hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Savner å gi deg en klem

 • 18.04.2017, 19:28

På denne dagen for 93 år siden, ble den snille, gode og fantastiske pappan min født i Romedal, Hedmark. Han var en av de yngste i en søskenflokk på 9 unger, hvor av 7 stykker fikk lov å bli voksne og stifte familie.

Pappa var en person med mye humor, og han hadde alltid et lurt glimt i øynene. Han elsket å erte folk, men ikke på en slem måte, nei sånn var han ikke. Han var snill og god tvers igjennom. Han elsket å gjøre ting for andre, små ting i hverdagen som både varmet og gledet.

I november 2000 hadde kroppen hans fått nok og ga klar beskjed om at nok er nok! Han sovnet stille inn med mamma og jeg sittende på hver sin side av sengen hans på Ullevål Sykehus. Plutselig hadde kjempen, og klippen i familien våres reist til verden bortenfor.... Det ble så tomt å rart, men samtidig også godt for han hadde vært så syk lenge. Han trengte å få hvile 💖

Kjære pappan min jeg savner deg og ikke minst savner jeg bamseklemmene dine...

💖💖 Gratulerer med dagen 💖💖


#pappa #far #bursdag #klem #lengsel #savn #18april #1924 #tirsdag #april #blogg

🎈 Hipp hurra 🎉

 • 07.03.2017, 23:19

Noe dager skulle man ønske at man ikke spiste lunch, og i dag var den sånn dag... En kollega fylte rundt år i dag, og vi hadde i all stillhet samlet inn penger til en gave til henne. Invitasjoner ble sendt ut og midt på dagen i dag samlet vi oss ute på Almenningen for å feire henne. 

Personlig er jeg ikke så happy for å bli feiret på runde dager, noe jeg også har forsøkt å unngå hver gang det har vært min tur. Hehehe, det har ikke helt lykkes for feiring har det blitt alle 3 gangene, men heldigvis ikke i stor skala. Akkurat det satte jeg veldig stor pris på, for jeg hater å være mittpunkt. Jeg kan gjøre meg til mittpunkt selv, men da bare hvis jeg har kontrollen :o))En nydelig bukett med tulipaner fikk hun også i tillegg til gave. Tulipaner er jo så flotte, og så tåler de jo litt kulde også. I dag var det jo en kjølig dag, så det ville ikke bli noe problem å få buketten frisk og fin hjem.Det blir ikke ordentlig bursdagsfeiring uten Bærumskringle... Nå er dette en vanlig gjærbakskringle med godsaker inni, og navnet har den fått ettersom kollegen som baker den bor i Bærum. Hvis du tror at man har gått tom for melis, eller glemt det på deler av kringlen så er ikke det tilfelle. Bursdagjenta er nemlig ikke glad i krem eller melis, derfor var den ene siden "naken". Jeg elsker gjærbakst, og vil heller ha det enn andre kaker, og mange med meg er av samme oppfattning :o))

I tillegg til den gode Bærumskringlen hadde vi også disse to lekkerbiskene.... Jeg hadde nettopp spist lunch, så om jeg hadde aldri så lyst på en bit av dem klarte jeg det ikke. Jeg tok et lite stykke med kringle, og så fikk det holde med det.

#bursdagsfeiring #hipphurra #gave #tulipaner #blomster #bærumskringle #gjærbakst #kaker #feiring #mars #blogg #tirsdag

Gratulerer med dagen

 • 22.01.2017, 14:56

I dag har vår alles kjære Toini bursdag, og ikke hvilken bursdag som helst... Nei, den flotte damen som gir så mange flotte naturopplevelser på bloggen sin, som du forresten finner HER, fyller 50 år i dag. På bloggen sin tryller hun frem de flotteste naturbilder du kan tenke deg, nydelige dråpebilder som setter fantasien i sving, dyrebilder og de skjønne hundene hennes er også ofte modeller 💖

Jeg vet at Frodithen våres også har hedret henne idag, men når man runder et nytt 10-år kan man godt feires flere ganger.

Gratulerer med dagen, og velkommen etter til de glade 50-årene 😉 Håper du får en fin feiring sammen med familien i dag!

#bursdag #fødselsdag #dvergpinschereimitthjerte #50 #feiring #gratulerer #blogg

Bursdagsfeiring og litt skryt

 • 20.12.2016, 16:53

På fredagen som var fylte Kine, bestis Annes niese, 30 år og hun ble først feiret med midddag på et sted hun selv valgte. Hun ville gjerne gå på den asiatiske restauranten som ligger på bakkenivå i Lørenskog Hus. Restauranten heter Buen, og de har nydelig mat, hyggelig og serviceminded personale i flotte lokaler. Jeg har vært å spist middag der en gang tidligere, før en kinoforestilling, og jeg var like fornøyd med mat og service den gangen også. Syntes ofte man sitter i evigheter å venter når man er ute på restaurant. Først på å få bestille, så på at maten skal komme og til slutt få lov til å betale regningen. Ingen av disse tingene har jeg opplevd på noen asiatisk restaurant, og heller ikke hos Buen. 

Er du i området, så burde du sjekke stedet ut for du kommer garantert til å være fornøyd etter besøket :o))Vi valgte vårruller til forrett, og de var jo så sprø og smakte helt nydelig. Jeg var ikke så glad i sweet and sour saus tidligere, men etter som årene har gått har jeg blitt mer glad i det.Til hovedrett valgte jeg Urtefylt kyllingfilé med fløtesaus, grønnsaksragu og stekte poteter. Ofte syntes jeg at sausen som serveres er for sterk eller kraftig, men denne var akkurat passe å komplimenterte det andre på talerknen perfekt :o))

Vi valgte å ikke spise dessert, da Kine ville invitere en venninne som var på besøk fra Trondheim, på kaffe hjemme. Derfor ble det bestemt at vi skulle stikke innom Samson på Metro og kjøpe en kake å ta med hjem. Kine fikk velge den kaken hun ville ha. Jeg viste at de hadde gode kaker der, for jeg bestilte nemlig min bursdagskake hos dem da jeg fylte rundt for noen år siden.Kine valgte en kake med grønt marsipanlokk, fylt med deilig sjokoladekrem inni. Den var ikke for søt, men akkurat passe. Venninnen til Kine kom litt ut på kvelden, og vi valgte å vente med å spise kake til hun kom. Jeg hadde ikke hilst på henne tidligere, men hun var en veldig hyggelig jente som ikke var vanskelig å like :o))

Jeg liker godt sånne "laid-back" bursdager, hvor det ikke er noe stress....!! Det er sånn jeg pleier å feire mine dager også, men vi går aldri ut å spiser siden min dag er 1. juledag.

#bursdag #bursdagsmiddag #kake #feiring #skryt #buen #restaurant #lørenskog #lørenskoghus #metro #blogg

🎂 Bursdagsmiddagen 🍷🍷

 • 22.11.2016, 21:59

Som jeg nevnte i innlegget om helgen i Haugesund, skulle jeg lage et eget innleg om den deilige middagen vi fikk servert på lørdagen. Selve bursdagsmiddagen, for M og Terje. M hadde kjøpt inn en stor fin tynnribbe, som han pleiet med kjærlighet til den vokste i ovnen å ga oss en deilig sprø svor over det hele.

Til denne hærligheten laget M potetstappe og surkål fra bunnen av, sammen med en ekstremt god saus. Jeg har aldri vært spesielt begeistret for saus til ribbe, og  her i heimen har vi alltid brukt ribbefett til ribben. Etter lørdagens middag, må jeg jo bare innrømme at jeg har blitt omvendt :o)) Til dessert ble det sjokoladekake, kjøpt inn for anledningen, men som på ingen måte smakte noe dårlig av den grunn!

Det er bare å bøye seg i dypt for Chef M, og hans ekselente kokkekunst :o)) 

#middag #bursdagsmiddag #ribbe #potetmos #surkål #bursdagkake #sjokoladekake #blogg

Koselig bursdagsfeiring...

 • 26.09.2016, 14:31

På lørdag hadde bestis Anne bursdag, og hun hadde invitert sine to nevøer og niese + meg til å feire dagen sammen med henne. Jeg tillot meg å invitere med vår felles gode venn Terje også, uten egentlig å ha spurt henne først. Når jeg ringte å fortalte det ble hun jo veldig glad, for hun hadde akkurat tenkt samme tanken. Så det var nok en mening med at jeg skulle spørre han :o))

For at dette ikke skulle bli en stor kakefest, så disket Anne opp med deilig Taco, som vi koste oss med etter at vi hadde sittet å pratet en stund. Det er sjelden, eller skal jeg være ærlig, så blir det aldri til at jeg lager det bare til megselv. Skal jeg ha ha det, er det når jeg har noen på besøk. Vi ble sittende lenge rundt matbordet å skravle og kose oss. Det var virkelig så hyggelig å sitte sånn å prate om alt og ingenting.


Etter at maten hadde fått lov til å synke litt ned på venstre side av magen, kom verdens beste eplekake med vaniljekrem inni og klin kokoskaken på bordet. Det smakte himmelsk godt, men jeg våktet meg nøye for å ikke spise alt for mye... Allikevel ble det nok et par stykker av hver og en av dem :o))

Vi hadde det så koselig å satt der å skravla og skravla, og før noen av oss hviste ordet av det nærmet klokken seg 01:30. Da hadde vi nok gjespet noen ganger de fleste av oss. Jeg var sjåfør for dagen, og kjørte Terje hjem ned til sentrum før jeg satte nesen hjem til meg. Når jeg låste meg inn i heimen var vel klokken sånn ca 02:00. Jeg var flink å kom meg relativt raskt i seng, men jeg var jo ikke trøtt så det gikk veldig lang tid innen jeg gled inn i drømmeland.

Tror bursdagsjenta også koste seg å hadde en fin feiring av dagen sin, hun sa i allefall det :o))

#bursdag #feiring #venner #familie #lørdag #blogg

🎂 Gratulerer med dagen, Freddie ❤

 • 05.09.2016, 20:36

For 70 år siden i dag ble Farrokh Bomi Bulsara, mer kjent som Freddie Mercury født i Stone Town, Zanzibar, Tanzania. Han ble sendt til privatskole i India, hvor han gikk et par år før familien flyttet til London i 1964. I 1966 begynte han på Ealing Collage of Art hvor han stortrivdes, og i 1969 tok han eksamen med gode karakterer. I 1970 ble han sanger for Queen, og resten er historie......

Gratulerer med dagen Freddie, du er alltid i mitt hjerteJeg ble fan av Queen da de ga ut låta Bohemian Rhapsody i 1975, og litt småforelsket i Freddie som var utrolig kjekk og veldig karismatisk. Med hånden på hjerte så tror jeg ikke at en kjent person's død har gått så hardt inn på meg som Freddie's død i 1991. Jeg satt å hørte på Queen mens tårene trillet ned over kindene mine, og denne triste følelsen pågikk ganske lenge. Bak den utagerende og karismatiske oppførselen var det en veldig privat og følsom person ❤ Kan fortsatt bli veldig trist og lei meg når jeg hører enkelte sanger... 

Dette skulle egentlig være en hyllest til hærlige Freddie, men jeg måtte bare skrive om hvor trist det er at han ikke lenger er blandt oss!!Her sitter han på armen til mamma Jer Bulsara, som i år fyller 94 år i oktober ❤

#freddiemercury #freddie #farrokhbomibulsara #fødselsdag #gratulerer #gratulerermeddagen #70år #70 #blogg

*Hipp hipp hurra for Frodith*

 • 18.05.2016, 11:52*I dag fyller Frodith 50 år*
Da er det på sin plass at hun blir feiret så det merkes.
At bursdagsjenta har rømt landet, og feirer den store dagen i varmere strøk
stopper jo ikke oss, hennes kjære bloggvenner, fra å feire henne
litt her hjemme på bloggen også!
Jeg håper du får en fantastisk bursdag nede i varmen, kos deg masse <3

#frodith #bursdag #50 #fabulous #hurra #feiring #blogg

Kjære pappa 😍

 • 18.04.2016, 10:55

🎈🎂 Gratulerer med dagen i dag 🎂🎈

Dessverre er du ikke her lenger, sånn at vi kan feire dagen din sammen.
Om du sitter på en sky å dingler med bena, og følger med på hva jeg driver med eller om du er et annet sted
vet jeg ikke. Men dersom du har sjansen til å følge med så er jeg sikker på at du gjør det ❤❤ Savner deg kjære papsen min ❤

#bursdag #fødselsdag #savn #pappa #blogg

Bursdagsfeiring med gode venninner i går

 • 26.12.2014, 21:28


I går var det min bursdag, og jeg startet dagen med å sove lenge å ta livet helt med ro. Etter å ha ordnet med morgenstellet til kattene, så gikk jeg ut på balkongen for å henge flagget. Siden jeg har stripset igjen balkongvinduene mine for å få hengt opp belysningen, så fikk jeg ikke hengt flagge på stangen utenfor. Jeg fant allikevel en løsning sånn at det syntes både ute og inne.

Dagen min ble feiret sammen med Anne og Kine, helt rolig som jeg liker det. Vi satt å pratet og koste oss fra klokka var ca 15 til de dro hjem ved 23 tiden. Jeg hadde ikke bakt noen bursdagskake, men hadde Delfiakake og kransekake pluss en boks med pepperkaker. Jeg var jo litt bekymret for at Delfiakaken ikke skulle være bra, men den smakte veldig godt å det var heldigvis ikke bare jeg som syntes det :o))Av Anne og Kine fikk jeg dette flotte vaffeljernet fra Wilfa, som jeg hadde vært med å plukke ut. Jeg har ønsket meg et nyere og dobbelt vaffeljern lenge, men det har ikke blitt noe av at jeg har kjøpt det. Nå blir det vaffelkveld, og det blir ikke røre fra pose men fra grunnen..... Her skal det gjøres skikkelig, hehehe!! Ikke det at det er noe galt med posevarianten heller!!


Fra fetter Ivar og kona Marit fikk jeg et God Jul håndkle, en eske med deilig Toffifee og en pose med julete. Teen har jeg allerede smakt på, og den var veldig god. Jeg fant fram den gamle tebryggeren fra Bodum som jeg kjøpte i København for mange år siden. Den er fin å bruke på løs te.


Fra Ann-Karin fikk jeg fire fine duftende såper fra Lucky Duck, som jeg virkelig gleder meg til å ta i bruk. En neglefil er også veldig greit å ha. Denne var akkurat passe stor til å få plass i de lille sminkepungen jeg har i vesken.

Det var ganske kjølig ute i hele går og her i Oslo sank vel gradestokken til ca -14C utover kvelden. Merket det godt inne å jeg var nødt til å sette opp panelovnene noen ekstra hakk for at det skulle være lunt og godt inne. Det hjalp en del når jeg tente alle lykter og lysglass i hele heimen..... Da ble det etterhvert nesten for varmt!

Etter at gjestene hadde dratt, ble jeg sittende en god stund å se tv og kose med kattene. De hadde holdt seg for segselv mens jeg hadde besøk å når vi ble igjen alene kom de å ville ligge i fanget å kose masse med mammen sin. Det var jo klart at de fikk det vettu :o))


#bursdag #feiring #gaver #vaffeljern #dobbelt #godjul #håndkle #julete #te #duftsåper #neglefil #luckyduck #kaldt #minusgrader #lysglass #lykter #bodum #tebrygger #delfiakake #kransekake #pepperkaker

Mamman min...

 • 27.06.2014, 22:45


I dag er det bursdagen til den gode snille mamman min, savner deg sånn!!På bilde her sitter jeg på mammas fang, og jeg er vel rundt 1 - 1,5 år kan jeg tenke meg. Da som nå var jeg god å rund, og veldig blid og livlig :o))

I går var det meningen at jeg skulle dra innom gravlund på veg hjem for å sjekke hvordan det sto til med blomsten. Tenkte at dersom den ikke var noe å se til kunne jeg dra innom Plantasjen i dag å kjøpe en ny jeg kunne plante. Nå satte jo været en stopper for det besøket i går.... Derfor dro jeg like godt innom Plantasjen i dag og kjøpte med meg en stor burgunder spansk margeritt. Det viste det seg at jeg ikke trengte å gjøre, for stemorsblomstene jeg hadde satt ned til 17. mai sto som et lyseblått teppe å lyste mot meg da jeg kom ned til graven. Jeg trengte bare å luke littegranne, så var det helt fint der. Hadde tatt med meg lys til lyktene som jeg tente før jeg dro derfra.Selv om mamma ikke lenger er blant oss, har jeg feiret henne med å tenne lys her hjemme. Jeg kjøpte en liten kake på Ultra på veg hjem, som jeg tok et lite stykke av sammen med en kopp kaffe. Jeg har så mange fine og gode minner å hente fram, og på bursdagen hennes strømmer de gjerne på :o))

#mamma #bursdag #gravlund #lys #spansk #margeritt #stemorsblomst #plantasjen

Verdens beste pappa

 • 18.04.2014, 21:15


I dag ville den snille, gode og verdens beste pappa ha fylt 90 år hvis han haddet levet.

Jeg var utrolig glad i ham, og savner ham veldig. Mange vil kanskje si det samme, men jeg vil påstå at han var verdens beste pappa. Alltid opptatt av å gjøre noe for andre uten å forvente å få noe tilbake. Som jeg har fortalt før så ble jeg adoptert som baby, og når det nå først skulle skje så kunne jeg ikke ha vært mer heldig som kom til ham og den kjære mamman min. Kjenner jeg ham rett så holder han nok fortsatt en våkende hånd over meg :o))

Tidligere i dag var jeg nede på graven å satte ned et stort fat med stemorsblomster, og tente lys i lyktene. Så kjære pappa, gratulerer på den store dagen... Glad i deg :o))#pappa #bursdag #90år #stemorsblomster #lys #lykter

Frøknene Lillepuzdatter av Skånevik er 3 år i dag....

 • 30.05.2012, 19:58

Tenk i dag er det 3 år siden pusejentene mine ble født...., og 9 uker etterpå var jeg borte i Skånevik i Hordaland å hentet dem hos niesen. Det var nesten 7 timers mjauekonsert til vi endelig kom hjem til Oslo. Ronja var så sint for at hun måtte sitte i buret sitt under bilturen, at da jeg slapp de ut å luftet dem glemte hun helt at hun var ute å fortsatt å frese og mjaue. Så plutselig forstod hun at hun ikke var inne buret lenger, og jeg kunne nesten se det på ansiktsutrykket hennes. Vinja tror jeg mer mjauet fordi Ronja gjorde... 

Jeg hadde aldrig hatt katter før, så det var starten på noe helt nytt, spenndende og litt skummelt. Har sikkert gjort mye feil, og de har nok blitt litt vel bortskjemte...., men jeg er jo så vanvittig glad i disse to hårballene mine :o)) Mer og mer etter som tiden går!!

De har fått bursdagpresang i dag, noen søte små lekemus.... Da jeg tok dem ut plastposen kom de sprettende begge to for å undersøke dem, og etter at jeg hadde klippet av merkelappene var de ikke seine om å begynne å leke med dem. De har nesten ikke fått ligget stille siden de fikk dem :o))
Stille før stormen...

 • 25.12.2010, 09:58

Nå sitter jeg på kjøkkenet å prøver å senke skuldrene litt innen jeg må rydde og ordne i huset. Har brygget meg en kopp kaffe med den nye Dolce Gusto maskinen jeg har fått i bursdagspresang. Nå tok jeg en kapsel med helt vanlig svart kaffe, og den smaker virkelig godt. 

Om noen timer kommer det venner og familie for å feire dagen min .....50 år...., tenkt at jeg har levd et halvt århundre!!!  Hvor har de årene blitt av???  I hode kan jeg ikke helt forstå at jeg har blitt "så gammel", for jeg føler det ikke sånn. Nå ja, man er ikke eldre enn det man føler seg, så da så :o)

I går kveld klarte jeg å forstrekke noe bak i ryggen, og det var så vidt jeg klarte å komme ut av senga i dag, men etter å rusla litt rundt litt kjente jeg at det gikk seg til. Nå er det nesten borte igjen. Hadde tatt seg nydelig ut at jeg gikk helt krokete når gjestene kommer, he he!

Ute er det svinkaldt med 18 - 19 minusgrader, men sola er i ferd med å stå opp og himmelen er blå. Fra kjøkkenvinduet ser jeg flagget som henger helt stivt, det er ingen vind i dag... godt er jo det når det er så kaldt.  Fikk melding fra den ene fetteren min som bor på Skarnes, og der oppe var det -29C nå til morran...brrrr det er kaldt!!

Nå kan jeg puste ut....

 • 21.09.2010, 10:59

Endelig er burstagspresangen til Anne i boks, puh!!  Var på El-Price i forrige uke å bestilte en Pinell Internett/DAB radio (Supersound 2). Bursdagsjenta var med, og det var jo like greit for da kunne garantiinformasjonen fylles i med alle riktig data.

I går var Sven Erik, Anne og jeg å hentet radion.  Jeg vet ikke hva det er med oss, men det går aldrig knirkefritt når noe skal kjøpes eller bestilles.  Vi hadde jo fått beskjed om at den skulle komme på fredag, og vi kunne hente den på mandag.  Fant de den, ikke!!!  Vi sto der å blomstra i 20 min før det endelig gikk opp et lys for en av gutta, den står nok på pallen utenfor døra... i regnværet!!  Jo da, det stemte bra det, og inn kom esken ganske så våt.
Tror ikke det var noe fare for at radion ble våt, for den ligger godt innpakket i plast nede i pappesken.

Jeg tok den med hjem til meg for å pakke den sirlig inn, og så får Anne den på lørdag når hun feires. Nå gjenstår det bare å lage en festlig kort til henne.  Skal se om jeg finner noen artige bilder som jeg kan bruke til det. Tror jeg vet vilke jeg skal bruke, gjelder bare å finne de.

Ikke hver dag man bli 50 år, så jeg må jo finne på noen fantestreker oxo, he he he!!!

85 åringen holdt ut til slutt.....

 • 19.09.2010, 12:14

I går var jeg Sør Odal, Slåstad, og feiret min tante Guri sin 85 års dag.

Jeg hadde avtalt med min fetter Ivar at jeg skulle komme hjem til han, så kunne de kjøre.  Det var ikke meg i mot. Deilig å bare synke tilbake i baksetet og slappe av. Tante er den eldste på den siden av familien, og siden hun ikke har vært helt bra etter to - tre slag ved juletider i fjor, syntes jeg det var så godt å kunne være med å feire dagen hennes. Vi var 6 søskenbarn på den siden av familien som kom, og hun var virkelig glad for at vi kom.

Før vi spiste middag, og før kaffen ble drukket underholdt et av barnebarna hennes med å spille noen nydelig melodier på fløyte. En av fetterene mine hold en liten tale for henne hvor han trakk frem barndomsminner. Minner fra da de 4 søsknene kom fra Nord Norge for å være her sørpå i ferien.  Tante hører ganske dårlig, så hun fikk ikke med seg alt han sa å kom med noen kommentarer som gjorde det hele ganske muntert.  Da hun syntes at han hadde holdt på lenge nok, spurte hun med høy stemme: nå må du vel snart være ferdig!!

Det ble en riktig hyggelig kveld, hvor vi alle kozte oss. Ingen av oss søskenbarna har foreldre i live, og naturlig nok ble de til at vi satt å utvekslet minner om dem utover kvelden. Når klokka nermet seg 20 på kvelden var tante fornøyd, og ville hjem. Vi andre var oxo begynt å bli litt signe.  Siden det var så mange å ta farvel av tok det over 30 minutter å klemme alle sammen. Som alltid lovet vi hverandre at vi skulle dra å besøke hverandre......  Ikke så lett alltid, når vi bor sprett over hele landet.  Men en ting var vi alle enig om, for en gang skyld kunne vi møtes i et hyggelig lag....  ellers er det som regel bare begravelser....

Når jeg satt i bilen hjemover kjente jeg at kroppen lengtet etter å komme ut av finklærne, og inn i noe mer ledig..  Veldig kozelig å pynte seg å være fin noen timer, men så er det godt med joggebuksa også :o)

Gratulerer med dagen!!

 • 14.06.2009, 18:59

Det er Che's burstag i dag
Gratulerer med dagen
Alltid i mine tanker og mitt hjerte!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no