hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Rydding i blomsterbedene

  • 19.06.2017, 18:03

Hver gang jeg har kikket ut av vinduet, og sett ned i blomsterbedene mine har jeg fått dårlig samvittighet... Alle vårløkene har blomstret av for lenge siden, men bladene har stått så fint helt til nå... For nå hadde de lagt seg utover bedet, og det så bare så stygt og lurvete ut. Lysten til å gå ut for å ordne opp har vræt til stedet hele tiden, men så er det denne formen da. Den har liksom ikke helt vært på plass, så jeg har rett og slett ikke orket..

Formen var vel ikke akkurat tilstedet i dag heller, men jeg samlet sammen nok energi til å komme meg ut av døra... Det var ikke så veldig mye ugress, bare bladene fra løkene og disse hersens krypplantene jeg aldri blir kvitt. Derfor tok det meg ikke så lang tid å fjerne det.

Min jorbærplante har nå kommet med kart, og jeg kommer til å passe på den som en hauk så ingen stjeler bærene etterhvert som de blir modne. Jeg er vel mer bekymret for de fjærbekledde tyvene enn de tobente, for de er noen slue skapninger som vet å få tak i godbiter ;o))Tidligere i våres kjøpte jeg to ackeleier, som jeg hadde planer om skulle plantes ut... Da jeg forsøkte det klarte jeg ikke å få spaden ned noe sted, og de gangene jeg kom ned traff jeg sten nesten med en gang. De har stått på balkongen hele tiden, og jeg tok de med meg ut å klarte jammen å få laget noen hull de passet i. Begge to er avblomstret, men jeg har ikke klippet ned stilkene. Tenkte kanskje at de skulle stå på en stund til. Om det kommer noen nye nå på sommeren, eller om det først skjer til neste år vet jeg ikke.

De meldt regn til ettermiddagen i dag, og det stemte jammen meg for nå sildrer regnet ned. Det passer helt perfekt med regn nå som jeg har rortet i jorden :o))

#hagearbeid #bed #blomsterbed #blomster #rydde #luke #plante #ackeleie #natur #sommer #juni #mandag #blogg

8 Kommentarer

frodith

19.06.2017 kl. 18:25
Det så ryddig og fint ut nå da:-)

Vera Lynn

19.06.2017 kl. 21:43
frodith: Tusen takk :o))

fruensvilje.blogg .no

19.06.2017 kl. 18:53
om du fjerner frøkapsen på blomstene fremmer det økt blomstring,så jeg ville klippet av stilkane ,,blefint i beddet no

Vera Lynn

19.06.2017 kl. 21:44
fruensvilje: Tusen takk :o)) Takk for tipset, da skal jeg gå ut å klippe ned stilkene i morgen... Nå er det litt bløtt pga regnværet!

dvergpinschere i mitt hjerte

19.06.2017 kl. 21:20
Deilig når det er gjort! Flink var du! vet hvor mye det kan koste å tvinge seg, når man egentlig ikke orker... Ble ryddig og fint! Ha en og god kveld!

Vera Lynn

19.06.2017 kl. 21:45
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :o)) Jeg kjenner det i kroppen, men forhåpentlig har jeg sovet det av meg til i morgen :o)) Ha en riktig god kveld du også :o))

Tone

20.06.2017 kl. 20:59
Flinke :) håper det kommer masse jordbær da :)

Vera Lynn

20.06.2017 kl. 23:50
Tone: Tusen takk ?? Det hadde vært hyggelig om det ble noen bær, og enda mer hyggelig at jeg rakk å plukke dem innen noen andre gjør det ??

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no