Med vatt i hode

Dette er har vært en av de dagene… Ja du vet, dagen hvor man har jobbet med saker som har tatt en evighet for å bli ferdig, og man føler seg lite produktiv. Jeg hater sånne dager, men de kommer innimellom uansett hva man måtte mene om det. Jeg hadde følelsen av at hodet mitt var fullpakket med vatt, og like før lunch var det vanskelig å konsentrere seg. Det hjalp ikke noe serlig at betennelsen i skulderen og albuen min var hjertelig til stedet, og det resulterte i at jeg frøys og svettet om hverandre….

Så da klokka dro godt over 12 slang jeg på meg jakka og gikk ut i det fine været…. Sola hadde kommet fram, men det var ikke noe varmt akkurat. Bena mine ledet meg ned på Oslo City hvor jeg rusla rundt fra butikk til butikk. Stakk inn på KapAhl å kjøpte meg noen nye truser og en stabel med nye sommer som jeg dessuten fikk litt rabatt på. Siste stopp var Nille før jeg måtte opp for å jobbe igjen, og der kjøpte jeg noen flere blomster til lysfatet mitt. Det er ikke så lenge til jeg skal skifte til syrinfargede gardiner, duker og putetrekk å da vil jeg gjerne at fatet og det som står på det skal matche :o))

Jeg hadde en plan for alt jeg skulle gjøre i dag, men kom ikke helt i mål dessverre… Det kommer en ny dag i morgen, den siste før helgen, og da er jeg nok sikkert i mål tenker jeg :o))

Etter at jeg hadde spist middag dumpa jeg ned i godstolen med beina på krakken, og det tok ikke lang tid før øynene sklei igjen å borte var jeg i drømmeland… Jeg kom tilbake til denne verden etter en halvtime, og da hadde Vinja lagt seg oppe på bordet hvor hun glodde på meg. Med det samme hun oppdaget at jeg var våken, mjauet hun og hoppet ned i fanget mitt hvor hun la seg godt til rette å sovnet. Varmen fra henne gjorde meg trøtt igjen, så jeg sovnet og var borte en stund til….

Nabofruen ringte på i sta for å takke ordentlig for blomsten hun fikk av meg i går…. Hun nevnte at hun skulle komme inn på en kopp kaffe i dag når vi snakket, men ting skjer igjennom dagen så det er ikke alltid at det blir helt som man har planlagt. Hun var i allefall veldig glad for blomsten, og jeg fikk en ordentlig bamseklem :o)) Kaffekoppen skal vi nok få til en annen dag når det passer for oss begge :o))

Siden skulderen og albuen min er så kranglete er det godt å vite at det er fredag i morgen og to dager fri til å slappe av å vile dem, og det skal jeg virkelig gjøre oxo. Heimen er relativt støvfri så jeg slipper å sitte å irritere meg over at hybelkaninene fyker forbi uten at jeg orker å fange dem inn, hehehe!!

NĂĄ burde jeg vel egentlig gĂĄ ĂĄ legge meg, men kjenner jeg megselv rett sĂĄ finner jeg alltid pĂĄ et eller annet sĂĄnn at det blir sent alikevel :o))

3 kommentarer
    1. julianogmamma: Ja da, sier hun ĂĄ kikker pĂĄ det du har skrevet over brillene…. Fra spøk til revolver… sĂĄ skal jeg nok virkelig ta livet helt med ro :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg