🌼 Grønn glede 🌿

Som jeg nevnte tidligere i dag, skulle bruke formiddagen til å pysle om plantene mine… Mange av dem trengte å pottes om, og endel hadde spist opp jorden i pottene sine, så det måtte etterfylles. Jeg hadde heldigvis mye jord i skapet og potter i alle størrelser oppe i skapet.

Jeg er i grunnen glad for at jeg ikke hviste hvor mye jobb det var innen jeg begynte, da tror jeg kanskje at jeg hadde kommet til ĂĄ utsette det litt til.

Når jeg steller med plantene mine, gjør jeg det på kjøkkenbordet. Det er der det er best plass til å holde på med sånt, og jeg har et ganske stort kjøkkenbord noe som er hendig :o)) Jeg hadde ikke noe avispapir liggende, så jeg måtte bruke en plastsekk å dekke kjøkkenbordet med!

De som trengte mer jord har fått det, og 7 andre planter har fått større potter. Alle har fått seg en god dose med vann, og står nå å strekker på seg å syntes livet er helt skjønt, hihihi!! Noen av de gamle pottene var gamle og sprø, og de sprakk da jeg forsøkte å få plantene ut. De som var OK har jeg vasket, slik at de er klar til bruk igjen en annen gang :o))

#grønnglede #natur #planter #potte #potter #idyll #glede #mandag #april #blogg

22 kommentarer
    1. kreativemeeg: Jeg har dessverre ikke tatt meg så godt av dem den siste tiden, så det var på tide at jeg viet dem mye omsorg nå. Selv om det er mye jobb, så er det både gøy og givende :o))

    2. Planter trenger stell. Har ingen av de i min leilighet, fikk tilbud om et blomsterhjørne og kasser på balkongen. Men jeg sa nei. Har ikke så god tålmodighet med blomster og stell men de pynter opp og skaper dufter. Men jeg det er fint når noen skaper mye ut av det.

    3. Det er deilig nĂĄr det er gjort..sĂĄ nĂĄ er det gjort…og du har god samvittighet ovenfor plantene…Godt jobba!

    4. Helge: Skal man ha planter inne eller ute, så krever det jo at man tar seg av dem. De er litt som dyr, men kan ikke overlate dem til seg selv for lenge. Jeg har ikke grønne fingre som moren min hadde, men noe har det da rubbet over på meg :o))

    5. dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk! Helt ærlig så hadde jeg dårlig samvittighet for at jeg hadde oversett dem for lenge, men nå er de helt klart fornøyde alle sammen :o))

    6. Hadde mye mer grønne planter før jeg, men ser det har blitt veldig “in”igjen sĂĄ mĂĄ nok kjøpe et par stykker :)) MĂĄ stelles med om de skal holde seg fine ja…sĂĄ mange kan jeg ikke ha …

    7. Du er nĂĄ flink ĂĄ passe pĂĄ og plante om og stelle dem 🙂 jeg fikser greit orkideer sĂĄ lenge de ikke er daua (da leveres de til faren min). Har en grønn plante som er en sĂĄnn ficus plante som ligner pĂĄ sĂĄnne bonsai tre. Og den har jeg merkelig nok fortsatt – ikke drept den enda haha

    8. annebe: Hehe, jeg har bare 28 stykker jeg ;o)) Jeg har redusert, for før sto de på gulvene også. Etter jeg fikk kattene gikk ikke det. Veldig koselig med grønt i vinduene, men det krever jo mye stell da :o))

    9. Hanne Beate: Det var nødvendig nå, og nå har jeg fornøyde planter over alt :o)) Jeg tok ingen avleggere denne gangen, for jeg har mer enn nok planter som jeg har. Telte dem nettopp, og med ildtoppen jeg kjøpte til påske er det 28 stk.

    10. Tone V. Vinningland: Jeg vet nĂĄ ikke om jeg er sĂĄ flink, men nĂĄr leiligheten ser ut som botaniske have, sĂĄ mĂĄ jeg jo se etter dem litt innimellom :o)) Jeg har 5 sĂĄnne ficuser som ser ut som bonsai, tror mine heter Ginseng Bonsai eller noe sĂĄnt :o))

    11. Margrethe: Jeg følte ikke at jeg kunne utsette det lenger, det var nemlig ingen glede å se i vinduskarmene mine skal jeg si deg. Rette tiden for det nå også :o))

    12. fruensvilje: Tusen takk :o)) Jeg syntes jo det er gøy å pusle om plantene mine, og er nok flinkere til å gjøre det om vår og sommeren. Da trenger de mer vann, for ikke å tørke helt inn ;o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg