☕ Kaffebesøk ☕

Tidligere i kveld ringte naboen meg, og lurte på om det passet om hun stakk inn en tur. Hun hadde lyst på en kopp kaffe, og slå av en liten prat.

Det var jo klart at det passet, for det er alltid hyggelig når hun helt sånn plutselig er kaffetørst 😊

Ettersom jeg har begynt å samle på Mummitroll kopper, kunne jeg dekke på med dem. Jeg har jo sett at noen av bloggvennene har disse koppene, og ble helt forelsket i dem 😍

Vi hadde så mye å prate om i dag, så hun ble her mye lenger enn hun pleier. Hun var litt bekymret for at jeg skulle legge meg, og hun satt for lenge. Det var det ingen fare for.

#kaffe #kveldskaffe #nabobesøk #hygge #blogg #mummitrollet #kaffekopp

10 kommentarer
    1. Noen kaffebesøk av naboen skjer aldri her, prater litt med naboene i heisen, i vaskeriet. Men størst sjanse til og prate med naboene er når brannalarmen går. Det var på den måten jeg fikk vite at dattra til naboen hadde ei rotte som kosedyr og at en anna nabo hadde kommet på sykehjem. Det er rart, det må skje noe før naboene viser seg.

    2. maiken: Lysfatet har jeg kjøpt hos Casa Design, tidligere Black Design. De har så mye fint av lys, lysglass/staker, duker, gardiner og annet stash til hjemmet :o)) Jeg har blitt mer og mer glad i mummikoppene, og nå har jeg noe jeg kan skrive på ønskelista for en gang skyld :o))

    3. Helge: Jeg har ikke så mye kontakt med de andre naboene, kun de som bor rett over gangen. De har jeg kjent i mange år, og har et veldig godt forhold til. Resten blir det bare med et “hei” når vi går forbi hverandre i gangen.

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Har virkelig blitt glad i disse koppene, så nå står de på ønskelista til jul og bursdag, som egentlig er å samme ting når det gjelder meg, knis!! Å kaffen smakte veldig godt ;o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg