🥀 Det vokser og gror 🌼

Det er dårlig med vårblomster ute i naturen rundt her jeg bor, men det er nok ikke så lenge før det de begynner å kikke fram. Foreløpig er det ikke kommet nytt grønt gress i skogbunnen, alt ser vissent og dødt ut.

Ute i bedene omkring blokkene derimot begynner det å skje ting. Krokusen har allerede kommet opp, mens påskeliljene er like rundt hjørnet.

Jeg har igjen en rose i bedet ved balkongen, og den skulle jeg ha klipt litt av før vinteren kom. Bare litt selvfølgelig. Nå er det litt sent for den har kommet med mange skudd oppover grenen.  Denne rosen er flerfarget i blomsten, gul som går over i rosa, og bare helt vakker :o))

Jeg ble litt satt ut for et par uker siden, for jeg hadde nemlig flere påskeliljer i bedet under soveromsvinduene mine. Da jeg kom hjem fra jobb hadde noen gravd de opp å stjålet dem. Jeg ble både trist og sint på en gang, for kan ikke folk kjøpe seg blomster selv ikke stjele fra andre!! Min første tanke var å kontakte borettslaget, men når jeg roet meg ned igjen fant jeg ut at det ikke var noen ide.

#vårblomster #påskeliljer #krokus #våren #natur #blomster #roser #lørdag #april #blogg

14 kommentarer
    1. Hva er vel ikke en flottere vårblomst enn påskeliljen!? Spesielt nå som vi går inn i påskeuken også! 😉
      Men så forferdelig at noen har stjålet fra bedet ditt.. Hvem er det som finner på sånt? :-/

    2. EtVennligPuff: Noen mennesker må bare stjele fra andre, men hvorfor de gjør det er ikke godt å si. Da faren min døde i 2000 var dette et stort problem på gravlunden. Noen blomster ble spist av rådyrene, men det var også noen tobente tyver også!!

    3. Så mange fine farger på krokusene, – jeg har bare lilla og de har også kommet opp nå. Her er det også ei rose som skulle vært klipt, – tenkte jeg skulle ta det som det evt. ikke kommer noen skudd på ellers får den bare vokse. På pelargonia er det litt på samme måten, – ergerlig å klippe vekk noe om det plutselig kommer blomster. :o) Så dårlig gjort av folk å stjele blomster, de må da ha råd til å kjøpe det selv, og på kirkegården er jo sånt direkte skammelig!

    4. Hanne Beate: Jeg må innrømme jeg ble ganske satt ut når jeg oppdaget at de hadde stjålet fra gravlund, for så naiv som jeg var trodde jeg ingen gjorde noe sånt. Krokus er vakkert, og serlig man har et mangfold av farger. Inne har jeg bare grønne planter, så i morgen tenkte jeg å skaffe noe gult til bordet, som lyser opp litt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg