hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Ny printer/scanner...

 • 24.06.2018, 22:50

Den siste tiden har jeg vært ganske busy, så bloggen har virkelig kommet helt nederst på lista over "Things to do".  Syntes det var på tide å stikke innom en tur, bare sånn at folk kan se at det fortsatt er liv i meg, hihi!!

I forrige uke var jeg en tur innom Elkjøp på Alna, og kjøpte meg en ny printer/scanner fra Epson. Jeg har lenge ønsket meg en kombi-printer, som er både praktisk og som sparer plass. På grunn av alt som har pågått den siste tiden, har jeg ikke fått installert programvaren på PC og mobilen. I dag fikk jeg endelig satt meg ned å ordnet det.Jeg tenkte i forveien at dette kom sikkert til å bli veldig komplisert, og at jeg kom til å rote det til for meg. Det var ikke komplisert i det hele tatt, bare veldig tidkrevende. Kun en gang stoppet det opp, da printeren ikke klarte å finne det trådløse nettet automatisk. No problema, det var bare å gjøre det manuelt å vips så var alt i orden igjen...

Nå kan sitte i stua eller hvor som helst i heimen å sende dokumenter til printeren.....

Det føles veldig godt at alt gikk på skinner, og at jeg fixet dette helt selv. For når jeg forsøkte å forstå noen av bruksanvisningene fra IKEA, på de nye møblene jeg har kjøpt denne uka måtte jeg gi tapt gitt. Godt at det var en person med en ung og kjapp hjerne i nærheten som kunne bistå ;o)) Som også sto for mesteparten av monteringen 💖

#printer #scanner #epson #koble #nedlasting #innstallere #programvare #fixe #ordne #ikea #bruksanvisning #blogg

Bråstopp

 • 19.07.2017, 11:15

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men når jeg får lønningen inn på konto liker jeg å betale unna alle regningene mine med en gang. Vet mange lar regningene betales fortløpende når de har forfall, men da føler jeg at jeg mister kontrollen over hvor mye som står på konto.

De fleste regningene mine kommer på e-faktura, mitt eget valg, med noen unntak. Et av disse er Telia fakturaen min, som går som avtalegiro. Alt dette har gått helt knirkefritt til nå, hvor det plutselig ble bråstopp på nevnte faktura. Jeg hadde helt glemt at det er satt en grense for hvor stort beløp som kan belastes på avtalegiroen, og da jeg byttet til en ny mobiltelefon i forrige måned ble denne første regningen mye høyere enn det jeg pleier å ha. Enden på visen var jo at betalingen ble stoppet på grunn av maksgrensen....

Phone bill
Licensed from: phovoir / yayimages.com

Jeg trodde først at banken måtte endre maksgrensen, men etter å ha romstert inne i nettbanken en stund, fant jeg ut at dette kunne jeg heldigvis ordne selv med noen tastetrykk. Det er så greit at man kan fixe og ordne selv, mange av de tjenestene som før krevde en papirmølle før andre utførte oppgaven.

Liker du å klare diverse tjenester selv på nettet, eller foretrekker du at andre utfører dem for deg?

#regninger #bråstopp #grense #faktura #stoppet #telia #nettbank #selvbetjening #sommer #juli #onsdag #blogg

Hjelp hvordan løser jeg dette?

 • 08.11.2016, 14:28

I går kveld lastet jeg ned T-We app'n til Canal Digital på nettbrettet for å teste den ut, men nå er det nå en gang sånn at ting går skjelden etter planen når jeg skal gjøre noe. Det gjorde det heller ikke i går. Det å laste ned app'n gikk helt greit, men da jeg skulle koble den opp mot tv og dekoder gikk noe galt.

Help Advice Shows Solution Helps And Answers
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Jeg vet ikke hva jeg trykket på, men plutselig ble det bare en svart skjerm med en tom grå firkant midt på. Jeg hørte lyden fra tv kanalen, men fikk ikke noe bilde. Det var det samme hva jeg trykket på så skjedde ingenting. Jeg er ikke spesielt god på tekniske ting, men er mer en let, trykk og kanskje finn person. Denne gangen hjalp det ikke hva jeg trykket på. Til slutt ble jeg så frustrert at av avinnstallerte app'n og håpet det skulle løse problemet, men nei da. Jeg kunne ikke legge meg før jeg hadde funnet ut av det, men enden på visa ble å røske ut strømkabelen!!!! Vips så hadde jeg igjen fått tilbake bilde på skjermen.... 

Skulle ønske jeg skjønte hva jeg gjorde galt, men tror jeg lar det bero litt.

#frustrasjon #datatrøbbel #nettbrett #dekoder #tv #app #twe #canaldigital #surrehode #meg #blogg

PC-trøbbel

 • 21.09.2016, 22:42

For en stund siden oppdaget jeg at det ikke fungerte å laste opp flere bildet på en gang til bloggen, men siden jeg ikke trengte å gjøre det akkurat da tenkte jeg ikke så mye på det. Så i helgen begynte jeg å tenke på det, og syntes det var litt rart at dett skulle slutte å virke. Nå er det jo sånn at inni mellom er jeg ganske sløv, og får ikke alltid med meg at endringer blir gjort. Etter å ha lest meg opp litt på blogg.no fant jeg jo ut hvilke endringer de hadde gjort, men det skulle uansett ikke gjøre sånn at jeg ikke kunne bruke funksjonen.

Forrige dagen så fikk jeg også problemer med mailen min... Jeg oppdaget plutselig at Innboksen, Kladd, sendte elementer og slettede elementer var blitt borte. Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd, og uansett hvor mye jeg undersøke og leste klarte jeg ikke å løse problemet.

Tidligere i kveld ble jeg så frustrert at jeg avinnstallerte jeg først Chrome, og så prøvde jeg å reparere Outlook til ingen nytte. Da la jeg opp mailkontoen min på nytt, og vips så fungerte mailen igjen. Jeg innstallerte Chrome til slutt, og da fungerte også Flash playeren igjen også. Jeg blir nesten manisk når sånne ting skjer, og bare MÅ finne ut av det eller ordne det. Som oftes så klarer jeg å fixe det på en eller annen måte, selv om det blir å gå inn bakdøra i stedet.

Nå kan jeg endelig senke skuldrene mine igjen, noe som føles veldig godt :o))

#pc #pctrøbbel #programvare #chrome #outlook #mail #innstallere #avinnstallere #datatrøbbel #blogg

💻 Fra laptop til nettbrett 📱

 • 31.05.2016, 21:55

Etter at skuldrene mine slo seg helt vrange har jeg pakket bort laptopen, og blogger alle innleggene på nettbrettet. Når jeg bruker det så går det ikke så hardt ut over skuldrene, og det er veldig behagelig. Jeg vil jo ikke gjøre noe som gjør at jeg får vondt heller. Det eneste som er litt frustrerende er, at jeg ikke klarer å skrive like fort så alt tar mye lengre tid. Jeg investerte meg et nytt nettbrett fra Asus for en stund siden, og det er veldig brukervennlig.... Mye mer enn det gamle jeg hadde fra Samsung. 

En annen ting som er frustrerende er at et nettbrett fungerer litt annerledes enn en pc, men nå skal jeg ikke klage for det er ikke så ille... Det er nok bare meg som ikke har fått draget på alle funksjonene ennå 😏 Jeg liker å overbevise meg selv om at jeg kan mer data enn det jeg faktisk kan, hihihi 😉

#nettbrett #laptop #enklere #betennelse #skuldre #asus #blogg

Hva er straffen?

 • 26.03.2016, 12:32

Hvis jeg tar livet av laptoppen min, hvilken straff får jeg da? Blir jeg kastet i fengsel?

Akkurat nå bryr jeg meg ikke om det i det hele tatt, for jeg har mest lyst til å ta kværken på den... Den lever sitt eget liv, og gjør akkurat som den vil. Jeg kan nesten ikke komme i nærheten av den, før størrelsen på skjermen går fra 110 til 50. Eller så raser den oppover i innlegget så det jeg skriver havner et helt annet sted enn det skal være. Jeg tror snart at jeg blir gal av dette her, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

Som om ikke det var nok, så forsvant kurseren opp i høyre hjørne å klarte å lukke ned hele nettet mens jeg satt å skrev, veldig festlig. Heldigvis for meg lagret det seg i utkast det jeg satt å skrev på, og det var bare et par ord som ble borte.  Nå blunker den til meg også, men det er bare for å minne meg på å sette den på lading. Kanskje like greit å gjøre det, så får den stå i fred en stund!!#sint #oppgitt #pcproblemer #laptopproblemer #datatrøbbel #irriterende #straff #blogg

Datatrøbbel

 • 28.01.2016, 22:12

Nå kjenner jeg at jeg snart eksploderer, men det vil jo ikke hjelpe noe allikevel.

Jeg har holdt på med å komme inn på Internett siden jeg kom hjem fra jobben, uten å lykkes. Det trådløse nettet fungerer ikke, og jeg har forsøkt alt fra å resette til å nappe ut kontakten. Ingenting hjelper, for den dukker ikke opp i oversikten over tilgjengelige trådløse nett.

Ringte til Canal Digital for å få hjelp av dem, men det kunne jeg like godt ha spart meg. Bare ta å resette og vent i 15 minutter. Det hjalp ikke. Jeg får kanskje ringe dem en gang til så kanskje jeg kommer til en mer hjelpsom person.

#sint #oppgitt #internett #tråløs #canaldigital #hjelp

Windows 10 - har du oppgradert?

 • 17.08.2015, 15:40

For en stund siden fikk jeg mail om jeg kunne reservere oppdatering til Windows 10, hvilket jeg også gjorde... I forrige oppdaterte jeg laptoppen min, og smilte fra øre til øre over alle nye funksjoner og duppeditter. Smilet stivnet etterhvert, da PC'n ble veldig treg og jeg omtrent ikke kom inn på noen ting lenger.


Som om ikke det var nok så begynte PC'n og oppføre se rart når jeg satt å skrev... Curseren forsvant å flyttet seg til andre steder i teksten, eller helt nederst å jeg viste nesten ikke hvor jeg var henne. Når jeg skrev sakte klarte jeg å følge med å fikk stoppet å gått tilbake til der jeg var, men nå skriver jeg i grunnen ganske fort å da gikk helt galt.

I dag orket jeg ikke mer, og reverserte tilbake til Windows 8.1., som jeg hadde tidligere. Nå fungerer lappen som den skal, og alle problemene er bort og jeg er fornøyd igjen. Etter at jeg nevnte det så har jeg hørt flere som sier at de enten har blitt frarådet fra å gjøre endringen, eller så har de også møtt på noe av de samme problemene som jeg har hatt.

Hvordan er det med deg, har du oppgradert og fått problemer? Hvis ja har du klart å fixe dem og i såfall hvordan?


Ikke i dag nei....

 • 29.10.2014, 22:47


Når jeg hadde spist middag i dag sørget jeg for at jeg holdt meg i aktivitet, og ikke satt meg ned i godstolen. Jeg ville ikke ha en reprise fra i går, hvor jeg bare skulle slappe av en liten stund og endte opp med å sove altfor lenge.

Jeg hadde noen ting jeg bare måtte se å få gjort i dag...Etter å ha spist lempet jeg den gamle stasjonære Compac PC'n min på skrivebordet, og begynte å skru i vei. Den gamle maskinen har stått inne i klesskapet mitt i noen år, og tatt opp masse plass. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den i lang tid, men så tok jeg beslutningen om å kassere den. Før det ville jeg fjerne harddiscen, men jeg har ikke hatt snøring på hvordan det skulle gjøres.

I dag googlet jeg litt og fant noen instruksjonsvideoer på YouTube, som ganske greit forklarte hvordan det skulle gjøres. Hvordan en harddisc så ut osv. Ingen av de pc'ene som var brukt i videoene var maken til min, men jeg klarte å fjerne skråget som beskytter PC'n. Jeg slapp å lete etter discen, for den var plassert på toppen rett under skråget. Ikke var den vanskelig å fjerne heller. Mens jeg var i farta fjernet jeg CD-rom også, for jeg tenkte at jeg kunne få bruk for den. Det blir nok ikke noe av det, så jeg regner med at den blir kastet sammen med PC'n.

Skal ta den med opp til Miljøstasjonen oppe på Lørenskog å kaste den der om noen dager!!


(Ilustrasjonsbilde)

For noen uker siden begynte det å renne vann både her og der fra steder det ikke skulle fra min kjære Dolce Gusto maskin. Jeg kjøpte den rett før jul i fjor så det skal vel være noe garanti på den. Jeg har brukt flere dager på å lete etter kvitteringen uten å ha lyktes, men i kveld endevendte jeg alle steder jeg har papirer å kvitteringen dukket tilslutt opp.

I morgen skal jeg dra innom Expert på Alna og levere den inn, og så får vi virkelig håpe at de kan reparere den for meg.

Mens jeg nå er i det tekniske hjørnet skal jeg forsøke å få orden på den nyinnkjøpte Huawei mobile wifi fra Netcom. Jeg har installert programmet på PC, men har ikke fått helt orden på internett tilgangen enda.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o))

#compac #stasjonær #pc #harddisc #cdrom #dolcegusto #expert #alna #huawei

Endelig på nett...

 • 06.06.2014, 15:02


For snart en måned siden bestilte jeg ny T-We box (dekoder) og bredbånd m/router fra Canal Digital.....

Tålmodigheten med Homenett var brukt opp etter å ha slitt med tilgang og hastighet i lengre tid. Spesielt vanskelig var det å bruke nettbrett på det trådløse nettet, da det ikke kunne takle at så mange duppeditter var koblet opp samtidig.

Alt utstyret kom etter bare får dager, og jeg trodde da at montøren ville kontakte meg like raskt sånn at jeg kunne begynne å bruke tingene. Det var først i for ca en uke siden at han kontaktet meg, og sa at han kunne komme i dag mellom 10 og 12. Jeg hadde jo håpet at han ville kunne komme på ettermiddagen, men det var det ingen mulighet for dessverre.Nå har montøren vært her, men hans jobb var bare å sette opp ny kontakt med datauttak å koble til en av boxene... Jeg fikk ham til å koble til routeren for meg, men så måtte jeg klare meg selv etter det.

Jeg kjente at jeg ble litt stresset når jeg skulle sette i gang med å innstallere alt sammen, men utrolig nok gikk det ganske greit. Tok først å ordnet med internett, sjekk!! Så måtte jeg inn på nettet for å endre navn og passord på routeren, sjekk!!

Det å innstallere T-We boxen tok litt tid, for der var det mer som skulle på plass før den var oppe og gikk. Mens programmet sto å jobbet koblet jeg den gamle dekoderen til tv'n inne på soverommet. Det var fort gjort siden den ikke trengte å innstallere noe for å virke. Jeg kunne selvsagt fortsatt ha brukt den enda eldre dekoderen der, men siden jeg hadde endel opptak på den fra stua som jeg fortsatt ville ha tilgang til så måtte den eldste vike.

Nå er jeg akkurat ferdig med å lage favorittliste over de kanalene jeg har i pakken min, så nå er det bare å lene seg tilbake å se tv :o))

Det eneste som gjenstår nå, og som jeg ikke må glemme er å sende oppsigelse til Homenett, for jeg vil jo ikke betale mer enn nødvendig på noe jeg ikke bruker lenger.

#canaldigital #homenett #twebox #router #internett #bredbånd

Endelig fått ut fingeren

 • 12.05.2014, 20:13


Jeg har gått ganske lenge og sutret over at jeg har så dårlig Internett, men har jeg gjort noe med det? Nei da, det har blitt med sutringen og frustrasjonen hver gang jeg måtte restarte routern min for å sparke i gang systemet.

For mange år siden inngikk Borettslaget mitt en internettavtale med Bredbandsfabrikken, nå HomeNet. Jeg hadde den gang et modem som gikk på telefonnettet og det var ikke spesielt gunstig. Ting har forandret seg, og nå har jeg tv, radio, pc, nettbrett og telefon som sloss om tilgangen på den lille hastigheten på 20 Mbps.

I dag fikk jeg endelig ut fingeren, og ringte til Canal Digital å bestilte bredbånd, router og siden de hadde kampanje på den nye T-We boxen bestilte jeg den også. Greit å oppgradere en gang innimellom. Jeg hadde belaget meg på å bruke hele lunchen min på å sitte i kø, men jeg smatt igjennom i før jeg fikk satt meg ordentlig til rette. Kom til en veldig hyggelig jente som var veldig hjelpsom :o)) Om litt så blir jeg også kontaktet av en montør som skal ordne alt for meg... Når hun sa det tenkte jeg at det må jeg vel betale for, men nei da... Det slipper jeg gitt :o))Før helgen ringte jeg til Talkmore, og ordnet med overføring fra Telenor. Sim kortet fikk jeg om lørdagen, men det settes ikke i kraft før den 15.05. Jeg har egentlig ikke vært missfornøyd med Telenor/Djuice, men når de innfører avgifter for at jeg skal kunne logge meg inn i min egen nettbank er det by by fra meg...

Nå er det jo sånn at jeg er født veldig "uheldig", og jeg har en følelse at overføringer og oppsigelser ikke kommer til å gå helt som de burde.... Kan jo hende at jeg er heldig denne gangen, og fingrene er krysset.

#canaldigital #bredbåndsfabrikken #internett #t-webox #kampanje #telenor #djuice

Skulle bare være med

 • 12.08.2013, 23:58

Det er akkurat det jeg skulle, for jeg hadde ikke tenkt til å handle noe i det hele tatt jeg... Anne hadde sett at de hadde bra Laptopper til en rimelig penge hos Expert, og hun ville gjerne ned dit for å sjekke ut om det kunne være noe av interesse. Problemet var jo bare det at når jeg kom ned dit å så klarte jeg jo ikke å la være å klå, og da var jeg jo solgt vettu....

Valget falt på en Asus Notebook Sonic Master med touch screen og windows 8... Selgeren i butikken ble nok fornøyd for både Anne og jeg kjøpte hver vår identiske PC så han fikk to salg på rappen han :o)) En kompis kjøpte seg ny lapptopp for noen dage siden med windows 8 og hadde litt problemer, og jeg tenkte at denne kvelden kom nok frustrasjonen til å stå i taket.


(bilde hentet fra google.no)

Etter å ha spist pizzaen vi hadde kjøpt hos Dolly tok vi fram PC'ene og satte i gang... Det ble ingen frustrerte skrik og riving i håret utover ettermiddagen, for klargjøringen av lapptoppen gikk av seg selv uten noen problemer. Appene som ligger på startsiden var heller ikke noe problemer etter å ha kikket på dem en stund. Man har også muligheten til å bruke lapptoppen på gamle måten med skrivebord osv. Jeg har fått ganske god oversikt over hvordan jeg skal bruke den, men det er fortsatt noen ting igjen å sjekke ut... Det kommer etterhvert :o))

Når vi alikevel var nede på Alna var vi innom lampebutikken for at jeg skulle se om jeg kunne finne vinduspendler til soveromsvinduene mine, og jeg gjorde det etter å lett i nesten et år. Bilde av dem kommer når jeg har fått hengt dem opp, noe jeg skal se om jeg klarer å gjøre selv... Ellers så har jeg noen i bakhånda til å hjelpe hvis det skulle bli for innviklet :o)) Gleder meg til å få de opp sånn at jeg får lys i vinduene mine igjen, noe som trengs nå som det har blitt så mørkt om kveldene igjen.

Nå skal denne damen se en episode eller to av Sex og Singelliv på TV3 før hun hopper opp i sengaPassord

 • 05.08.2013, 14:52

I går ble jeg vekket av gjentatte ringesignaler fra mobilen som lå ved siden av meg på nattbordet... Til å begynne med så var jeg for trøtt til å gjøre noe med det, men etter hvert ble de så innmari irriterende at jeg var nødt til å sjekke ut hvorfor jeg fikk så mye "meldinger"Årsaken viste seg å være at "NOEN" hadde endret passord på mailen min (MSN), og hver gang de forsøkte å sende igjennom en mail så ble den stoppet. JEG har ikke endret noe passord så hvem pokker har da gjort det????? Da jeg endelig kom meg ut av køya var jeg nødt å få gjort noe med det, men det kunne jeg bare gjøre på PC. Jeg skal ikke dra en lang avhandling på hvordan jeg gjorde det, men nytt passord er nå i allefall lagt inn av MEG så nå fungerer det igjen som det skal.

Jeg hater når sånt skjer, for da må jeg styre og ordne for å få rettet opp i det igjen... Har du opplevd noe lignende???

Klarte det...

 • 30.06.2013, 01:34

Jeg kan jo si med en gang at jeg ikke er noen mester i bloggdesign, men jeg har jo mange ideer om hvordan jeg vil ha det... Problemet er ofte hvordan få gjort noe med disse ideene, og det er der det ofte stopper opp siden jeg ikke kan så veldig mye. Da er det å google til den store gullmedaljen for å se om man finner noen bruksanvisninger man forstår og kan bruke. Noe jeg hadde tenkt på en stund var at jeg skulle få signaturen min nederst i blogginnlegget automatisk sånn at jeg slipper å legge den til hele tiden.

For en stund siden laget jeg veldig amatørmessig en underskrift som jeg lagret som jpg og hentet opp hver gang jeg skrev et innlegg. Det var jo greit så lenge jeg brukte laptoppen, men når jeg brukte nettbrettet hadde jeg ikke det lagret og fikk da ikke signaturen med. Akkurat det irriterte meg mer og mer, men nå i kveld googlet jeg meg til en oppskrift som jeg testet ut og som jeg tilslutt fikk til. Brukte det samme bildet inntil jeg kan få laget noe mer proft. Det er nå et steg framover så jeg er fornøyd så langt :o))

Fremgangsmåten er:

Gå inn i Design + Redigere + Maler
Trykk CTFL + F for å få opp søkefeltet, og søk etter denne koden: <div class="content">${EntryBody}</div>
Hvis du bruker et bilde av signaturen, gå til enten 
http://tinypic.com/ eller http://imageshack.us/ for å lage en kode til bildet som igjen limes inn i koden under.
<img src="BILDEKODE" alt="Signatur">
Hele koden settes inn på linjen under div class koden.

Rettelse: Husk også å lim inn koden under Forsiden - Innlegg - Kategorier - Arkiv

Neste prosjekt nå er å undersøke om det går ann å få signatur på bildene mine automatisk....
 

Sommerpresang til meg selv...

 • 27.06.2013, 22:12

Hver sommer så pleier jeg å gi meg selv en sommerpresang, og i år ble det et tastatur til mitt Samsung Galaxy Tab 2 10,1 nettbrett. Jeg har ønsket meg det en god stund, men ville vente til skattepengene kom. Jeg dro først ned på Alnasenteret og Lefdal, men der hadde de kun et med Blåtann. Det var helt greit, men jeg hadde sett meg ut det tastaturet med dokingstasjon sånn at jeg kunne lade brettet samtidig. Ville ha det i dag så jeg dro videre til Expert ved Smart Club, og der hadde de. Først klarte jeg å plukke med meg et til et mindre brett, men heldigvis oppdaget jeg det før jeg hadde betalt det...

Så fort jeg hadde fått i meg litt mat i ettermiddag måtte jeg jo teste det ut, og vips så ble plutselig nettbrettet mye enklere å bruke... Når jeg bruker tastaturen på skjermen skriver jeg så mye feil, men med tastaturet så ble brettet forandret til en mini PC :o)) Jeg er kjempefornøyd med sommergaven min, og prisen på 599,- var ikke så avskrekkende heller!!

Dropbox

 • 17.03.2013, 12:30

Da jeg fikk meg ny telefon i 2012 så jeg at det lå et program som het Dropbox der, men jeg undersøkte det ikke noe videre. Så da jeg fikk nettbrettet mitt for noen uker siden bestemte jeg meg for å undersøke nermere hva dette var for noe. Plutselig åpna det seg en ny verden uten kabler..... Jeg har irritert meg lenge over at jeg må koble telefonen til PC'n for å overføre bilder som jeg skal bruke på bloggen, men nå kan jeg overføre de til Dropbox å åpne dem på pc eller nettbrett.

Jeg kommer nok ikke å lagre alt som er der, men det var veldig kjekt å slipp ned de bildene jeg har tenkt til å bruke når jeg blogger.... Siden jeg bruker to forskjellige PC'er og et nettbrett, så er det irriterende å ikke få tak i bildene som ligger på en av de andre uten å måtte overføre via kabel eller andre måter. 
Bruker du Dropbox, og har du god erfaring med det...?
Forbanna på meg selv...

 • 02.03.2013, 12:46

På torsdag fikk jeg det nye nettbrettet mitt, og da gjorde jeg jo den største brøleren av alle... Klarte å brekke opp SIM-kortet til microversjon, og som ikke det var nok så greide jeg oxo å få puttet det inn i brettet. Nå var det jo selvfølgelig sånn at man ikke skulle bruke microkort, men full str. Fikk jeg ut kortet igjen, nei da, jeg gjorde jo ikke det vettu... Siden det er lett å ødelegge noe når man driver å pirker inni mobiler og nettbrett, så jeg ga meg ganske raskt med det igjen.I går tok jeg med meg nettbrettet ned til Mobilfixeren, og flau sto jeg der å fortalte hvor dum jeg hadde vært... Jeg så for meg at fyren skulle begynne å flire, men med trøstende ord sa han at jeg var langt fra var den første som gjorde det der. Det fikk meg til å føle meg litt bedre, men jeg syntes alikevel det var griseflaut... Siden jeg var der med en gang de åpnet hadde de tid til å ta det mens jeg ventet. Ganske raskt kom han tilbake å fortalte at det ville ta litt tid, for det gikk ikke å få kortet ut av sprekken så de måtte åpne hele baksiden for å fjerne det på den måten.

Hele denne seansen kostet meg kr. 350,-, og de pengene svei virkelig å betale...

På veg hjem var jeg innom på Tveita hvor jeg fikk aktivisert et nytt SIM-kort, hvor jeg måtte betale kr. 200,-. Nok en gang svei det å betale for min egen dumhet. Så alt i alt har det kostet meg 550,- for at jeg ikke har lest bruksanvisningen ordentlig. Da jeg kom hjem i går så skulle jeg sette inn det nye SIM-kortet, men da holdt det nesten på å gå galt igjen. Da jeg skulle løsnte kortet så holdt det lille i midten på å sprette ut, men jeg var veldig oppmerksom å fikk klemt det på plass igjen. Litt bekymringsverdig at de sitter så løst, men men....

Jeg har fått testet ut brettet et par dager nå, og er kjempefornøyd med det. Lett å brukte både på Facebook, men fikk litt problemer med å laste opp bilder når jeg skulle blogge. Vet ikke helt hva som var problemet, men jeg skal da prøve igjen. Uansett så var det veldig greit å ha ved siden av seg på bordet, og ta fram innimellom for å sjekke status og kommentarer. Pusene var oxo veldig happy for det nye leketøyet til matmora, for fanget var ledig omtrent hele kvelden. De slapp å sloss om plassen med den store tunge laptoppen, hehehe!!
Kommer ikke på Bloggen

 • 01.01.2012, 15:10

Jeg er litt frustrert, for jeg kommer ikke inn på loggen via PC'n. Når jeg prøver å logge meg inn får jeg beskjed om at profilen ikke eksisterer.

Jeg har sendt mail til support, og de sier at de har tekniske problemer å jeg må bare prøve igjen senere. Det fungerer nå på app'n så da får jeg bruke den så lenge.

Forkjølelse min er litt bedre i dag, for jeg slipper nå å sitte nesa i en klut hele dagen. Feberen er ikke gått noe særlig ned og jeg skifter mellom å fryse og svette.

Ha en fortsatt fin 1. nyttårsdag.

Mobilt bredbånd fra NetCom

 • 22.07.2009, 22:30

Har gått å tenkt på at jeg skulle skaffe meg mobilt bredband til Acer PC'n min, men det har blitt med tanken. På veg hjem i dag dro jeg innom Telebutikken på Gunnerius, mest for å sjekke prisen.  Endte opp med å tegne abonnement fra NetCom, det billigste...fritidsabonnement til 91.- pr måned.  Nå kan jeg være på nett når jeg reiser bort noen dager, noe jeg har savnet.  Jeg tenkte først at jeg skulle bruke bare det, men det har jeg gått bort fra igjen.  Sliter med tillgangen på det jeg har, og vurderer å gå over til telenor eller Canal Digital som jeg har digital TV fra.  Får se hva jeg gjør de nermeste ukene.

Ekstern harddisc

 • 21.06.2009, 01:23

Var en kjapp tur nede på Bryn senteret tidligere i dag, og da kjøpte jeg en ekstern harddisc.  Har snakket om å skaffe en lenge, men som vanlig har jeg ikke fått ut fingeren før.  Den kostet 999,-.  Det gikk så innmari treig borte ved kassa at jeg klarte nesten ikke å beholde roen. Ble mer og mer rastløs, og da en fyr elegant sneik før meg i køen holdt jeg på å sprekke.  Jeg besinna meg, lot drittsekken gå foran uten noen komentarer.....var fristet til å si noe!!!!  Jeg overført alle filer, pluss at jeg kopierte bildene og musikken min over til Acer mini PC'n min.  Har noen ganger hatt bruk for dem, og da har jeg måtte først kopiere dem til en minne stick så inn på den andre.....altfor mye pes.  Skulle vel ha innstallert Microsoft Officepakka oxo.på mini PC'n. Det fulgte bare med en prøveversjon, og den har fått ut for lenge siden....har ikke hatt råd til kjøpe den.... 

04

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no