hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Oktober's stabel med regninger betalt, puh....

  • 16.10.2010, 13:05

Etter at alle regningene er betalt, ser jeg at jeg nok ikke skulle ha brukt så mye penger i Sverige i går.....  Jeg kom ikke så godt ut denne måneden heller, men ikke fult så ille som forrige gangen.  Jeg beviste ovenfor megselv at det fint går ann å klare seg på lite.  Er jeg litt gjerrig i noen uker fremover, og ingenting uforutsett skjer så ser det ut som om jeg kan ha noen kroner igjen på kontoen :o) 

Jeg viste at det kom til å bli litt stramt noen måneder fremover, men så blir det bedre... 

4 Kommentarer

liv

16.10.2010 kl. 13:33
Brukt litt for mye penger jeg og i det siste, to nye sofaer... så jeg får sutte på tommelen en stund... Ble jo fint i stuen da... Kanksje jeg legger ut bildet etterhvert... Må bare få rydda litt etter bursdagen til datra som har hatt overnattings party i natt, så det ser ikke ut her... Kos deg!

Georgine

16.10.2010 kl. 17:59
Ja det var det da. Fort gjort å bruke litt mye innimellom. Men ser ut som du har kontroll uansett da.

Vera Lynn

16.10.2010 kl. 22:29
liv: Det er kozelig med noe nytt, selv om det koster. Jeg skulle hatt en ny sofa jeg oxo, for kattene har klort opp den gamle. Ikke denne mnd i allefall ser det ut til :o)

Vera Lynn

16.10.2010 kl. 22:48
Georgine: Jo jeg har da heldigvis kontrollen, og godt er det :o)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no