Grå lørdag og frisørbesøk

I dag ringte alarmen 08:30 sånn at jeg skulle ha god tid før jeg skulle til frisørdamen kl 11…. Det skulle jo ikke være nødvendig å vaske håret før jeg skulle til frisørdamen, men jeg hadde ikke noe valg. Tidligere denne uken gikk jeg tom for hairspray, og håret mitt fungerer ikke uten. Den jeg vanligvis bruker kjøper jeg hos frisørdamen, Tec, var tom å da måtte jeg kjøpe en hos Ultra å valgte en som het Got2b. Den hadde bra hold, men den var helt umulig å børste ut igjen. Håret ble helt stivt som papp, og for å få den ut igjen måtte såpe inn håret opptil 3 ganger. Kommer ikke til å bruke den igjen, det er helt sikkert.

Da klokka ringte trodde jeg nesten at jeg hadde satt den for tidlig, for ute var det så mørkt og grått…. Det et skikkelig møkkavær ute med tåka hengende helt nede i tretoppene og lett regnvær… Hadde mest lyst til å dra dyna godt rundt meg å sove videre, men det kunne jeg jo ikke. Jeg kom meg opp og stressa litt for å bli fort ferdig, for da rakk jeg å sitte litt å slappe av meg kaffekoppen før jeg måtte gå.

  

Sist gang jeg var hos frisørdamen var tidlig i august, og da gadd jeg ikke å farge håret mitt. Det ble bare en klipp den gangen, og derfor var alt min farge nå…. En lett grå og veldig kjedelig farge. Denne gangen ble det både klipp og farge, og jeg må innrømme at jeg følte meg som et nytt menneske. Som man kan se av bildet har jeg valgt å beholde håret lyst, men Rita la inn inn en varmere nyanse for at det ikke skulle bli for blekt nå som lyset ute forandrer seg. Det syntes kanskje ikke så godt på bildet!!

Formen min var ikke noe å skryte av da jeg satte meg ned i stolen, men den tok seg opp etterhvert som vi skravla og skravla som vi pleier å gjøre. 

Jeg var litt frossen i dag, og det ble ikke noe bedre nĂĄr man satt der med farge i hĂĄret. Derfor var det veldig godt med en varm kopp med kaffe. Det hjalp og jeg kjente at varmen sakte men sikkert kom snikende inn i kroppen igjen.

Når jeg var ferdig hos frisørdamen stakk jeg inn på Oppsal-senteret, for å kjøpe noen bokser med t-lys hos Nille. Det begynte nemlig å bli veldig tomt i lageret mitt, og jeg bruker mye lys nå om kveldene. På veg ut av butikken traff jeg en barndom- og ungdomsvenn og kona. Jeg hadde ikke sett ham på veldig lenge, så det var hyggelig å treffes å slå av en liten prat.

Etter å ha pratet med dem en stund reiste jeg ned på Bryn-senteret for å handle litt til helgen. I tillegg til matvarer trengte jeg mer Omega 3 for ledd, og heldigvis for meg var 30% avslag i prisen på den :o)) Tidligere denne uken tok jeg siste dråpen av Manifesto parfymen min, og i dag den aller siste av Alien å da hadde jeg ikke noe parfyme av noe slag igjen, så jeg stakk innom Kicks for å investere en ny. Hadde bestemt å kjøpe en ny Alien, men den måtte de bestille så jeg bestemte meg for å finne en ny…. Valget falt til slutt på en jeg brukte for mange år siden “Shalimar”.

Løvtrærne borte i skogen har tatt på seg høstkåpene sin, så det lyser i rødt, brunt og orangsje overalt. Man må nyte det så lenge det varer, for plutselig ligger alt på bakken. Tilbake er det bare svart/gråe nakne grener, og alt ser bare veldig trist ut.

Anne og jeg snakket om at vi skulle ta oss en tur ut for å fotografere høsten, men jeg er redd at det ikke har blitt noe serlig av det for min del. Da det var fint å gå på tur, ja da lå jeg med nesa i været med en kraftig forkjølelse.

Noen sommerblomster holder fortsatt stand i beddet på forsiden av blokken, og de lyser opp så vakkert som bare den…

I kveld måtte jeg krype til korset å sette på varmeovnene i stua og inne på soverommet…. Det har vært så rått og kaldt inne i dag at jeg bare måtte få litt varme inn i veggene igjen. Dette er første kvelden jeg ikke har måtte pakke meg inn i noe teppe, hærlig.

Nå har mørket senket seg for lenge siden, og denne damen har tenkt å tilbringe resten av kvelden foran tv’n… Om ikke så lenge begynner Lindmo, og det vil jeg gjerne ha med meg. Har sansen for hennes stil når det gjelder å interjue gjestene sine sine.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :o))

#hairspray #tec #got2b #frisørdamen #oppsal #nille #tlys #bryn #omega #pafyme #alien #manifesto #shalimar #høst #natur #trær #blomster #varmeovn #lindmo

2 kommentarer
    1. Lindmo er bra men kunne ha blitt sendt tidligere på kvelden. Men heldigvis kommer det i reprise. Har vært grått idag, regn og uggent. Jeg 2feira2 at høsten var her med en kopp kakao og noe og bite i hos Baker Hansen idag, var platemesse like ved der, men det var ikke det som var på tapetet idag. Ha en fin aften.

    2. Helge: Jeg er ei ordentlig nattugle, så tidspunktet for Lindmo passer meg perfekt :o)) Kommer neppe i seng før et par timer etter midnatt tenker jeg!!

      Sjekkt værvarselet for morgendagen, og da så det jammen ut til at vi skal få tilbake sola igjen. Da får man passe på å komme seg ut å nyte det fine været. Her blir det vel Plantasjen i allefall, for jeg må kjøpe en ny lykt til gravlund. Noen hadde knust to glass i den jeg hadde dessverre!!

      Ha en fortsatt fin lørdagskvel :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg