skulle man alikevel kunne komme overens. IKKE SANT!!

1 Kommentar

Linda

02.10.2010 kl. 17:58
Jeg er så enig med deg at jeg ikke kan få sagt det nok!!! For det første tror jeg verken på Gud,jesus,himmel eller helvette! Men jeg tror på et liv etter døden,der mennesker og dyr lever i harmoni! Derfor,når vi tragisk nok har mistet dyr vi har vært glad i,sender jeg dem til mammaen min som har vært på den andre siden i 8 år,hos henne vet jeg de får det godt ;)! Dette er min tro,men jeg prakker den ikke på andre,jeg går ikke rundt og ringer på dørene til folk og snakker om det,for det er like dumt som å hogge ned et tre når det nærmer seg jul,å drasse det inn i stua og overpynte det! ikke rart bikkja tisser på det! Jeg har derimot ingenting mot mennesker som har en tro,det har det fullt ut lov til,bare de holder seg i kirkene sine eller moskeene og i den duren! For det værste jeg vet,med hånda på hjertet er de jævla jehovas vitnene,som knegår dørene dine! Jeg har inget høyere ønske enn å be de dra seg dit peppern gror! Sist gang var jeg "uheldig" å missa de,for hundene klarte å skremme de bort! Å nei, jeg sendte ikke hundene etter de,men vi har en 2 mål stor hage med gjerde rundt, å jeg takker all verdens makt for at hundene var løs den dagen ;)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no