God morgen 😊

Ja ja, det startet ikke så bra, for der gikk t-banen rett foran nesen på meg. Det var så glatt nå på morgenen at jeg klarte ikke å gå så fort som jeg burde for å komme tidsnok.

Et par ganger holdt jeg nesten på å ramle på rattata, men det gikk greit.

Det er iallfall fint vær ute 😊

#godmorgen #mandag #vinterdag #tbanestasjon #skøynåsen

10 kommentarer
    1. Uff..kjedelig start på dagen! Håper resten blir bedre, og vær forsiktig! Hører om mange ulykker i dag!

    2. Åhh så kjipt å miste den men gudskjelov at det gikk greit med deg. At du ikke skadet deg nå 🙂 håper du kom deg på neste 🙂 ønsker deg en fin og trynefri dag 🙂 holde deg på bena 🙂

    3. Tone: Hehehe, jeg skulle nok ha spent på meg brodder før jeg gikk…. De som gikk bak meg, og forbi meg fikk seg iallefall en god latter. Det var nok ganske humoristisk å se meg flakse som ei kråke for å holde balansen :o)) Hjem er det bare oppover, så det går sikkert fint! Ha en fin dag :o))

    4. Uff, kjedelig å ikke rekke t-banen, håper du ikke måtte vente så lenge på neste! Ja, brodder er kjekt men ikke alltid man husker å ta de på, ihvertfall ikke om det har gått greit uten noen dager. Sola varmer bra nå, så håper det ikke er så glatt til du skal hjem igjen! Ønsker deg en flott dag!😊

    5. Hanne Beate: Foreløpig går banen hvert 15 minutt, så det ble ikke så lenge å vente. Det beste var at jeg rakk morgenmøtet med et nødskrik :o)) Når jeg skal hjem igjen er det bare oppover bakker, og det er ikke så vanskelig å gå på som ned. Nå skal denne damen ta seg en tur ut i lunchen å få litt frisk luft, og nyte solen. Ha en flotters dag :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg