hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🕯 Rest in peace 🕯

  • 27.12.2016, 21:11

Året 2016 har gått inn i historien som det året vi har mistet flest flotte musiker og skuespillere, og det ser ikke ut til at det er over enda. Nå i kveld kom den triste beskjeden at også Carrie Fisher har gått bort i en alder av 60 år.Det virket jo som hun skulle klare seg, men så kom et nytt hjerteinnfarkt og livet sto ikke til å redde....

Når man tenker etter hvor mange som har gått bort dette året, blir man skremt. Mens jeg satt å leste om Carrie Fisher, så oppdaget jeg at to skuespillere til var gått bort rundt julen. Den ene en amerikansk skuespiller Ricky Harris (54 år) og norske Joachim Calmeyer (85 år). Forrige dagen var det George Michael som sovnet inn.

Det er nesten så man blir skremt bare av å tenke på det, hvem er den neste å skjer det også i 2016??

#restinpeace #hvilifred #død #trist #dødsfall #2016 #carriefisher #georgemichael #rickyharris #joachimcalmeyer #skuespillere #musikere #blogg

6 Kommentarer

BforB

28.12.2016 kl. 00:08
Like sikkert som at barn fødes er døden der. Noen ganger dør mennesker tidligere, men alle skal. Trist, men likevel et naturlig faktum. Vi får glede oss over de nye som kommer.

Vera Lynn

28.12.2016 kl. 11:57
BforB: Ja, vi skal alle den veien, noe som er det eneste sikre når vi blir født. Det jeg syntes er så trist er at det har dødd så veldig mange dette året. Det ble liksom litt mye på en gang.

Siv Svanem

28.12.2016 kl. 09:39
Sånn er det bare. Bra vi ikke vet foran oss.

Vera Lynn

28.12.2016 kl. 12:05
Siv Svanem: At noen dør er en del av livet, dessverre noen lenge før sin tid. Akkurat nå i år ble jeg bare så overveldet over at så mange kjente og kjære har gått bort.

dvergpinschere i mitt hjerte

28.12.2016 kl. 10:36
Uff..ja, julen har alltid vært en trist mnd i vår familie også..Akkurat som om folk stresser og styrer så fælt at det blir for mye..uff..ikke lett for de som sitter igjen.. men sånn er livet..Ha en god ny dag..også håper vi det slutt på dødsfall nå..for en stund!

Vera Lynn

28.12.2016 kl. 12:10
dvergpinschere i mitt hjerte: Julen kan være en prøvelse for enkelte, spesielt når man har mistet noen man har kjær. I min familie har de sagt takk for seg rett før jul, og etter. Akkurat nå kjente jeg at jeg ble overveldet over at så mange kjente og kjære hadde gått bort i år. Mange av dem hadde levd et langt liv, men like mange gikk dessverre før tiden.

Ha en riktig god dag :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no