hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Å nei, så tett det var......

  • 23.10.2010, 10:58

I går kveld skulle jeg forte meg å vaske opp (har ikke oppvaskmaskin) før en veninne skulle ringe meg. Det skulle vise seg å ikke være så enkelt. Vel, fikk vasket opp så langt gikk det greit, men når jeg skulle tømme kommen for vann var det slutt......

Det dro ingen vei.... bare lå der nede i kommen å vaket... nesten gjepte til meg å sa æda bæda!!!!

Jeg pøste på med plumbo i store mengder, men skjedde det noe... NEI DA.  Ringte på hos naboen for å høre om han hadde en sånn sugekopp, men der var det ingen hjemme. Så jeg pøste på med mer plumbo, og lukket døra. Med så mye gift i vannet, og med to katter som elsker å plaske og drikke av vann, var det best.

Kattene har mat og vannkoppene sine på kjøkkene, så jeg flyttet de ut i entreen.  Det likte de dårlig gitt.  Kjøkkenet er et favorittrommene, og at de ikke kom inn der var ikke akseptabelt. De satt utenfor å mjauet lenge innen de skjønte at den kampen kom de ikke til å vinne.

Var ganske spent når jeg sto opp i dag om plumboen hadde klart å jobbe seg igjennom skiten.....  Gleden var stor når det ikke fantes fnugg av vann i kommen eller utslagsvasken, puh.  Det var så godt å få ryddet og ordnet opp der, for hvis det er noe jeg hater så er det masse rot på kjøkkenet.

I går kveld mens jeg fortsatt håpet at det skulle ordne seg før jeg gikk å la meg, tenkte jeg at hvorfor må DU alltid vente til det blir helt tett før du gjør noe.  Så nå SKAL jeg huske på å slenge litt plumbo i rørene fra tid til annen, sånn at jeg slipper dette her.

4 Kommentarer

carolinesandelin

23.10.2010 kl. 12:11
sv. ja ikkesant! Synes det ble kjempebra! Off er ikke greit når vasken tetter seg nei... men du slapp å ta oppvasken da hehe. Du har veldig fin header btw!

allis

23.10.2010 kl. 16:00
åååh det der med tett vask er noe herk!!! Eg kjøpte meg ei sånn "jordmor" (sugekopp) og den blir flittig brukt, så den kan eg anbefale og ha i hus.

Ha en flott lørdag videre. Nå skinner solen inn i stua, endelig!! vi er omgitt av fjell og på denne tiden av året ser vi nesten ikke sola på huset våres, snart forsvinner den helt og kommer ikke igjen før i februar.. usj...

Vera Lynn

23.10.2010 kl. 17:48
carolinesandelin: Tusen takk huggelig du liker den :o)

Vera Lynn

23.10.2010 kl. 17:54
allis: Sugekoppen vil bli kjøpt, og skal få fast plass i benken.

Blir sola borte hos deg oxo... Jeg har hele familien min på Rjukan, og de mister oxo sola på høsten. Den er tilbake i mars/april, og da har de solfest med karneval i gatene for å feire tilbakekomsten. Kjempekoz.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no