Lappskaus ala meg…..

Jeg var skrubbsulten når jeg kom hjem fra jobben, men jeg hadde ingenting i kjøleskapet. Hadde jo glemt å ta ut kyllingfileén før jeg dro på jobben i dag.  Da er det greit med flatpakket kjøttdeig, og frossen lappskausblanding i fryseren.

Først tar man å steker kjøttdeigen:

Så kommer lappskausblandingen i:

Så har man grønnsaks- og urteterninger i, kryddrer med pepper, urtesalt, karve, hvitløkspulver,
balilikum
og estragon:

Lar det hele koze seg under lokk 10 – 15 minutter, og vips så ender du opp med dette:

Nå sitter damen mett, og fornøyd å slapper av etter en god middag :o)

2 kommentarer
    1. Nammis.. Fort gjort i en port. Det såg godt ut!!!
      sv: Har ikke vert på lillestrøm 4 juli, men vi kommer nok engang.. hihi.. ønsket er der, det er jo nesten norges største treff den dagen. Skal si ifra om vi dukker opp neste år, kanskje vi kan møtes.. hihii

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg