Noe så ufint 😲

Nå i kveld var jeg en tur nede på Alna-senteret sammen med bestis Anne, og før vi dro hvert til vårt var vi en tur innom Lefdal for å kikke litt. Borte ved kassen skulle Anne sjekke ut prisen på gasspatroner, siden den hun kjøpte for litt siden allerede var tom. Jeg sto på andre siden av en rekke kurver som rakk bort mot kassen, og pratet med henne da en mann kom bort for å hente sønnen sin. I det han og sønnen snudde for å gå videre inn i butikken, feis han en lydløs en, men den var langt i fra odørfri 😝

Det stinka så fælt at jeg brakk meg nesten, men jeg flyttet meg ganske fort vekk fra odøren…. For jeg tenkte at hvis jeg ble stående der, kunne jo noen annen tro at det var meg som eieren av den, og det ville jeg ikke være bekjent av.

Å slippe ut gassen er den mest naturlige ting i verden, og det er heller ikke sunt å holde det inne heller. Når det er sagt så går det jo ann å gjøre et mer kontrollert gassutslipp på et sted hvor det ikke er noen andre. Det er rett og slett ufint å utsette andres sarte neser for sånne vonde lukter.

#fis #fjert #promp #odør #eim #lukt #ufint #blogg

6 kommentarer
    1. Herlig tegning! Kanskje Gubben var skikkelig “pruppstinn” og så bare “glapp det”? Det er ikke hyggelig med stinkbomber, men det er ikke støtt så greit å holde dem inne heller. Jeg har opplevd at det har kommet “En ufrivillig fjert” en gang i blant, og det er ikke moro – særlig ikke om man befinner seg på et sted med mange folk og man ikke har mulighet for å komme seg unna med “skamma”. 😛

    2. karidansen: Du kan godt være inne på noe, at mannen var så stinn at den bare glapp ut. Ikke alltid lett å holde på dem, når magan er stinn og det presser på, hihihi!! Vi har vel alle slipt oss når presset har blitt for stort :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg