Fant den 👄

Når Maybelline kom med Baby Lips balmen for et par år siden, falt jeg pladask for den. De nøytrale uten farge, men også en mørk lilla som jeg faktisk bruker hver eneste dag. Den ser veldig mørk ut på stiften, men når den påføres leppene er den langt mer lys.

Nå har jeg snart brukt opp den gamle balmen min, og det var jo da jeg kjente at jeg fikk litt panikk… Jeg har flydd i flere butikker, for å finne en ny uten at det lykkes meg. Da jeg var på Bryn senteret i dag, tenkte jeg at jeg kan jo alltids stikke innom Vita for å høre der. De hadde den ikke, og damen i butikken informerte meg om at den hadde egentlig gått ut. På nytt kjente jeg panikken komme. Hihihi, nå hørtes jeg veldig dramatisk ut :o)) Damen sa videre at det var store muligheter for at Hennes kunne ha den. Å VEIT DU HVA, det hadde det :o))

Ettersom jeg nå fikk vite at lip balmen hadde gått ut, ja da bestemte jeg meg likegodt for å kjøpe to stykker. Nå har jeg lekre lepper en god stund fremover, 👄

Når jeg nå først var i “den” delen av Hennes kikket jeg også på neglelakker, og jeg fant to farger som jeg likte godt. Begge disse to er fra Hennes eget merke, og jeg aner ikke hvor godt de sitter. Ettersom den jeg har på nå, er i ferd med å skalle av både her og og både der så tenkte jeg å teste ut en de nye allerede i kveld.

Kanskje noen av dere har testet ut lakken, i så fall syntes du den sitter godt?

#shopping #maybelline #lipbalm #lilla #vita #bryn #hennes #neglelakk #baremåhaden #grønn #brun #februar #torsdag #blogg

10 kommentarer
    1. Kjedelig når ting går ut..når man endelig har funnet noe man liker..grrr..men godt du fant da..Lykke til med ny neglakk, og ha en god kveld!

    2. Finner man noe man liker er det om å gjøre å få tak i det ja 🙂 Har prøvd lakken, lett å ta på og dekker bra.. hvor lenge den sitter vet jeg ikke..for jeg tar ofte av dagen etter uansett :)) Koselig å handle litt småtteri <3

    3. ja da er du hjelpte en god stund,og når det er tomt,ja da må du finne et nytt favorittmerke ) fine neglelakker ,jeg bruker det ikke lenger,for jeg får ikke til å lakke høgre hånden selv,men sist jeg brukte var i et bryllup,kjøpte en på cubus og den kostet ikke mye,men jammen flasset den før kvelden og natten var over

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg syntes stadig det er sånn jeg, når jeg finner noe jeg liker. Enkelte andre ting har de i hylla år ut og år inn, dagens lille utblåsing hihihi!! Ha en fortsatt god kveld du også :o))

    5. annebe: God å høre at lakken dekker god, for jeg har noen som må legges på i flere lag å da tørker det så sent. Jeg pleier gjerne å skifte hver søndag kveld, så det blir jo spennende å se om den holder en uke :o)) Ha en fortsatt fin kveld!

    6. fruensvilje: Enkelte lakker sitter ekstremt dårlig, og flasser av nesten med en gang. Veldig kjedelig akkurat det der. Blir spennende å se hvor lenge dette merke sitter. Neglene mine er så sprø, at hvis jeg ikke bruker neglelakk så brekker de. Det er rart når man finner noe man liker, så blir man helt satt ut når man ikke får tak i det ;o))

    7. Så bra at du fant leppepomaden, og fint med litt farger. :o) Jeg synes det er bedre å bruke det en leppestift. Mener jeg har sett Baby Lips på Rusta, – skal sjekke neste gang jeg skal innom der. Jeg bruker sjelden neglelakk, så har ingen formening om HM sin.

    8. Hanne Beate: Ja lettelsen var stor!! Jeg må jo le litt av meg selv da, som blir rene drama queen’en pga av en leppepomade, hihihi!! Skal jeg være helt ærlig, så liker jeg best å gå uten. Problemet er at neglene mine er så sprø for tiden, og for å slippe å ha stumper så derfor blir det med lakk :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg