hits

Vera Lynn

- je suis prest -
 • Mat
 • 🍝 Lunchdate på Tavernan ☕

  • 06.09.2016, 22:46

  Det var en stund siden jeg hadde vært ute å spist lunch, så derfor syntes jeg det var veldig hyggelig når Terje og jeg avtalte å møtes i dag. Det begrenser seg selvfølgelig til hvor vi kan dra, ettersom jeg er på jobb. Nå er Youngstorget rett rundt hjørnet fra jobben min, og det tar meg bare et par minutter bort. Derfor falt valget på Tavernan, hvor vi har vært før og som de har veldig god mat 😋

  Terje hadde kommet allerede, og satt på en benk under en bjerk å så på livet da jeg kom fykende rundt hjørnet 😄

  Vi kunne velge fra buffeén, men vi valgte å ta en kikk på menyen for å se om vi kunne finne noe spennende der... Valget falt, som flere ganger før, på den deilige kyllingsalaten de tilbyr. Jeg hadde satt meg i sofaen sammen med Terje før vi fikk maten, men jeg satt så lavt at jeg følte meg som et lite barn som ikke rakk opp til bordplaten. Derfor flyttet jeg meg like godt til en av stolene, og det var mye bedre.

  Av og til er det bare så koselig å spise lunchen vekk fra arbeidsplassen, så takk til Terje som kom med forslaget 😏  Får vel slenge med en selfie også sånn på slutten av innlegget, selv om jeg kunne ha sett litt mer fornøyd ut, knis!!

  #lunch #lunchdate #youngstorget #tavernan #mat #nyetelse #glede #blogg #tirsdag #september #september2016

  11 Kommentarer

  Henriette Celin

  06.09.2016 kl. 23:05
  Så hyggelig ^^

  Vera Lynn

  06.09.2016 kl. 23:16
  Henriette Celin: Av og til må man bare la matpakken bli igjen hjemme, og unne seg litt ekstra :o))

  annebe

  06.09.2016 kl. 23:13
  Lekkert sted og maten så god ut :)) Syns bildet av deg var veldig fint..pen er du <3

  Vera Lynn

  06.09.2016 kl. 23:19
  annebe: Tusen takk for komplimanget, det var hyggelig ? Skulle du og mannen være i Oslo, så stikk innom Tavernan, for både maten og servicen er topp :o))

  Henriette Celin

  06.09.2016 kl. 23:17
  SV: Ja, det er helt sant ut (:

  fruensvilje.blogg .no

  07.09.2016 kl. 08:45
  så koselig å kunne få et slikt hyggelig avbrekk i arbeidsdagen ) og maten såg veldig god ut

  Vera Lynn

  07.09.2016 kl. 09:23
  fruensvilje: En av fordelene ved å jobbe midt nede i Oslo Sentrum, er at man kan av å til stikke ut og ta en lunch som i går. Tavernan er et koselig sted, litt rustick innredning med god mat å veldig god sercvice :o))

  dvergpinschere i mitt hjerte

  07.09.2016 kl. 09:03
  Så herlig! ja du er heldig som kan få deg et avbrekk i arbeidsdagen! Veldig lurt det! Flott bildet av deg!

  Vera Lynn

  07.09.2016 kl. 09:29
  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk, hyggelig at du likte bildet :o)) En av fordelene ved å jobbe midt nede i sentrum, som jeg gjør, er at man har muligheten til sånne lunchdater innimellom. De setter jeg virkelig pris på, og i går hadde jeg veldig godt selskap også :o))

  karidansen

  07.09.2016 kl. 14:30
  Koselig å bli invitert på lunsjdate sjøl om tida er litt knapp! :)Fint bilde av deg!

  Vera Lynn

  07.09.2016 kl. 14:38
  karidansen: Ja jeg syntes også at det var veldig hyggelig :o)) Vi pleier å møtes sånn innimellom over en kopp kaffe eller en god lunch. Så hyggelig at du likte bilde mitt <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no