Vera Lynn Bråthen-Gylstrøm

Nattugla måtte tidlig opp

Skrevet 17.11.2017 klokken 09:41 | Kategori: Forbanna | Kommentarer: 12


I dag var det ingen vei utenom, jeg bare måtte opp grytidlig... Forden, bilen min altså, hadde time hos Røhne Selmer på Ensjø for å skifte til vinterdekk. Vanligvis pleier jeg å levere bilen og hente den igjen senere, men i dag har jeg så mye i timeplanen etter jobb at det ikke passet. Derfor møtte jeg opp så tidlig, slik at de tok bilen min først....

Jeg merket ikke så mye til at jeg var trøtt før jeg satte meg ned for å vente.... Da kjente jeg at hele ansiktet mitt bare datt sammen og øynene bare ville være igjen. For at de ikke skulle finne meg sovende når Forden var ferdig, drakk jeg to kopper med kaffe å det hjalp det...Kuldegradene som de meldte i går, kom heldigvis ikke til den delen av Oslo som jeg bor så jeg behøvde ikke bekymre meg for at det skulle være vanskelige kjøreforhold. I tillegg hadde vegvesenet vært ute og saltet veiene.

Til daglig så bruker jeg jo ikke bilen, men tar t-bane og buss når jeg skal noen steder. Allikevel så hender det at jeg skal handle store og tunge ting, og da er det veldig greit å ha bilen tilgjengelig. Så i dag etter at jeg har hatt behandling/trening skal jeg kjøre rundt og handle inn alle de tunge tingene jeg har ventet med. To av de tingene er kattesand og en stor sekk med tørrfor.

Utenfor skinner nå solen fra en blå himmel, så det ser ut til at vi her i Oslo avslutter arbeidsuken med en strålende dag ;o))

#forden #bil #vinterdekk #skifte #is #snø #føre #trøtt #blogg

Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

😬 Sint 👀

Skrevet 06.03.2016 klokken 11:48 | Kategori: Forbanna | Kommentarer: 13


Det var akkurat det jeg var i natt.... Etter å vært hos Anne og hatt en veldig hyggelig kveld, kom jeg ned i garasjeannlegget der bilen min sto parkert å fant den helt innesperret. Det er ikke så god plass i disse nye garsjeannleggene, og da blir det fort trang hvis man ikke bruker hode å viser hensyn. Dessverre er det en del mennesker som ikke gjør det....Jeg var trøtt og sliten og ville bare komme meg hjem, og kjente at det begynte å koke innvendig.... Tror faktisk at dampen sto ut av nesen min også, og jeg var sikkert et festlig syn der jeg sto å skummet. Først og fremst.... Dette er ikke min bil, for jeg var alt for sint til å tenke på å ta noen bilder. Bilen ved siden av sto ikke like nære, men det var ikke så langt unna. Jeg klart å få åpnet bakdøren min på førersiden å satt i bagen, mn det var ingen sjangse for meg å få opp førerdøren. Med veldig stive ledd er det helt umulig for meg å smyge meg over fra passasjersiden, så den eneste løsningen her var å sette bilen i fri å dytte den ut.

Det høres jo veldig enkelt ut, men det var jo ikke det vettu.... Forden er nok ikke den største og tyngste bilen som finnes, men han er ikke noen lettvekter av den grunn. Ikke var det flatt inne i garasjen heller, selv om det ser sånn ut. Jeg dyttet og Forden flyttet seg litt fremover, men så begynte det å bli tungt for det gikk jo litt oppover. Ikke er jeg så sterk som jeg en gang var, og ikke kunne jeg heller dytte så veldig hardt heller. Gjorde jeg det kunne den jo få fart på seg å trille rett inn i bilen som sto på andre siden. Mirakuløst klarte jeg å få bilen såpass lang fram at jeg fikk åpnet førerdøren, og satt meg fort inn før bilen begynte å trille tilbake igjen.

Jeg merket ikke da hvordan det var fatt med armene og ryggen min, men det merket jeg når jeg kom hjem å skulle gå ut av bilen i min egen garasje. Da protesterte ryggen og skuldrene høylytt, men jeg klarte da å komme meg opp i stående posisjon. Sinnet hadde nesten forsvunnet og blitt etterfulgt av total resignasjon pga av smertene i kroppen. 

Når jeg våknet tilmorran i dag var kroppen ikke blid, og det verket som besatt i hender, armer og skuldre.... Heldigvis har det gått bra med ryggen, og der kjenner jeg bare en aning stølhet og ingen smerter. Det er typisk, for jeg hadde lyst til å bruke søndagen til å strikk å sjalet mitt, men det skal jeg nok holde meg unna kjenner jeg.

Veldig glad for at vedkommende i bilen ved siden av kom mens jeg gikk rundt der å skummet av sinne, for jeg vet at jeg da hadde blitt veldig verbal med et fargerikt uttrykk 😠

#sint #forbanna #irritert #parkering #nærhet #fornær #smerter #vondter #vondt #hender #skuldre #rygg

Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13 kommentarer

Åååå, jeg blir snart sprø av blogg.no...

Skrevet 19.06.2012 klokken 22:20 | Kategori: Forbanna | Kommentarer: 2


Jeg sliter som en hund med å laste opp bilder til bloggen....... Hver gang jeg prøver så henger det i en evighet, for så å komme opp med "ugyldig bilde" + navnet på bilde. Det er så vanvitig frustrerende, og jeg er dessverre født med en ekstrem kort lunte. Akkurat nå er det like før jeg tar av her jeg sitter, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Syntes det har vært litt vel mye av det i det siste :o((


Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Han ble frastjålet alt.....

Skrevet 30.09.2010 klokken 10:38 | Kategori: Forbanna | Kommentarer: 4


Når jeg kom på jobb i dag, så ble jeg mødt av en litt oppgitt fjes. Han jeg deler kontor med hadde blitt robbet i går. Etter jobben hadde han vært på Elexia på Karl Berner for å trene. Da han kom i garderoben etter trening, så hadde noen brutt seg inn i det låste skapet å stjålet alt han hadde. Bag, ytterjakke, jeans, genser, sko, lommebok med 200,-, bankkort og kreditkort samt mobiltelefon og nøkler.  Der sto han da i bare treningstøy.

Han fikk anmeldt saken til politiet mens han var på Elixia, og ordnet med låssmed som slapp han inn i leilighet og som ordnet med nye låser på døren.

Det er jo helt vanvittig at folk kan gå inn i en garderobe som det til stadighet er masse mennesker, og stjeler alt en har. Nå har han brukt hele morningen for å ordne opp med bank, forsikring, mobilselskap mm.  Heldigvis så får han igjen verdien av tingene på hjemforsikringen, men det er ikke helt poenget.

Jeg blir så provosert å forbanna over at noen kan være så forbanna frekke!!!!!!!!!!!!!!!!!

Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

hits