hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Jeg så "Skjelvet"

 • 02.09.2018, 11:29

På fredagen skrev jeg at jeg skulle på kino for å se Skjelvet, og sånn rett etter at jeg sett den var jeg veldig missfornøyd og litt skuffet. Noe som gjenspeilet svarene jeg ga på kommentarene til innlegget. Nå har det gått et par dager, og følelsene har landet litt mer. Det har gjort at jeg har revidert "noe" de negative følelsene over filmen.

For filmen var godt laget med troverdige special effect, for jeg trodde virkelig på det når jeg så hvordan hus kollapset under jordskjelvet. Det så ekte ut, og det var litt skremmende. Skuespillerne gjorde en ekstremt god jobb, både de voksne og barna/ungdommene, og det skal de ha kreditt for.Hvorfor jeg kom ut med en dårlig følelse og følte en skuffelse, og kanskje litt snytt, var at det føltes som om det manglet noe. Det er vanskelig å beskrive i detaljer hvorfor jeg føler at det mangler noe, uten å si noe om handlingen. Men jeg forsøker... Når skjelvet var over, og de som hadde vært utsatt for noen dramatiske og luftige hendelser hadde klart seg, fikk vi ikke helt se hvordan. Jeg savnet også å vite om hvordan de klarte å komme seg fra der de var og ned på gaten igjen, og om de støtte på noen hindringer. Handlingen sluttet litt for raskt etter jordskjelvet, og så ble vi forflyttet til idylliske bilder som kanskje skulle få deg til å føle at nå var alt bra...

Nå er det jo sånn at vi mennesker ser på ting forskjellig, og slik er det jo med denne filmen også. To jeg kjenner så den samme dag som meg, hvor av den ene var omtrent i ekstase og den andre satt igjen med samme følelse som jeg gjorde.

Dersom du skal se den, håper jeg du deler dine synspunkter om den.

#film #skjelvet #spenning #synspunkt #blogg

Kino i dag - Skjelvet

 • 31.08.2018, 14:12

Jeg bare elsker katastrofefilmer, noe jeg tror jeg har sagt før, og i dag skal jeg på kino for å se "Skjelvet" som har premiere. Har jo hørt så mye om filmen så forventningene er ganske høye. Det er første gangen at jeg ser en katastrofefilm med handling i byen jeg selv bor i, og det er litt spesielt.

Skal fortelle hva jeg syntes om den senere i kveld eller i morgen, skal du se den forresten?#film #skjelvet #norskfilm #film #katastrofe #premiere #blogg

Jeg så en råmorsom film i går

 • 14.08.2018, 13:05

Det er alltid like vanskelig å finne noe jeg liker på HBO, Viaplay eller Netflix, og jeg bruker ofte en evighet på å lande på en film som jeg har lyst til å se. I går rotet jeg rundt på Viaplay, og da fanget coveret på filmen Girls Trip øynene mine. Jeg måtte klikke på den å lese informasjonen, og ja det så lovende ut så jeg satte den på.

Tror det er lenge siden jeg har fått latterkrampe så mange ganger i en og samme filmen. Denne var bare så morsom, men selvfølgelig rørende også så jeg klarte ikke helt å holde tårene borte.

Handlingen går ut på at 4 voksne damer (jenter), som pleide å henge sammen som erteris på skolen, ikke har sett hverandre på 5 år. En av dem er en kjent tv-stjerne, og hun har blitt bedt om være hovedtaler under en stor konvensjon for afroamerikanske kvinner. Hun bestemmer seg da for å invitere jentene med seg, som kalte seg
Flossy Possey da de gikk på skolen, og det er da det begynner. Jeg skal ikke si noe mere, for om du føler at du trenger en god latter eller flere, ja så er dette filmen for deg.#film #humor #latter #latterkrampe #moro #blogg

How it ends

 • 14.07.2018, 13:49

Jeg skrev i går at jeg hadde blitt forkjølet med feber, og at formen ikke akkurat var på topp. I dag har feberen sunket noe, men jeg har til gjengjeld mistet stemmen å går rundt å visker til kattene. Jeg holder meg inne og slapper av i dag, og da blir litt film. Orket ikke å høre på lydbok i dag, så jeg gikk inn på Netflix og begynte å lete etter noe jeg kunne se på.

Nå er jeg veldig glad i katastrofefilmer, og kom raskt over en helt ny film som faktisk ble lagt ut på Netflix i går som heter How it ends. Det er en ganske mørk film med veldig lite innslag av humor. Skal jeg se en sånn type film, må det være litt humor for å lette litt på stemningen. Denne ble litt tungt og vanskelig å se, men jeg klarte jo ikke å slå den av heller og følte meg faktisk litt deppa når filmen sluttet.Handlingen begynner med at advokaten Will (Theo James) er på besøk hos sine fremtidige svigerforeldre i Chicago, for å be svigerfar om lov til å gifte seg med datteren Sam (Kat Graham). De har nettopp funnet ut at hun er gravid og venter en sønn. Svigerfar (Forest Whitaker) er ikke av de letteste, og besøket ender i en liten krangel. Tilbake på hotellet ringer Will til Sam og forteller om besøket, og under samtalens gang begynner ting å skje hos Sam i Seattle. Det høres ut som et jordskjelv og samtalen blir brutt.

Will drar til flyplassen for å reise hjem, men alle fly er innstilt så han drar tilbake til svigerforeldrene. De er i ferd med å forlate leiligheten, og svigerfar har bestemt seg for å dra til Seattle for å finne Sam. Will blir da med han.

Resten av filmen handler om deres ferd mot Seattle, hvor de blir forfulgt, beskutt og ranet... Etterhvert som filmen går blir Will og svigerfar bedre kjent på godt og vondt, og det begynner også sakte men sikkert gå opp for dem at det som har skjedd i California kanskje var et jordskjelv allikevel.....!!

Hvis du liker litt mørke og dystre filmer så er denne for deg, hvis ikke styr unna!

#film #netflix #howitends #katastrofefilm #mørk #dyster #blogg

Jeg syntes det var viktig at jeg gikk

 • 03.04.2018, 19:29

Vi hadde snakket om å gå på kino når påsken kom, og da kom praten innpå Utøya-filmen. Jeg kjente at jeg egentlig ikke hadde lyst til å gå og se den, men så tenkte jeg at det ville være viktig at jeg gjorde det. Fortsatt får jeg klump i halsen når jeg tenker på det som skjedde her i Oslo og på Utøya 22.07.11. 

Jeg kjente ingen som var på noen av stedene, men jeg var jo på jobb like i nærheten når det smalt her i Oslo. De synene som møtte meg da jeg kom ut på gaten noen minutter etterpå, skremte meg virkelig.

På langfredag dro Bestis, niesen og jeg til Lillestrøm for å se filmen der... For dem som ikke har sett den enda, og som har bestemt seg for å gjøre det, er det greit å ha i bakhode at det en tøff film å se. Jeg syntes i alle fall det.  Selv om navnene og personene i filmen var fiktive, så var hendelsene ikke det. Jeg levde meg så inn i handlingen at jeg hadde følelsen av at jeg var der, og det forsterket inntrykkene enda mere. Jeg skvatt flere ganger, og klarte ikke helt å tårene borte ved et par tilfeller....Da filmen var ferdig var det helt stille i kinosalen, og ingen sa noen ting. Vi reiste oss stille opp og gikk ut av salen, og ikke før vi kom ut på gaten begynte folk å snakke sammen. Tror aldri at jeg har vært med om noe lignende før.

Jeg følte meg veldig nedtrykt og litt deprimert etter at jeg kom hjem, og jeg tror nok at det hadde vært lurt å ikke dra hjem alene. Det hadde nok vært bedre å kanskje sitte litt sammen å prate om filmen, og få følelsene ut av kroppen og hode. Nå ordnet det seg utover ettermiddagen, etter at jeg hadde fått meg en dose med humor på YouTube.

Angrer jeg på at jeg gikk å så filmen? Nei, ikke nå som jeg har fått den litt på avstand.

#film #utøya #220711 #deprimerende #skremmende #nedtrykt #sterk #inntrykk #lillestrøm #kino #blogg

"Letters to Juliet"

 • 31.12.2017, 01:09

Først må jeg bare si at jeg ikke er den mest romantiske personen som finnes, og stort sett så liker jeg best å se på krim og action filmer. Allikevel er det noe med filmen Letters to Juliet som fenget meg, og når den sendes bare må jeg se den. Akkurat nå går den på TV2 Livsstil, vel den er snart slutt. Hvor mange ganger jeg har sett aner jeg ikke, og jeg kommer sikkert til å se den igjen neste gang den sendes ;o))Handlingen foregår til dels i Italia, hvor Sophie er på førbryllupsreise med forloveden Victor. Sophie ender opp å tilbringe dagene mye alene, da forloveden er mer opptatt av å kjøpe inn vin og ost til restauranten han skal åpne i New York.  En dag kommer hun til Juliet's mur i Verona, hvor forelskede mennesker skriver små lapper og brev til akkurat Juliet. Der blir hun vitne til at en kvinne kommer å plukker ned alle brev og lapper å tar de med seg. Sophie følger etter og finner en gruppe kvinner som svarer på alle brev å lapper. Sophie blir med neste dag og henter lapper, og finner et brev som har blitt gjemt mellom noen stener i 50 år. Der Claire skriver om at hun måtte forlate sin elskede Lorenzo, og trenger råd. Sophie får skrive til Claire, og ballen begynner å rulle... Claire kommer til Verona sammen med barnebarnet Charlie, og sammen med Sophie begynner de å lete etter Lorenzo 💖

Disse er med: Sophie - Amanda Seyfried, Victor - Gael Garcia Bernal, Charlie - Christopher Egan, Claire - Vanessa Redgrave og Lorenzo - Franco Nero og mange flere.

#film #romantikk #kjærlighet #romantisk #italia #verona #letterstojuliet #amandaseyfried #gaelgarciabernal #christopheregan #vanessaredgrave #franconero #blogg

Jeg måtte gå ut....

 • 22.10.2017, 23:13

I 1974 kom filmen The towering inferno (Inferno i flammer), en katastrofefilm av høyeste rang den gangen. Jeg er litt usikker på om den kom på kino her i Norge i 1974 eller om det var i 1975. Filmen ble satt opp på Coloseum Kino på Majorstua, som den gangen hadde bare en sal. Den var vel den største i Oslo, og lerettet var gigantisk. Selvsagt skulle hele gjengen jeg vanket sammen med se filmen, og da skulle selvfølgelig jeg også det.

Jeg var bare 13/14 år den gangen, og nå kan jeg vel innrømme at jeg var litt pysete når det gjaldt skrekk- og katastrofefilmer. Omtrent midt i filmen begynte jeg å skjelve over hele kroppen, og det var ikke for at jeg frøys... Jeg hadde aldri sett en sånn film før, for det så veldig ekte ut når menneskene ble brent i hjel. Det var så skremmende, og jeg reagerte med å skjelve noe så forferdelig at jeg måtte gå ut av salen. Ute i gangen var det en kafe, så jeg gikk dit å satt meg. Han som sto bak disken så at jeg ikke hadde det noe godt, og kom bort med en kopp med kaffe. Jeg hadde aldri drukket kaffe før, så jeg tok litt sukker i for å få den i meg.

Mer under bildet....Etter å ha roet meg litt gikk jeg inn i salen igjen, men jeg satt meg ikke på plassen min. Jeg så resten av filmen fra inngangspartiet til salen. Filmen hadde 16 års grense, så jeg var egentlig ikke gammel nok til å se filmen. Sånn i ettertid så burde jeg vel egentlig ikke ha gjort det heller.

For den som ikke har sett filmen, så handler den om at det begynner å brenne i det nybygde høyhuset (glasstower) i San Francisco. Akkurat denne kvelden som brannen starter, så er det åpningfest i øverste etasje i huset. Alt av prominente gjester er invitert, og deltar på festen. Brannen starter en del etasjer under festen, og man kan jo tenke seg hvordan dette utvikler seg. Nesten alt som kunne krype og gå av kjendiser på 70-tallet hadde en rolle i filmen.

Nå har jeg sett filmen flere ganger siden, både som ungdom og som voksen å syntes ikke den var så skremmende. Årsaken til det er vel kanskje at jeg har blitt mer vant til å se slike filmer, og lar meg ikke skremme så lett lenger... Vel ikke av katastrofefilmer i alle fall, skrekkfilmer derimot klarer jeg aldri å venne meg til!!Jeg måtte jo ha med et bilde av heltene i filmen, Steve McQueen som spiller Chief i brannvesenet og Paul Newman som spiller arkitekten som har tegnet høyblokka. I midten Faye Dunaway som spiller Paul Newmans kone.

Har du sett filmen, den gangen eller nå?

#film #katastrofefilm #katastrofe #infernoiflammer #thetoweringinferno #redd #urolig #skremt #stjernespekket #blogg

Forelsket i stemmen

 • 26.03.2017, 22:38

Før helgen var jeg på kino for å se på Beauty and the Beast, sammen med bestisen Anne. Vi er begge litt barnslige å liker Disney tegnefilmer, og etter å ha sett tegnefilmversjonen av Beauty and the Beast ble det en stor favoritt. Derfor var vi veldig nysgjerrig på hvordan denne filmen var sammenlignet med akkurat tegnefilmen. Ingen av oss ble skuffet, og vi storkoste oss i litt over 2 timer som filmen varte.

Jeg hadde nesten trodd at det skulle være mange barn/unge der siden filmen startet kl 18, men vi var mest voksne. Vi var ikke mange der, men litt flere enn vi var forrige gang jeg var på kino. Da var vi 5 stk i salen, så vi satt ikke akkurat opp på hverandre :o))Mot slutten av filmen synger "The Beast" spilt av Dan Stevens sangen Evermore, en nydelig sang som jeg hadde hørt før. Den gangen med Josh Groban, som har en fantastisk stemme, men Dan Stevens stemme var noe helt annet. Jeg kan ikke forklare hva det er, men jeg ble helt forelsket i stemmen. Hvor mange ganger jeg har spilt den etter at jeg så filmen vet jeg ikke, men det er veldig mange.

Du kan jo høre selv, kanskje du også syntes at den er like fin som jeg syntes :o))

#forelsket #stemme #vakkert #film #kino #beautyandthebeast #nydelig #søndag #mars #blogg

A streetcat called Bob

 • 20.01.2017, 15:36

I går var bestis Anne og jeg en tur på kino for å se filmen A streetcat called Bob. Vi hadde snakket om denne filmen lenge før den kom på kino her, men jeg hadde glemt det litt. Så vettu var jo Bob og mennesket hans på besøk her i Oslo denne uken. Jeg så interjuet på God morgen Norge, og etter det ble det bestemt at vi skulle gå.

Ingen av oss hadde lyst til å dra ned til Oslo sentrum for å se den, og da filmen går på Lørenskog kino som er like ved der bestisen bor dro vi dit. Ganske greit for meg også det, for jeg parkerer hjemme hos Anne og så går vi bort. Det tar bare noen minutter. Jeg hadde avtalt med Anne at jeg skulle være hos henne i god tid, så kunne vi sitte å skravle litt først.

Nå er jo jeg verdens største surrehue av og til... Det var jeg i går også, for jeg satt å fumlet med mobilen å tenkte at jeg hadde veldig god tid. Det trodde jeg for jeg hadde fått for meg at filmen begynte kl 20, men den begynte kl 19:30. Anne begynte å bli litt engstelig for at jeg ikke skulle komme i tide, men det ordna seg denne gangen også, pub!

Skal si deg at jeg ble overrasket når jeg kom inn i kinosalen, for den var nesten tom. Et eldre ektepar drev å satt seg, og like før filmen begynte kom ei ung jente. Da ble vi 5 personer som så filmen... Håper virkelig at den får fler besøkende når helgen kommer, for det er en flott film. Katten Bob han spiller seg selv, mens James Bowen ble spilt av en skuespiller. Helt på slutten av filmen er han med i noen få sekunder.

For de som ikke kjenner historien handler bøkene og filmen om James Bowen som er tidligere heroinmisbruker som desperat forøker å bli rusfri. Han går på metadon, og klarer også bli det. For å tjene til livets opphold spiller og synger han på gata. En dag finner han Bob i huset han bor i, og pus flytter inn. Bob er en klok pus og han bestemmer seg for å bli med James ut i Londons gater. Nå skal jeg ikke fortelle hele historien, men snus på hode for James til de positive. Han skriver bok om livet med Bob, og etter hvert blir det film. James er fortsatt rusfri, og har fått en bra liv sammen med sin beste venn.... Bob the cat 😻

#film #kino #lørenskog #lørenskogkino #astreetcatcalledbob #katt #bob #jamesbowen #blogg

📽 Bridget Jones fikk en baby 🎬

 • 09.10.2016, 14:32

Jeg var ganske sliten etter en lang arbeidsuke, så det var velkomment med helg å kunne sove til jeg våknet av meg selv uten en forstyrrende alarm. Jeg våknet ved 10 tiden lørdag morgen, fikk med en gang besøk at begge kattene som hoppet opp i senga. At Vinja kommer er vanlig, men at søsteren Ronja også ville komme å ligge ved siden av mamsen sin er ikke så vanlig. Jeg forhastet meg ikke med å stå opp, og kattene syntes at det var kos å ligge sånn å dorme seg en stund :o))

Når klokka nærmet seg 14:30 gjorde jeg meg klar til å dra opp til bestis Anne... Jeg var litt forsinket i henhold til avtalen, men det var ikke noe stress for at vi ikke skulle rekke kinoforestillingen :o))Jeg hadde gledet meg veldig til å se Bridget Jones baby, spesielt siden alle de jeg hadde snakket med som hadde sett filmen syntes den var veldig bra.... Forventningene var høye, og jeg ble ikke skuffet. Jeg storkoste meg, og lo hjertelig flere ganger igjennom filmen. Her var det alt fra sex, humor, intriger og kjærlighet... Nå må jeg innrømme at jeg er veldig svak for Colin Firth, og bare derfor var det jo litt ekstra stas å se filmen, knis!Renée Zellweger har jo fått mye pepper for at hun opererte seg, og at hun var vanskelig å kjenne igjen... Jeg syntes ikke det stemte noe serlig, og hun så egentlig ut som en dame i 40 årene som passet bra med handlingen i filmen.

Vi hadde valgt en forestilling som startet kl 16, og som var ferdig kl 18 sånn cirka. Så dro vi hjem til Anne og laget en deilig middag, som besto av små kyllingbiter, pommes og en kremet god saus. Siden vi begge hadde spist både popcorn og sjokolade under filmen, ble vi veldig mette ganske fort, men godt var det :o))Når middagen hadde sunket litt utpå kvelden, fant Anne fram de deilige skolebollene... Jeg viste et minne fra FB av disse gode skolebollene i forrige uke, og bare for å ha sagt det så smaker de enda bedre enn de ser ut, nam nam!!

Siden det var lørdag var det jo også Stjernekamp, og det må vi bare se på... Favoritten våres er Knut Anders Sørum, som har en fantastisk stemme og som til vår store glede gikk videre til neste lørdag. Forrige lørdag fikk han meg til å strigråte, når han sang opera. Da ble jeg helt satt ut, og klarte ikke å holde tårene tilbake 😭

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å være sånn veldig lenge, men når damene sitter å strikker, ser på tv og skravler går timene veldig fort. Når jeg låste meg inn her hjemme var vel kl bort i 01:30 sånn cirka. Det ble ikke til at jeg kom meg i seng med en gang, måtte roe meg ned litt før jeg lot John Blund drysse søvnstøvet over meg 😴

#film #kino #bridgetjonesbaby #sfkinolillestrøm #lillestrøm #stjernekamp #middag #skoleboller #stjernekamp #knutanderssørum #blogg

Går du mye på kino?

 • 05.10.2016, 10:48

Jeg må innrømme at det å gå på kino er ikke noe jeg har gjort så mye de siste årene, men så i fjor en gang bestemte bestis Anne og jeg at det måtte vi gjøre noe med. Når venner og bekjente snakket om filmer de hadde vært på kino og sett, så hadde jeg jo ingen mening siden jeg ikke hadde sett filmen. Jeg hadde først en stemme om temaet når filmen dukket opp på DVD.

Det siste året derimot har jeg faktisk vært på kino med jevne mellomrom, og har fått med meg noen av de mest populære filmene som har blitt satt opp.

cinema
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Om noen dager har jeg tenkt å få med meg Bridget Jones baby, og siden jeg har hørt så mye bra om filmen gleder jeg meg virkelig til å se den. Dessuten så har jeg jo også sett de andre to, og syntes at de har vært bra. Vet om flere som faktisk har vært å sett den to ganger, men det kommer nok ikke jeg til å gjøre :o)) Litt senere har jeg tenkt til å få med meg Kongens nei, som jeg mener alle burde se siden det handler om viktig ting som skjedde her i vårt eget lille land da 2. verdenskrig kom hit.

Går du mye på kino?
Har du sett Bridget Jones baby og/eller Kongens nei?


#kino #film #bridgetjonesbaby #kongensnei #blogg

The legend of Tarzan

 • 01.08.2016, 00:00

I går var vi en tur på Lillestrøm kino for å se The legend of Tarzan... Vi valgt en forestilling som begynte kl 15, for da kunne vi dra hjem for å fyre opp grillen etterpå å lage litt god mat. Jeg hadde ikke lest noen resensjoner om filmen i forveien, og gikk inn i salen med et åpent sinn. Den siste Tarzan filmen jeg så, bortsett fra Disney tegnefilmen, var en utgammel en i svart/hvitt med Johnny Wiesmüller. Det er vel ikke mange av dere som vet hvem han er, tenker jeg :o))

Jeg tror ikke at jeg lyver når jeg sier at vi ikke var mer enn 10 stykker i salen. Det var nesten litt spooky at det var så få der, og man fikk nesten følelsen av at man var der helt alene. Vi satt helt bakerst, og jeg ytterst på raden sånn at jeg hadde veldig god plass til bena mine. Jeg liker ikke å sitte innesperret, så dette var helt perfekt.

Filmen var STOR, og helt fantastisk... Det var magiske og flotte naturbilder med flott musikk til som satte meg helt ut til tider. Dyrene i filmen så helt naturtro ut, og jeg glemte helt at de ikke var ekte. Jeg sliter alltid med å holde tårene borte når dyr har det vondt eller dør, også på film... Da Tarzan og Jane kom gående over slettene og møtte en flokk løvinner, og Tarzan kneler og hilser dem... Da rant det en tåre nedover kindet mitt. Det samme når Tarzans gorilla mamma dør. Jeg går nesten i oppløsning over sånne scener.

Filmen vekslet mellom varme og kjærlighetsfulle hendelser, til rå og brutall vold etterfulgt av død. Allikevel kunne jeg ikke annet enn å bli fasinert av filmen, og jeg mer eller mindre koste meg igjennom det meste av den.Vi bestemte oss for å dra innom på Metro for å handle litt digg til kvelden + at jeg ville innom apoteket for å kjøpe solkrem til ansikt og resten av kroppen. Da vi kom ut igjen begynte det å regne. Innen vi rakk tilbake til bilen, som vi hadde satt igjen utenfor Kiwi, var vi klissvåte i tøyet begge to. Jeg var så våt på jeans og genser at det så ut som jeg hadde badet med klærne på. Jeg hadde heldigvis en joggbukse med så jeg fikk skiftet til den, mens jeg brukte hårføneren på genseren for å tørke den.

Nede i garasjeannlegget hadde vannet rent inn, og borte ved inngangen til heisene sprutet vannet opp fra kommen. Jeg har ikke sett noe lignende før, mens Anne fortalte at dette var ganske vanlig når det regnet kraftig. Så helt plutselig så stoppet det opp, men da var det også ganske mye vann utover gulvet.

Vi grillet svinekoteletter, og spiste deilig hjemmelaget potetsalat og annen bladsalat. Når maten hadde fått lov til å synke litt ble det litt snoop og potetgull. Vel, det ble vel kanskje litt mer enn bare litt, men det var jo lørdag så da er det vel ikke så farlig.

Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle bli så lenge, for vi hadde planlagt en tur til Blaafarveverket sammen med Annes kusine Brit. Allikevel ble kokken nesten 00:30 innen jeg kom meg avgårde. Da jeg skulle gå ut av bilen inne i garasjen her hjemme klarte jeg å tråkke over med den venstre ankelen. Det gjorde vondt, men jeg tenkte at det går sikkert over.

#tarzan #thelegendoftarzan #kino #film #lillestrøm #kiwi #metro #regnvær #styrregn #flom #vann #lørdag #lørdagskos #grillmat #ankel #blaafarveverket

🎥 Independence Day Resurgence 🎥

 • 10.07.2016, 13:38

Det begynner jo å bli noen år siden jeg så den første Independence Day filmen i Oslo Spectrum... Noe som var en ganske voldsom opplevelse, men veldig gøy. I går dro Anne og jeg for å se no 2 Independence Day Resurgence på Lørenskog Kino, som er ganske mye mindre enn Spectrum. Jeg husker ikke hvor mange rader det er, men mellom 6 og 7 kanskje :o))

Jeg elsker sånne typer filmer og var veldig spent på hvordan denne oppfølgeren ville være... Mange har sagt at den ikke var noe bra, men jeg ville jo danne meg min egen oppfatning. Ofte er det sånn at når en film får dårlig kritikk, ja da liker jeg den.

Snek meg til noen bilder inne på kinoen, men jeg kan ikke påstå at kvaliteten er noe å skryte av 😏Nå har jeg ikke tenkt til å skrive en lang avhandling om hva jeg syntes om filmen, for det kan andre gjøre... Jeg kan si at jeg likte den, og angrer slettes ikke på at jeg gikk for å se den. Det var spennende nesten fra første stund, og spenningsnivået bare steg utover i filmen. Det var gledelig å se at noen av skuespillerne fra første filmen var med, egentlig ganske mange.. Noen hadde forandret seg en del, så jeg tror at enkelte som har sett oppfølgeren ikke kjente de igjen. Noen har også sagt at filmen var blottet for humor, men det var helt feil etter min mening. Jeg satt og humret og lo jevnlig igjennom hele filmen jeg.

En oppfølger er mange ganger ikke like god som forgjengeren, og i dette tilfellet så vet jeg egentlig hva jeg mener. Det er litt vanskelig å sammenligne dem, siden det er så mange år i mellom. Teknisk sett har man jo også gått videre, så effektene var jo bedre i den siste filmen.

Før vi gikk på kino var noen timer borte hos Anne, hvor vi satt ute på balkongen å strikket litt å skravlet. Vi spiste ikke noen stor og kraftig middag, men grillet et par pølser som vi spiste i lomper. Litt senere spiste vi litt is og jordbær. Etter at filmen dro vi tilbake til Anne og vi satt å skravlet noen timer, før jeg satte nesen hjemover igjen. På det tidspunktet hadde jeg nyst noen ganger, blitt tett i nesen og følte meg ganske varm. 

Når jeg våknet i dag ut på formiddagen var jeg fortsatt tett i luftveien, men ikke så mye, og med litt feber... Jeg ble liggende litt i senga å dorme sammen med Vinja, som hadde kommet å lå i armkroken min. Hun lå å malte høylytt mens hun glippet med øyene, og på et tidspunkt sovnet vi faktisk begge to. Da jeg kom til meg selv igjen, ja da lå pusen der ennå hun. Til slutt måtte jeg komme meg opp å få i gang kroppen. Det blir nok en veldig avslappende dag i dag uten de store anstrengelser :o))

Ha du sett Independence Day Resurgence, og hva syntes du da om filmen?

#film #kino #independencedayresurgence #lørenskog #lørdag #grilling #lørdagskos #feber #syk #blogg

The Queen of Sheba's pearls

 • 17.02.2016, 22:31

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å sitte å se på en film i kveld, men så kom jeg tilfeldig til å slå over på SF-KANALEN, og der begynte akkurat The Queen of Sheba's pearls. En Svensk/Engelsk film med Helena Bergström og Rolf Lassgård i to av rollene. En veldig lun og fin film som jeg ikke klarte å slå av.

Handlingen begynner under krigen, og en mor sender sin unge sønn ut av London til familien sin på landet. Meningen er at hun skal komme etter noen dager senere, sammen med mannen sin. Før det så blir hun drept da et bombefly styrter. 8 år senere da familien feirer sønnens bursdag kommer en kvinne på besøk, som er en tro kopi av moren.  Det viser seg at dette er tvillingssøsteren, som har vokst opp hos faren sin i Sverige.

I løpet av filmen forandrer familien seg fra en typisk stiv engelsk familie, som ikke gjør noe som kan få folk til å snakke om det, til en mer åpen og friere familie. Med tvillingssøsteren kommer gleden inn i livene deres.


                            

Jeg kan varmt anbefale filmen, og har du ikke sett den burde du få den med deg :o))

#film #verdtåse #svensk #engelsk #helenabergström #rolflassgård #kveldskos #anbefaling

The best exotic Marigold hotel

 • 23.03.2015, 23:28

Jeg er ekstremt glad i engelske filmer, og i kveld viser TV6 The best exotic Marigold Hotel... En veldig fin, varm og morsom film som jeg koser meg storveis med. Ikke bare er filmen fin, men den har et bra knippe med fine engelske skuespillere også.

#film #engelsk #the #best #exotic #marigold #hotel

Hope Springs

 • 09.04.2014, 00:14


Kveldens andre film ble Hope Springs med Meryl Streep, Tommy Lee Jones og Steve Carell.

Filmen handler om det middelaldrende ekteparet som bor i samme hus, men ikke prater sammen lenger.... Vel, de gjør ikke så veldig mye annet sammen heller. Til slutt holder ikke hun, Meryl Streep, ut lenger og bestiller time hos en ekteskapsrådgiver som ligger en flyreise unna. Da hun forteller ektemannen, Tommy Lee Jones om dette vil han ikke høre om det. Hun bestemmer seg alikevel for å dra, og gir ham flybilletten og tidspunktet flyet skal gå. Han har ingen planer om å gå, men etter en samtale med en kollega ombestemmer han seg.

En utrolig bra film som får en til å tenke litt, og dra på smilebåndet... Spesielt da ekteparet får diverse intimitetsoppgaver de skal utføre.#hopesprings #merylstreep #tommyleejones #stevearell

The accidental husband

 • 08.04.2014, 23:37


En av kveldens filmer er The accidental Husband med Uma Thurman Colin Firth og Jeffrey Dean Morgan i hovedrollene. Jeg fant filmen på Netflix da jeg lette etter noe å se på.

Filmen handler om radio terapeuten Emma Lloyd, Uma Thurman, som gir råd  til lytterne om parforhold og om ekteskapet. En dag ringer en dame inn for å få råd, siden hun snart skal gifte seg og er usikker på om han er den rette. Dr. Emma råder henne til å bryte med kjæresten, Jeffery Dean Morgen, på lufta, og han hører tilfeldigvis på hva som blir sagt. Han vil hevne seg på Dr. Emma, og forsøker å finne ut det han kan om henne. Han finner ut at hun snart skal gifte seg, og får hjelp til å lage en falsk ekteskapslisens mellom segselv og Dr. Emma. Da hun og den kommende ektemannen, Colin Firth, drar for å ordne det formelle får de beskjed om at Emma allerde er gift. Det er nå det begynner å bli interressant :o))

Nok en film jeg vanligvis aldri ville ha sett, men varmt kan anbefale :o))#theaccidentalhusban #umathurman #jeffreydeanmorgan

The magic of bell isle

 • 05.04.2014, 22:30


Jeg har akkurat sett på en veldig bra film på Netflix som heter The magiv of bell isle (En ny vår på Norsk) med Morgan Freeman og Virgina Madsen.

Filmen handler om den alkoholiserte forfatteren Monty Wildhorn, som helt har mistet skrivelysten. Nevøen hans overtaler ham til å tilbringe sommeren i den stille byen Bell Isle. Han er ikke særlig vennlig ovenfor de han møter i starten av sommerferien, men så treffer han Mrs. O'Neill og hennes 3 døtre. Hun har tatt med seg døtrene til barndomshjemmet i den lille byen, noe den eldste datteren som er i tenårene ikke er så happy for.

De blir etterhvert gode venner, og de påvirker hverandres liv på en fin måte.

Dette er en varm og fin film som jeg kan anbefale på det sterkeste.#themagicofbellisle #ennyvår #morganfreeman #virginiamadsen #film #sommer #alkohol #forfatter

Filmer denne uken

 • 14.02.2014, 23:44


Etter at jeg skaffet meg HBOnordic og Netflix har det blitt en del tv den siste uken.. For det meste har det blitt tv-serier, men jeg har da klart å få med meg noen filmer også. Det er jo så veldig mye å velge mellom så det er vanskelig å bestemme seg for noe å se på, men noen filmer har jeg da fått bestemt meg for. Nedenfor følger de jeg har sett de siste dagene:Når nyinnsillingen av av Poseidon kom i 2006 var jeg veldig skeptisk, og litt nysgjerrig på hvordan den versjonen kom til å være. Jeg fikk aldri sett den da den gikk på kino, men når den ble utgitt på DVD fikk jeg det. Helt ærlig så ble jeg ikke veldig imponert. Jeg syntes at filmen ble tam i forhold til originalen som jeg syntes var ganske spennende å dramatisk. I tillegg til at den hadde en haug med kjente skuespillere på den tiden som: Gene Hackman, Ernest Borgnine, Shelly Winters, Pamela Sue Martin, Leslie Nielsen, Roddy McDowall og mange flere. I den nye versjonen er nok ikke rekken av kjendiser like lang, Kurt Russell, Johs Lucas, Richard Dreyfuss og Emmy Rossum + Fergie fra Black eyed peas. Handlingen går ut på at et stort cruiseskip treffes av en monsterbølge og blir snudd opp ned. Mange passasjerer overlever av de som oppholder seg i ballsalen. Kapteinen mener det er tryggest å forbli der, mens en liten gruppe velger å forlate de andre for å finne en veg ut. De skal vise seg å være lurt, men strabasiøst.En utrolig flott film som handler om en familie med mange skelett i skapet fra flere år tilbake.... Det begynner når hovedpersonen (Ryan Reynolds) er barn, og vi møter ham sammen med en tyrranisk far (Willem Dafoe) og en mor (Julia Roberts) som forsøker å skjerme barna. Det som utløser både gamle følelser og sinne er når familien skal samles, og utenfor huset som er samlingspunktet løper plutselig sønnen til hovedpersonens tante rett ut foran bilen til den alltid så tyranniske faren og moren. For å unngå å kjøre på gutten svinger han bilen unna å treffer et tre, og moren blir drept på stedet. Disse hendelsene og at hele familien bor sammen gjør at de må konfrontere segselv og andre med de som skjedde i barndommen. En utrolig varm og fin film som lett får tårene til å renne, så det er greit å ha papirlommetørklær ved siden av. Denne filmen likte jeg utrolig godt... Jeg virkelig koste meg igjennom hele filmen og hadde nesten ikke lyst til at den skulle slutte. Det begynner med at hovedpersonen (Diane Lane) blir forlatt av ektemannen, som har funnet seg en yngre modell. Etter å ha gått rundt i en døs en stund, skaffer en venninne henne en bilett på en tur til Toscana med buss. Der kommer hun over et gammelt og falleferdig hus, som hun bare må kjøpe... Hun er ikke vant til å gjøre noe ihuset eller ute, så her er det learn by doing. De innleide arbeiderne som skal pusse opp huset hennes blir etterhvert venner, som hun setter stor pris på. Selvfølgelig blir det litt kjærlighet på damen også... Hun møter mange flotte mennesker som hun ser på som familie... Det er en sånn film som man sitter igjen med en god følelse etter at man har sett den.Denne filmen er nok den mørkeste filmen jeg har sett på lenge....Det unge paret, Sandra Bullock og Julian McMahon finner sitt drømmehjem som de flytter inn i. Her etablerer de seg og får to døtre og det er når de har blitt skolejenter som handling begynner. Sandra Bullock's rollefigur begynner å få merkelig drømmer, så hun nesten ikke vet hva som er drøm eller virkelighet. Hun drømmer at mannen blir drept, datteren blir skadet, hun selv havner på asyl og at mannen har hatt et forhold til damen han jobber sammen med. Når man sitter å ser på filmen har man ikke peiling på hva som er drøm eller virkelighet, noe man først forstår helt på slutten. Flere ganger hadde jeg lyst til å slå av filmen for jeg ble helt deppa av å se den, men jeg klarte ikke det heller så jeg endte opp med å se på hele.... Det tok meg litt tid å riste av meg de dystre følelsene i kroppen... Vet ikke om jeg vil ambefale folk å se den, men liker man triste og dystre filmer er det helt greit.

Nå sitter jeg å ser på den første Star Wars filmen fra 1977, med Carrie Fisher, Mark Hamill og min store helt Harrison Ford :o))

Agatha Christie's Miss Marple

 • 10.03.2013, 22:38

Fra så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært fasinert av Agatha Christie's bøker, og jeg har lest dem opptil flere ganger. Hun har skrevet mange forskjellige bøker, men jeg liker best de om Hercule Poirot og Miss Marple. Mange flotte skuespillerinner har portretert Miss Marple opp igjennom årene, og nedenfor følger de jeg har funnet.Gracie Fields i 1956Margareth Rutherford fra 1961 - 1965Dulcie Gray spilte henne i 1977 på teatretAngela Landsbury i 1980Helen Hayes i 1983 og 1985Ita Ever i 1983 i et teaterstykkeJoan Hickson fra 1984 til 1992Geraldine McEwan fra 2004 til 2009June Whitfield fra 1993 til 2001 i hørespill i radionJulia McKenzie fra 2009 til nå.....

Av alle disse flotte damene er det nok Joan Hickson's versjon jeg syntes minner meg mest om den Miss Marple jeg så for meg når jeg leste bøkene. På en god andre plass kommer nok Geraldine McEwan, som på mange måter minner om Joan Hickson. 

Sitter akkurat å ser på Joan Hicson nå, og hun er snart klar til å avsløre hvem som er morderen. Ettersom jeg har lest boka og sett filmen flere ganger så vet jeg hvem det er, men jeg må liksom se det alikevel.
Filmdag...

 • 07.01.2013, 22:30

Det er ikke så mye jeg har orket å drive med i dag, og til å begynne med lå jeg rett ut på sofaen. Etterhvert orket jeg ikke det mere. Dermed pakket jeg meg inn å satte meg i stresslessen for å se på film, og jeg kom meg igjennom tre stykker. Kunne sikkert ha sett flere, men øynene ble såre og hode begynte å verke så jeg stoppa med de tre.Først så jeg på Yogi Bear, og jo da filmen var festlig den men kanskje ikke helt min smak... Utover det så var filmen godt laget, og Yogi og Bobo virket nesten helt ekte så ekte at jeg noen ganger glemte at de kun var animasjon. Har jeg lyst til å se den igjen, nei egentlig ikke.Sex and the City sa jeg vel noe om i sta, og det er virkelig en flott film det er ingen tvil om. Jeg har sett den et par ganger når den har blitt vist på tv, men den er så bra at jeg kan se den igjen og igjen.Filmdagen ble avsluttet med The Illusionist, en film som jeg kjøpte for noen måneder siden. Den hadde fortsatt plast på når jeg hentet den fram. Jeg husker at jeg ikke hadde hørt noe serlig om den da jeg kjøpte den, men fikk lyst på den alikevel. Noen ganger kjøper jeg filmer på den måten, og mange ganger blir det en gledelig overraskelse. Akkurat denne filmen var faktisk det, og den fikk meg i allefall til å følge med 100%.

Jeg har en arkivboks full med DVD filmer her i stua, og der er det flere jeg enda ikke har fått sett. På tide å få gjort noe med det i de nermeste ukene fremover tenker jeg.
Katastrofefilmen MegaFault :o((

 • 30.12.2012, 01:13

Sitter å ser på filmen MegaFault på MAX, men hvorfor jeg gidder det skjønner jeg egentlig ikke... Filmen begynte med at noen skulle sprenge unna noe stein, og det utløste et massivt jordskelv som nå er i ferd med å spre seg over hele USA der det ikke er fjell. Det er noe av den dårligste katastrofefilmen jeg noen gang har sett noen gang, og jeg har sett en god del av dem opp igjennom åra. Ingenting ved filmen virker ekte, så hvorfor bytter jeg ikke likegodt kanal? Hehehe, jeg må jo se hvordan det ender... Heltene redder nok jorden denne gangen oxo.Har du sett den? Syntes du den i så fall var like dårlig?
Lady og Landstrykeren..

 • 26.12.2012, 17:49

Akkurat nå går Lady og Landstrykeren på SVT1, og den filmen var jeg å så på kino som barn. Jeg var helt betatt av handlingen og hundene i tegnefilmen, og jeg ønsket meg en plakat til å ha på veggen. Det fikk jeg til jul, og var så lykkelig :o))Filmen er fra 1955 og er basert på en bok av Ward Green som heter Happy Dan, the whistling dog. 

Handlingen:
Lady er en ung og veloppdragen cocker spaniel som lever lykkelig med sine eiere i et fint hus. Lady er vant med å få mye oppmerksomhet fra eierne sine og blir urolig når de begynner å oppføre seg annerledes. Noe har blitt viktigere og hun vet ikke hva. Hun forklarer situasjonen for sine to hunde-venner Jack og Trofast. De forteller henne at det ikke finnes noe å uroe seg over, Ladys eiere vener nemlig en baby! Men for en liten hund som Lady er det ikke lett å vite hva en baby er.

Landstrykeren er en tøff gatehund som elsker å leve i det frie, men han blir stadig jaget av hundefangeren. I en flukt fra ham havner han i det Landstrykeren kaller «snobbekvartalet». Han trasker inn i Ladys nabolag og hører hva Lady og hennes venner prater om. Han forteller Lady hva han mener at en baby er for noe og Ladys bekymring kommer tilbake.

Tiden går og plutselig har babyen kommet. Forsiktig tasser Lady fram for å se hva det er for noe som eierne hennes holder så kjært. Hun liker det hun ser og blir dermed vakthund for den lille guttebabyen.

Senere når eierne skal reise bort noen dager kommer tante Sara for å sitte barnevakt. Med seg har hun sine ekle katter, som lurer Lady i en knipe. Lady blir belagt med munnkurv og blir så skremt over hva som har hendt at hun rømmer fra huset. Hun havner i skumle avkroker og da kommer Landstrykeren til hennes redning. Han hjelper også finurlig Lady å bli kvitt munnkurven, og etterpå vandrer de gatelangs sammen. Landstrykeren byr Lady på romantisk middag hos Tony og Lady og Landstrykeren blir kjærester.

Norske stemmer:

Anne Marit JacobsenAnders HatloLinn StokkeBjørn SkagestadTrond BrænneSverre WilbergTor StokkeLasse KolstadMari Maurstad.

Original stemmer: 
Peggy Lee - Darling; Si; Am; Peg
Barbara Luddy - Lady
Larry Roberts - Landstrykeren
Bill Thompson - Jack; Joe; Bulldog; Dachsie; Politimann
Bill Baucom - Trofast
Stan Freberg - Beveren
Verna Felton - Tante Sara
Alan Reed - Boris
Thurl Ravenscroft - Alligatoren
George Givot - Tony
Dallas McKennon - Toughy; Pedro; Professoren
Lee Millar - Jim Darling; Hundefangeren
The Mellomen - Hundekoret

Kilde: Wikipedia.Den har jeg sett..., nei forresten???

 • 01.07.2012, 13:53


Nå har Nestenblondina gått helt i surr her.... Jeg har kjøpt så mye DVD-filmer og serier denne våren at jeg har mistet helt oversikten over hva jeg har sett og ikke. Hver gang jeg skal finne noe å se på, ender jeg opp med å stå å glane på titlene og undre meg over om jeg har sett den eller ikke... SÅ i dag var det NOK.......


Jeg dro dermed alle sammen utover skrivebordet for å få oversikten, og til min store overraskelse var det ganske mye jeg ikke hadde klart å se enda, grøss...!! Nok om det, jeg fikk til slutt orden på rotet og nå har jeg sortert det sånn at det jeg ikke har sett står for seg selv... Problemet nå er hvem skal jeg begynne med, hehehe??

Filmkveld...

 • 22.04.2012, 20:13

Min sløve søndag har nå gått over til kveld..., og jeg har benket meg godt foran tv skjærmen for å se på noen DVD-filmer. Først så jeg på Morning Glory med Harrison Ford, Diane Keaton og Rachel McAdams, som jeg syntes var litt treg til å begynne med.


Filmen handla om Becky som jobbet som produsent på en liten tv-stasjon, og som fikk sparken. Hun får etterhvert jobb på en ny tv-stasjon i New York for et nedleggingstruet morgenprogram. Hun ansetter Harrison Ford, som er en has been reporter og som er sur å grinete. Ting går ikke så bra, og tilslutt for hun beskjed om at seertallene er så lave at nå blir proppen dratt ut på programmet. På en mirakuløs måte klarer hun å snu tallene, og selv den sure rollefiguren til Harrison Ford snur om. En bra film som man bør få med seg, hvis du spør meg... 


Mad Money med nok en gang Diane Keaton, sammen med Queen Latiffah og Katie Holmes. Diane Keatons rollefigur blir nødt til å ta seg jobb da mannen mister jobben, og de er i fare for å måtte selge huset for å ha mat på bordet. Den eneste jobben hun får er som rengjøringsdame i samme firma som de andre to jobber med å makulere brukte og utslitte papirpenger. Hun får ideen om å stjele penger, og innvier de andre to som blir med... Blir de tatt, se filmen å finn det ut selv :o))

Melancholia....

 • 01.03.2012, 10:09

I går sa jeg at jeg skulle se på filmen Melancholia av Lars von Trier når jeg kom hjem fra jobben. Jeg gjorde oxo det mens jeg spiste middag, og jeg klarte å holde meg våken igjennom hele filmen... Utrolig, egentlig!!


Hva skal jeg si om filmen? Det var definitivt en film jeg ikke hadde sansen for, og utrolig deprimerende. Jeg satt hele tiden med en følelse av at jeg hadde lyst til å slå av filmen, men fikk meg ikke til å gjøre det. Ble sittende der å se, og ble mer og mer deppa etterhvert som filmen gikk. 

Filmen er utrolig bra laget, og skuespillerene gjorde en fantastisk jobb... Jeg hadde nok dannet mine forventninger til filmen, og trodde at den skulle handle om helt andre ting enn den gjort. Den handlet nok om deprimerte og tungsinnede mennesker, men at Melancholia var noe annet enn akkurat det forsto jeg ikke før det hadde gått en stund. Se den gjerne, og dann ditt egen mening om den...!! Beck - Roseanna

 • 07.02.2012, 00:36

Mitt første møte med Martin Beck var med Gösta Ekman i rollen, og Rolf Lassgård som Gunvald Larsson en gang for lenge siden. Når serien ble spilt inn på nytt med den nåværende rollebesettningen, klarte jeg ikke helt å like den. For meg var det den første besettningen som var den "ekte". Ting forandrer seg, og nå bare digger jeg Mikael Persbrand som Gunvald :o))


Jeg har ikke sett den gamle serien på mange mange år, men i kveld viser jammen TV 2 den... Selvsagt går den vanvittig sent, og jeg kommer til å bli dødstrøtt i morgen... men jeg må bare se den. Jeg syntes at serien står seg fortsatt!!That midnight kiss...

 • 01.02.2012, 23:53

Etter å ha spist middag i dag sappet jeg meg gjennom kanalene, og endte opp på TCM hvor de viser bare gamle filmer. Da jeg stoppet opp der var det That midnight kiss med Kathryn Grayson og Mario Lanza. 


Denne filmen har en alt... En kjekk helt, kjærlighetssorg, tårer, vakker sang, forsoning og for ikke å glemme det hete kysset i det filmen slutter med THE END skrevet over hele skjærmen. Det er jo vanligvis ikke het "my cup of tea", men jeg ble jammen litt hekta og måtte se hvordan det gikk...., selv om jeg egentlig viste svaret :o))


Mario Lanza (f: 31.01.1921 - d: 07.10.1959) var en amerikansk tenor og Hollywood stjerne som hadde sin storhetstid på slutten av 1940 og på 1950 tallet. Han var sønn av Italienske imigranter, og begynte å studere profesjonell sang når han var 16 år. Han var døpt Alfred Arnol Cocozza, men endret navn da han begynte som som skuespiller. Lanza navnet kom fra moren som het Lanza før hun giftet seg. That Midnight kiss var debyfilmen hans.


Kathryn Grayson (f: 09.02.1922 - d: 17.02.2010) var en amerikansk skuespillerinne og sanger. Hun var aktiv fra 1931 til 2004. Hun spilte i mange filmer og mot mange store stjerner som Mickey Rooney, Gene Kelly og Fred Astaire.. samt Mario Lanza. Filmkveld...

 • 29.01.2012, 20:43

Fant ut at jeg fortsatt hadde noen filmer igjen som jeg ikke hadde sett, av de som jeg kjøpte hos CDON.COM for litt siden. Å siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre i kveld fant jeg ut at jeg skulle slæppe av med et par filmer :o))
Bra filmer begge to, og jeg fikk meg mer enn en latter, hehehe!! Når det er sagt så trodde jeg at Hangover filmen skulle være mer morsom enn den var, eller kanskje det er meg som ikke helt catchet humoren!!! Jeg har kjøpt meg no 2 oxo, men den får jeg ta en annen kveld....Harry Potter i går....

 • 20.11.2010, 10:44

Jeg veit ikke helt hva jeg skal si om filmen jeg!!!  Til tider var den rett å slett gørr kjedelig, og så tok det seg opp igjen.....  Skal jeg være ærlig så syntes jeg ikke dette var den beste av dem akkurat.  Jeg hadde vel kanskje sett for meg mer action, men det var ikke så mye av det.  Kine var av samme oppfattning som meg, men hun har lest alle bøkene å er sikker på at siste filmen kommer til å bli mye bedre.

Anne syntes ikke det samme som Kine og jeg.... hun syntes filmen var knallbra og kunne ikke forstå at vi syntes den var litt kjedelig.... 

Vi hadde fått skikkelig bra plasser på Eldorado... Rad 10 PLASSENE 9 - 12. Jeg satt ytterst på raden, og foran meg sto en stor søppelkasse som jeg kunne ha beina på. Det var som å sitte i godstolen her hjemme, he he...

Noen andre som har sett filmen... hva syntes dere??

Klart for Indiana Jones 5

 • 11.11.2010, 00:06Jeg digger Harrison Ford, det har jeg gjort siden jeg så han i den første Star Wars filmen for en menneskealder siden, men.....

Jeg ble skuffet over no 4 og syntes ikke at han burde gjort den, hans tid som action hero er forbi. Det er vel på tide å gi seg nå, og gi stafettpinnen til de yngre gutta nå!!

Eller hva mener du??

Den nye Harry Potter filmen

 • 13.07.2009, 21:51

Anne ringte meg på dagen i dag for å høre om jeg hadde lyst til å se den nye Harry Potter filmen sammen dem til lørdag.  Det ville jeg selvfølelig.  Vi hadde snakket om det for lenge siden, og igjen når vi var i Sverige forrige uke.  Diskusjonen da var hvoridt vi skulle gå å se filmen i Lillestrøm eller på Coloseum her i Oslo.  Det ble det siste.  Gleder meg til å se den faktisk.........    Jeg er egentlig ikke så glad i å gå på kino pga at jeg sliter med klaustrofobi. Ikke like ille hver gang, men er det varmt i salen så har jeg det ikke så godt.... Håper det er aircondition og kjølig så går det sikkert bra................... 

En dag i livet!

 • 14.06.2009, 01:32

Vanligvis pleier ikke jeg å se på sånne filmer, men når jeg først hadde slått over så måtte jeg bare se den ferdig.  Den het "En dag i livet" av Lasse Hallström med Robert Redford, Morgan Freeman og Jennifer Lopez.  Handla om to karer som bodde på en gammel gård, så en dag kommer svigerdatteren med barnebarnet tilbake.  Robert Redford rollefigur er ikke så happy for svierdatteren, som han beskyller for sønnens død flere år tidligere.  Hun kjørte nemlig bilen de satt i og sovnet.  Masse inntriger, litt tåredryppende men en jækla bra film.  Alt endte godt!!!

en dag i livet

James Bond - Med rett til å drepe

 • 04.04.2009, 23:39

Vet ikke hor mange ganger de har vist denne filmen, og hvorfor jeg egentlig gidder å se på den. Jeg er ikke spesielt begeistra for Timothy Dalton som James Bond, han er ikke min favoritt akkurat.  Nei, da er det bedre med de gode gamle med Sean Connery eller Pierce Brosnan....han er ikke dum han heller.  Man får kjøpt alle James Bond filmene i en samlekoffert, men hvorfor skal man kaste bort penger på det....  Ikke når alle filmene går i reprise på TV3 igjen og igjen.  De er jo litt øyegodis i denne filmen da: BENICIO DEL TORO hmmm, nyter å se på han.

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no