Helt slått ut 🙇

Det å jobbe full dag med påfølgende trening/behandling var ikke det beste for meg akkurat nå, kan det virke som. Da jeg våknet til morran i dag verket skuldre og venstre kne såpass mye at det ikke var lett å komme ut av senga. Det var faktisk så ille at jeg valgte å bli hjemme idag.

Jeg var ikke i form da jeg gikk å la meg i går kveld, men jeg trodde faktisk at en god natt søvn ville rette på det. Sov godt gjorde jeg i alle fall, men plagene forsvant dessverre ikke. For at jeg ikke skulle stivne helt til har jeg trasket rundt i heimen, forsøkt noen lette øvelser for å myke meg opp. Det hjalp heldigvis litt, og jeg føler meg heldigvis mye bedre nå i kveld.

Da jeg sto opp og kikket ut var tåka så unik i at den nesten kunne skjæres med kniv, så lettet det litt før det igjen ble like tett. Om det var like glatt ute i dag som i går, se det har jeg ikke peiling på form jeg har ikke vært utenfor døra. Tåka har heldigvis forsvunnet helt nå i kveld, og det er helt klart igjen. Det holder seg fortsatt på minussiden, men bare så vidt.

Naboen vår kaffetørst og skravlesyk så hun lurte på om hun kunne komme inn en tur. Det var jo bare hyggelig så hun var hjertelig velkommen. Det er alltid koselig når hun kommer inn for en prat 😊

#vondter #smerter #elendig #dårlig #hjemme #tåke #vær #vinter #januar #nabo #besøk #kaffebesøk #hygge #prate #blogg

8 kommentarer
    1. Huff da – det var tøft og starte på jobb igjen. Det kan bli en stor overgang men håper det går bedre etterhvert. God bedring.

    2. Uff..ja det kan fort bli for mye..føler med deg..og husker med gru hvor slitsomt det var..jeg ble langtids sykemeldt for å klare å trene og komme meg igjen etter behandlinger..for det tar på.. Lykke til, og fortsatt god bedring! hold deg innendørs..så du fikke brekker armer eller ben også..

    3. Det var lurt å ta seg fri fra jobben når kroppen din var sånn, men bra du fikk beveget deg og myket den opp igjen. Man blir sliten av behandlinger, så da er det best å hvile godt ut etterpå. Håper du er bedre i dag!

    4. Tusen takk ?? Tingen her er nok å ta det med ro, og ikke overdrive sånn at kroppen henger med å klarer å hente seg igjen. Det var heldigvis siste dagen på en stund at jeg jobber før trening. Heretter blir det kun på de to dagene jeg ikke jobber i uka. Var der i dag også, og ble ganske sliten enda jeg ikke hadde gjort noe i forveien.

      Hehe, heldigvis er det ikke så glatt lenger, og jeg har broddene med meg for å være sikker ?? Så jeg regner med at arm og benbrudd glimrer med sitt fravær også dette året.

    5. Heldigvis ble kroppen mer medgjørlig dagen etter, så at jeg kunne gå på jobb igjen torsdag. Det er nok best å fortsette med 50% en stund til, sånn at kroppen begynner å tåle mer trening. Jeg vil jo gjerne ut å gå tur med kamera i hånden, men er ikke der riktig enda.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg