hits

Vera Lynn

- je suis prest -

💧Vi er ferdig spylt 💧

  • 22.08.2016, 18:08

I dag skulle jeg normalt ha begynt på jobb igjen etter ferien, men siden borettslaget hadde bestilt spyling av alle rør og sluk måtte jeg ta en ekstra dag. De har holdt på en stund med dette arbeidet, men i dag var det altså min blokk sin tur. Derfor måtte jeg opp grytidlig for å bli ferdig med morgenstellet. Vi fikk nemlig ikke lov til å bruke toalett eller vann, før de hadde vært Inne i leiligheten.

I går ryddet jeg ut av kjøkkenskapet under vasken sånn at de skulle komme til. Det var en god anledning til å få ryddet og kastet litt skrot som hadde samlet seg der. Syntes det har lett for å samle seg i alle skapene mine jeg, veldig irriterende skal jeg være ærlig.Da de var på befaring tidlig på morningen, spurte jeg når de kom til meg sånn cirka. Det var ikke før litt utpå formiddagen, så da behøvde jeg ikke stresse med å stenge kattene inne på soverommet med en gang. De skjønte at noe var i gjære for de gikk rundt å skjulte på meg hele tiden, og forventet nok at jeg skulle finne på noen fantestreker. 

Jeg fant fram fargeboken og alle tusjene mine, og satt med det... Da ble jeg så engasjert at jeg glemte at jeg måtte på toalettet, eller å se på klokken hele tiden. Tiden gikk ganske fort, og plutselig ringte de på døren. De brukte ikke så lang tid inne hos meg, og det var to av dem. En tok badet, mens den andre tok seg av kjøkkenet. Jeg nevnte for kjøkken mannen at jeg ikke hadde en vanlig pakning i låsen, men en syltestrikk. Det var en løsning jeg kom på da jeg hadde lekkasje, og det viste seg at pakningen var helt oppskalerer. Jeg kikket på syltestrikken etter at han hadde fjernet den, og den var fortsatt i ganske god skikk.

Litt synd at min blokk ble tatt så sent, for da måtte jeg ta en ekstra feriedag... Hadde passet bedre om de hadde kommet i forrige uke!!

#spyling #rør #arbeid #kjøkken #borettslag #fargebok #fargelegging #tusj #katter #feriedag

Dugnad i borettslaget

  • 02.05.2016, 23:32

Når jeg kom hjem fra jobben i dag var jeg ikke mye tess akkurat... Jeg frøys og følte meg sliten og trøtt, og jeg hadde mest av alt lyst til å pakke meg inn i et teppe å lene meg tilbake i godstolen. Det kunne jeg dessverre ikke gjøre, for det var vårdugnad i borettslaget i ettermiddag. Jeg rakk ikke å lage meg noen middag, så jeg tok et par skiver med det ferske olivenbrødet jeg kjøpte i dag. Jeg kledde på meg godt med klær, for det var/er veldig kaldt ut å jeg regnet ikke med å få varmen selv om jobbet på.

Alle de 3 nederste blokkene hadde dugnad sammen, og det ble jobbet ganske flittig omkring alle sammen. Jeg ordnet først og fremst i bedene under mine vinduer, og fikk et par av mannfolkene til å komme på baksiden med et par store sekker med jord. På forsiden tømte vaktmesteren en stort lass, som jeg og nabo Liv spadde inn i beddet å fikk bredt det utover. Det ble så fint så. Siden vi var ganske mange, ble det ikke så mye jobb på vær. Tilslutt ble asfalten spylt, sånn at all sand, sten og skitt ble fjernet.Akkurat i skogkanten ved "grillplassen" er fult av hvitveis. Den har kommet nå i løpet av de siste dagene. Ordentlig vakkert var det :o))

Dugnaden ble avsluttet med grilling av pølser, og kake til dessert å masse hyggelig naboprat. Det kom noen regndrypp innimellom hele ettermiddagen, men det ble heldigvis ikke noe særlig mer enn enn det.

Vi får kontainerbil i morgen, så jeg fikk med meg en nabo å fikk fjernet en madrass som har stått i fellesrommet i snart 10 år. Vi fikk skriv om den samme madrassen forrige gang vi hadde bil, men da var det ingen som tok ansvar. Nå går den, sammen med to defekte klatrestativ etter kattene mine. Jeg skulle ha ryddet i bodene mine, men det rakk jeg ikke. Jeg får ta det til helgen å så får jeg fylle opp bilen å kjøre det opp på fyllinga selv. Det går like greit det.

Nå skal jeg krabbe under dyna, og få meg noen timers søvn... Natta!!

#dugnad #vårdugnad #arbeid #borettslag #samarbeid #hvitveis #blomster #blogg

På plass

  • 11.03.2016, 11:43

Det var rart å gå å sette seg et annet sted enn der jeg var vant til, på jobb. Jeg hadde nesten trodd at jeg skulle gå til den gamle plassen min, og glemme at jeg hadde flyttet.

Utrolig nok så fungerte alt som det skulle, da jeg logget meg inn for å sjekke etter at jeg kommer på plass i går.....

Nå var det fult så festlig i dag, da telefonen ringte. Den kimte alt den orket den, men det var helt stille i både rør og headset. Nå har vi heldigvis kommet litt lenger, og den virker sånn omtrent annenhver gang 😡

Det ble lite med blogging på leg i går kveld. Naboen ringte på å lurte på om jeg ville komme over på en kopp kaffe. Jeg kunne ikke motstå det, og da skravla vi oss igjennom både en 1, 2, og 3 timer. Koselig var det, men det ble veldig sent. Jeg var så trøtt og sliten at jeg krabbet rett opp i sengen med en gang jeg kom inn. Å det tok ikke så lang tid innen Ole Lukkøya kom forbi..zzzzzz!

#flytte #påplass #iorden #funger #telefon #headset #nabo #kaffe #prat #kos

På flyttefot, snart...!

  • 09.03.2016, 22:12

Det er ikke på privatfronten altså, men på jobben, og det er heller ikke så dramatisk som det kanskje høres ut. Vi skal jobbe på en litt anderledes måte enn det vi gjør i dag, og det har blitt opprettet 4 nye avdelinger. Min gamle avdeling blir splittet opp, og de jeg i dag jobber sammen med havner i forskjellige avdelinger. Jeg syntes det er veldig vemodig at vi ikke skal jobbe sammen lenger, for vi er en fin og sammensveiset gjeng.

Det blir en del nye arbeidsoppgaver, og ting å lære seg, men jeg tar også med meg en del av de tingene jeg har i dag. Det er både skremmende og spennende på en gang.
Før når vi skulle flytte kontor, etasje eller bygg så har jeg holdt på å pakke i evigheter for det var ikke bare jobbting på kontoret. Det var planter, bilder og annet stash. Så når vi skiftet bygg siste gangen ble det besluttet at alle skulle sitte i åpent landslap, og da var det ikke lenger plass til alt det private i allefall jeg hadde klart å samle på meg. Det meste av private ting ble tatt med hjem... Det blir litt enklere i morgen når vi skal flytte plasser, for da er det bare stol, skjermer, telefon, laptoppen og skuffeseksjonen under ordet som drar på flyttefot. Alle har identiske border så de trenger vi ikke å flytte på. Det tar nok ikke så lang tid å få alt på plass, men kjenner jeg megselv rett så kommer jeg sikkert til å tulle det til når jeg skal koble sammen alle ledingene. Å det er mange av dem, skal jeg love deg!!!

Jeg får ny sjef i denneomgangen også, for første gang på mange år blir det en mann. Hadde første samtale med ham på ettermiddagen, bare en kort en på 30 minutter. I morgen skal vi ha det første avdelingsmøte i den nye avdelingen, og da skal vi også snakke om hvilke arbeidsoppgaver vi skal ha.

Er veldig spent på hvordan dette blir med mye læring og nye kolleger 🙌

#flytte #forandringer #nytt #arbeid #spennende #annerledes #kollegaer #møter #blogg

Celebert besøk

  • 20.06.2015, 21:15

Arbeidsgiveren min SpareBank 1 er ny hovedsponsor for Norges Skiforbund Langrenn, og i den anledning hadde vi celebert besøk av de to flotte skijentene Martine Ek Hagen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Det var veldig stas syntes jeg :o))


Før vi fikk møte skijentene fortalte direktøren våres at hun hadde vært invitert ut på Utøya av AOF. Jeg vet ikke hvordan de andre i salen følte det, men for meg var det en sterk opplevelse å høre om hennes dag på øya. På et tidspunkt klarte ikke jeg å holde tårene borte. Selv om jeg ikke kjente noen som var på øya den fatale dagen, så blir jeg veldig trist og lei meg når jeg tenker på den dagen.

Det skjer jo nye ting der også med bygging av Hegnhuset og minnestedet som de ønsker skal vare ferdig til 22.07.2015.

#sparebank1 #hovedsponsor #skilandslaget #martine #ek #hagen #astrid #uhrenholdt #jacobsen #utøya #aof #tårer #sterke #følelser #hegnhuset #minnested

Å, hjemme venter hammeren....

  • 27.09.2010, 16:13

Nå går jeg hjem, orker ikke å begynne på noe nytt, men arbeidsdagen er ikke over for det......  Hjemme ligger hammeren å venter på meg!!!!!

I går flyttet jeg jo om på møblene i stua, og da blei det jo skeivt med bildene på veggen. Så i kveld er det å hamre å snekre for å få bildene på sin rettmessige plass.  Jeg skal egentlig ikke syte og klage, for det er ikke store jobben.  Setter jeg i gang med en gang jeg kommer hjem, så er jeg sikkert ferdig i løpet av 20 - 30 min.

Nå håper jeg inderlig at det ikke er så mye folk på t-banen.... Jeg hater å stå som sild i tønne når jeg skal hjem, for jeg blir så stressa som igjen gjør at jeg blir slapp og giddasløs. Jeg missunner de som kommer på banen tidligere, de får som regel alltid sitte. - - -  Måtte syte litt, he he!!!

Overtid....det er morro det!!

  • 23.07.2009, 18:17

I morgen er det siste dag på jobben før jeg tar 4 uker ferie..... For å bli ferdig med som jeg kan bli ferdig med må jeg jobbe overtid i dag, puh!! Jeg sitter å gjeter printeren sånn at den ikke går tom for papir eller krasjer...hvilket den gjør fra tid til annen.  Tidligere i dag trodde jeg ikke at jeg skulle bli ferdig med det jeg skulle, men det ser ikke så ille ut alikevel. Noe må naturligvis ligge, ikke så mye å gjøre med det desverre.

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no