hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Som natt og dag

  • 30.08.2017, 11:55

Den ene morgenen er det så mørk ute når man står opp, at man skulle tro man var kommet langt ut i høstmåneden. Neste morgen er det totalt forandret, og i dag var det en slik dag. Jeg kunne merke det innen jeg dro opp rullgardinen, at dette ville bli en dag med blå himmel og sol.

Da jeg sto på trammen og trakk morgenluften langt ned i lungene, kom sola å kilte meg på nesen. Luften var ganske frisk, og gradene i skyggen hadde enda ikke kommet over + 10C
 

spiderweb
Licensed from: sumos / yayimages.com

I dag skal jeg gå tidligere for jeg har nemlig en etterlengtet forpleietime kl 15. Det er en velvære jeg føler jeg ikke kan være foruten, dels for at kroppen er så stiv at det er litt vanskelig å gjøre det selv, men også for at det er så behagelig å la andre gjør jobben. Jeg kan bare lene meg tilbake i en behagelig stol, og nyte.

Nå blir det kanskje ikke ren nytelse i dag, for storetåa som ble trampet på under torsdagens konsert er fortsatt litt øm. I tillegg klarte jeg å miste en biffkniv i går da jeg ryddet bort etter middagen, og den klarte jo selvfølge å finne en tå i stedet for gulvet. Det ble et fint lite hull i tåa, for kniven var veldig spiss og skarp. Litt øm og sår er jeg jo der også... Typisk meg å gjøre noe sånt, hihihi!!

Pusene koser seg fortsatt med det amputerte stativet, og har vært veldig greie mot hverandre. Til morran i dag lå Ronja inne i huset, mens til min store overraskelse hadde Vinja lagt seg på toppen. Det er ikke noe hun vanligvis pleier å gjøre :o)) Det å la søsteren få beste plassen altså :o))

#natur #høst #sensommer #natt #dag #forandringer #vær #sol #velvære #fotpleie #tær #skade #katter #august #onsdag #bloggh

14 Kommentarer

annebe

30.08.2017 kl. 13:21
Variabelt vær om dagen, slik har det jo vært i hele sommer :)) Var deilig i sola i dag.. men skyer mer til nå ser jeg.. Stakkars tærne dine om dagen..uff og hehe.. på en gang .. Fin dag videre <3

Vera Lynn

30.08.2017 kl. 13:33
annebe: Når jeg kikker ut av vinduet, ser jeg jammen at det har blitt mer skyer ute. Disse tærne mine må gjennomgå både titt og ofte dessverre, hihi! Brekker eller forstuer jeg de ikke, blir de trampet på og knivstukket!! Tenker at dette går greit jeg :o))

sisselgu

30.08.2017 kl. 14:22
Sol og fint her men kjenner det er høst i lufta den vakreste årstiden syntes jeg med ett fargespekter som er nydelig.

Les gjerne bloggen min og det nyeste innlegget Jeg fikk det til

Ha en fin dag

Fra Sissel

Vera Lynn

31.08.2017 kl. 09:20
sisselgu: Jeg er også glad i høsten og alle de fine fargene som kommer da. Får vi bare beholde varmegradene en god stund fremover, vil jeg være veldig fornøyd. Stikker gjerne innom bloggen din :o)) Ha en fin torsdag.

maiken

30.08.2017 kl. 14:45
Ja, er bare å få med seg alle solstrålene man kan, jeg skal også stikke hode ut nå...

Får dårlig samvittighet når jeg ser det flotte bildet av spindelvev, jeg har det jo med å bare "måke" de vekk.....:)

God dag til deg!

Vera Lynn

31.08.2017 kl. 09:23
maiken: Det ser ut til at det blir sol sånn annehver dag her i Oslo, for i dag er det igjen grått og meldt regn. Allikevel gjør solen et lite forsøk på å komme igjennom skydekket, krysser fingerene for at den klarer det :o))

Jeg er glad i både spindelvev og edderkoppen, så vevet får lov til å være i fred for meg... Så sant det ikke er inne da ;o)) Ha en fin torsdag.

dvergpinschere i mitt hjerte

30.08.2017 kl. 20:00
håper du har kos deg med fotpleie..noe jeg ikke liker..er så kilen..og liker ikke massasje på bena...hihih..høsten er kommet..sikkert og vist..for selv med sol i dag..så var det en spiss luft..

Vera Lynn

31.08.2017 kl. 09:25
dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg storkoste meg hos fotpleien i går, og det var som å få nye føtter. Denne gangen var føttene mine ekstra følsomme, og det kilte veldig da hun filte under med den brune ballen, hihi!! Massasjen helt på slutten var veeeeldig deilig, og slitte føtter og legger føltes som helt nye, knis :o)) Ha en fin torsdag.

Helge

31.08.2017 kl. 08:57
Skal til fotpleie den 19 september. Været skifter fort, var ute og bada i går i skogen. Det var trolig årets siste bad på meg. Det er høst i lufta og kaldere. Har tenkt på det lenge men vil nå investere i ny PC. Den jeg har hjemme lever sitt eget liv. Men om jeg skal kjøpe på butikken eller via ontech.no må jeg tenke på.

Vera Lynn

31.08.2017 kl. 09:26
Helge: Du burde sjekke butikkene angående PC kjøp, for nå har de en del gode tildbud pga av skolestarten. Greit å sjekke priser i alle fall.

Siv Svanem

31.08.2017 kl. 09:16
Kos deg med fotpleien.

Vera Lynn

31.08.2017 kl. 09:27
Siv Svanem: Ååå, det var så utrolig godt, føltes som om jeg hadde fått helt nye føtter.

siri

10.09.2017 kl. 13:16
Stilig bilde. Ligna veldig på ett som eg tok med mobilen her en dag. Men ditt var jo mye finere enn midt da. man ser detaljene mye bedre her, enn på mitt<3

Vera Lynn

10.09.2017 kl. 13:34
siri: Jeg kan nok ikke skryte av at det er jeg som har tatt bildet, skulle ønske jeg kunne. Dette har jeg hentet fra YAY, som vi har tilgang til når vi blogger. Der er så mange fine bilder, og når jeg ikke har noe selv jeg kan bruke går jeg inn der ;o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no