Middag på Bryn med damene

Nestenblondina, altså jeg, sto opp før hanan og pusekattene var våkne i dag, og ikke var jeg spesielt trøtt heller…. Jeg var nødt til å vaske og føne håret mitt før jeg skulle ut i dag, og siden det tar meg en evighet var det virkelig nødvendig. Skulderen min er fortsatt veldig stiv og smertefull, og det å få armen såpass mye at jeg rekker opp til toppen av hode med føneren og børsten er ikke lett. Jeg sleit og strevde, men tilslutt var håret tørt selv om reslutatet ikke var noe å skryte av.

Klokka 11:15 satt jeg klar hos Fysioterapeuten for dagens tortur, skrekk og gru!! Nei da, det ble ikke fult så ille i dag som det var på mandagen. Hun masserte mer i dag og det var både godt og vondt. Alikevel var det nok til at jeg ble sliten litt senere på dagen. Jeg nevnte for henne at jeg skulle begynne på helsestudio igjen når skulderen var bra nok til å tåle det, og at jeg da gjerne ville at vi gikk igjennom hvordan jeg skulle trene for ikke å overbelaste skulderen og resten av kroppen. Viktig at jeg gjør ting riktig sånn at jeg nyter godt av å trene, og ikke skader meg.

Anne kom rett etter at jeg hadde kommet hjem, og vi dro med en gang…. Vi hadde bestemt med Eldbjørg at vi skulle dra på Opus på Bryn for å drikke kaffe. Eldbjørg er en sprek og oppegående dame på snart 91 år som var min mammas beste venninne, og som har opprettholdt kontakten med. Vi har forsøkt å få til et besøk hjemme hos henne, men det har ikke passet så da fant vi ut å møtes på Bryn i stedet. 

Jeg hadde sett for meg en fiskemiddag, men den type mat hadde de ikke. I stedet ble det ostegratinerte Natchos med kjøttdeig i tomatsaus, en rett som sto på menyen under småretter. Det var endelig stor nok, og jeg klarte ikke å spise opp alt sammen… Godt var det nå i allefall :o)) Vi hadde mye å prate om så jeg tror faktisk at vi var de som satt der lengst av alle, hehehe!! Før vi dro hjem var vi innom Claes Ohlsson og Ultra å handlet litt. Jeg måtte kjøpe inn mat til i morgen da det er min tur å invitere på middag.

Kjøpte en ny vifte hos Claes Ohlsson til 199,- Det kan bli litt vel tropisk ute på balkongen når sola står på for fult, og da er det deilig å kunne sette på en vifte for å få litt bevegelse i luften. Jeg har kommet ut av min svarte periode hvor alt jeg kjøpte var endten svart eller grått. Nå blir det en del rosa, lilla, mint og turkis å da passet jo denne vifta fint :o)) Måtte jo test den ut litt når jeg kom hjem, og Vinja syntes dette var et nytt og spennende leketøy. Hun snuste på den på baksiden, og gikk foran for å gjøre det samme, hehehe!! Hun spratt i været og fløy av gårde når vifta blåste pelsen hennes til alle kanter. Like fort var hun tilbake igjen for å undersøke den litt til, og hun holdt på en god stund. Ronja var ikke like begeisteret å lå litt på siden å kikket på søsteren :o))

De hadde også disse flotte salat, frukt eller bærbollene til 49,- De passer perfekt til en kurv med jordbær. Inni bollen er det en sil som kan tas ut for å skylle innholdet. De fine fargene gjorde nok sitt til at jeg falt for dem, og bare måtte ha dem :o))

Nå har jeg latt kroppen synke langt ned i stresslessen mens jeg nyter en Caramel Latte Macchiato og ser på Mord og Mysterier på TV 2… Er ganske sliten i kroppen etter behandlingen så det er godt å bare sitte å slappe av en stund. Blir nok ikke så sent før jeg krabber opp i senga i kveld tror jeg. Må jo være utvilt til Kongelig Bryllup og besøk i morgen.

Ha en fortsatt fin fredagskveld, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg