hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Hva tenkte han på

  • 19.07.2017, 00:21

Min kjære pappa var en av de yngste i en stor søskenflokk, og jeg den yngste av alle søskenbarna. Dette resulterte i at min farmor og farfar gikk bort når jeg var henholdsvis barn og tidlig ungdom. Min farfar det året jeg fylte 7 år, og min farmor da jeg i tenårene.

Jeg har derfor ikke så mange minner om dem, og det har nok vært et savn. Søskenbarna mine snakket jo om ting de har opplevd sammen med dem, og jeg slukte alle historiene og la dem på minne. Husker at jeg var litt misunnelig på dem som fikk ha dem lengre i sine liv enn jeg fikk.

Mer under bildet.Min mor tok dette bilde av min farfar Anton Marius, og jeg er veldig glad i bilde. Kanskje for at det minner meg om min egen far, da de var veldig like av utseende. Jeg har ofte lurt på hva han tenkte på der han satt, med pipen sin i hagen utenfor det lille hvite huset de bodde i.

Det koselige lille huset og hagen lå i Stange, rett bak hovedgata, men det er borte nå siden mange år. Nå er det lave blokker over hele den lille plassen, noe jeg så da jeg besøkte Stange i fjor sommer. Trist, men sånn er det bare....

Lever fortsatt dine besteforeldre, eller mistet du dem tidlig?

#minner #gamleminner #familie #farfar #farmor #borte #savn #sommer #juli #onsdag #blogg

Finner mye rart i gamle fotoalbum 😜

  • 02.07.2017, 21:44

Jeg har fortalt om det før, at jeg elsker å bla igjennom gamle fotoalbum... Noen ganger finner man noen fine minner, andre ganger finner man noe merkelig sånn at man får seg en god latter. I dag var det faktisk litt av begge deler 😜 Dette bildet ble nok tatt når jeg var rundt 16 - 17 år, og det var leeeeeenge før mobiltelefoner og fancy kamera som kunne ta selfie. Skulle man ha bilde av seg selv, så gikk man i fotoboksen å tok "noen".  For det er jo en kjensgjerning at man så nesten aldri godt ut på de bildene, for uansett hvor forberedt man forsøkte å være, var man det ikke allikevel når bilde ble tatt hihi!! Derfor måtte man ta flere før man fikk et som så någenlunde bra ut.Jeg mener at det var karneval i Oslo 2 ganger, ikke arrester meg om jeg har feil, og dette bilde av meg og bestisen ble tatt når vi skulle på det første. Hihi, tanken var at jeg skulle være hippi, men ettersom jeg har sminket meg som en drag queen så vet jeg ikke helt!! Festlig bilde uansett syntes nå jeg!!Så måtte jeg jo ha med et bilde av pappsen min og meg 💖 Bilde er definitivt tatt på 70 tallet engang, noe man ser på fargen på bilde. Nesten alle bildene vi tok på den tiden, endte opp med en rødoransje farge. Noen ble også så dårlig etterhvert at man kunne nesten ikke se hvem som var på dem. Dette er et kjært minne, for jeg har ikke så mange bilder av oss sammen 💖

#minner #gamleminner #festlig #lattermild #jegler #sommer #juli #søndag #blogg

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no