Morgenfuglen forsov seg 😆

Ja dessverre så er det sånn, denne morgenfuglen som egentlig ikke er noen morgenfugl i det hele tatt, sov helt til klokken var 11 i dag. Da hadde alle andre fugler, både med og uten vinger, stått opp allerede. Var formen ikke helt på topp, nei den var ikke det, så det var egentlig ganske deilig å sove litt.

Jeg var sånn “nesten” våken ved 10 tiden, og da kom begge kattene opp i sengen. De la seg på hver sin side av meg, og da de skjønte at mor ikke hadde noen planer om å stå opp, krøllet de seg sammen og sovnet de også. Da jeg våknet på ordentlig en time senere, ja da lå de der enda 💖💖

Ute er det et nydelig vær i dag, men jeg har ikke tenkt meg ut. Det er fortsatt isete og glatt ute i gården, men det er ikke derfor jeg ikke skal ut… Nei, jeg har tenkt å kose meg inne med strikketøy, tv og ikke minst få unna noen maskiner med klesvask. Det har hopet seg opp litt i løpet av uka, så i dag kommer vaskemaskinen til å få kjørt seg.

Det røde og sorte pleddet jeg begynte på for en tid tilbake, har blitt liggende en stund så nå må jeg få strikket noen omganger i dag sånn at det vokser. Jeg har sagt at det skal være klart til 1. desember, og det har jeg tenkt å holde ;o))

#morgenfugl #sovemorgen #nattugle #form #sove #innedag #vaske #strikke #håndarbeide #pledd #blogg

6 kommentarer
    1. Deilig det da…når man klarer å ligge..skulle ønske jeg også kunne noen ganger..men da går jo hele dagen i stå….hihihi…her går alt etter vanen…hver dag våkner til lik tid, tur på lik tid..osv…kjedelig..men sånn har det bare blitt…håper dagen har vært topp!

    2. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det gjorde godt å ligge å dorme seg, og enda mer kos ble det jo når kattene kom også. Vanligvis er det bare en av dem, men denne gangen ville begge to ligge ved siden av meg. Her hos meg det bare morgenrutinen til kattene som er lik, ellers tar jeg ting som de kommer ;o)) Dagen ble faktisk ganske fin den, og jeg fikk gjort det det jeg hadde bestemt meg for å gjøre også. Ha en fin mandag når den kommer ;o))

    3. fruensvilje: Jeg sover nok alt for lite i ukedagene, så da er det godt å kunne ta det igjen innimellom ;o)) Når det er sagt så var det veldig deilig å komme seg opp tidlig også ;o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg