Borte vekk

Da var det gjort, flekken er fjernet og ligger på sprit eller hva de nå putter den i når den skal sendes til undersøkelse.

Ettersom det er dårlig med parkeringsplasser utenfor legekontoret dro jeg sånn at jeg hadde veldig god tid. Det var veldig lurt, ikke for at det var manko på parkeringsplasser, men for at hovedinngangen var stengt i hele juli. Jeg måtte begynne å labbe å gå opp den bratte bakken til inngangen på toppen. Siden det var veldig varmt og klamt ute ble jeg ganske varm av spaserturen. De hadde heldigvis satt opp alle dører og vinduer så det var ganske luftig der inne.

Det var ganske raskt å fjerne føflekken… Vi rusla inn på behandlingsrommet, legen og jeg, og han mente det ikke var nødvendig for meg å ligge på brisken. Han kunne fikse inngrepet mens jeg satt i en stol ved siden av. Jeg fikk litt bedøvelse, men den hadde egentlig ikke begynt å virke ordentlig da han begynte å snitte. Det gjorde ikke spesielt vondt, bare at jeg kjente at han skar. Føflekken var jo ikke så stor, så det tok ikke mer enn et par minutter å fjerne den. Jeg trengte heller ikke å sy, og fikk bare på et kompress.

Det tar ca 14 dager før legen får svar på om føflekken  er av den gode eller den slemme sorten. Jeg har bestemt meg for å ikke gå rundt å grunne på om den er noe å bekymre seg for. Da blir bare ferien ødelagt, og det er ikke noe poeng.

#lege #legekontor #inngrep #føflekk #snill #slem #ondartet #tilbakemelding #blogg

6 kommentarer
    1. Den Rutete Skjorta: Jeg håper inderlig det, men jeg skal ikke tenke så mye på det. Feriemoduset har sparket inn for fult, og jeg nyter morningen foran tv-skjermen. Ønsker deg en fin dag :o))

    2. Søtmonsen ): Den har ingen funksjon, så det er så godt at den er borte. Nå går jeg bare å venter på at jeg kan få av kompressen og få dusje igjen. Det blir liksom ikke det samme å vaske seg i vasken…!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg