På flyttefot…

For en uke eller to siden kom det en stor flokk med med stær, som mellomlandet her i borettslaget mitt. Dette er noe de gjør hvert eneste år, og det er så flott å se på dem der de sitter oppe i trærne og nede på bakken. Fjærene så glinsende å vakre :o))

Jeg hadde veldig lyst til å ta bilde av dem, men det skulle ikke bli sånn… Så kom jeg på at jeg hadde jo tatt et “kjempefint” bilde av flokken for en god del år siden, og i går dukket jeg inn i fotoalbum etter fotoalbum å fant det jeg lette etter. Hukommelsen er en rar ting, for bildet var jo ikke så bra som jeg så for meg. 

Kvaliteten er litt bedre enn du ser det her, for dette bildet tok jeg med iPhonen rett fra albummet. Det er et veldig blankt og glosset bilde så det var ikke så lett. Uansett så var det ikke kvaliteten som var det viktigste i dette tilfellet, men at jeg faktisk hadde et bilde av stæren ;o))

#natur #fugler #stær #flyttefot #trekkfugler #flokk #blogg

8 kommentarer
    1. fruensvilje: Jeg var litt kjapp med å poste innlegget, og rakk ikke å skrive noe.. Var nettopp inne å redigerte det nå ;o)) Jeg det er et flott skue når fuglene samler seg for å flytte sydover ;o))

    2. dvergpinschere i mitt hjerte: Dette er like spennende hvert eneste år, og flokken varierer i str fra år til år. Nå i år var de ikke så mange, men i fjord var hele bakke dekket av stær ;o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg