Utpåturaldrisur 😊

Nok en knalldag i Oslo, og da måtte jeg bare en tur ut for å strekke på bena. Kroppen var jo ikke sånn suuper fornøyd da klokka ringte i dagsorden, og den ble ikke noe bedre av å sitte stille i flere timer heller.

Tok en runde ned forbi Spectrum forbi Plaza, og ned til Akerselva før jeg igjen gikk Brugata opp for å komme tilbake til jobben. Tok noen bilder på veien 😊

Tok med en sovende hr Andrik for Frodith, for hun er vel kanskje litt begeistret for disse sjarmerende fjærballene 🐳 Fant ingen and blant smileyene så det ble en hval i stedet 😄

Om ikke lenge vender jeg nesen hjemover, og da skal jeg sette meg ut på balkongen en liten stund til sola går ned.

Ha en strålende ettermiddag folkens 😊

#oslo #tur #utpåturaldrisur #spectrum #plaza #lunch #akerselva #brugata #and #elv #vår #sol #varme

22 kommentarer
    1. dvergpinschere i mitt hjerte: En spasertur ut i sola sånn midt på dagen, ja det gir så mye ny energi til kroppen som man har nytte av resten av dagen :o)) Tror nesten at jeg må begynne å ta med meg kamera på jobb heretter :o)) Ha en fortsatt fin ettermiddag.

    2. Jeg våkner helt sliten om mårran nå, ikke helt i slaget. Men disse dagene gjør jo at jeg BLIR mer våken utover dagen i det minste. Får kanskje litt energi etterhvert nå 🙂

    3. Oslo er fantastisk, mange kroker som er blitt til nytte f.eks riverside ungdomshus – en melodi som heter Down by the riverside, tenkte på den med en gang, men det er en anna sak. Vakkert var det idag, sikkert mang en kafe som starter utesesongen i disse dager med kalde pils og god mat.

    4. Unni: Da jeg kom hjem fra jobben skinte sola fortsatt på balkongen, så jeg satte meg ut der en stund. Jeg har innglasset balkong, og temperaturen der var nesten + 30… rene sommeren det :o)) Ha en fortsatt fin kveld!

    5. frodith: Det blir nok bedre snart, tenker jeg… Akkurat nå er jeg usikker på om den krisslete halsen jeg har fått, og det at jeg er så slapp er allergi eller om jeg brygger på noe, pest eller kolera1

    6. annebe: Tuen takk :o)) Man merker at ting har forandret seg, for det er et yrende liv på fotausrestaurantene, og på krakken som er satt ut over alt. Folk sitter i solen å bare nyyyyter :o))

    7. Helge: Du skulle bare ha sett hvordan folk har flokket ut i gatene de siste dagene. Det var knapt ledige bord på uteserveringen, og krakkene og fontene på Youngstorget og langs Akerselva var fulle av folk som satt i sola å koste seg.

      Oslo er en flott by, og tar meg seg tid til å gå vekk fra de mest befolkede gatene oppdager man enda mer spennende :o))

    8. fruensvilje: Tusen takk :o)) Stuperne henger rett ved siden av Oslo Plaza hotell, og det ser ut som om de stuper rett ned i Akerselva som renner like ved siden av :o))

    9. Så moro å se bilder fra hovedstaden! Jeg pleier å være der en gang i året, men har tilgode å gå langs Akerselva, – må være koselig å se på alle fuglene som er der.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg