Det gikk opp et lys 💡

Tidligere i kveld skrev jeg at et innlegg jeg hadde postet på formiddagen, var blitt kuttet. Jeg klarte ikke å finne ut av det selv, og sendte en mail til support. Jeg klarte jo ikke å glemme problemet, og det lå bak i hodet mitt å gnagde som et gnagesår. 

Så plutselig gikk det opp et lys…. 💡

De to første bildene i innlegget var mine egne, mens det siste hadde jeg lånt fra nettet. Jeg kom nemlig på at jeg hadde lest et sted, at når man lagrer bilder fra nettet kan det hende at det kan følge med koder og annet skit. Det jeg gjorde da var å slette bildet og alt av linjeskift rundt hvor bildet hadde stått. Så lastet jeg opp bilde opp på nytt, og lagret endringene. Vips så kom hele innlegget med.

Lærdommen er, bruk helst egne bilder så slipper man slike problemer som dette her!!

#detløsteseg #bloggproblemer #låne #blogg

10 kommentarer
    1. frodith: Jeg irriterer meg noe sÃ¥ grusomt nÃ¥r ting blir feil, og jeg graver Ã¥ undersøker til jeg enten finner ut av det…. Eller jeg blir sÃ¥ frustrert at skriker og roper, innen jeg søker hjelp, hihihi!!

    2. BforB: Jeg pleier i det lengste å bruke mine egne bilder, men når jeg ikke har noe som illustrerer det jeg skriver om låner jeg!! Denne gangen var det kanskje ikke så lurt, selv om det ordnet seg til slutt :o))

    3. Søtmonsen ): Jeg er en muldvarp når det gjelder å finne ut av ting, graver og graver til jeg finner løsningen. Selvfølgelig så hender det jo at jeg må gi opp også :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg