hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Når er det egentlig nok...

  • 12.11.2011, 20:35

Så dukket det opp et knippe bilder av kjendiser med mislykkede plastiske operasjoner igjen.Jeg forstår ikke at pene mennesker går til det skrittet å operere ansiktet sitt gang på gang. Ja de blir kvitt rynkene sine, men vakre blir da ikke.

Joan van Ark:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Mickey Rourke:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Lara Flynn Boyle:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Hva med å eldes med verdighet, det er da ikke så farlig om det kommer noen smilerynker. Jeg syntes det kan være sjarmerende, og de ser ikke ut som om noen dårlige Madam Tussaude dukker.

Jeg kan til en viss grad være enig i visse forbedringer for å åpne øyelokk som henger for lang ned, arr etter skader, reskape bryster etter sykdom og kanskje brystforstørring for de som er ganske flate. Mange er helt sikkert uenig i meg, og syntes det er helt greit å operere seg.

Når man ser på gjengen ovenfor her, kan man jo ikke se at operasjonene har gjort dem pene!!!
 

6 Kommentarer

Marit

12.11.2011 kl. 20:45
Uff. Nei takke meg til ufattelig mange smilerynker og skrukkehud heller .. Ikke det at jeg er så fornøyd med meg selv, men jeg er så pinglete at jeg ikke tør gjør noe med alt dette her som dukker opp når en eldes. For som dette vil jeg iallefall ikke bli!

synnovesyr

12.11.2011 kl. 21:35
Det er jo bare trist og se hvordan oprasjoner tar helt overhånd.Kan seriøst ikke forstå at noen frivillig vil se så kunstig og plasikkaktig ut.Klart at noen ganger er oprasjon helt på sin plass,men faren er vel når det blir helt ekstremt.

I gode og onde dager!

12.11.2011 kl. 23:02
Triste greier.

Vera Lynn

12.11.2011 kl. 23:52
midtlivskrise: Nei, jeg er ikke spes fornøyd med megselv jeg heller, men det er meg alt sammen :o))

Vera Lynn

12.11.2011 kl. 23:55
synnovesyr: Det er akkurat det..., hvor går grensen og når skal man sette punktum? Tror det etterhvert blir en besettelse!

Vera Lynn

12.11.2011 kl. 23:55
I gode og onde dager!: Ja ikke sant!!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no