hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Kanskje ikke feriebilen....

  • 16.06.2018, 13:40

Nei denne snasene lille saken rommer nok ikke halvparten engang, av hva jeg pleier å ta med når jeg skal på ferie. Da må jeg nok ha et mye større bagasjerom ;o))

Kom over denne lekkerbisken nede på Alna senteret tidligere denne uken, og jeg falt plask for den. Den sto utstilt inne i et opplyst rom i det ene parkeringshuset. Jeg kan med en stor dose humor, se meg selv prøve å klemme meg "ned" i bilen med store vanskeligheter. Jeg blir lattermildt bare av å tenke på det, hihi! Dels for at jeg er så stiv i leddene og kroppen, at det hadde vært hysterisk morsomt å se meg prøve. I tillegg har jeg jo heller ingen sylfidekropp, så det hadde nok også vært ekstremt dårlig plass til meg der. Det som hadde vært enda mer hysterisk, er å se meg komme ut av bilen igjen... Kjenner en latterkrampe boble nede i magen, haha!Jeg har ikke noe greie på bilmerker, så hvilken type dette er aner jeg ikke. KANSKJE DU VET DET?

#bil #kjøretøy #lekker #liten #humor #søt #bilmerke Blogg

6 Kommentarer

Hanne Beate

16.06.2018 kl. 17:12
Jeg har ikke noe greie på gamle biler, men samboeren har dilla, hihi. Han sa at dette er en Messerschmitt, og her er litt info.https://no.m.wikipedia.org/wiki/Messerschmitt_KR200

Du finner også flere videoer på YouTube.

Vera Lynn

16.06.2018 kl. 17:42
Hanne Beate: Så gøy, takk dor tilbakemeldingen. Har vært inne å sjekket, og syntes jo den røde 58 modellen fra linken var lekker. Skal sjekke YouTube senere ?

Toini

16.06.2018 kl. 20:26
Den var søt da...men ja...syns jeg ser deg..eller meg "vrenge" seg ned i den....hihihih...Ha en god kveld!

Vera Lynn

19.06.2018 kl. 21:45
Toini: Hihi, ja det hadde vært litt av et syn, ikke sant ;o)) Bilen var/er veldig søt, men jeg tror nok den passer best til en mindre og petit person.

fruensvilje.blogg .no

16.06.2018 kl. 23:08
skikkelig artig bil,men kanskje ikke for dei aller største personene ,ikke hvet jeg ,men stilig det var den

Vera Lynn

19.06.2018 kl. 21:47
fruensvilje.blogg .no: Hihi, den passer nok best for en person med smidig kropp og myke ben ;o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no