😪 Sløv start pÃ¥ dagen 😪

Det ble ikke noen tidlig start på søndagen siden ingen av oss hadde kommet i seng før kl 03:00. Jeg slo ikke opp øynene før kirkeklokkene ringte for annen gang, og da lå Vinja nede ved bena mine å sov skjønnhetssøvnen sin. Kunne høre at Anne var våken ute i stua. Formen var vel ikke sånn helt på topp, men heller ikke så ille.

Frokosten kom på bordet og ble sittende å skravle der en god stund før det gjort noe forsøk på komme videre. Vi hadde diskutert tidligere at vi skulle se på noen blomster, og sånn ble det også. Det var jo ikke noen grunn til å stresse med det for  Plantasjen åpnet ikke før kl 12 så det var ikke noe stress.

Det var fult med biler på parkeringsplassen, men vi fant da en plass til slutt. Jeg har siden i fjor hatt to Oliventrær på balkongen, og som overvintret inn, som nå hadde tørket helt inn. I stedet for de ville jeg kjøpe to lavendelplanter, noe som dufter så godt ute på balkongen. Noe annet hadde jeg egentlig ikke planer om å kjøpe, men endte opp med to flotte lys lilla spanske margeritter med hvite potteskjulere til. Anne på sin side handlet nok litt mer, siden hun hadde noen flere potter å fylle enn meg.

Når jeg kom hjem igjen var jeg ganske sliten, og armene mine verket ganske mye… Jeg tok meg en smertestillende og satte meg ned en stund å slappet av innen jeg gjorde klart å fikk satt blomstene ut på balkongen. De hvite trebuttene jeg hadde oliventrærne var litt øye for lavendelplantene, men jeg nok en potte å satte på hode i bunnen og så en skål på toppen og vips så kom de opp akkurat så mye som de skulle. De spanske margerittene satte jeg bare på et lite bord jeg har der. Hadde tenkt å ha den ene oppe på det største bordet, men der får den ikke noe sol.

Resten av kvelden har jeg bare sittet å sløvet, og halvsovet… Nå sliter jeg med å holde øyelokkene oppe så jeg tenker at det beste er å komme seg under dyna for å få litt søvn. Ønsker alle en riktig god natt.

#plantasjen #søndag #planter #blomster #trøtt #sliten #lavendel #margeritter #oliventre #sommer #sommer2016 #juni #juni2016 #blogg

4 kommentarer
    1. Det er mye fint på Plantasjen, sjøl så var jeg en tur i Telemark i går. Deilig og se litt andre ting og steder enn Drammen. Satt på en kafe der i går og hørte ekte telemarksdialekt og fikk en liten føelse av ferie. Men det har jeg ikke solv om jeg har fri idag.

    2. Det høres ut som en deilig dag..ta det med ro om morgenen, og så handle litt flotte blomster! De kan du kose deg med i dag.. så håper du fikk en god natt og ha en flott ny dag!

    3. Helge: Hvor i Telemark gikk ferden? Med familie på Rjukan så hører jeg jo Telemarksdialekten med jevne mellomrom, og jeg syntes den er fin :o)) Jeg har tenkt meg opp dit om ikke så lenge for å besøke familien. Ha en fin fridag :o))

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Formen etter utelivet er definitivt bedre, selv om armene mine fortsatt ikke er så veldig fornøyde. Det blir en tur på Plantasjen i dag også, men denne gangen skal ikke ha noe. Jeg skal bli med en annen god venn. Ha en fin dag :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg