hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Hadde tenkt å legge meg, men....

  • 02.11.2011, 00:31

Så oppdaget jeg at det var Beck på TV2, men kjekkasen Mikael Persbrandt... Da går det jo ikke ann å legg seg enda :o))Kunne selvsagt ha tatt det opp å sett filmen når jeg kom hjem i morgen ettermiddag, men har jeg da begynt å se på så da kan jeg like godt fortsette. Rollefiguren Gunvald er en person man elsker å hater, og sånn er det vel med skuespilleren oxo. Han er jo kjent for å lage store fete overskrifter innimellom!!

Pusene har holdt et svare leven i ettermiddag... De har krangla og løpt etterhverandre og sloss så pelsdottene føyk rundt dem. Tilslutt måtte jeg gripe inn for det var bare fresing og skriking. Etterpå satt de å glante olmt på hverandre en lang stund, og liksom forsøkte å syke hverandre ut. Når det hadde gått en stund til var de verdens beste venner igjen!!

Hadde trodd at det skulle være lang kø når jeg skulle hjem over i dag, men det gikk utrolig smidig... Brukte faktisk kortere tid enn jeg pleide når jeg kjørte over Trafikkmaskinen!!

Nå gir denne damen seg for i kveld, GOD NATT!

4 Kommentarer

I gode og onde dager!

02.11.2011 kl. 08:54
Merkelig hvor godt det er å sitte oppe om kvelden.

hestiaverden

02.11.2011 kl. 12:34
Godteri for øyet!

Joda, dagen i dag fikk en bedre start ;o)

Vera Lynn

02.11.2011 kl. 21:53
I gode og onde dager!: Det er jo nettopp det det er..., spesielt for meg som er ei ordentlig nattugle :o))

Vera Lynn

02.11.2011 kl. 21:54
hestiaverden: Han er jo det :o)) En skikkelig bad guy, hehehe!!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no