Det lukter jul 🎄

Før helgen måtte jeg en tur innom Meny for å handle inn litt mer grønnsaker til gårsdagens grønnsaksgryte. Da jeg vandret igjennom fruktavdeling lyste det oransje fra en av hyllene, og når jeg gikk nærmere så jeg at det var noen veldig fristende klementiner. Jeg kunne bare ikke gå derfra uten å kjøpe med meg en pose hjem.

Jeg fikk ikke smakt på dem i går, men etter frokost i dag tok jeg et par…. Med det samme jeg begynte å skrelle den første, kom det en deilig sitrusduft som med en gang fikk meg til å tenke på jul og juleforberedelser. Jeg liker klementinene søte, og disse her var akkurat sånn som jeg liker dem. Jeg satt der ved kjøkkenbordet å kjente at julestemningen strømme igjennom kroppen… 

Har du kjøpt noen klementiner enda?
Var du heldig, og fikk den søte saftige typen?

#klementiner #frukt #sunt #godt #blogg #julestemning #jul #blogg

12 kommentarer
    1. Klementiner kan man kjøpe hele året tror jeg nok. Ellers er det fglere og flere aviser som har annonser for julekonserter alt nå. Kjøper ikke slike aviser jeg men ukene går fort. Så snart blir det tonnevis av julereklame i postkassa igjen. Sjøl skal jeg oppleve mye før jeg tenker årets jul.

    2. Helge: De klementinene man kjøper ellers i året, er ikke like gode etter min mening. Så jeg kjøper dem kun på høsten og frem mot jul. Bestis Anne og jeg har nok fulgt med på avisenes annonser om julekonserter, for å sikre oss billetter til de konsertene vi ønsket å se på. Vi mangler en, som skal være i Lørenskog kirke men den er ikke lagt ut for salg enda.

    3. frodith: Da er nok jeg helt motsatt av deg, for jeg er “ekstremt” julete av meg. Det er den tiden på året jeg trives aller best. Alle forberedelsene i hele desember :o)) Hadde ikke trodd at jeg skulle få tak i så gode klementiner på denne tiden :o))

    4. Jeg bare elsker cevita appelsiner,spiser de gjennom hele desembermåneden og er de eneste jeg spiser av den sorten….
      Tøft bilde av deg forrresten….:)

    5. maiken: Hehe, lekte meg litt på SnapChat her om dagen. Noen ganger er det noen artige filtre, og da er det gøy å teste dem ut :o))

      Jeg spiser både appelsiner og klemmentiner i store mengder når vi kommer til desember og igjennom julen. Det er jo så godt :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg