Det startet ikke så bra

Slo jeg av PC’n tidlig i går? JA
Fant jeg fram det jeg skulle ha på meg i dag? JA
Satte jeg alarmen til å ringe tidlig i dag? JA
La jeg meg tidlig? JA
Sovnet jeg med en gang? JA
Fikk jeg sove igjennom hele natten? NEI
Hva var årsaken til det?

Jeg våknet igjen sånn ca 01:30 i natt med skikkelig magesmerter, og måtte bare løpe ut på toalettet…. Det stoppet dessverre ikke med den ene gangen nei, og jeg endte med å trimme meg igjennom de neste 2,5 timene før det roet seg ved 04:00 tiden på morningen. Jeg skjønte jo da at jeg ikke kom til å orke å stå opp så tidlig som først planlagt å satte alarmen fram en time. Dessverre så var jeg nok så trøtt og sliten etter all løpingen at jeg ikke hørte alarmen å sov helt fram til kl var nesten 8. Det var ingen god start på den nye uka…

Det ble en hektisk dag på jobben, og til tider følte jeg det kokte litt oppe i hode men det var kanskje greit. På den måten glemte jeg at jeg ikke følte meg helt i slaget!! Formen er nå nesten tilbake til normalen, bare litt slapp og sliten men etter en god natt søvn så har det vel rettet seg igjen.


(arkivbilde)

Det har vært ganske kaldt i dag, og det var ikke mye fristende å kle på seg å gå ut i dag, brrrr!! Jeg vet at det er et helt normalt vær for årstiden, men det betyr jo ikke at jeg behøver å like det? Skal jeg være ærlig så trivdes jeg veldig godt når det var bart på bakken og noen varmegrader ute. Jeg hadde egentlig tenkt å stikke ut en tur i lunchen i dag, men jeg frøys inne å da orket jeg ikke tanken på å gå ut.

Da jeg skulle hjem på ettermiddagen hadde det i tillegg begynt å snø, og blåse litt så det virket enda kjøligere enn gradene viste (-10 C). Jeg pilte avgårde sånn at jeg skulle slippe å være ute for lenge sånn at jeg skulle bli kald og stiv i kneleddene mine. Stakk innom Rema og kjøpte kyllingkjøttdeig og et glass med Saritas Korma som jeg laget til middag.

Nå skal jeg hente meg en stor kopp kaffe og se en episode eller to av Continuum på HBOnordic :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld folkens :o))

6 kommentarer
    1. Slikt skjer innimellom..man vet aldri hva som kan skje i løpet av natten. Håper du er i orden igjen nå. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg