03.10.2010

Ble vekket av Ronja som tok løpefart å hoppet opp i senga mi kl 09:00. Hun mjauet høyt inn i ansiktet mitt og forsvant. Tenkte at nå er det tomt i matskålen, men det var ikke det. Hun syntes nok det var på tide at mammen skulle stå opp, og koze med henne og søsteren.  Når jeg snakket å rørte på meg kom Vinja oxo, og da lå vi en liten stund sammen og slappet av.  De malte begge og kozte seg. Tilslutt måtte jeg bare komme meg opp.

Jeg hadde en megaoppvask å takle (har ikke oppvaskmaskin), og bestemte at den skulle jeg ta med en gang. Greit å få den unna, for utover dagen blir det et tilltak å begynne med.

Etter å ha gjort det jeg måtte til morran, laget jeg meg en stor kopp kaffe og tente masse te-lys i stua.  Nå sitter jeg her å slapper av med kaffen, og hører på Vinyl 107 på nettradion.  Herlig radiostasjon for oss som overlevde 70 og 80 åra, og som bare spiller musikk som har blitt gitt ut på vinyl plater. Jeg fant stasjonen en sommerferie på Sjælland, og har vært hekta siden. Har forsøkt å høre via data, men da detter jeg ut hele tiden…. Så kjøpte jeg en Pinell internett/DAB radio, og da var kanalen i boks :o)

Niesen min Maria Elena er 18 år i dag :o) Grattis med den store dagen til henne.

Min biologiske mor fyller 67 år idag oxo, og nå sitter jeg å lurer på om jeg skal ringe henne eller ikke.  Det der høres kanskje litt merkelig ut, og vurdere om jeg skal ta kontakt eller ikke….., men vi har ingen kontakt per i dag.  Jeg ble første gang kjent med henne i 2001, og vi hadde en ganske bra kontakt i noen år…..PÅ TELEFON. Hun har problemer med angst og mye annet, og det var et IKKe TEMA å besøke henne.  Til slutt gadd jeg ikke mere, hun ble redusert til en ukjent stemme i telefonen. Toppen var da hun ble fornærmet for at jeg tok min biologiske fars etternavn og ikke hennes.

For noen år siden hadde hun vært veldig dårlig, og tanta mi ringte å lurte på om jeg kunne ringe henne å prate litt.  Dette var rett før jul, og jeg ringte henne på julaften.  Vi pratet lenge sammen, og det var riktig hyggelig. Etter det tenkte jeg at nå som jeg strekte ut hånden først, ville hune ringe meg tilbake…. IKKE. Dette var i 2006, og jeg har ikke hørt noe fra henne siden da. Noen syntes kanskje at jeg burde fortsette å ringe, men jeg orker bare ikke….!!! 

Jeg får se hva jeg bestemmer meg for i løpet av dagen.

I går kveld ringte naboen på å lurte på om jeg hadde lyst til å komme inn på kaffe og kake. Jeg var egentlig mett etter middagen, men siden jeg satt alene tenkte jeg at det vill jo være kozelig. Datter’n dems hadde bakt en nydelig kake, som de hadde fått med seg hjem siden de skulle reise bort. Hele kaken var mouse aktig med et sjokoladelag i bunnen, og et lysere opp med et hint av annanas, og på toppen et lag med ananas gele. Hmmm, det var godt.

Ronja og Vinja har bestemt at de skal løpe rundt hele leilighet etterhverandre, og så sloss litt innimellom. Nå fyker lodottene rundt beina på meg, he he….. Sånn er det bare, når man har katter…. En kan ikke ha støv på hjernen, da hadde man blitt gal :o)

4 kommentarer
    1. Herlig og bli vekket på den måten da;-) Vi har og sengen våres fyllt opp med pusekatter som vil at vi skal stå opp 😉
      Greit og få unna oppvasken, hohoho.. eg hadde meg en runde på kjøkkenet eg og, men eg er sløv da for eg har oppvaskmaskin, men det er bare så masse arbeid og sette tingene rett inn der isteden for på disken, hehehe.
      Ha en flott søndag videre

    2. Koselig Ã¥ lese om kattene dine. Mine to ligger pÃ¥ badet om natten… godt og varmt der…
      Var oppe i seks tiden og slapp de ut… Ligger i huset sitt ute til vi stÃ¥r opp i 9 – 10 tiden…
      Ha en fin søndag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg