hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Sjette feriedag - helg - Nøtteliten

  • 29.07.2017, 13:52

Vi har et par ekorn som holder til i skogen ovenfor, og som noen ganger sitter på vannbrettet å kikker inn. Andre ganger klatrer de så lett som bare det oppover platene på veggen. Da jeg kom hjem i går, sto to naboer å glante oppover veggen. Som den nysgjerrige personen jeg er, måtte også jeg glane. Å der oppe på gangtaket så jeg to fluffy ører som beveget seg frem og tilbake :o))

Jeg hadde noen varer som måtte inn i fryseren, så jeg fortet meg inn med dem... Så greip jeg iPhonen og gikk ut igjen for å se om jeg fikk noen bilder av den. Nøtteliten holdt fortsatt på oppe på gangtaket, og jeg listet meg så nær jeg våget uten å skremme den. Den kikket opp så jeg zoomet det jeg kunne, men helt klare ble jo ikke bildene.

Den ble skremt å forsvant, men jeg fant den igjen på vannbrettet hos de som bor på andre siden av inngangspartiet :o))Det lønner seg ikke å ha vinduet på vid vegg, for da kan det hende at man får besøk av Nøtteliten. Jeg gjorde det, men ikke disse to som holder til her nå. På grunn av kattene har jeg kun i lufteposisjon, så sjansen for at vi får besøk av ekorn nå er ganske liten. Hva kattene hadde gjort om en av dem "hadde" kommet inn, vet jeg ikke.

Er det mye ekorn der du bor?

#ekorn #natur #nøtteliten #uteliv #dyreliv #naturen #sommer #juli #lørdag #blogg

10 Kommentarer

annebe

29.07.2017 kl. 14:02
Den er o så fin, men hadde ikke ønsket å få den inn i stua nei... Vi bor i sentrum så har ikke sett noen her..men er trær og skog like ved.. så der kan det nok være noen :)) Kos deg med dagen videre <3

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 14:18
annebe: Takk :o)) Vi har mye skog rundt her jeg bor, så her kan man se ekorn, grevling og nå sist reven som har mesket seg med måkeunger to ganger. Jeg får besøk av Bestisen, for en ettermiddag med fargelegging :o))

frodith

29.07.2017 kl. 16:01
Skikkelig søt og herlig, jeg ser aldri ekorn nesten :-( Jammen var du heldig :-)

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 22:24
frodith: Vi har mye skog rundt blokkene, og dessuten er det ikke mer enn 10 minutters gange fra Østmarka, så vi ser ekorn, grevling, rådyr og rev rundt her. De tre sistnevnte ikke så ofte, men de dukker opp nå og da :o))

fruensvilje.blogg .no

29.07.2017 kl. 19:24
koslige bilder av nøtteliten da ) tror det er en del her hos oss,men jeg er ikke heldige å få se dem

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 22:32
fruensvilje: Tusen takk :o)) Når jeg tenker etter, så tror jeg nesten at Nøtteliten var like nysgjerrig på meg som jeg var på han/henne :o))

Hanne Beate

29.07.2017 kl. 19:30
Ekorn er ordentlig søte og veldig raske til å gjemme seg. Jeg bor også i nærheten av skogen, så har sett ekorn flere ganger. Ha en fortsatt fin lørdagskveld! :o)

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 22:36
Hanne Beate: De to vi har rundt her, er litt sky men også veldig nysgjerrige.. Denne her var veldig nysgjerrig på meg i alle fall, og hva jeg holdt på med :o)) Ha en fortsatt fin lørdagskveld du også :o))

dvergpinschere i mitt hjerte

29.07.2017 kl. 21:01
Sååå søt! og så morsomt å ha dem på besøk..ja kattene hadde vel jaget det om det kom inn hos deg..Nydelige bilder!

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 22:47
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :o)) Huff, ja det hadde blitt litt av en jakt rundt hele heimen gitt... Tror nok jeg skal holde vinduene på en smal luftesprekk, så slipper jeg å oppleve det :o)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no