🌼 Den lever 🌼

Det var en god stund siden jeg hadde vært på gravlunden, og med den varmen vi har hatt de siste dagene bestemte jeg meg for å sjekke tilstanden.

Jeg var spent pĂĄ hvordan det ville se ut, om rosen hadde klart seg og om loubelian hadde vokst seg til.

Det var ugress over alt så det var ikke så lett å se med en gang. Jeg var nødt til å luke litt unna, men jeg orket ikke å gjøre det så grundig som jeg normalt ville ha gjort.

Rosen sto sĂĄ fint og blomstret, mens loubelian var veldig pjuskete syntes jeg. Jeg fĂĄr se det ann litt til, og blir det ikke bedre fĂĄr jeg bytte de ut med noe annet.

#gravlund #graven #rose #loubelia #luke #natur #blogg

10 kommentarer
    1. Det så fint ut der ja..flotte blomster! De kommer seg sikkert de små også.. fare for uttørking nå..

    2. dvergpinschere i mitt hjerte: Det var mye bedre enn forventet… Jeg hĂĄper virkelig at loubelian kommer seg, for den rosa/lilla fargen mot den hvite rosen kommer til ĂĄ bli fin :o)) Fortsetter varmen, noe jeg hĂĄper den gjør, sĂĄ mĂĄ jeg nok stikke nedenom snart igjen for ĂĄ se til blomstene.

    3. frodith: Det var tre blomster som hadde visnet, og de brakk jeg av… Nye knopper var pĂĄ veg, sĂĄ det ser ut til at det var et smart valg ĂĄ kjøpe rose dette ĂĄret :o))

    4. Søtmonsen ): Takk :o)) Jeg må tilbake igjen om noen dager, og da skal jeg ta med en liten spade å pynte litt på kantene sånn at det blir litt mer definert :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg