hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Hvordan går det egentlig?

  • 12.10.2017, 23:09

Da jeg for snart 14 dager siden begynte å jobbe for fult igjen, så var jeg langt i fra sikker på at det var det rette å gjøre.. Har det vært plain sailing? Nei jeg kan vel ikke akkurat påstå at det har vært det. Jeg har vondt i nakke og skuldre hver dag når jeg går hjem, men heldigvis ikke så ille som det har vært. 

Jeg lovet meg selv at jeg skulle være flink til å reise meg å gå vekk fra PC'n for å ta pauser, og strekke på kroppen. Har jeg klart det, nei jeg har jo ikke gjort det. Disse pausene som nå ikke eksisterer er så viktig for kroppen min, for de vil gjøre at jeg ikke stivner til å får vondt. Realiteten er at når jeg sitter for lenge stille, er det ikke bare nakken som protesterer. Nei, da stivner også hofter og knær, noe som gjøre det nesten håpløst å bevege seg... Jeg må liksom stå litt på stedet vil å tråkke litt før jeg, klarer å komme meg videre. Kanskje greia er at jeg må sette på en påminnelse på telefonen når jeg skal ta pause... Jeg kan jo prøve så får vi se om fungerer.
 

work desk
Licensed from: vector1st / yayimages.com

Jeg har nok også vært ekstra sliten når arbeidsdagen er over, kanskje mest første uken. Denne uken syntes jeg at det begynner å bedre seg, så det er vel bare noe som må gå seg til tenker jeg.

Så ja, hvordan går det egentlig? Det går vel egentlig ganske greit ;o))

#arbeid #jobb #friskmeldt #fulltid #vondter #nakke #skuldre #knær #hofter #kropp #helse #blogg

8 Kommentarer

Tone V. Vinningland

13.10.2017 kl. 09:16
Du må ta vare på deg vet du <3 lytte til kroppen og du må bare tvinge deg selv til å ta pauser. Kanskje det er lettere sagt enn gjort, men helsen er viktigere enn alt i livet <3

Vera Lynn

13.10.2017 kl. 13:14
Tone V. Vinningland: For oss som sitter foran pc?n hele dagen, tror jeg det er vanskelig å huske på å ta pauser. Man blir så hekta på det man driver med at det går i glemmeboka, men jeg MÅ nok bli flinkere. Jeg merker jo at jeg trenger det...

Hanne Beate

13.10.2017 kl. 09:17
Det å bevege seg litt i løpet av dagen er viktig, så lurt å prøve å få til det. Jeg har en heve-/senkepult på jobben så jeg kan stå innimellom, og det synes jeg hjelper. Ellers bør du unne deg en massasjetime iblant. Ønsker deg en god dag på jobben!

Vera Lynn

13.10.2017 kl. 13:16
Hanne Beate: I dag har jeg faktisk vært flink, og jeg gikk til og med ut i lunchen å da fikk jeg virkelig brukt bena ?? Jeg har også hev og senk pult, men pga artrosen i knærne og hoftene er det ikke noe godt å stå... Jeg får heller satse på å huske på pausene mine ??

dvergpinschere i mitt hjerte

13.10.2017 kl. 09:28
Så bra...og ja..lurt å ha en påminnelse på skrivebordet med ur..eller sette inn alarm på tlf...for det ER viktig når man har kropper som stivner...Du kan ikke få hev og senk bord? Det hadde jeg, og kunne forandre fra å stå å jobbe til å sitte gjennom dagen.. Fortsatt lykke til! ha en god dag!

Vera Lynn

13.10.2017 kl. 13:22
dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg kommer kok til å gå for påminnelse på tlf., for det å stå å jobbe er ikke noe for meg. Jeg klarer ikke å konse meg, men pga artrosen er det vanskelig for meg å stå også... I dag har jeg vært flink, og er litt stolt av megselv ??????

Helge

13.10.2017 kl. 12:23
Ta vare på deg selv, pauser fra PC-en er viktig. Man blir fort daff og sliten når man stirrer inn i skjermen hele tiden. Helsa foran jobben - bra at man få 50 % og aktiv sykemelding.

Vera Lynn

13.10.2017 kl. 13:43
Helge: Ja jeg må nok gjøre det, for ellers blir det dårlig stilt med meg. Jeg har jo jobbet 50% i nesten et år, og det fungerte veldig bra. Nå skal jeg jo prøve meg igjen i 100% g det et stor overgang.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no