🧀 Jeg elsker ost 🧀

Det er ikke ofte jeg skriver innlegg om mat og matretter, men denne gangen gjør jeg et lite unntak :o))

Når jeg var i Sverige å handlet i påsken, kjøpte jeg med meg et par ostestykker. Et av disse stykkene var en Boxholms kryddost med spisskummen og nellik. Jeg har aldri kjøpt dette merket før, så jeg var spent på hvordan den smakte. Mmmmmm, den er altså så god at jeg kunne ha høvlet opp hele osten å spist den uten brød eller knekkebrød. 

Jeg har kjøpt ostestykker med spisskummen før når jeg har vært i Sverige, men jeg har ikke syntes at det har smakt noe serlig annet enn en mild gulost. Denne var annerledes og har fylde og masse god smak. Jeg kommer helt klart til å kjøpe med meg denne osten neste gang jeg drar 🧀

Har du smakt denne osten?
Pleier du å kjøpe ost og meieriprodukter i Sverige?

#ost #boxholm #kryddost #spisskummen #nellik #sverige #handletur #matvarer #lørdag #april #blogg

11 kommentarer
    1. annebe: Jeg vet ikke om man får osten her, skal undersøke for det er langt å reise for et ostestykke. Hvis du får muligheten, kan osten varmt anbefales :o))

    2. SÃ¥ bra du fant en ost du liker..og ja.vi kjøper ofte oster..sÃ¥ skal nevne det for Bjørn..jeg spiser jo bare norvegia…

    3. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg spiste også bare Norvegia før, men så har jeg prøvd meg fram mer og mer når vi har ost og kjekskvelder. Det er fortsatt noen oster jeg definitivt ikke spiser, hihi!

    4. Tone V. Vinningland: Jeg mener å ha sett navnet på osten her hjemme, så jeg skal sjekke ut om det stemmer. Ville vært fint, for da slapp jeg å reise til Sverige å kjøpe den :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg