hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Tiende feriedag - bare en snartur ut

 • 02.08.2017, 20:53

Ferietid betyr ikke alltid at man skal reise av sted og oppleve noe, noen ganger drar man bare å handler litt. I dag har det blitt en sånn dag, og jeg har bare vært en tur nede på Bryn Senter. Ikke helt alene, Besisen kom en tur nedover for å bli med.

Etter å ha vært innom "Postkontoret" for å sende et brev, stakk vi opp på Al Dente for å spise en lunch og skravle litt. Når vi sto i kø for å legge opp mat på brettet, kom jeg i snakk med en eldre dame, og hun var skikkelig talatrengt å skravlet i vei. Det var bare hyggelig det altså 😉 Da jeg var yngre var jeg veldig sjenert, og det å snakke til fremmede mennesker skjedde ikke. Det har heldigvis forandret seg etterhvert som jeg har blitt eldre.

Sånn midt på dagen er rene pensjonisttreffet på Al Dente, ikke at det er noe galt med det altså - bare en observasjon. Etter at vi hadde lunchet ferdig tok vi oss en runde i øverste etasje og kikket litt i butikker... Det var ingenting jeg skulle ha, men jeg liker å gå rundt i butikker å kikke selv om jeg ikke handler. Vel, jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe, men når vi kom innom Clas Ohlsson, kjøpte jeg faktisk turstaver. De kostet ikke mer enn 200,- og jeg har hatt lyst til å skaffe meg det ganske lenge. Om stavene får meg til å sprette opp bakken som ei fjellgeit igjen vet jeg ikke, men det hadde vært så kult om det var tilfellet, hihi!!

Før vi la Bryn Senter bak oss, var vi innom Meny å handlet inn noen småsaker...

Da jeg kom hjem var himmelen blågrå, og det så ut som det skulle bli et ordentlig tordenvær. Heldigvis dro skyene en annen vei, og vi fikk beholde sola. Det har blåst noe helt vanvittig, men det ser ut til at det har begynt å løye nå.  I morgen ser det heller ikke så ille ut på formiddagen, og det passer bra for da skal damene ut å oppleve nye ting 😊

#kortreist #shopping #handle #bryn #byrnsenter #lunch #aldente #clasohlsson #sensommer #august #onsdag #blogg

Syvende feriedag - alenetid

 • 31.07.2017, 10:51

Helt utrolig....., i dag våknet jeg allerede kl 6 og følte meg helt utvilt. Jeg har jo sagt at jeg skal stå opp tidlig i ferien, men jeg syntes at det var litt vel tidlig så jeg snudde meg rundt å sovnet igjen. Kattene var ikke våkne enda, så da fikk jeg lov til å sove litt lenger.

Neste gang jeg våknet var klokken 08:15, og da sto jeg opp å redde senger, gjorde morgenstellet til kattene for så å være klar til en ny dag helt for meg selv.
 

Morning Coffee
Licensed from: billberryphotography / yayimages.com

Før dagen kan starte helt så må kroppen min ha sin vanlig dose med kaffe, sånn cirka 2 - 3 kopper. Dersom jeg ikke er helt våken før, så blir jeg straks det når jeg når bunnen på den første eller kanskje halvveis i den andre :o))

Jeg satt å fablet forrige dagen om hva jeg skulle gjøre i dag, men jeg kasserte dem alle sammen ganske raskt. Denne dagen skal jeg faktisk gjøre minst mulig har jeg tenkt. Etter å ha ryddet vekk alle andre planer fra hode, ble det igjen en ting.... å sitte ute på balkongen med første bok av Calendar girl - forført. Nå har jeg ikke satt meg ut riktig enda, for selv om himmelen er blå og sola er der, så har den ikke truffet balkongen min enda... Det blåser friskt ute, men så langt ser det ut til å bli en fin dag :o))

#alenetid #morgenkaffe #kaffe #ferie #lese #calendargirl #forført #sommer #ferietid #juli #mandag #blogg

Syvende feriedag - helg - på besøk

 • 30.07.2017, 23:05

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt som mål denne ferien å komme meg opp ganske tidlig, uansett om det er ukedag eller helg. I dag lot jeg meg selv sove helt til klokken 9 før jeg krabbet ut av senga. Kattene mine var trøtte i dag, og de rørte ikke på et værhår før etter at morgenstellet deres var i ordnet.

Selv var jeg rask til å komme meg opp, fikk ordnet meg....

Jeg hadde en avtale med Terje og Matthew om å hente dem på T-banestasjonen kl 12:15, for så å dra videre til Bestisen. Matthew bor ikke lenger her i Oslo, men siden han er på besøk denne helgen avtalte vi at vi skulle møtes over en kopp kaffe. Normalt ville vi ha dratt til en kafe eller et spisested, men ettersom det kun er et par dager siden Bestisen hadde siste cellegift-kur blir hun fort sliten. Derfor bestemte vi at vi heller skulle være hos henne.

Lunch with a view
Licensed from: Baloncici / yayimages.com

Vi satte oss ut på balkongen og dekket på til en lunch med masse godt pålegg og rundstykker. Der satt vi å koooooste oss og skravlet i vei. Til og begynne med syntes jeg ikke det var så kjølig, men jeg måtte hente jakken min etter hvert. Det var så koselig å være sammen alle fire, for hvis jeg ikke tar helt feil har ikke Bestisen og jeg sett Matthew siden vi var på besøk hos han i Haugesund i november.

Tiden gikk jo så fort, og før vi viste ordet av det hadde klokken nærmet seg 17. For ikke å slite ut Bestisen helt fant vi ut til at det var på tide å dra mot Oslo igjen. Matthew skal hjem til Haugesund i kveld, og da var det greit at han fikk slappe av litt før han måtte avgårde igjen.

Jeg syntes egentlig ikke at jeg var så veldig sliten, men når jeg først kom hjem til meg selv så kjente jeg at jeg faktisk var det. Det har ikke blitt så mye alenetid for meg hittil i ferien, noe jeg har behov av fra tid til annen. I morgen derimot skal jeg ha en dag for meg selv, og det ser ut til at det skal bli tålig vær så jeg kan nyte litt balkongliv med Calendar girl :o))

#påbesøk #besøke #venner #treffes #lunch #lunchdate #ute #balkongliv #hygge #kos #væresammen #sommer #ferie #juli #søndag #blogg

Tredje feriedag - Oscarshall

 • 26.07.2017, 23:18

I dag tok damene (bestis, kusinen og jeg) turen over til Bygdøy, og Oscarshall. Et sted vi har sagt at vi skal besøke mange ganger uten at det ble noe av. Bestis og kusinen var hos meg rett før kl 11, og det var jeg som var utvalgt som sjåfør i dag.

Når man kommer forbi Kongsgården, ligger parkeringsplassen rett nede i veien på venstre side. Derfra går man ned til slottet. Det er ikke så veldig mange parkeringsplasser, så har man tenkt å ta seg en tur dit bør man være tidlig ute. Det står parkometer ved innkjøringen, men man kan også benytte Easypark app'n, noe vi gjorde.

Det tar vel ca 5 - 10 minutter å gå på en grusvei ned til inngangen til alléen opp mot slottet. Deretter går man på singel, som satte seg fast i skosålene mine :o)) Det er en hyggelig kafe med navn Josefine til høyre når man kommer opp på plassen. Der kan man sitte ut under parasoll, eller inne i kjølige omgivelser. Hver time starter en omvisning inne i slottet, som jeg varmt anbefaler å være med på. Vi hadde en fantastisk guide, som heter Aleksander, som kunne sin historie og gjorde turen inne til en flott opplevelse. Vi var i forskjellige rom i 3 etasjer, og jeg hadde håpet at vi skulle få komme opp i tårnet, men det fikk vi ikke.

Jeg har ikke redigert bildene, de er akkurat som de er rett fra kamera.Slottet sett fra forsiden... En vakt kom bort til oss da vi sto og tok bilder, og informerte om at vi ikke fikk ta bilder nærmere enn 15 meter. Noe som hadde med sikkerheten å gjøre. Det var ikke lenge til den guidede turen skulle begynne så vi pakket ned kamera så lenge, for inne var det totalt kameraforbud.

Etter at vi hadde vært med på turen inne, gikk vi bort på kafeen og satt oss ned. Vi kjøpte oss litt å spise og drikke, og fikk litt luft under genseren. Det var en klam dag, og jeg ble ganske "heit" under genseren når vi klatret opp og ned trapper ;o)) Ute var det en lett bris, så det var godt å sitte en stund å lufte seg litt.Det er to fontener på veg nedover i parken mot fjorden, og det ER veldig bratt nedover... Greit på veg ned, men man kjenner det i lår og legger på veg opp igjen. Jeg lurte på hvordan kneet mitt vill klare stigningen, men ved å gå sikk sakk oppover bakkene gikk det veldig greit.Kielferga Color Magic dro fra kai kl 14, som den pleier å gjøre... Jeg sto litt å kikket mens den sakte gled ut og snudde før den kjørte utover fjorden mot Tyskland.

Vi var alle tre enig om at vi hadde hatt en flott dag, hvor vi hadde opplevd mye og kost oss under hele oppholdet.

Bestis og jeg har hver vår liste over ting vi har lyst til å gjøre i løpet av våren, sommeren og tidlig høst, og Oscarshall er en av de stedene som står på lista. Nå kan den hakes av og slettes, for nå har vi endelig vært der :o))

#oscarshall #Bygdøy #dagenstur #utpåtur #slott #parkanlegg #venninnetur #ferie #sommer #juli #onsdag #blogg

Første feriedag - litt blandet

 • 24.07.2017, 21:04

Da jeg gikk å la meg i går var jeg ikke spesielt trøtt, og derfor ble det vanskelig å falle i søvn. Jeg prøvde å koble ut alt i hode, og ikke tenke på noen ting uten at det helt lyktes. Det ble noen minutter her og der, men den endelig søvnen kom rett etter kl 4 om morgningen. Det vet jeg siden jeg sjekket klokka ved 4 tiden.

Du kan jo tenke deg hvordan tilstanden var når alarmen gikk av, ganske sliten og trøtt......

girl to visit orthopedics
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Jeg hadde time hos fastlegen min kl 9, og jeg dro slik at jeg hadde god tid. Selv om det var ferie, så kunne jeg ikke være 100% sikker på at det var ledige plasser på parkeringsplassen. Hihihi, det var ingen andre biler der når jeg kom, og da jeg dro igjen en halvtime senere var det bare min og en til ;o))

Besøket hos legen endte opp med en fortsatt 50% sykemelding en måned fram. I tillegg snakket vi om hva som skal skje videre, for skuldre og nakke er ikke bra og det er ikke resten av kroppen heller. Derfor ble det bestemt at vi nå jobber mot at jeg skal søke om arbeidsavklaringspenger, da kroppen min ikke er helt der den skal være for at jeg klarer å jobbe noe mer. I tillegg skal jeg ta MR av skuldre og nakke, samt røntgen av knærne mine.

Når jeg kom hjem oppdaget jeg at jeg helt hadde glemt plantene mine... Stakkars de hang med bladene sine, og så veldig triste og lei seg. Så jeg fant fram vannkannen, og sprang rundt å vannet dem alle sammen. Nå noen timer senere har de strekt på seg, og ser langt mer fornøyd ut :o))Når klokken ble sånn cirka 10:30 kom bestisen og niesen å hentet meg. Denne gangen var det niesen som var sjåfør, og jeg krabbet inn i baksetet og satte meg godt til rette der :o)) Jeg liker egentlig ganske godt å sitte bak, for da kan jeg koble ut fra samtalen som pågår i forsetet. Ble ikke helt sånn i dag da, hihi!!Målet med dagens biltur var Radiumhospitalet, hvor bestisen skulle se på et hodeplagg. Som jeg nevnte i går faller håret raskt nå, og det tar ikke lang tid innen alt er borte. Nå har hun ikke tenkt til å gå rundt å vente til det skjer, nei hun skal tilbake til Apollo Hårsenter en eller annen dag denne uken å fjerne det som er igjen.

Etter å ha parkert gikk vi litt rundt å kikket innen vi fant ut hvor vi skulle gå. Butikken som solgte både parykker og hodeplagg, lå på andre siden av plassen fra der sykehusbygningen er. Etter det jeg fikk med meg var det en eller annen skole, som pga ferieavvikling va helt tom. Nok om det, bestisen fant to fine "luer" i fargene rosa og grønnaktig. Det kan jo være godt å ha noe lett og luftig på hode når varmen kommer tilbake, for det gjør den jo :o))Både niesen og jeg var sultne, så vi satte nesen mot Storo Senteret og vårt fast sted Jordbærpikene :o)) Jeg bestilte meg egg og bacon, som igjen har blitt en favorittrett.  Det var godt å sette seg ned litt å få i seg litt mat, for det hadde blitt litt lite av det inntil da. Siden det var første feriedag unnet jeg meg også et stykke med ostekake til kaffekoppen ;o))

Etter at vi hadde spist tok vi oss en runde rundt på senteret å kikke i noen av butikkene. Niesen hadde vært oppe siden kl 4 da hun dro på jobb, så hun begynte å bli sliten. Vi satte derfor nesen hjemover igjen via Meny for at jeg skulle handle noen småting.

Var litt sliten selv, og da jeg satt å leste noen blogginnlegg i sta gled jeg inn i drømmeland en liten stund :o)) Jeg var ikke lenge borte, men den gjorde godt den lille luren som tvang seg fram :o))

Sånn værmessig har det vel ikke akkurat vært den store sommerdagen, men helt greit. Sola kikket litt fram innimellom, men for det meste har det vært overskyet. Nå har jeg/vi vært innomhus det meste av dagen, så det har vel egentlig ikke spilt noen rolle for oss!

#søvn #søvnproblemer #legebesøk #sykemelding #arbeidsavklaringspenger #apollohårsenter #radiumhospitalet #hodeplagg #hårtap #storo #storosenter #jordbærpikene #lunch #meny #trøtt #sommer #juli #mandag #blogg

Her kunne jeg senke skuldrene....

 • 28.05.2017, 22:19

Som oftes har jeg ikke noe problemer med å finne et sted hvor jeg kan senke skuldrene, og slappe helt av. Som oftes er det her hjemme i leiligheten eller ute på balkongen... Noen ganger finner man slike steder utenfor Norges grenser også. For meg har det alltid vært Danmark. Jeg pleide å feriere der hvert eneste år, fra slutten av 80-tallet og til begynnelsen av 2000-tallet.

De fleste nordmenn reiser til Jylland når de skal på ferie i Danmark, men det er ikke der jeg likte meg best. Jeg syntes at det beste stedet var Sjælland, og da Nord-Sjælland som er en perle med mange flotte strender. Det er flest tyskere som leier seg hus der, noe man fort finner ut når man slår på tv'n. For satelitten er stilt inn på bare tyske kanaler :o))

Vi har leid mange forskjellige hus omkring på Sjælland som har vært flotte, men de siste årene fant vi drømmehuset. Et hærlig stort tømmerhus med mange soverom, stor hage og basseng. Huset lå et stykke inn fra hovedveien hvor det var stille og rolig... Naboene hørte vi ikke så mye til, og det var nok vi som laget mest liv... Både voksne og ungdommer som moret seg i bassenget og som satt ute til langt ut i de sene nattetimene!

De årene vi tilbrakte i dette huset var det faktisk fint vær hver eneste dag, med et par unntak. Vi kunne bare stå opp og labbe ut i nattisen å sette oss på terassen med morgenkaffen og spise frokost. Så en snartur inn i dusjen før badedrakt eller bikini kom på, og så var det å smøre seg inn med solkrem etter alle kunstens regler, før vi hoppet ut i bassengent. Sånn startet hver eneste dag, og jeg tror ikke at jeg har vært mer avslappet enn de ukene jeg tilbrakte der.

De fleste kveldene ble tilbrakt hjemme i huset med grilling, men det hendte at vi dro inn til København for å gå en tur i Tivoli eller en tur på Bakken. På dagene tok vi turer til Helsingør, til vårt favoritt shoppingcenter City 2 i Høje Taastrup, og helt ned til safariparken Knuthenborg, som ligger på Lolland. Vi var selvsagt mange andre steder enn det jeg har nevnt her, men jeg kan ikke akkurat sitte å ramse opp alle sammen, hihii!!Ser ikke bassenget innbydende ut? Det var en drøm å ha det rett nedenfor terassen, men det var ikke oppvarmet vann så det var en ganske kjølig opplevelse å hoppe ut i på morningen/formiddagen. Ut over dagen når det ble ganske varmt, ble det også noe varmere i bassenget. Helt behagelig ble nå aldri, men det kjølige vannet gjorde at det bare var deilig når gradestokken viste over + 30 C.

Vi tok oss en tur på stranda innimellom, for det var deilig å flyte litt i saltvann også.... Problemet er bare det at jeg har blitt en ordentlig pyse når det gjelder å bade i sjøen, etter at jeg så Haisommerfilmene. Ja da, du kan le, men sånn er det faktisk!! Hvis jeg tenker etter så var nok det siste gangen jeg badet i havet....

Det var NovaSol som leide ut huset "vårt", og for morro skyld var jeg inne for å se om de forsatt hadde det i katalogen, men det hadde de ikke. Enten så har eierne tatt det tilbake, eller så har de byttet utleie firma. Hadde vært fint å kunne tilbrakt et par sommeruker der igjen!!!

#sommerferie #nyte #sol #sommer #glede #velvære #danmark #jylland #lolland #sjælland #helsingør #københavn #ferie #sommerhus #bade #basseng #sjø #hav #strand #søndag #mai #blogg

Dagstur til Holmenkollen og Frognerseteren

 • 28.07.2016, 22:14

Første dag i sommerferien som jeg satte alarmen på, men det var jo til ingen nytte for jeg hørte den ikke engang... Det var litt kjedelig for jeg hadde avtalt med Anne at vi skulle ta en tur opp til Holmenkollen i dag, men vi har jo ferie så helt krise var det jo ikke. Etter en rask frokost kom vi oss avgårde. Da jeg sto opp var ikke været akkurat helt på topp, men det bedret seg og utover dagen og ettermiddagen ble stort sett bare sol og atter sol :o))

Når vi kom til Tåsen ble det køkjøring ettersom Tåsentunellen er stengt, og vi måtte kjøre på oversiden. Man vet jo hvordan det blir når to filer skal bli til en + at man må åle seg igjennom noen rundkjøringer mm, ja da blir det kø da vettu.På veg oppover møtte vi flere turistbusser, men det var allikevel ganske mange deroppe. Etter som tiden gikk strømmet det på med biler. Vi dro først opp under selve hoppet å kikket litt rundt og tok noen bilder.  Jeg har jo høydeskrekk så det holder, og syntes ikke det var spesielt festlig å stå borte ved gelenderet å se ned i juvet. Anne bryr seg ikke om det, og hun kunne vel henge opp ned utfor kanten uten at det hadde skremt henne.

For de som liker et adrelinkikk kunne man ta heisen opp i tårnet, og fra derfra kjøre ned i line til andre siden. Jeg ble svimmel bare av å se opp når de kom ned, så det var ikke noe for meg.Anne er en ivrig jeger etter stolper, og hadde sjekket i forveien om det var noen i nærheten. Det viste seg at det var noen, men hun bestemte seg for bare å finne den som var nærmest. Knis, etter å ha lest litt feil å jaktet på feil plass fant hun den oppe ved trollet :o)) Da hadde jeg gått å satt meg i bilen for å vente til hun var tilbake igjen. Jeg satt å studerte bildene jeg hadde tatt, for å se hvordan de hadde blitt.Formen min var litt dalende utover dagen, og jeg følte meg uggen i kroppen og litt ør i hode.... Det var deilig å komme seg ut å røre litt på allikevel, men til slutt kjente jeg at jeg ikke orket så veldig mye mer. Derfor var det godt når vi kjørte opp mot Frognerseteren for å spise litt lunch. Jeg hadde veldig lyst til å spise et karbonadesmørbrød, men det hadde de ikke. Skulle man ha noe varmt, da måtte man bestille middag. Så sulten var jeg jo ikke. I stedet ble det et rekesmørbrød og til kaffen et wienerbrød. Frognerseteren er kjent for sin eplekake, men jeg syntes ikke så veldig mye om den... For meg har den litt for mye epler, men jeg vet mange syntes at den er supergod.

Det var ingen ledige bord ute da vi kom så vi bestemte oss for å sitte inne i stedet. Alle andre satt ute, så vi ble sittende inne helt alene. Jeg syntes at det var helt perfekt, for det var helt stille og rolig.

På veg hjem igjen dro vi innom Bryn Senter for jeg måtte ha noen småting fra apoteket, litt hos Clas Ohlsson og så litt middagsmat. Jeg hadde ikke noe matlyst da jeg gikk inn hos Meny, men når jeg kom forbi ferskvaredisken kjente jeg lukten av deilig lunchkaker å da klarte jeg ikke å la være å kjøpe et par :o))

Formen min hadde ikke bedret seg noe serlig, noe jeg trodde den ville så etter middagen krabbet jeg under dyna og sov en stund. Vinja hørte at mamsen hennes la seg i senga, og da gikk det ikke mange minuttene før hun kom å la seg i armkroken min. Der lå hun å malte så hypnotiserende at jeg sovna omtrent med en gang. Jeg hadde satt på alarmen, sånn at jeg ikke skulle sove over "Sommar med Ernst", og da jeg våknet lå hun å fortsatt i armkroken min og sov. Hun var ikke helt med på at det var på tide å stå opp igjen, så jeg måtte smyge meg ut av senga... Søte lille gullungen til mamsen sin det :o))

#dagstur #holmenkollen #skibakke #turister #utpåturaldrisur #frognerseteren #lunch #oslo #visitoslo #visitnorway #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #torsdag #sommerferie #blogg

Feriemodus

 • 08.07.2016, 12:36

Så langt i sommer har jeg ikke tenkt så veldig mye på ferie, men i dag kjente jeg at tankene snek seg inn i hodet på meg. Årsaken til det er jo at så mange av mine kolleger går rundt sånn i en døs, for de skal på ferie. Mange finner det vanskelig å konsentrere seg om jobben, og ønsker seg ut av døren og hjem. Jeg vet jo akkurat hvordan det er den siste dagen før man tar fatt på en lang sommerferie....

Man gjør så godt man kan for å konsentrere seg om jobben som skal gjøres før man går hjem, men så gang på gang kommer feriemodusen over en å man blir sittende å se drømmende ut av vinduet. Sola skinner og det er varmt ute, og da vil man jo ikke sitte innesperret på en kontor. Man vil ut i det fine været, og nyte sommeren totalt.Nå blir det ikke noe ferie på denne damen her riktig enda, for jeg har jo som alle andre år valgt å ta ut ferien min når alle andre kommer tilbake igjen. Jeg skal jobbe noen uker til før jeg kan sitte ber å se drømmende ut av vinduet, og ønske meg langt vekk. Alt er ikke bare trist og leit av den grunn, nei da, det er jo fredag i dag og om noen timer er jeg på veg hjem å kan nyte to fridager :o))

Oslo bader i sol i dag, og jeg kjente allerede da jeg gikk til jobben at det var en helt annen temperatur enn de andre morningene. Det var litt varmere enn hva det har vært. Jeg pleier jo ofte å ta meg en tur ut i lunchen, men ikke i dag...!!

Skal du gjøre noe spennende i dag?

#sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #feriemodus #ferie #sol #varme #blogg

Fredriksten Festning, Halden

 • 08.08.2014, 22:20


Ferietid betyr at man har anledning til å reise litt rundt å besøke steder man aldri har vært før.... I går sto Kine, Anne, Ann-Karin og jeg tidlig opp sånn at vi skulle komme oss avgårde litt tidlig, for å dra til Fredriksten Festning i Halden. Det var bare Ann-Karin som hadde vært der tidligere, men hun var lita jente så hun husket ikke så mye av det besøket akkurat.

Det var et perfekt vær for turen med litt skyer som skygget litt for den sterke solen, og det var litt godt til tider. Jeg har alltid trodd at plassen hvor "Allsang på grensen" ble filmet var mye større, men den er jo knøttliten. Når man ser utsendelsen på tv så ser det så veldig stort ut, men kanskje det har vært på andre steder på festningen tidligere!!

Anne og Kine på toppen av den ene muren :o)) Hvis du lurer, så jo da vi var en til men hun ville ikke ha bilde sitt på bloggen... Å det respekterer vi jo vettu :o))Flott utsikt med Halden i bakgunnen.Jeg måtte jo ha en selfie fra toppen og med Halden i bakgrunnen.Kine tok en liten meditasjonsstund for seg selv :o))

Til tross for at det var en del skyer, så ble det ganske varmt å godt under genseren når vi klatret opp bratte bakker og trapper for å komme til toppen. Jeg har elendig kondis og ikke noe bedre knær så jeg sleit litt med å komme meg opp.... Med en sterk viljestyrke så gikk det, og det var verdt hver eneste svettedråpe :o))

Vi tok en pause midt i klatringen for å sette oss ned å ta lunch.... Valget falt på Den gamle Kommandant, hvor de hadde veldig god mat og hvor det var et koselig miljø. Det var godt å få sitte ned litt å få hentet seg litt, og bli kvitt alle vepsene.... Jeg har ikke vært så omsvermet på lenge som jeg var i går, men jeg kunne godt vært for uten for jeg er ikke så veldig happy for disse gule og svarte hissigproppene. Meg var de veldig begeistret for, siden jeg hadde dusjet meg med Manifesto pafymen min som er litt søt og tung... Jeg lærer jo aldri!!

Når vi følte at vi hadde sett det som var å se, og det ikke var flere trapper å bestige ruslet vi tilbake til bilen igjen. Vi hadde bestemt i forveien at vi skulle stikke en tur over til Norby for å shoppe litt.  Det er jo ikke lange turen over grensen fra Halden.

Denne gangen var det kun matbutikken som gjaldt, og vi tok først en tur inn hos Maximat hvor jeg fikk tak i Abba Fiskbullar i Dillsås. De hadde små bokser som passer til middag for en person, og det er perfekt for meg. Så rusla vi ned på matbutikken Nordby hvor vi foretok resten av shoppingen. Jeg hadde nesten gått tom for Pepsi Max og kjøpte med meg 2 firepakninger samt 2 storforpakninger med karbonadedeig + litt annet småtteri.

Vi hadde først tenkt til å sette oss ned å spise middag på Nordby, men det var så fult av folk overalt så enden på visa ble at vi dro til Marché ved Solli som vi pleier å gjøre. Det var endel trafikk på veien innover mot Oslo, men det fløyt bra hele veien så det tok oss ikke lange tiden å komme oss hjem. Jeg var passasjer under turen, og det var veldig deilig å bli kjørt til døren å ikke være den som kjørte alle de andre hjem.

Jeg hadde som vanlig sovet alt for lite i løpet av natten til i går, så resten av kvelden ble brukt til å halvsove å se på tv.... 

#fredrikstenfestning #halden #sol #sommer #ferie #lunch #dengamlekommandant #trapper #nordbyshopping #maximat

På tur til Eidsvollsbygningen...

 • 05.08.2014, 21:37


For ikke så veldig lenge siden kom jeg hjem fra en flott dag oppe ved Eidsvollsbygningen, sammen med Anne og Kine. Det var akkurat passe varmt, litt overskyet og litt sol innimellom.

Jeg hadde i forveien avtalt med Anne at jeg skulle hente henne kl 11, og for en gang skyld var jeg hos henne før tiden :o)) Så gikk ferden opp til Sørum for å hente Kine, for vi dro videre til Eidsvoll. Det var ikke en eneste ledig plass på P-plassen, så jeg kjørte bort å parkerte på et gjørmete jorde. Klarte å finne en plass hvor det var gress, og hvor vi kunne komme oss ut og inn av bilen uten å bli leirete på skoene.Vi ville gjerne ha med oss omvisningen så vi stakk inn å kjøpte billetter til det, men vi måtte vente i 1,5 time før vi kunne komme avgårde. Det var mange mennesker der, og de tok ikke med seg for store grupper av gangen. Mens vi ventet på at det ble vår tur til å bli vist rundt i Eidsvollsbygningen tok vi en en liten tur rundt i området å kikket på stedet. Vi hadde tatt med oss kamera, så vi tok noen bilder mens vi ruslet rundt.

Dersom du skal til Eidsvoll så må du få med deg omvisningen inne i bygningen.... Vi fikk med oss en guide som var riktig dyktig, og kunne sine ting. Hun var flink til å fortelle, noe som gjorde at omvisningen ble en fornøyelse fra start til slutt. Fikk vite noen regler innen vi gikk inn, og en av dem var at vi ikke skulle røre noen ting.... Det klør det jo i fingrene mine etter å gjøre akkurat det, MEN jeg holdt meg i skinnet denne gangen å klarte å la være :o)) Etter omvisningen ruslet vi tilbake til bilen igjen, og satte nesen tilbake hjemover.Vi diskuterte litt hvor vi skulle spise middag.... Jeg foreslo Nebbenes, men de andre to hadde mer lyst til å spise hos Marché på Kløfta, og da ble det der. Jeg hadde ikke noe i mot å spise der, for de har veldig god mat. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å bestille fisk, men det endte opp med en "Hamburgertalerken m/pommes frites" Den smakte veldig godt, men den var så stor at den kunne fore to røslige karer så jeg klarte ikke å spise den opp. Det hadde ikke blitt noe kaffe på meg, så jeg bevilget meg en kopp til isen jeg tok til dessert.

Det var godt med folk der, og de fleste av dem var arbeidskarer som var på veg hjem fra jobb.... Vi ble sittende en god stund å skravle før vi gikk ut i bilen igjen å kjørte videre.

Angus-gutten (katt) til Kine er 4 år i dag, og hun ville kjøpe en presang til ham så vi dro bort på Triaden når vi kom til Lørenskog. Jeg passet på å kjøpe mer kattemat til mine to frøkner + at de fikk hver sin liten leke til å ha catnip i. Når vi var ferdig med å handle var klokka ca 18, og Kine fant ut at hun rakk toget hjem kl 18:15 hvis vi kjørte henne til Lillestrøm. Vi rakk det akkurat :o))

Når jeg kom hjem gikk jentene helt bærsærk når de fikk kattelekene med catnip.... Jeg holdt på å le meg fillete av den ville leken de holdt på med i lange leiter, men til slutt ble de trøtte å nå ligger de rett ut å sover. Selv skal denne damen rusle ut på kjøkkenet å brygge en stor kopp kaffe, så synke ned i godstolen å se Midsummer Murder.

Ha en fortsatt fin sommerkveld, blogges!

#eidsvoll #eidsvollbygningen #omvisning #perfektdag #sommer #tirsdag #trivsel #kos #kløfta #nebbenes #marche #capnip #triaden #lørenskog #angus #katt 

Tur til Løiten Lys

 • 02.08.2014, 14:06


Tidlig i går morges ringte alarmene hos Anne, Ann-Karin og meg..... Vi hadde bestemt at vi skulle ta en dagstur til Løiten Lys og Brænderi for å se om vi kunne finne noe nytt å spennende å pynte opp i heimen. 

Det var tre trøtte damer som satt å gjespet seg oppover, men det gikk greit for vi skravla i et sett... Jeg var litt bekymret for hvordan jeg skulle klare å holde øynene åpne, noe som var veldig viktig siden det var jeg som skulle kjøre oss opp og ned igjen.

Jeg tok en haug med bilder, og hadde lyst til å kjøpe alt jeg så... Nedenfor følger noen av bildene jeg tok av alt det flotte man kunne kjøpe der :o))


(Kilde: google.no) Resten av bildene er mine egne.Etter å ha gått rundt å kikket en stund måtte vi sette oss ned å ta en liten pause.... Det var en stund siden vi hadde spist alle tre så det var godt å få i seg litt mat. Anne og jeg valgte et karbonadesmørbrød mens Ann-Karin valgte et Pitabrød med kylling og salat. Jeg liker ikke å klage på maten, men jeg skulle ha ønsket at brødskiven var tynnere og at karbonaden var tjukkere og kanskje hjemmelaget. Den vi fikk et ferdigprodukt fra frysedisken.Jeg kjøpte faktisk ikke et eneste lys, men det ble et par forskjellige lysfat, lysglass o litt annet. Bilder på det kommer når jeg har satt det fram, men det er ikke de fargene jeg går for akkurat nå.

På veg hjem stoppet vi som vanlig hos Marché på Espa for å ta en hvil og spise middag. Langs hele Mjøsa er det vegarbeidet og det går ikke akkurat så fort fram. Man kjører rundt seg selv og litt til, opp og ned baker. Det er støvete og møkkete alle steder, men det blir nok bra til slutt..... Fra vinduene hos Marché ser man rett ned på vegarbeidet, og det ødelegger for utsikten som før var veldig fin.Vi bestilte alle sammen stekt ørret med urtestekte poteter og rømmesaus.... Det er ikke så lett å se fisken under den haugen med saus, og for meg ble det litt for mye så jeg måtte skrape den vekk. Jeg klarte ikke å spise all sausen... Bortsett fra det var det en veldig god rett :o)) Vi tok oss god tid til å spise og slappe av før vi satte nesen mot Oslo igjen. Etter å ha kjørt både Anne og Ann-Karin hjem dro jeg hjem til to veldig selskapssyke pusekatter som syntes at mammen deres hadde vært bort litt vel lenge fra dem!!

#løitenlys #løiten #lys #lysglass #lysfat #brænneri #mjøsa #lunch #karbonade #smørbrød #pitabrød #marché #middag #oslo

Nedtelling

 • 23.07.2014, 23:34

Jeg her med vilje tvunget megselv til IKKE å tenke for mye på ferie, siden den ikke er Før i slutten av juli måned.

Da hadde det blitt så vanskelig å konsentrere seg om jobb og andre ting som skal gjøre innen den tiden.

Nå derimot er det bare to arbeidsdager til jeg skal ha 4 deilige uker med ferie. Jeg gleder meg var virkelig til å slippe slippe å sette alarmen til å ringe tidlig om morran og sette meg ut på balkongen med kaffekoppen å bare nyte dagen.

I flg værguruene så skal denne kraftige varmen avta til helgen, og jeg kan nesten ikke vente... Det er greit at det er varmt, men akkurat i disse dager så syntes jeg nesten det er litt vel hett.

I natt sov jeg ute på balkongen, og det kommer jeg nok til å gjøre i natt også. Madrassen til gjestesengen var nok litt vel tynn, og jeg kjente godt plankene på gulvet. Tenker at jeg skal legge et ekstra teppe til oppå så blir det nok ganske bra.

Jeg sov nå for en gang skyld veldig godt....

#ferie #varmt #nedtelling

Tur til Maihaugen og Løten Del 2

 • 15.08.2013, 22:11

Været ble bare bedre og bedre utover dagen i går, og da vi nermet oss Hamar var himmelen helt blå. Det var lenge siden jeg hadde kjørt mot Løten fra Hamar så jeg var litt usikker på hvor jeg skulle kjøre, og Anne slo på GPS'n via mobilen til vi fant rette avkjøringen. Etter det var det bare strake veien videre :o))Når vi kom fra var kl blitt 16, og vi hadde da 2 timer på oss til å utforske de 3 etasjene... Jeg regnet med at jeg ville handle noe så jeg tok like godt med meg en handlekurv, og den ble fylt opp etterhvert. Det ble en lyslykt i alabast, 2 glasslykter med orange lys til og to poser med orange plaststener til å ha under lysene. Må jo begynne å forberede høstpyntingen av heimen. Har ikke pakket ut det jeg kjøpte enda, men bilder kommer når jeg har gjort det :o)) Nedenfor følger noen bilder av utvalget av lys....

Jeg vet ikke om det er for at jeg har blitt mer kresen når det gjelder lys, men jeg syntes de hadde et bredere og finere utvalg tidligere. Mange av de lysene jeg syntes var fine får man ikke lenger tak i, og det er litt synd. Når det er sagt så er det mye spennende å finne alikevel :o))

Etter å ha gått rundt på Løten Lys i en times tid var vi i grunnen fornøyde og bestemte oss for å snu nesen hjemover igjen, men først så måtte vi stoppe på Marche på Espa for å spise litt middag. Jeg sto lenge å vaklet mellom ørret og hamburger, men tilslutt ble det sistnevnte.

Jeg var dødstrøtt og veldig sliten i kroppen da jeg satte meg i bilen og bare lengtet hjem til godstolen og en tidlig avtale med senga mi. Først måtte jeg avlevere Anne og Terje før jeg kunne snu nesen hjemover. Hehehe, det er vanskelig å legge seg tidlig å jeg fikk ikke til det i går kveld uansett hvor trøtt og sliten jeg var. Sovna et par ganger i stresslessen uten at jeg var i stand til å komme meg inn i senga. Jeg gjør et nytt forsøk på å komme meg tidlig i seng i kveld!!!

Tur til Maihaugen og Løten Del 1

 • 15.08.2013, 21:34

Det var ikke akkurat strålende vær da jeg hoppet i bilen ved 8 tiden i går for hente Terje ned i byen og så opp til Lørenskog for å hente Anne til en dag på Maihaugen. Et sted jeg aldri hadde vært før så jeg så virkelig fram til denne turen. Det var jevn trafikk hele veien oppover E6 uten at det var noe serlig kø, men rett etter Minnesund var det slutt på festlighetene. Der holdt de på å oppgradere veien så farten var nede i 50 og 70 km i timen, og det var smalt og støvete. Etter det jeg kunne se så kommer veien til å ligge i tunnell storedeler av strekningen langs Mjøsa, og det blir sikkert bra når de en gang blir ferdig...Når vi kom til Rudshøgda var det på tide å ta en aldri så liten pause for å strekke på stive ben og kropper, og for ikke snakke om få seg en liten matbit. Det duftet så godt av mat når vi kom inn, og så kozelig det var der inne. Det ble en deilig svele og en kopp kaffe for meg...Vel framme ved Maihaugen så hadde jeg store problemer med å få parkert bilen.. Det var nok noen ledige plasser på den store p-plassen, men det hjelper ikke stort når folk parkerer så skjevt at det ikke er noen ide kjøre inn. Bilen hadde nok fått plass, men da hadde ikke vi klart å komme ut av den... Jo foresten igjennom bagesjedøren!!! Det var heldigvis flere p-plasser og vi fikk tilslutt parkert bilen og kommet oss inn :o))

Som bestilt forsvant de grå skyene og ble erstattet av noen få lette hvite og masse sol, og det var jo perfekt når man skal spasere rundt i noen timer.

Vi var i grunnen heldig med tidspunktet vi kom på, for vi rakk akkurat å bli med på en guidet rundtur med et "postbud" i forskjellige tidsepoker. Der fikk vi se hus som var bygget i de forskjellige årtiene med skuespillere som gjorde en flott jobb med å portretere personer fra samme tiårene. Nedenfor følger en del av bildene jeg tok på rundturen. Jeg tok så mange bilder, men kan ikke akkurat legge ut alle sammen, hehehe!!Denne jenta spilte en tenåring fra 80-tallet og hun var altså så bra... Skal jeg være helt ærlig er det henne som jeg husker best av skuespillerne :o))Denne karen her var brunstig og kranglete og skulle hele tiden stange på en mindre killing... Jeg sto en evighet for å få et bilde av han der han sto på bakbena for å stange, men dessverre ville han ikke så jeg måtte nøye meg med dette sjarmørbildet i stedet.Etter noen timers vandring rundt på Maihaugen ville ikke kroppen mer uten noe næring... Det ble en vaffel med jordbærsyltetøy, og kaffe og litt bonaqua for å få inn litt veske i kroppen. Tror faktisk at bena og ryggen min syntes det var godt å få seg en pause også, for de verket en aning!!

Etter matpausen rusla vi bort i bilen og satte nesen mot Hamar og Løten Lys og Brenneri, fortsetning følger :o))

Bare 1,5 arbeidsdag igjen..... 4 uker ferie!!

 • 22.07.2010, 11:31

Jeg kan bare ikke fatte at om 1,5 dag er sommerferien endelig her :o)  Jeg har forsøkt å drukne megselv i arbeid, og andre ting sånn at jeg ikke skal tenke for mye på det.  Nå går ikke det lenger, for nå er det snart bare noen timer unna.
Ikke det at jeg har noen store ferieplaner, men bare det å vite at man kan sove til man vokner av segselv er himmelsk. Sitte oppe uten å måtte tenke på at jeg skal tidlig opp.....

Gleder meg oxo til å koze masse med kattene mine, og ta de med ut...  De har ikke vært så mye ute den siste tiden, delse for at måtte ha en ormkur først men oxo for at været ikke helt har vært på vår side. De kommer sikkert til å skikkelig bortskjemt med mor sammen med dem så mye, og så lenge.

En plan har jeg for ferien... raide alle skaper, og kaste eller gi bort det jeg ikke skal ha.  Blir spennende å se når ferien er over, om jeg faktisk fikk tatt så mye som jeg hadde tenkt!!

Nå skal jeg kaste meg over jobben igjen, og skyve ferietankene så langt inn jeg kan på hardisken :o)

Etter to late dager har jeg vært på farten i dag....

 • 11.08.2009, 23:34

Anne og jeg bestemte i går at vi sklle ta oss en tur til byen i dag....  Anne ville gjerne en tur på Hundekurven for å kjøpe ny mat- og vannskål til Felix.  Hun kom sånn ved 11 tiden, etter å først ha vært hos dyrlegen med Felix for å ta 16 ukers vaksinen og id-merke han.  Vi rusla litt rundt og var først innom Gunnerius, men der hadde de tydeligvis satt på varmen for det var helt tropisk derinne.  Ingen av oss orket å gå der spes lenge. Jeg måtte en tur innom toa, men da trodde jeg nesten at jeg skulle avgå.....  Det stinka hvitløk derinne så jeg holdt på spy...jeg elsker hvitløk, men ikke når et helt rom omfavnes av det.

Vi spiste lunch på Oslo City i underetasjen...  Jeg gikk bort bestilte maten i kassa og betalte cash, men når vi var ferdig å spise kom samme dama bort til oss å ville ha betalt en gang til.  Med en gang husket hun ikke at jeg allerede hadde betalt, men etterhvert så ordnet det seg.

Anne fikk sine skåler til Felix hos Hundekurven, og jeg kjøpe en ny bærebag til kattene som er mer luftig enn reiseburet + mer våtfor som jeg nesten hadde gått tomt for. De som driver Hundekurven er så koselige, og man føler seg virkelig velkommen når man stikker innom.

Jeg kjørte Anne tilbake til Lørenskog, og da tok vi med oss Ronja og Vinja sånn at de kunne få hilse på Felix + at de fikk ormekur.  Møtet gikk vel litt si o så....  Felix oppførte seg veldig bra, og var veldig nysgjerrig på jentene. Han gikk bort til dem å snuste på bagen, og når jeg slapp dem ut var han ikke truende mot dem bare nysgjerrig.  De var ikke spesielt imponert over oppmerksomheten.  Når han kom for nær knurret de og freste til han, og Ronja ble skikkelig sint på han så de begynte å slåss litt.  Tror nok at vi skal møtes på nøytral grunn neste gang.

Nå i kveld tok naboen og jeg med oss hageredskapene å gikk ut for å klippe ned villnisset i skråningen.  Vi ble på langt nær ferdig, men i klarte da å trimme ned Jasminen pluss at jeg klippet ned en gigantisk selje + noen tørre og stygge rosebusker fra fortiden.  Holder været skal vi ta oss en tur ned i der i morgen oxo, da skal vi prøve å trimme ned en furu som oxo har blitt så høy at den stenger for utsikten.  Bare det lille vi fikk gjort gjorde at vi fikk bedre utsikt.  Hadde flere beboere giddet å gå ut så hadde skråninen vært ryddet i løpet av en kveld!!!

Borte bra, men hjemme best!!!

 • 01.08.2009, 23:34

Dette har vært en skikkelig sløv dag, ikke for kattene men for meg.  Jeg har vært helt utslitt etter å ha kjørt bil i flere timer i går.  Kattene var ikke slitne i det hele tatt, de har flydd rundt å lekt, småsloss og bare kost seg hele tiden.  Nå har de planet ut igjen, en sover i sofaen o den andre på armlenet mitt.  Det gjør det litt vanskeli å skrive, men jeg har ikke hjerte til å vekke henne.  Jeg er så stolt av dem, for begge to har vært flinke å bruke doen sin på egen hånd.  De har vært vant til å gjøre fra seg der de sto, siden de bodde ute i stallen.

Jeg hadde litt av en konsert fra baksetet hele veien hjem fra Skånevik.  Kattungene var så sinte og irriterte over å måtte sitte innestengte i buret.  Lufta dem en liten tur oppe på Haukliseter, men det var bare en kort stund for det regnet og blåste surt.  Ville ikke at de sklle bli syke.  De neste to gangene jeg stoppet, slapp jeg dem bare løs inne i bilen, mens jeg satt i baksetet.  Det syntes de var helt topp, og spratt rundt overalt.  Kikket ut av vindet på alt det merkelig de aldrig hadde sett før. 

Jeg hadde gruet meg skikkelig til å kjøre den lange veien med dem, men det gikk i grunnen veldig greit.  Med det samme jeg slapp dem ut av buret her hjemme var de i 100, og undersøkte alle steder. Anne og Sven Erik kom innom med litt kattemat, men kattungene hadde ikke tid til å hilse... Altfor mye å undersøke......

Nå skal jeg lene meg godt tilbake å slappe av litt, mens jeg ser en ny episode av Murder she wrote.

Så møttes vi endelig....!!

 • 27.07.2009, 23:25

I kveld fikk jeg møte kattungene for aller første gangen, og hjertet mitt smeltet totalt.  Den ene er helt grå med fine markeringer i ansiktet, og den andre har hvite sokker på potene med de samme fine markeringene. i ansiktet. De var aktive og jaktet rundt på alt som rørte på seg. De bor ute i stallen sammen med kaninen, og når vi åpnet døra inn til rommet de var i, så de sitt snitt til å stikke av.  Alle 4 forsvant til hver sin kant, men når matmor begynte å riste på matposen.....da kom de settende. Jeg løftet de opp å koste med de en etter en......LYKKE!!  I morgen skal vi ta dem med oss til dyrlegen for å kjønnsbestemme dem, og få resept på ormkur.  Jeg både gleder og gruer meg til å kjøre hjem den lange veien med dem, men det går sikkert helt fint.

Vi var oxo en tur oppe hos hestene med litt koz..... to små ponnier og en litt større.  Den øsregnet hele veien, og det ble ikke bedre når vi skulle gå hjem igjen.  Jeg, som den byfrøkna jeg er, hadde tatt paraply, he he...  den viste seg å ikke være tett, så jeg ble nesten like våt som om jeg hadde gått uten.  Vi får krysse fingrene for at det blir bedre vær i morgen, for da skal vi egentlig sitte ute å grille.

PÅSKEAFTEN

 • 11.04.2009, 10:17

For en herlig dag, sola skinner, og jeg våknet tidlig av megselv lenge før klokke hadde tenkt til å sette i gang.  Ikke nok med det, jeg følte meg t.o.m. i toppform, noe som ikke hører med til hverdagen. Lenge siden sist det ja. Leste ut Medici Mysteriet i går ettermiddag oxo, spennende bok!!  Så tenkte jeg at jeg skulle begynne å lese Patricia Cornwell, BOOK OF DEAD, men det var for tidlig. Må få den andre boka ut av kroppen først.. Leste innledningen, og første kapittelet... Gleder meg til fortsettelsen, for noen som kan skrive så detaljert om en brutalt mord er nettopp Patricia Cornwell.  Det er så realistisk at man har nesten på følelsen at man står ved siden av å ser på, uten å kunne gjøre noe for å hjelpe. Har lest mange bøker av henne, og for meg er det helt umulig å legge vekk bøkene.  Flere ganger har jeg sitti opp til det har blitt lyst neste morgen fordi det har vært spennende, og må bare vite hvordan det går. Hadde ikke fått sove ellers. Må vel sette i gang turboen å komme meg i dusjen, sånn at jeg får handla littegranne til de siste helgedagene i påsken.  Er ikke så mye jeg skal ha, så det går sikkert ganske raskt.   Nja..... det kommer jo ann på hvor mange andre som er på den tanken, og det er sikkert ganske mange, he he..   

Reise bort i sommerferien....kanskje :-)

 • 05.04.2009, 15:14

Anne ringte å skravla til morran i dag, og da fortalte hun at hun hadde satt seg på feriehuslista på jobben. De har nemlig endel hus nede på sørlandet, og vi snakket om at det hadde vært gøy å komme ned til Kristiansand til sommeren.  Vi har ikke vært der nede siden 1980...., og det var det en svær gjeng fra Oppsal der samtidig som vi kjente. Vi bodde alle sammen på Hotel Caledonien. Alt det sprøe vi gjorde den uka....ja det kan jeg skrive en bok om, he he he. Tror ikke jeg orker å holde det gående en hel uke i et strekk nå..........................................

Det hadde vært så herlig å kunne komme seg bort en ukes tid. Jeg har ikke hatt noe ordentlig sommerferie på 4-5 år så det er på tide nå. Det er loddtrekkning om husene, men skulle vi ikke få det har vi bestemt at vi skal reise bort alikevel.  Kan ikke bare gå her hjemme å late seg i 3-4 uker, blir liksom ikke helt det samme det.

Fra 1989 ca reiste Anne og jeg på ferie sammen til Danmark, først i leilighet i Karlslund. Så ble vi lei av å ta hensyn til sure naboer som la seg styggtidlig, når vi ville sitte oppe utover natta. Det var jo ferie!!  Da leide vi oss hus forskjellige steder, ikke alltid like velykket det da.  Savner det siste vi hadde, der var det svømmebasseng i hagen + at det ikke var så langt ned til stranda heller.  DA VAR JEG BRUN DA, både utvendig og innvendig, he he...  Hadde vært gøy å reise tilbake dit oxo, men det blir ikke denne sommeren, kanskje neste.

Påskeferie!

 • 03.04.2009, 13:25

Nå begynner folk rundt meg å komme i påskeferie-modus....  Selv skal jeg jobbe 2,5 dag til innen jeg kan slenge beina opp å nyte påsken. Arbeidslysten er ikke på topp hos noen av oss, men vi prøver å gjøre en innsats.  Når de andre begynner å snakke om at de skal reise hit og dit, da angrer jeg faktisk litt på at jeg ikke satte meg opp på ferie... men hey, jeg har linet meg opp med noen gode bøker så det skal nok ikke bli så ille alikevel. Jeg har noen invitasjoner som jeg skal benytte meg av oxo.

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no