hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Må skryte av megselv....

  • 27.11.2011, 01:09

I dag fant jeg fram husmortrynet mitt, og dro fram Jifbøtta til vindusvasking å gikk med faste raske skritt ut på balkongen. Jeg var jo nødt til det innen jeg fikk sjangse til å ombestemme meg. Syntes nemlig ikke at det er spesielt festlig å pusse vinduer.., men jeg ombestemte meg ikke NEI!!

Bare ute på balkongen er 12 vinduer, og innen jeg var ferdig var jeg ganske kald å det var godt å komme inn igjen. Jeg hadde jo ikke tatt på meg noe annet enn en kortarmet genser, og det ble etterhvert ganske lite. Innen all vinduspussen var ferdig hadde jeg fart over 18 vinduer, puh!!

Jeg strøyk og hang opp røde gardiner i hele heimen oxo, så nå står det igjen å tørke støv og dra over gulvene.

Tidligere på dagen sjekket jeg alle avdentslysestakene for å se om de fungerte eller ikke. Alle var OK da, men i det jeg skulle sette de på plass og sjekke dem igjen funka ikke den ene. Prøvde å skifte pærer, men det hjalp ikke stort. Så noen minutter på kl 18 stresset jeg inn på Claes Ohlsson nede på Bryn, og fikk kjøpt en ny adventslysestake. Jeg var ikke den eneste, hehehe!!



Nå er både matmor og pusetasser trøtte og slitne.... Nå vil kroppen helst i vannrett stilling, og jeg tror at jeg skal høre på hva den sier... for en gang skyld. GOD NATT fra meg :o))





musicnodes
Disney Studio Chorus/Bill Thompson/George Givot: Bella Notte

6 Kommentarer

synnovesyr

27.11.2011 kl. 07:56
Det var litt av en jobb! godt jobba,og veldig gdeilig nåe en er ferdig:)

I gode og onde dager!

27.11.2011 kl. 08:48
Men så er det sikkert fint hos deg nå...

Tove

27.11.2011 kl. 09:00
Flinke deg! Men jammen ser de ut som om det er pusen som har vasket.

Vera Lynn

27.11.2011 kl. 20:24
synnovesyr: Jeg er fornøyd selv oxo :o)) I dag ble resten tatt, så nå kan jeg nyte adventstiden....!

Vera Lynn

27.11.2011 kl. 20:25
I gode og onde dager!: Det ble slettes ikke verst, om jeg skal si det selv :o))

Vera Lynn

27.11.2011 kl. 20:27
Tove: Hehehe, de diltet jo etter meg overalt så de satt ikke mye stille i går de heller. Da blir de trøtte og slitne vet du :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no