hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🧀 Ost og kjeks er ikke feil 🧀

  • 02.04.2017, 16:55

I går ble det den store rengjøringsdagen, vel på formiddagen i allefall, og jeg ble akkurat ferdig til bestisen Anne kom på besøk ved 15 tiden. Disse dagene har vi ikke med oss like mye bagasje når vi drar på lørdagsbesøk. Nei, nå står den store bagen med tusjer og fargebøker igjen hjemme, og i stedet er det en liten pose med litt håndarbeide.

Vi hadde i forveien bestemt at vi skulle ha ost og kjeks som kveldskos, og da valgte vi en enklere middag. Noe så enkelt som ostegrillpølser og potetmos, som er veldig godt. Anne hadde kjøpt noen oster når vi var i Sverige for en stund siden, og før helgen var jeg hos Meny å kjøpte inn noen vanlig smøreoster. Jeg må jo innrømme at jeg ikke alltid har vært så glad i ost som lukter eller smaker sterkt, men ettersom årene har gått har jeg forandret meg. I går utfordret jeg meg selv til å spise en muggost, noe jeg har holdt meg langt unna. Akkurat denne var veldig god, og jeg skal helt klart utfordre meg mer på den type oster senere

Det blir ikke så veldig mye håndarbeide, for vi snakker og snakker hull i hode på hverandre å da er det vanskelig å konsentrere seg om strikking eller hekling. Bestisen holder på med en enkel i flerfarget garn, men jeg forsøker meg på et teppe laget av firkanter som er hakket (tunisisk hekling) Jeg kan ikke sitte så veldig mye med det, for da verker armene mine. Jeg klarer en firkant fordelt på to dager uten at armene skriker :o))

#ostogkjeks #ost #kjeks #lørdagskos #ostegrillpølser #potetmos #muggost #strikke #genser #hakke #tunisiskhekling #hekling #teppe #søndag #april #blogg

17 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

02.04.2017 kl. 18:46
Ja det ostefatet kunne jeg også like..hihih..liker ikke luktende og gamle oster..og da har liksom ostefat vært litt kjedelig..når jeg kommer må de frem med norvegia og brunost..hihih..men har lært å like litt av pepperost, smøreoster og de barnevennlige..hihi Ha en god kveld!

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 19:16
dvergpinschere i mitt hjerte: For noen år siden var det kun gulost, brunost og primula jeg spiste. Så utvidet jeg til andre smøreoster, og nå har jeg til og med spist av en muggost... Akkurat det hadde jeg aldri trodd jeg skulle, hihi!! Ha en fortsatt fin søndagskveld.

Hanne Beate

02.04.2017 kl. 19:19
Ost og kjeks er veldig godt, men nå er det lenge siden jeg har spist bare det. Jeg er altetende når det gjelder ost, bortsett fra gammalost. Druejuice smaker godt ved siden av synes jeg.

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:02
Hanne Beate: Det var lenge siden jeg også hadde hatt ost og kjeks, så det smakte veldig godt. Det er to oster jeg ikke putter i munnen flere ganger, og det er pultost og gammalost, grøss! Det er også veldig godt med druer på osten, men dessverre så var de jeg hadde ikke gode lenger.

Elevele

02.04.2017 kl. 19:23
Så koselig :D Jeg liker ikke ost og kjeks, men det ser alltid så godt ut når det står på bordet :P

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:04
Elevele: Hehe, nei jeg like heller ikke ost og kjeks før... Nå som jeg har fått noen fler å på baken så har smaken forandret seg :o))

Oldemorbloggen

02.04.2017 kl. 19:36
Fredag hadde eg vinklubb og då serverte eg ost og kjeks. Eg googla ostefat og fekk vite at flytande honning, salte nøtter, hermetisk frukt og oliven, var tingen. Det var ut med stangselleri og paprika og slikt.

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:05
Oldemorbloggen: Nå, det var smaker jeg ikke har tenkt på til ost og kjeks. Tror jeg sverger til stangselleri og paprika allikevel jeg :o))

Helge

02.04.2017 kl. 20:03
Ost og kjeks hører sammen og sammen med litt hvitvin blir det helt perfekt. Men det drakk dere kanskje ikke? Kjeks er alltid godt, bra som turmat og til servering på balkongen en varm sommerkveld. Var en tur ute og gikk idag i sola som varma godt i dag. Bare ymse saker er i boks her skal jeg ta en solid skogstur alene. Men bør skaffe etpar nye joggesko først eller terrengsko. Håper jeg ramler borti et salg.

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:15
Helge: Vi pleier sjelden å ha alkohol på disse lørdagskveldene våre. Det er for de den som kommer på besøk skal hjem igjen, og det er stykke så bil må brukes. Da blir det heller ikke til at den andre drikker heller... Ingen av oss er noen store alkoholdrikkere uansett!!

Det har vært virkelig deilig i dag, sol og ganske varmt. Satt ute på balkongen mye av dagen sammen med kattene :o))

elisebr

02.04.2017 kl. 20:10
Så koselig kveld :) Ost og kjeksekveld slår aldri feil :) Ønsker deg en fin kveld :)

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:17
elisebr: Ja dette var en ordentlig koselig kveld. Smakte også veldig godt siden det var så lenge siden jeg hadde spist det :o)) Ha en fortsatt fin kveld du også :o))

EtVennligPuff

02.04.2017 kl. 22:10
Slike venninne-møter er bare gull verdt! <3 Godt for kropp og sin. Og litt kos, hører også med! <3

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 22:28
EtVennligPuff: Ja det har du rett i... Bestisen og jeg har kjent hverandre i mange år, og vi har det alltid veldig hyggelig når vi treffes. Skravla går fra det vi kommer til hverandre, og til vi går igjen :o))

annebe

02.04.2017 kl. 22:32
Det er jo sååå godt og her var det mange slag...veldig glad i pepperost :)) Tror du og Anne koser dere veldig sammen..med hygge og god mat :)) Sov godt <3

Vera Lynn

02.04.2017 kl. 23:21
annebe: Ja Anne og jeg har det kjempekoselig sammen... Vi har munndiare begge to, og skravler i et sett så det er vanskelig for andre å komme inn i samtalen, hihi! Vi hadde veldig mange forskjellige slag denne gangen, to typer med pepperost som jeg også liker veldig godt :o))
Ha en riktig god natt :o))

Søtmonsen :))

02.04.2017 kl. 23:37
Åh, så koselig da ^^ Er veldig pysete på oster, men liker disse kremostene da ^^ Kjempe godt på ritz kjeks ;P

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no