Enda et tegn… 🎄

Noen dager før 1. søndag i advent setter borettslaget vaktmester opp et juletre på enden av hver blokk. Vi har alltid hatt vårt på baksiden av blokken, til glede for oss alle. I sommer ble det plantet et Magnoliatre på plassen, og da ble beholderen som treet settes i flyttet til enden.

I dag når jeg kom hjem fra en liten handletur, holdt vaktmesteren og en hjelper på med å sette opp trærne. De hadde fått tak i noen utrolig flotte trær dette året. Jeg tok ikke noe bilde av dem da, tenkte at jeg venter til lysene blir tent til søndagen. Dessuten begynte det å snø noe så infernalsk, og jeg hadde mye å bære på så jeg tenkte det var best å komme seg inn.

Christmas tree
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Jeg gleder meg til lysene tennes på juletrærne ute i gården her, omkring i hager og lys-slyngene inne på balkongene. Det er jo så mørkt på denne tiden av året, og det å komme hjem sent på ettermiddagen blir straks litt mer koselig med alt lyset ;o)) Hos meg er det mørk inni heimen når jeg ikke er hjemme, men jeg dekorerer jo balkongen med masse lys. Uten de ser det nesten deprimerende trist ut hos meg…

Bruker du mye lys utendørs i førjulstiden?

#juletre #utetre #lys #lyseopp #utelys #trivelig #koselig #trivsel #vaktmester #borettslag #blogg

11 kommentarer
    1. fruensvilje: Her lyser hele bydelen opp nÃ¥r advent kommer… Vi bor jo vegg i vegg og mange blokker tett pÃ¥, sÃ¥ det er nesten dagslys nÃ¥r alle tenner sine lys. Kan noen ganger bli litt mye kanskje ;o))

    2. Snart smeller det ifra flere ballkonger i nabolaget med lys og pynt til jul. Det er flere fra andre kulturer og de pynter deretter. Sjøl så skal jeg ikke pynte på ballkongen. Men det er fint med snø på juletre ute med lys på. Så et i dag, var virkelig pent der det sto i snøen. Ha en fin dag.

    3. Det er kjempekoselig med alle lysene før jul! Vi pleier å henge opp noen adventstjerner og sette opp 7-arma lysestaker inne. Ute blir det ei lyslenke i hekken og lys i et tre.

    4. Helge: Det kan nok bli for mye også, men jeg syntes nå at det er koselig med lys på balkongen. Mitt lys kommer først opp på søndagen, noe som tar litt tid for jeg må opp og ned av stigen ;o)) Det hadde vært koselig om snøen blir liggende sånn at det den dekker juletreet når det tennes ;o))

    5. Hanne Beate: Jeg hadde adventsstjerne i kjøkkenvinduet før, men så monterte jeg opp en lyspendel så nå blir det adventslysestake i stedet i alle vinduene ;o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg