Soooool 🌞

Det er ikke vondt å våkne til sol og +4c ute, og stigende… Jeg har allerede åpnet balkongdøra og kattene har flyttet ut. Begge to ligger i sola og nyter, og følger med på hva småfuglene holder på med 😊

Selv skal jeg nyte en kopp kaffe før jeg skal prøve å få støvsuget litt, men det er ikke så lett siden jeg føler meg som en enarmet banditt akkurat nå. Høyre armen fungerer ikke så bra, og jeg må være forsiktig med å bruke den for mye.

Sunny sky
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Ønsker alle en strålende lørdag 😊

#sol #findag #lørdag #nytelse #mars #vår
 

10 kommentarer
    1. Godt når sola skinner, og nå har den begynt å varme endel også! :o) Til uka skal det visst bli ganske mange plussgrader, – herlig tid vi har foran oss nå. Ønsker deg en fortsatt fin lørdag! :o)

    2. Ja, det var fint idag. Var noen timer i Oslo idag og det var masse folk på Aker Brygge. Så det blir nok mange slike dager fremover. Er trøtt her jeg sitter, vil snart finne puta men vil ta meg en god skogstur i morgen tidlig. I skogen er det ikke stress, ingen blier, betong eller asfalt. Var faktiskpå ski sist onsdag og da så jeg 2 rådyr på veien hjem.
      Ha n fin kveld.

    3. Helge: Det er flott på Aker Brygge sånne fine dager, men det kan bli litt for mange mennesker der. Jeg liker meg best når det ikke er så mange rundt meg. Jeg kom meg dessverre ikke i seng før veldig sent, for det var både norsk og svensk MGP. Det bare må jeg ba med meg ??

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg