hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🍂 Nye strikkeplagg til høsten 🍁

  • 01.09.2017, 11:00

Nå som høsten nærmer seg, kommer også en mellomperiode hvor det er så vanskelig å vite hvilken ytterjakke man skal ha på seg. Det er kjølig om morgenen når man flyr av sted, og utover dagen blir det oftere varmere. I år har dette skapt litt frustrasjon, for jeg har nok av sommerlige jakker og vinterjakker, men ikke noe for mellomperioden.

I forrige uke var jeg en tur innom min favoritt butikk Zizzi, som har klær for oss med en mer barnevennlig kropp, og der fant jeg akkurat det jeg lette etter. Lang strikkejakke med lommer, og ikke minst med knapper. Akkurat det med mangel av knapper på strikk, er ikke noe jeg har vært så begeistret for. Når jeg finner noe jeg liker så kjøper jeg ikke bare en, men gjerne to eksemplarer av plagget. Ikke i same fargen da ;o)) Det gjorde jeg også denne gangen, en grå og en grønn/brun.
 

Jeg er aldri helt komfortabel med å ta bilde av meg selv, for å presisere hele meg, men jeg slang følelsen over skulderen og tok et allikevel. Tenkte først å bare ta av jakken der den hang på hengeren, men da får man ikke noe forhold av hvordan den sitter og hvor lang den er... Valgte å kjøpe jakkene en str større enn jeg pleier, for jeg ville at de skulle være litt rommelige. En sånn størrelse som føles som om man gjemmer seg i jakken ;o)) Jeg har blitt så glad i disse to jakkene mine, at jeg har byttet på å bruke dem siden.

Det fine med dem er jo at når det blir virkelig kaldt, så er de ikke så kjukke at jeg ikke kan ha dem under en vinterjakke :o))

#klær #strikk #strikkejakke #jakke #nytt #bilde #selfie #zizzi #meg #megselv #høst #fredag #blogg

10 Kommentarer

frodith

01.09.2017 kl. 12:19
Du var kjempefin i den :-) Lurt å kjøpe to ;-)

Vera Lynn

01.09.2017 kl. 13:08
frodith: Tusen takk ??

Tone V. Vinningland

01.09.2017 kl. 12:25
Du er jo kjempefine Vera <3 Du må bare ta mer bilder av deg vet du :) Veldig fin strikkejakke :)

Vera Lynn

01.09.2017 kl. 13:10
Tone V. Vinningland: Tusen takk :o)) Ja kanskje jeg skulle ta mer bilder av meg selv, vi får se da vettu ;o))

Hanne Beate

01.09.2017 kl. 14:14
Den kledde du veldig bra, - og du må fortsette å ta bilder av deg selv for du er så bra som du er så! :o) Godt med sånne strikkejakker om høsten!

Vera Lynn

01.09.2017 kl. 19:55
Hanne Beate: Tusen takk :o)) Ja, kanskje jeg skulle gå ut av komforzonen og vise meg som jeg er :o)) Disse to strikkejakkene er så fine å bruke ute nå, og de kommer helt klart til å være lune og gode inne når kuldegradene kommer :o))

hverdagslivetivollen

01.09.2017 kl. 15:07
kjempefin :) du passa jo godt forran kamera du :D

Vera Lynn

01.09.2017 kl. 20:00
hverdagslivetivollen: Tusen takk, hyggelig at du syntes det :o))

fruensvilje.blogg .no

01.09.2017 kl. 19:10
veldig greit med en mellomjakke ja ,fin var den også,ja fruen og :)

Vera Lynn

01.09.2017 kl. 20:06
fruensvilje: Tusen takk :o)) Det er lenge siden jeg har hatt en mellomjakke, så dette var et godt kjøp :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no