🍂 Nye strikkeplagg til høsten 🍁

Nå som høsten nærmer seg, kommer også en mellomperiode hvor det er så vanskelig å vite hvilken ytterjakke man skal ha på seg. Det er kjølig om morgenen når man flyr av sted, og utover dagen blir det oftere varmere. I år har dette skapt litt frustrasjon, for jeg har nok av sommerlige jakker og vinterjakker, men ikke noe for mellomperioden.

I forrige uke var jeg en tur innom min favoritt butikk Zizzi, som har klær for oss med en mer barnevennlig kropp, og der fant jeg akkurat det jeg lette etter. Lang strikkejakke med lommer, og ikke minst med knapper. Akkurat det med mangel av knapper på strikk, er ikke noe jeg har vært så begeistret for. Når jeg finner noe jeg liker så kjøper jeg ikke bare en, men gjerne to eksemplarer av plagget. Ikke i same fargen da ;o)) Det gjorde jeg også denne gangen, en grå og en grønn/brun.
 

Jeg er aldri helt komfortabel med å ta bilde av meg selv, for å presisere hele meg, men jeg slang følelsen over skulderen og tok et allikevel. Tenkte først å bare ta av jakken der den hang på hengeren, men da får man ikke noe forhold av hvordan den sitter og hvor lang den er… Valgte å kjøpe jakkene en str større enn jeg pleier, for jeg ville at de skulle være litt rommelige. En sånn størrelse som føles som om man gjemmer seg i jakken ;o)) Jeg har blitt så glad i disse to jakkene mine, at jeg har byttet på å bruke dem siden.

Det fine med dem er jo at når det blir virkelig kaldt, så er de ikke så kjukke at jeg ikke kan ha dem under en vinterjakke :o))

#klær #strikk #strikkejakke #jakke #nytt #bilde #selfie #zizzi #meg #megselv #høst #fredag #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg