hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Årets første is 🍦

 • 21.04.2018, 19:44

Ja faktisk så er det den første isen jeg spiser i 2018... I dag har det vært en sånn deilig dag med høy temperatur, og da fristet det med en is. Så når jeg var ute en sving tidligere i dag kjøpte jeg med meg en Big Deal med karamell hjem. Den koste jeg meg med til en kopp kaffe etter at jeg hadde spist middag.

Jeg hadde faktisk helt glemt hvor god den var, mmmm!! Kommer nok til å bli noen flere av denne sorten utover våren og sommeren tenker jeg 🍦😍 Ettersom jeg er en ordentlig frysepinne så orker jeg ikke å spise is om vinteren, og derfor smaker også den aller første isen sååååå godt, hihihi!!#is #første #bigdeal #iskrem #godt #digg #blogg

Dette kom i posten i dag

 • 19.04.2018, 22:53

For ca en uke siden hadde bloggvenninne Elin en giveaway på bloggen sin, har du lyst kan du stikke innom bloggen hennes HER. Hun ga bort en søt liten lysboks, og så var det jeg som ble trukket ut denne gangen. I dag kom pakken i postekassen, og når jeg får pakke blir jeg nesten som et barn å får lyst til å bare rive av papiret, hihi ;o))

Er den ikke søt? Den kan brukes både på strøm og batteri, som faktisk satt i boksen... Da jeg åpnet esken å tok ut boksen, ramlet alle bokstavene utover bordet. Vinja satt oppe på bordet og hun så på bokstavene som nye leker. Jeg fikk heldigvis reddet de fleste av dem før hun klarte å skyve de ned på gulvet...

Tusen takk Elin for den fine lysboksen ;o))

#giveaway #gave #lysboks #katt #vinja #blogg

Sommergave fra snille søte Tone

 • 19.08.2017, 11:32

Her om dagen fikk jeg en melding fra en av mine kjæreste bloggvenninner Tone, hun hadde bestemt seg for å sende meg en sommergave. Det er ikke hver hver dag jeg får gaver på denne tiden av året, så jeg ble både overrasket og veldig glad. 

Tone, mannen og ungene har forresten vært i Vietnam i sommerferien for å besøke familien, og du finner en del om reisen og andre ting inne på bloggen hennes HER. Hun har en flott blogg som jeg anbefaler deg å besøke, hvis du ikke allerede har gjort det da :o))

Postmannen min pleier sjelden å ha med seg post til meg på fredagene, men i går vettu hadde han det. Jeg ble helt satt ut jeg for at han hadde valgt å ta med en pakke til meg, i stedet for å vente til mandagen som er vanlig. Selv om jeg har voksen i mange år allerede, så blir jeg som et barn på julaften når jeg får pakke, hihi :o))

Oppe i pakken var det ikke bare en ting, nei se her......Først var det en søt kattepung som jeg forelsket meg i med en gang, for det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker katter. Jeg er jo veldig begeistret for ting innen den sjangeren også :o)) Ikke bare var pungen søt, men det var plass til småpenger, noen litt større, et og annet bankkort samt et lite nøkkelknippe 😍 For deg som er observant, ser du at det henger noe over kanten på pungen, les videre så får de se ordentlig på den søte gaven.Et fantastisk flott perlearmbånd 😍 Nå er det ikke bare Tone som er glad i rosa, for det er nemlig jeg også så dette var jo midt i blinken. Mens jeg sitter her å skriver, kom jeg på at dette passet perfekt til det rosa halsbåndet (hjerteformet) med matchende ørepynt 💖

Det stopper ikke her, les videre 😉Jeg fikk også dette nydelig skjerfet, som jeg ble helt forelsket i med en gang 😍 Lett, luftig og behagelig mot huden!Jeg måtte jo prøve skjerfet med en gang, og fargen passer meg perfekt. Skal jeg være helt ærlig så har jeg faktisk gått å sett etter et skjerf i denne fargen også, for jeg hadde nemlig ikke det fra før.

Tusen, tusen takk kjære Tone for de flotte sommergavene 💖

#gaver #sommergaver #glad #glede #takknemlig #overrasket #http://fruvinningland.blogg.no/ #pung #armbånd #skjerf #perfekt #elsker #lykkelig #sensommer #august #fredag #blogg

En flott samling

 • 21.01.2017, 17:45

Nå skal jeg skryte litt av bestisen, Anne altså, for det er så fortjent føler jeg. Hun er en kreativ dame, og noe av denne kreativiteten har hun viet til scrapping. Hver jul og bursdag laget hun fine kort, som virkelig er forseggjort. Jeg vet jo at dette er kort som ikke bare blir slengt sammen, nei disse kortene tar det masse tid å lage.

Nedenfor er et fint knippe av kortene jeg har fått, og som jeg bare må spare på. Har ikke hjerte til å kaste dem, for jeg syntes de er så fine 😊

Jeg ryddet i gamle julekort og bursdagskort i dag, å da fant jeg dem alle sammen. Nå har jeg samlet dem alle sammen på et sted i skuffen, sånn at det er lett å finne dem 😊

Er de ikke fine?

#julekort #bursdagskort #bestis #gave #rydde #blogg

❤ Mummi-koppene min ❤

 • 02.01.2017, 13:45

Det er ikke så lenge siden jeg begynte å samle på mummi-produkter, men det har fort blitt en del kopper. Noen har jeg kjøpt selv, mens andre har blitt gitt meg i jule- og bursdagsgave. Jeg manger en kopp for å ha 12 stykker, og i den aneldning tenkte jeg at det var greit å ta bilde av dem. For når jeg står der i butikken å ser på veggen av kopper, ja så husker jeg faktisk ikke hvem jeg har fra før... Blir fort sånn når det blir mange :o))

Nå har jeg jo det luksusproblemet med å finne ut hvem jeg skal bruke....

Jeg har også 4 asjetter og 3 frokostskåler, men det finnes ikke å få tak i alle som matcher koppene. Jeg har undersøkt på Arabia's sider også, men de har ikke alle der heller. Jeg får lete litt så kanskje noe dukker opp her og der :o))

#mummi #mummikopper #mummiasjetter #mummifrokostskåler #asjett #frokostskål #kopp #samle #gaver #blogg

Endelig kom de...

 • 15.11.2016, 22:52

Jeg skrev tidligere om at vi ikke hadde fått tømt søppelkontainerne våres på en stund, til stor frustarasjon og irritasjon. Nå i kveld, etter at det ble mørk så jeg masse blinkende lys, og der var de vettu... Det var på tide, for når jeg skulle kaste en pose tidligere i ettermiddag måtte jeg sette den på gulvet foran kontaineren. Det var så fult at det ikke gikk å legge noe på toppen!!

Dustbins, a fire hydrant and a notice board
Licensed from: iimages / yayimages.com

#søppel #søppeltømming #endelig #glede #blogg

❤❤ Til min kjære pappa ❤❤

 • 13.11.2016, 13:38

Til min kjære pappa, Gunnar Gylstrøm, på farsdagen!
(18.04.24 - 10.11.00)

Du var alltid der for meg, uansett hvilke valg jeg tok. Gode som dårlige. Du trøstet meg når jeg var trist og lei. Kunne finne på de utroligste ting for å erte og irritere, men det gikk ikke å bli sint på deg. Lot meg leve mitt eget liv, men du passet på å trodde ikke at jeg merket det  Sammen med mamma ga du meg en trygg og god barndom  Det er ikke noen større kjærlighet enn det. 

Du vil alltid ha en spesiell plass i hjerte mitt, og jeg minnes deg med kjærlige tanker og et smil på leppene.#farsdag #pappa #kjærlighet #savn #blogg

🎁 Et lite gavedryss 🎁

 • 27.10.2016, 11:28

Vanligvis er ikke jeg en person som pleier å få gaver sånn på en vanlig ukedag, men i går dryppet det jammen inn...

Først når jeg var hos RøhneSelmer for å hente bilen min. Da fikk jeg en mobillader, for at jeg hadde valgt å bestille timen over nettet. Fancy siden det står Ford Mustang på den, og det er en bil som jeg har hatt som favoritt i mange år.... Jeg har ikke testet ut laderen enda, så jeg vet ikke hvor kraftig den er. Tviler vel på om det er mer enn en nødlader, som sørger for at man har nok strøm til man får koblet seg opp i veggen. Vi får se.

Før jeg dro hjem var jeg en snartur innom Bryn senter og Clas Ohlsson, og når jeg kom til kassen fikk jeg en lommelykt. Kanskje ikke store gaven, men den lyste veldig bra og jeg har ment å kjøpe en ny en siden den/de jeg hadde var så dårlige.

   

#gavedryss #gaver #røhneselmer #clasohlsson #mobillader #lommelykt

☕ Kaffebesøk ☕

 • 18.10.2016, 23:38

Tidligere i kveld ringte naboen meg, og lurte på om det passet om hun stakk inn en tur. Hun hadde lyst på en kopp kaffe, og slå av en liten prat.

Det var jo klart at det passet, for det er alltid hyggelig når hun helt sånn plutselig er kaffetørst 😊

Ettersom jeg har begynt å samle på Mummitroll kopper, kunne jeg dekke på med dem. Jeg har jo sett at noen av bloggvennene har disse koppene, og ble helt forelsket i dem 😍

Vi hadde så mye å prate om i dag, så hun ble her mye lenger enn hun pleier. Hun var litt bekymret for at jeg skulle legge meg, og hun satt for lenge. Det var det ingen fare for.

#kaffe #kveldskaffe #nabobesøk #hygge #blogg #mummitrollet #kaffekopp

Bankkort til besvær

 • 21.09.2016, 20:46

Om jeg bruker bankkortet mitt mer enn andre på min alder, se det vet jeg ikke, men det hadde nå blitt veldig slitt i ene enden. Noe som sikkert kommer av at det har blitt dyttet inn å plukket ut av betalingsautomatene. Ved to tilfeller satte kortet seg fast i automaten, og det var så vidt jeg klarte å få det ut igjen. Nå kunne jeg ha gått inn i nettbanken å bestilt et nytt kort, easy peacy, og kortet hadde kommet innen en ukes tid.

Nå er det sånn at det bildet som jeg har på bankkortet mitt er mellom 15 og 20 år gammelt, så det var på høy tid å bytte det ut. Skal man ha nytt bilde kan man ikke laste det opp selv å legge det på kortet eller bestillingen i nettbanken. Derfor rusla jeg bort i banken i lunchpausen for å ordne det. Jeg traff en veldig hyggelig og hjelpsom ung dame, og ordnet alt sammen. Nytt bilde ble tatt, og selv om det ikke var det vakreste jeg har sett så var det meg. Det lignet mer på meg enn det gamle hvor jeg ikke brukte bilder, og håret var ravnsvart.

Det nye kortet kommer om ca en uke, så nå håper jeg å unngå å sette fast det gamle kortet noen flere ganger innen det nye kommer.#bankkort #besvær #nytt #slitt #bank #bilde #gammelt #blogg

Ble ikke helt som jeg tenkte

 • 18.09.2016, 12:47

I våres og på forsommeren satt bestis Anne og jeg å gikk igjennom de konsertene, teaterforestillingene og musikalene vi hadde lyst til å gå på utover høsten. Vi bestilte billetter til alt vi ville se, og det ble kanskje litt mye på en gang men sånn ble det i allefall.

I går kveld var "Kristina från Duvemåla" på Lørenskog hus, som gikk av stabelen. Jeg var dessverre ikke blandt de som så forestillingen, for jeg var ikke i form. Jeg håpet i det lengste at feber, hoste og snørrete nese skulle være passert til i går. Så heldig var jeg nok ikke, og det var ikke med lett hjerte jeg måtte fortelle bestisen at jeg ikke orket å være med. Hun hadde nok et følelse av at det kunne gå den veien, og hadde allerede snakket med niesen sin i fall det ble sånn. På den måten slapp hun å gå alene, og min plass ikke ble stående tom. Noe som ville vært veldig dumt!!
Kristina
Tidligere på dagen fikk jeg en melding fra Terje, som fortalte at det nå var greit å bestille flybilletter til Haugesundturen senere i høst. Jeg var litt usikker på om hun som skulle se etter pusene mine, hadde sagt at det var greit. Derfor dobbeltsjekket jeg, men dessverre så var hun opptatt akkurat den helgen. Det var ikke verden undergang, og vi måtte bare finne en annen helg som det passet for alle. Jeg sendte over en liste over hvilke helger som kunne være aktuelle, og litt senere hadde Terje funnet en helg som passet for alle sammen. Så nå er flybillettene bestilt og jeg gleder meg virkelig til turen, for jeg har aldri vært i Haugesund tidligere.

Det beste er at min kjære niese Linda bor bare 30 minutter unna der vi skal bo, og siden vi sees så sjelden så blir det en liten tur innom henne også. På det tidspunktet har den nye babyen også kommet, vel han kommer om bare noen få uker :o))

Så gårsdagen ble kanskje ikke helt som jeg hadde planlagt, men endte allikevel opp med masse glede og forventninger ❤

#teater #musikal #musikk #syk #feber #hoste #haugesund #reise #weekendtur #flytur #familiebesøk #vennebesøk #lørdag #glede #forventninger #blogg

😄 Smiiiiiil 😄

 • 29.08.2016, 22:35

Det å ta t-banen kan mange ganger være litt deprimerende, i alle fall om morningen hvor man selv er ganske trøtt å uopplagt så det holder. Når man står eller sitter på banen og observerer sine medpassasjerer så er det ikke mange som smiler eller ler. De aller fleste sitter helt alvorlig å glor ned på mobilen sin, eller har lukket øynene å hører på musikk. 

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg noen humørbombe, men jeg er ikke noen dysterkvist heller. Som de aller fleste så står jeg litt i min egen verden å lytter til min musikk å håper at reisen snart skal være over. Jeg har prøvd å høre på lydbok, men det er så mye rundt meg som distraherer meg at det ga jeg fort opp.I dag sto jeg helt først i den ene vognen å kikket innover i den foran, og observerte alle de som satt der. Alle var gravalvorlige, bortsett fra en fyr... Han satt helt alene med ørepropper i ørene, og var den eneste på hele vogna som smilte. Det var som han lyste av godt humør, og det var virkelig så smittende. Jeg kjente at jeg ble i godt humør, og plutselig merket jeg at det rykket på hver av munnen å plutselig sto jeg der å smilte selv også. Da jeg kom til Jernbanetorget var jeg i veldig godt humør, og var veldig klar til å starte arbeidsdagen.

Konklusjonen er at vi burde løfte blikket i blant, og smile til våre medmennesker :o))

#smil #humør #glede #gledespreder #alene #tbanen #reise #tilfra #blogg

🍡 Coool 🍡

 • 21.07.2016, 20:09

Utover dagen i dag snek feriefølelsen inn i hodet mitt, og det ble ekstremt vanskelig å konsentrere seg om det jeg skulle gjøre. Jeg prøvde så godt jeg kunne å fortrenge følelsen av å lene meg tilbake å chille helt ut, og innimellom klarte jeg det også ganske bra. Så var den der igjen, og tanken om 4 ferieuker viftet foran øynene mine som en rød klut foran en okse 🐃

Akkurat da jeg nesten var i ferd med å gi opp, kom Kollegene Sigurd og André med en eske med is... Deilig og kjølige saftis med masse sukker som ga både kroppen og hjernen litt energi til å øke arbeidslysten, fram til arbeidsdagens slutt 😍  Det var snille og omtenksomme gutter det 😄  Jeg er vanligvis ikke så overbegeistret for saftis, men av og til smaker det veldig godt som i dag :o))#cool #kjølig #kald #saftis #feriefølelse #ferie #arbeidslyst #sommerferie #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #blogg

På livets lyse side...

 • 20.07.2016, 10:21

.....der bor jeg :o)) Formen og humøret er definitivt mye høyere oppe enn det var i går. Utenfor vinduene mine skinner solen fra en lekker blå himmel, og alt føles i grunnen ganske godt. Om det er lettelsen over at jeg vet at nå skal det skje på mandagen, fjerne føflekken som jeg skrev om i går, eller om jeg rett og slett bare er i ekstremt godt humør, se det vet jeg ikke noe om. Uansett så er det en utrolig god følelse :o))De metrologiske spåmennene har sagt at i dag skal varmen stige til nye høyder, og for en gang skyld så tror jeg at de kommer til å få rett. Da jeg gikk til jobb i dag, var gradene oppe på + 17C. Det er akkurat passe sånn før kl 9 på morningen. 

Litt senere i dag skal jeg til frisørdamen å få litt fasong på høysåten, og ikke minst fjerne all etterveksten med en lekker lys fin farge. Jeg skulle egentlig ha vært hos frisøren 1. juli, men ombestilte. På det tidspunktet så var etterveksten på størrelsen med en litt større sti, og nå ligner den mer en autostrada. Ikke det at det syntes så veldig mye, for mitt egen farge er av en lysere gråtone og så er resten farget ganske lyst. Det skal bli så deilig å lene seg tilbake å la Rita få styre og stelle ca 1,5 time sånn cirka.

Hva skal du gjøre i dag, noe spennende kanskje?

#livet #glede #detgodehumør #godt #vær #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #onsdag #sol #fantastisk #frisørdamen #klipp #vask #farge #blogg

💦 Blåse såpebobler 💦

 • 07.07.2016, 20:19

Etter at jeg hadde vært hos fysio i dag, og var på veg hjem så jeg noen barn som hadde fått en sånn stor beholder med såpebobler. De lagde noen enorme bobler som vinden tok tak i å løftet høyt i været. De var så fine der de svevde avgårde, og sola skinte på dem så de fikk de vakreste fargene. En av dem var i ferd med å lage en stor såpeboble, men like før den skulle slippes av gårde sprakk den. Siden det blåste så fikk den vesle jenta alt sammen over seg. Barna bare lo og løp bortover gressbakken for å lage nye bobler, og det var ikke vanskelig å se at de hadde det gøy... 

Dette er jo en sommerlek som jeg også lekte da jeg var liten, men da kjøpte vi jo ikke ferdig såpebobleblanding. Vi lagde den selv, og det fungerte like fint det 😄 Jeg må jo innrømme at jeg fikk litt lyst til å være barnslig og løpe rundt på gressbakken jeg også, og lage store såpebobler... Da hadde vel folk fått noe å snakke om tenker jeg, knis!!Jeg kjøpte en sånn liten såpeboblebeholder for noen år siden, ikke for at jeg skulle more meg selv. Det var for å få kattene til å løpe etter dem, men det var bortkastede penger for de syntes ikke det var noe gøy. Det eneste jeg oppnådde med det var å få et veldig klissete stuegulv... Jeg har ikke prøvd igjen, for jeg tviler på at de syntes det er noe mer morsomt nå 😺😺

Hvordan er det med deg, føler du deg barnslig i blandt?
Gjør du da noen sprell?


#såpebobler #leke #barnslig #moro #gøy #solen #fargespill #barndom #katter #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #blogg

Så lekker du er!

 • 02.07.2016, 11:50

Noen ganger så er det sånn at dagen ikke begynner så bra, og man har mest lyst til å bli værende i senga. Dra dyna godt rundt seg å bare ligge å slappe av, og la dagen passere uten å gjøre noen ting. Bak i hode så vet man at ikke kan det, for man har forpliktelser i form av en jobb som venter. Derfor blir det til at man smyger seg ut av senga og gjør det som må gjøres før man må ut av døra.I går var en sånn dag hvor ingenting stemte da klokka ringte, men så var det en stemme bak i hodet som sa at det er fredag å snart er det helgen her. Da ble det med en gang mye enklere. Allikevel følte jeg at det hang en mørk sky over hode på meg, og i tillegg så frøys jeg så innmari. Jeg var iskald på fingrene, og savnet pulsvantene mine som som lå godt i skuffen hjemme. Så gikk jeg en tur ut på kjøkkenet for å hente en kopp kaffe........

Ved kaffeautomaten kom jeg i snakk med en kollega som jeg ikke hadde sett på en stund. Noe av det første hun sa til meg var "Så lekker du er", og pent kledd. Der sto jeg litt smådeppa i mine blå jeans, jeansjakke og en blå genser å så ikke på meg seg selv som lekker. Hun fortsatte med at det er jo så hyggelig å se når noen tar seg bryet med å kle seg ordentlig og matche opp med smykker. Jeg kjente plutselig at jeg ble så utrolig glad for denne kommentaren, og humøret mitt forandret seg. Den svarte skyen jeg følte hengende over hode løste seg opp og forsvant.

Tenk hvilken makt noen få ord har.... De kan enten dra deg ned i søla og få deg til å føle deg liten og sårbar, eller de kan løfte deg opp få deg til å føle deg sterk og modig. Min fine kollega klarte det jeg ikke klarte selv å få lokket fram det gode humøret.

#dårligdag #humør #glede #kompliment #kollega #hyggelig #blogg

💤💤 Hvorfor husker jeg ikke? 💤💤

 • 04.06.2016, 16:31

Jeg hører til stadighet folk forteller om drømmene sine, som er fantasifulle om kjærlighet, flaue øyeblikk og unaturlig hendelser. De kan fortelle om drømmene de har hatt hver eneste natt. Så har vi meg da, som omtrent aldri husker en eneste drøm... Hvorfor gjør jeg ikke det? Jeg sover jo godt når jeg først sovner, men kanskje det ikke er en dyp nok søvn?I natt eller var det tidlig morgentime så drømte jeg en drøm som jeg faktisk husket noe av, når jeg omsider slo opp øynene. For at jeg ikke skulle glemme den måtte jeg skrive den ned med en gang, ellers ville den garantert blitt borte for meg igjen.

I drømmen var det vinter og begge foreldrene mine var fortsatt i live. Vi satt i stua og snakket sammen, med kattene springende mellom bena på oss. For de var også med. I stedet for balkong hadde vi terrasse utenfor leiligheten, og der hadde vi pyntet til "jul". Foran på terrassen sto to små grantrær, som vi hadde satt julenek til fuglene. Plutselig så hørte vi noen utenfor, og da vi gikk ut for å se hadde noen dekorert grantrærne med belysning. De som hadde gjort løp avgårde da vi kom ut, og vi fikk aldri sett hvem de var..., for det var to stykker. Kattene fløy ut å begynte å klatre i grantrærne... Så våknet jeg!!

Ettersom mamma og pappa ikke lever lenger var det en veldig hyggelig drøm, for de virket så levende. Jeg savner dem jo begge to, så det er jo veldig hyggelig å kunne drømme om dem. I drømmeland mikser man jo sammen ting fra gamle dager og nåtid til en stor røre. Håper virkelig at jeg ikke det går evigheter til neste gang jeg husker drømmene mine :o))

#drømme #drømmeland #huske #sove #mamma #pappa #katter #blogg

🍨 Høy kosfaktor 🍨

 • 24.05.2016, 12:13

I går følte jeg veldig for å kose meg litt ekstra, og kjøpte med meg deilig is fra Meny. En sjokoladeis med hasselnøtter og nugat, som smakte himmelsk godt til kveldskaffen 🍵

#kos #kosfaktor #is #kaffe #blogg

Challenge - Om livet - Dag 4

 • 09.04.2016, 13:46

Terje og Yvonne's challenge:
Dag 4: Mitt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når jeg tenker på det.

Jeg har egentlig mange minner som får fram et smil rundt munnen min, og jeg syntes det er veldig vanskelig å plukke ut et som er best. Jeg tror faktisk at jeg må plukke ut to minner jeg. 😍
 

Vinja Lillepuzdatter av Skånevik 2009

    

Ronja Lillepuzdatter av Skånevik 2009


Det første minnet er når jeg møtte kattepusene mine for aller første gangen. Jeg hadde reist fra Oslo til Skånevik i Hordaland til niesen min som eide de, for å hente dem. Jeg hadde aldri hatt ansvaret for noe levende vesen før, og komme inn i stallen å møte dem for første gang var stort. Jeg kjenner både glede og lykke når jeg tenker på det. Der løp de rundt i stallen å lekte med brødrene sine og kaninen. Bustete i pelsen og fulle av sagflis... Jeg forelsket meg i dem øyeblikkelig 💕

Det andre minnet mitt er når jeg kom til Rjukan for å møte min biologiske familie for aller første gang. Jeg har jo fortalt tidligere at jeg er adoptert, noe jeg viste fra jeg var veldig liten, men det var først etter at min adoptivpappa døde i 2000 jeg tok kontakt for å for å vite hvem de var. Da mamma (adoptiv) og jeg dro opp for å møte dem et år senere var det med sommerfugler i magen.

De aller fleste var samlet hos søsteren min, og det å komme inn i stua å møte dem alle sammen var stort. Vi ble tatt i mot med åpne armer og så hjertelig at jeg/vi ble helt satt ut. Dette første var en godt minne for både meg og mamma, et minne hun snakket mye om. Hun hadde aldri følt så stor kjærlighet og glede fra fremmede mennesker, og jeg kan si meg enig i det 💖

Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

Challenge - om livet! 
Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

Challange - Om livet - Dag 3

 • 08.04.2016, 23:38

Terje og Yvonne's challenge:
Dag 3: En hverdagsglede som jeg bare må ha for å føle det at dagen min blir vellykket, men som jeg per i dag ser på som en selvfølge!

Min hverdagsglede er så enkelt som kaffe ❤ Jeg kan godt gå ut av døra på morningen uten å spise frokost, men å gå uten at jeg har fått drukket den første kaffekoppen på morningen, det skjer ikke. Livet er rett og slett ikke verdt å leve, hvis jeg ikke får en sterk og god kopp kaffe om morningen. Det der høres veldig dramatisk ut, men det er faktisk det. Uten denne styrkende drikken fungerer kroppen min og hodet mitt ekstremt dårlig, og jeg kan fort bli irritabel og kanskje litt olm 😵

Jeg har alltid vært glad i kaffe, og det har nok gått noen kanner opp igjennom årene, men jeg har redusert en god del. Etter at jeg gikk fra kaffetrakter til kapselmaskin her hjemme blir det ikke drukket så mange kopper.Min historie med denne herlige hverdagsgleden startet under et kinobesøk for mange år siden... Jeg var på Coloseum Kino her i Oslo for å se på Inferno i Flammer i 1974, og den ble for tøff for meg som var bare 13 år. Jeg begynte å skjelve over hele kroppen, og måtte forlate kinosalen. Mannen i Kafeén/baren mente at en kopp sterk ville roe nervene mine. Det gjorde det..., and the rest is history 😄

Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

Challenge - om livet! 
Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

Challenge - om livet! Dag 2

 • 07.04.2016, 16:31

Terje og Yvonne's challenge:
Dag 2: En gjenstand i hjemmet mitt som betyr eksepsjonelt mye for meg. (En gjenstand som har en historie og mening for meg)

Jeg skal på ingen måte bortforklare at jeg er veldig glad i alle tingene mine, og dessverre så har jeg faktisk litt for mange av dem. Likevel er det en ting som har vært med meg hele livet mitt. Vel nesten da, for han flyttet inn da jeg var bare 1 år gammel og jeg smeltet totalt med en eneste gang. Det var Basse det, som kom inn i livet mitt. Han har vært med meg på alle ferieturer da jeg var liten, og det ble veldig dårlig søvn hvis ikke Basse var med.

Stakkar Basse, han måtte igjennom de samme tingene som jeg måtte han! Da vesle meg hadde sår stump, ja da hadde han det også. Det måtte det jo gjøres noe med, og stakkarn ble smørt inn fra topp til tå med natusan baby krem. Vet ikke om den eksisterer lenger, men den hadde fast plass i badeskapet vårt, og den var ekstremt "fet". Huff så lei meg jeg var da jeg skulle legge meg den kvelden, for mamma måtte jo bade ham ordentlig for å få han ren. Så der hang han på klessnoren på badet i ørene sine å dryppet, og jeg gråt mine store krokodilletårer. Hjalp ikke mye det, for han måtte henge der til han ble tørr.Han ble dessverre ganske så pelsløs her og der pga skuringen, men også for det jeg elsket ham så mye. Han fikk jo masse kos, for det var jeg ikke gjerrig på kan jeg love. For at han ikke skulle fryse, strikket mamma jakke, bukse, lue og sokker til ham. Basse er hos meg enda han, og han har fortsatt fast plass på sengen min. Ikke når jeg skal sove, men på dagtid, hihihihi!

Det blir ikke noe særlig kos på han lenger, men jeg er like glad i han den dag i dag 

Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

Challenge - om livet! 
Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

#challenge #omlivet #livet #glede #kjærlighet #bamse #blogg

💖 Venner 💖

 • 04.04.2016, 00:32


      

#venner #livet #blogg

God formiddag 😄

 • 27.02.2016, 13:13

Stikker bare en snartur innom for å si GOD FORMIDDAG til de som stikker innom bloggen :o)) Jeg har sovet som en drøm i natt, og det er ikke så ofte jeg kan si det, men jeg har ikke vært våken en eneste gang :o)) Når øylokkene forsiktig gled opp og mine blå øyne kom til seg selv så jeg rett inn i en fukig snute, og hørte et tynt og såååårt mjaaaaaaaaauuuuuu!! Det var bare Vinja som ville si GOD MORGEN mamsen, det er tomt i matskålen, se å kom deg opp, glad i deg 💕

Om ikke alt for lenge kommer venninnen min Anne på besøk, og hun har med seg fargebøker og en bag med tusjer. Da skal vi sette oss på hver vår side av kjøkkenbordet og fargelegge og lage flotte kunstverk 🎨 Vi pleier vanligvis å lage litt god mat fra bunnen av på disse lørdagene våre, men i dag har vi tenkt å la Dolly Dimple fixe maten for oss, og vi bestiller en 🍕 pizza utpå kvelden. Det er jo MGP-finale i dag, og det må vi definitivt få med oss 😃
Er jeg ikke innom før i kveld/natt så håper jeg dere alle får en stråååålende 🌞🌞🌞 og fin lørdag 😉

Nok en strålende dag i Oslo

 • 23.02.2016, 12:28

I dag var ikke kroppen helt med når jeg sto opp, og jeg kjente at det hadde vært veldig deilig å bruke bilen til jobben. Jeg slo fra meg tanken ganske raskt, ruslet ned i t-banen i stedet i et nydelig vintervær. Blå himmel og sånn passe kaldt.

Hadde en veldig koselig kveld inne hos naboen i går... Da jeg kom inn ved 19:30 tiden var bordet dekket , og midt på sto en nydelig sjokoladekake med biter av klementiner som pynt på toppen, og inne i kaken sammen med vaniljekrem. Den var himmelsk god, men jeg var veldig mett etter middagen så jeg orket bare et aldri så lite stykke.(arkivbildet)

Kaffe der i mot har jeg ingen problemer med å drikke opptil flere kopper av. Vi satt å skravlet å koste oss fra til klokken dro over 10, men da hadde jeg sittet å jespet en halvtimes tid så jeg stakk inn til meg selv. Fikk jo selvsagt ikke lagt meg, men jeg satt meg opp i senga å så litt tv der. Da kunne jeg bare gli ned under dynen når øyelokkene ble for tunge, hvilket de jo ble ganske raskt :o))

Siden det er så nydelig vær ute, tenkte denne damen at hun skulle stikke ut å lufte seg litt...

Ha en strålende fin tirsdag folkens, blogges :o))

#sol #blå #himmel #vinter #vinterdag #kjølig #kaffe #kake #bursdagsfeiring #bursdag #kaffekos #nabobesøk

Gave til naboen

 • 22.02.2016, 16:08

I dag har naboen min bursdag, og i den anledning var jeg ute i lunchen å kjøpte et par gaver til henne. Hviste ikke hva jeg skulle finne på, og gikk litt rundt å kikket. Så kom jeg på at hun liker jo å lese, så da stakk jeg innom bokhandelen og kjøpte en bok. Den heter Hjertet brenner av Samuel Park. I tillegg kjøpte jeg en søt liten palme som står i en kjeramikkpotte som ser ut som en striesekk. Den var så fin at jeg tror nesten at jeg kommer til å kjøpe meg en tilsvarende selv.

Jeg passet på å ta med byttelapp i tilfelle hun har lest den, eller kanskje vil bytte den i noe annet. Du syntes kanskje det er rart at jeg kjøper gave til naboen, men nå er det nå en gang slik at jeg får alltid gave av dem på min bursdag å da kan jeg ikke være dårligere. Jeg har jo kjent dem begge siden jeg var barn, og det er hyggelig å ringe på sånn på ettermiddagen å overraske med en gave... :o))
#bursdag #gave #bok #hjertetbrenner #samuelpark #palme #plante

Elektrisk garasjeåpner

 • 27.10.2014, 20:44


For ca 14 dager siden traff jeg vaktmesteren og en nabo da jeg kom hjem fra jobben. De holdt på å montere elektrisk garasjeåpner i garasjen ved siden av min.... Han spurte meg om ikke jeg også skulle ha en sånn, men jeg var litt usikker med en gang. Etter å ha stått der å pratet en stund bestemte jeg meg for at jeg også skulle ha det.

I midten av forrige uke hadde han vært hos meg og montert opp min.... Det har vært en drøm å slippe å slite med den tunge garasjedøren om morningen og spesielt på ettermiddagen når jeg kommer sliten hjem. Med vonde armer, skuldre og rygg er har det ikke alltid vært så enkelt.


(ilustrasjon)

Meningen var at jeg skulle betale ham før helgen, men jeg hadde helt glemt å overføre penger fra sparekontoen min så da ble det ikke noe av den dagen. I dag derimot fikk jeg ordnet det og tatt ut penger, og da jeg kom hjem traff jeg vaktmesteren å fikk gjort opp for meg. Det eneste som står igjen nå er å få montert skjøteledningen jeg kjøpte oppe i taket sånn at jeg slipper å snuble i den når jeg skal ut av bilen....

Jeg har allerede blitt veldig glad for garasjeåpneren, og jeg kommer helt klart til å bli enda mer begeistret når vinteren kommer. Da slipper jeg å gå ut av en varm bil for å åpne porten :o))

#garasjeåpner #elektrisk #vaktmester #montasje #lykke

Stemningsfult

 • 19.10.2014, 20:13


Nå som høsten har kommet for fult, tennes det også mange t-lys i denne heimen. Jeg har lykter og lysglass over alt, og det blir med en gang så lunt og godt når de alle er tent.Jeg gjorde noen forandringer i stua, og flyttet denne lykten fra Partylight som jeg kjøpte i fjor opp på kaminen hvor den syntes bedre. Kaminen blir alikevel ikke fyrt i så da kan jeg like godt bruke den til å lage litt steming :o))

Med hånden på hjerte så er vel høsten den tiden jeg liker aller best, selv om det blir fort mørk på ettermiddagen!!De aller fleste løvtrærne har mistet bladene sine nå, og det er bare de mørke bare grene tilbake. Jeg har dessverre ikke fått hatt høstrydding i blomsterbeddene mine, men når jeg skulle sette i gang kom jo det flere dager med øsende regnvær. I dag har det vært opphold, men da har jeg selvsagt hatt andre ting å foreta meg... Jeg får se hva jeg rekker etter jobb, hvis været holder da.....

Nå skal denne damen kose seg med hjemmelaget blåbærmuffins og kaffe, mens hun ser på "Alt for Norge".

#lys #stemning #kos #hygge #innekos #lykter #lysglass #høst #blader #partylight #blomsterbedd #høstrydding #altfornorge

Nye lesebriller

 • 03.03.2014, 21:59


Jeg jubla da SMS'n kom på formiddagen i dag fra Synsam, lesebrillene mine var kommet og jeg kunne komme å hente dem.

Det var en kjempestor lettelse å slippe å bruke de gamle som hele tiden skle helt ned til nesetippen, siden det ikke var noe som holdt dem oppe lenger. De har gjort nytten sin i snart 4 år, og har nå gått i pensjon :o)) Jeg hadde møter ut dagen fra klokka 12 så rett før kl 11:30 gikk jeg med raske skritt bort i Karl Johans gate for å hente dem. Det tok ikke så lang tid og jeg var tilbake igjen på jobb etter 15 - 20 min.Her er altså de nye skjåglasa, som denne gangen har sort innfatning. Det er første gangen jeg har hatt så mørk innfatning, men syntes vel selv at jeg kledde dem ganske godt. De er nå i allefall mye sterkere enn de gamle, og det var veldig uvant. Jeg har jo sittet å myst en god stund når jeg skulle lese skrift som var noe mindre, og det har vært slitsomt. Plutselig virket alt så stort og jeg ble nesten litt ør i hodet av det. Nå har jeg brukt dem noen timer og jeg begynner så smått å bli vant til dem.Nestenblondina med de gamle brillene, med tape på og alt...Så har de nye lesebrillene kommet på nesen... Helt greie disse, ikke sant??

Det som ikke er like greit er at denne damen sårt trenger å komme seg til frisørdamen for en klipp og litt ny farge på autostradaen av ettervekst. Den ble veldig tydelig på bildene syntes jeg. Problemet er bare den at jeg ikke har time før til lørdagen. Det kommer til å bli en lang uke, hvor jeg får holde meg langt unna speiler sånn at jeg slipper å se all etterveksten!!!

Pusene mine har vært helt propell i kveld, og løp ut og inn evig lenge..... Jaktet på hverandre, og fløy over møbler for så å fly rett opp til taket på klatrestativet og så ned på gulvet å rundet hele heim før de fløy ut igjen. Så var det hele runden om igjen.... Nå har de tatt kvelden ser det ut til å ligger rett ut, en i senga mi mens den andre ligger øverst i klatrestativet.

Jeg er veldig trøtt i kveld siden jeg sov litt dårlig i natt... Med en gang jeg la meg så var jeg borte, men noe vekket meg etter en time å da var det umulig å sovne igjen. Til slutt slo jeg på tv'n inne på soverommet å så litt på Oscar sendingen på TV6. Når jeg sovnet igjen er jeg litt usikker på, men de siste jeg husker var en eller annen kjendisdame i en nydelig kjole som ble interjuet... Skal gjøre et forsøk på å komme meg tidlig i seng i kveld, og er jeg heldig så kommer jeg til å sovne med en gang å ikke våkne før klokken ringer til morran igjen.

Ha en fortsatt fin mandagskveld, blogges :o))

#synsam #lesebriller #innfattning #karljohansgate #katt #oscar #tv6 #sove

Nye vinduslamper...

 • 27.08.2013, 23:23

For et par uker siden så var jeg nede på Alna, og der fikk jeg etter lang søken tak i lamper til soveroms- og kontorvinduet mitt. Jeg har lett og lett i omtrent alle lampebutikker jeg har gått forbi uten at jeg fant noen jeg likte. Jeg ville gjerne ha noen med prismer og den effekten det gir, men det var tydligvis ikke noe som var "in" akkurat nå å derfor helt umulig få tak i trodde jeg.

Meningen var jo at jeg skulle henge dem opp ganske snart, men de har blitt liggende i posen inne på soverommet mitt helt til i dag. Mens middagen sto å koste seg på ovnen begynte jeg å ta ned den gamle lampen jeg hadde på soverommet. Den kunne ikke brukes lenger da det ikke var jordet kontakt. Jeg fikk hengt opp den ene lampen på soverommet med det samme siden jeg allerede hadde en krok der, og feste til ledningen. Nummer to tok jeg etterpå... På kontoret mitt har jeg ikke hatt noen lampe før så der måtte jeg måle til og skru inn en krok og alle festene til ledningen... Det var litt kjelkete pga av den stive venstre skulderen min, men jeg fikk det da til og beviste for meg selv at jeg ikke har ti tommeltotter, hehehe!!På bildet ser lampen veldig skjev ut, men det var kamera som krøllet det til når jeg skulle ta bilde av den... Den henger helt perfekt, nemlig :o))

Roen og harmonien tilbake

 • 28.07.2013, 18:25

For første gang på veldig lenge føler jeg at jeg endelig har ro og harmoni i kroppen.... Det er så lenge siden sist at jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg følte meg sånn, og det er en sånn god følelse :o)) Med det kommer også leselysten tilbake, og det har jeg virkelig tenkt til å benytte meg av! Dagene består ofte av mye stress og jag å da er syntes jeg det er vanskelig å lande når jeg kommer hjem. Jeg syntes ikke at det var et problem før, men etter som årene har gått har det blitt vanskeligere og vanskeligere.....

I dag har det vært så deilig å sitte ute så jeg gikk ut å satt meg rett etter frokost, og jeg ble der i flere timer innen jeg klarte å løsrive meg for å lage meg litt middag. Siden det ikke var så varmt i dag kom matlysten tilbake igjen også :o))Om onsdagen begynte jeg på bok 2 i serien om Kiaras Saga av Margit Sandemo, men det ble ikke så mye lesing før i dag.... Når jeg først satte meg ned på morningen i dag ble jeg så hekta at jeg klarte bare ikke å legge boken fra meg, og jeg nermest stormet igjennom side etter side. Bøkene til Margit Sandemo er veldig lettleste og det er mye handling i hvert kapittel. Denne serien er bare på 3 bøker, men jeg har ikke kjøpt den siste boken så det må jeg se å få gjort en av de nermeste dagene. Den kom ut i slutten av mai så jeg håper jeg finner den hos Narvesen :o))Neste bok ligger allerede klar på bordet, og jeg måtte tilbake til Debbie Macomber som jeg har blitt så begeistret for. Menneskeskildringene hennes er så gode, og man blir så glad i personene hun skriver om. Det føles nesten litt trist når man er ferdig med en bok, for da treffer man ikke personene mer. Høres kanskje rar ut, men de blir nesten som venner :o))

Only an Aunt.....

 • 16.07.2012, 15:22Lånte denne av Kim Kardashian da hun la den ut på sin Face-side... Den er jo så bra og så veldig sann :o)) 

Jeg vant...

 • 14.01.2012, 22:01

Så gøy, jeg vant i konkuransen "Le og vinn en dvd fra BBC"... Vet ikke når det ble postet, men oppdaget det først nå. Jeg vinner jo nesten ingenting lenger, så dette syntes jeg er gøy :o))
Ikke greit når alle har munndiaré

 • 01.10.2010, 11:17

I går kveld var jeg hos Anne, og hadde med en fresk dame på 85 år. Det skulle være etterpålag til 50 års dagen til Anne, og vi fikk servert både bløtekake, eplekake og sjokoladekake. Hmmm, det var godt.

Nå er det sånn at både Anne og jeg har munndiaré, så det pleier vanligvis ikke å være så stille når vi er i samme rom. I går var det enda verre....  Eldbjørg som denne godt voksne damen heter er like ille som Anne og meg tilsammen. Hun snakket på inn- og utpust å hører ikke etter om noen annen allerede har begynt å snakke.

De andre i husstanden forsvant fra stua etterhver som lydnivået nådde nye høyder, he he!!  Både Anne og jeg vet jo at hun er sånn, så vi bare godtar det..... så avbryter vi litt innimelom uten at hun lar seg merke så mye med det.

Uansett så hadde vi en kjempekozelig kveld.

Lykke :o)

 • 27.09.2010, 12:18

Jeg kan ikke tenkte meg noen bedre måte å starte en ny uke på....  Komme ut av dusjen å se at det begynner å lysne til en fantastisk dag. Innen jeg gikk i dag var det blitt en gnistrende fin dag, sola skinte og det var litt friskt ute.

Det var ikke bare det som er årsaken til mitt gode humør, men et par ting til:

1. Vål'enga slo Braaaaan i går... Er ikke det HÆRLIG så vet ikke jeg :o) 
2. Kl 00:05 ringte venninnen min Anne meg for å fortelle at hun hadde sikret seg leiligheten i
     London for en uke.

Dette er Postkom sin ferieleilighet, og det var veldig stor rift om å få leie de.  Anne hadde lest at de skulle legge ut en ny uke ved midnatt, og bestemte seg for at hun skulle være klar. Vi fikk den da fra 20.03.11  til 27.03.11, og det koster oss 3 000,-. Det er plass til 6 stk så det blir jo ikke mye på hver av oss.  Da blir det bare flybillettene, men de kan vi oxo skaffe billig.

Jeg satt å tenkte etter når jeg var i London sist, og det var i 2002. Det er virkelig på tide å komme seg dit en tur igjen :o)

Nyt hvert sekund...!!

 • 01.08.2010, 14:59

Teller du år blir livet kort,
 teller du dager,
 går livet fort,
 teller du timer,
 varer livet en stund,
 men lengst varer livet om du nyter hvert sekund.

Skulle egentlig bare gjøre rent....

 • 16.05.2010, 22:52

Da jeg sto opp i dag hadde jeg planene klare.... Jeg skulle fort gjøre rent i leiligheten, men det ble ikke bare sånn.  Helt plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle flytte litt på møblene.. det var liksom på tide å få en forandring.  Forandringen ble tilslutt så stor at nå står ingen av møblene der de sto tidligere.  Nå har jeg fått det sånn som jeg ønsket at det skulle være, lenge....  Har snakket i det vide og det breie om at det var på tide å få noen forandringer, tror venner og bekjente begynte å bli lei av at jeg bare pratet om det. 

Problmenet er bare at ryggen og armene mine protesterer høyt og frustrert.  De verker så jeg veit nesten ikke hvordan jeg skal sitte.  Jeg ringte til Anne for å si fra at det kunne være at jeg ikke orket å være med til Sverige i morra.  Jeg skal ringe henne kl 8 i morgen for gi endelig beskjed.  Hadde vært fint med en svensketur, men det er ikke noe vits hvis jeg nesten ikke orker å komme meg inn og ut av bilen osv.  Vi får se..!!!

Da er det bedre å slappe av i godstolen å se på barnetoget, med x antall kaffekopper :o)

Så fint det blir.....

 • 20.04.2010, 11:27

For 14 dager siden sto jeg å pratet med noen naboer om hvor stygt det var nede i skråningen mot veien. Jeg var ute sammen med min nermeste nabo i høst å begynte å rydde litt, men med bare muskelkraft tok det lang tid + at vi ikke fikk gjort så mye som vi hadde ønsket å gjøre.

Nå på lørdag hørte jeg masse during utenfor, og kikket ut....  Der holdt en av naboene på med hekkesaks og motorsag. Han klippet/sagde ned det meste av buskene helt ned til bakken.... kanskje litt langt ned, men det kommer igjen. Helt plutselig kunne jeg se gata fra kjøkkenvinduet, noe jeg ikke har kunnet på flere år.  Når jeg kom hjem fra jobb i går, så hadde han jammen tatt et godt stykke til. Regner med at han tar resten i dag.....

Kommer det litt regn, og litt sol å varme nå så begynner det snart å komme nye skudd. I år kommer vi ikke helt til å se frukten av det han har gjort, men til neste år tenker jeg vi får en flott skråning vi kan være stolt av.  For når sant skal sies har jeg skammet meg over hvor overgrodd det har vært.  Problemet er at når vi har dugnad er det ingen som vil påta seg det oppdraget å gå ned i krattet å begynne med noe.  De flyr bare rundt med noen river å pusler på den siden av blokka, mens på andre siden blir det plantet så fint som bare den.

Det er sikkert noen som har noe negativt å si om oppryddingen, sånn er det jo bestandig.  Det er alltid de som sitter på baken....på balkongen.... å ser på når noen går ut å gjør noe, og som oxo kommenterer at nå burde noe gjøres.  Når du da foreslår at det bare er å bli med på dugnaden... smiler de å sier ja, men glimrer med sitt fravær.

Jeg hadde ikke lyst til å gå inn igjen....

 • 12.04.2010, 16:44

Lunchen på People var bare helt toppen..., men det varte jo alt for kort tid.  Jeg bestilte en kyllingsalat, som smakte helt himmelsk.  Luften er fortsatt ganske skarp, men sola gjorde så godt "hun" kunne for å varme oss opp... lykkes gjorde hun oxo.  Når vi kom var det endel ledige border, men ikke lenge etter ble det fylt opp.  Vi bestemte at det skulle ikke bli så lenge til neste gang vi gikk dit igjen.

Hadde det ikke vært for at jeg skulle tilbake å jobbe, så hadde jeg nok tatt meg en iskald øl. Så det var noen som kjøpte, og det så slettes ikke vondt ut :o)

På tide å komme seg hjem igjen... måtte sitte litt lenger siden jeg var så innmari treig til å komme meg opp i dag.  Senga var veldig god til morran i dag.....

Lunch på People i dag

 • 12.04.2010, 11:23

Det er jo bare det fantastiske været ute i dag, og i den forbindelse skal jeg og to andre kollegaer stikke ut på People og spise lunch.  Jeg har ikke vært der siden i høst, så jeg gleder meg.  Sitte ute å koze seg i sola å se på bylivet... hva mer kan man ønske seg??????

At jeg ikke rakk å lage matpakke til morran i dag.... det var nok en mening med det :o)

Puh, da var det gjort.., og så ut i solen!!

 • 10.04.2010, 13:24

Jeg har hatt dårlig samvittighet for at jeg ikke har pusset vinduene mine, på leeeeenge, men i dag har jeg endelig fått tatt dem. Fytti grisen så møkkete de var. Ikke bare på utsiden, men spesielt på innsiden. Kattene sitter i vinduskarmen å setter igjen poteavtrykkene sine så langt de rekker.  Det var utrolig godt å få gjort det.....

Har holdt på siden jeg sto opp å pusle med noe, så nå blir det en rask dusj før jeg tar med meg kattene ut en tur. Hvis de vil da!!  Sist gang jeg skulle sette på dem det nye båndet gikk det som en drøm, men det er ikke alltid at de er så villige til å være med på mine påfunn.  De har godt av å komme ut å få litt frisk luft de oxo.  Det er bare det når de kommer ut i de fine været så er det liksom så stort å skummelt, men de kommer seg litt etter litt.

Nå må dama sette fart på seg :o)

Er du glad i noe søtt??

 • 30.03.2010, 14:16

Hvis du er glad i noe søtt.... ja da bør du dra til Den lille Kokosbollefabrikken, gå inn å kikk på linken:

http://www.kokosbollen.no/

Jeg var der i går å handla inn "litt" til Påske, og jeg fikk helt vann i munnen.  Det er jo så mye godt der at det er lommeboka som stopper deg fra å handle for mye.  Kjøpte noen til kaffekozen på jobben for noen uker siden, og det er ikke ofte at det er stille rundt bordet......men det var det da.  Alle var opptatt med hver sin kokosbolle, og satt helt i sin egen verden.  Det er noe annet enn de ekle man kjøper i daglivarebutikkene, de smaker jo bare eggehvite, usj!!

En uke igjen........

 • 01.03.2010, 16:39

Ikke det at jeg har manko på noe å gjøre eller kjeder meg på jobb, men jeg tror uka kommer til å snegle seg fram.  Skal nemlig ha ferie om en uke.  Jeg gleder meg noe sinnsykt til det.  Skal bli deilig å kunne la vær å sette mobilen på vekking.... bare sove til jeg våkner av meg selv. Spise frokost i pysjen, og ta livet helt med ro :o)

Det blir nok en svensketur tenker jeg for å kjøpe inn mer tørrfòr til kattene, og kattesand til doen dems.  Er ikke til å komme forbi at det er mye billigere der.  4 kg med tørrfór koster NOK 402,- i min lokale dyrebutikk, og i sverige koster den sammen SEK 249,-. Da lønner det seg jo å kjøpe der.

JEG GLEDER MEG SÅNN, Hmmmmmmm :o)

Det går nedover :o)

 • 20.09.2009, 10:40

Etter sommerferien har jeg lagt på meg ganske mye..... Min egen feil egentlig, for det har blitt mye stillesitting mens jeg har dytta masse usunt i munnen.  Boksene min begynte å stramme, og magen sto ut....så nå var det på tide å gjøre noe grep.  Denne uka tok jeg meg i nakken og kutta ut alt godteri og potetgull.... Var på vekta til morran i dag, og til min store glede så har jeg gått ned 2 kg siden søndagen.... bare for at jeg har kuttet ut snoop :o)  Humøret mitt skøyt i været.  Jeg har vært mer aktiv oxo, og mer skal det bli når jeg lar være å kjøre ned til t-banen. Vet ikke om jeg er helt klar for det enda....  Egentlig hater jeg å ta t-banen, men jeg har ikke råd til å betale p-avgift for en hel dag nede i byen. Det går en dag innimellom, men med dagspriser på 225,- sier det seg selv at man ikke kan drive med det i lengden.

Det er oxo på tide å ta frem sykkelen igjen....  Egentlig skulle jeg hatt en ny sykker som er mer tilpasset mitt behov, men det har jeg ikke bruk for.  Får se til neste år, da er kanskje økonomien litt bedre igjen....??

Nå skal jeg ta meg en kaffekopp til å så er det på tide å gjøre rent kattedoen, og resten av badet. Skulle hatt selvrensende bad vøttø, he he....!!

Er det virkelig sant....JO, NÅ ER DET PÅSKEFERIE!

 • 08.04.2009, 12:50

Denne arbeidsdagen har gått sååååå sakte, men om 10 minutter kan jeg låse døra på jobben og gå hjem :-D Det er en herlig følelse å vite at jeg har fri helt til tirsdagen.  Godstolen, her i com....  Frem med krimbøkene, og de DVD-filmene jeg ikke har fått sett enda...nå skal dagene nyyytes.

Fult på T-banen?

 • 06.04.2009, 13:26

Trodde ikke det skulle være fult med folk på T-banen til morran i dag!!  Det var jo helt stappfult, så mitt håp om at jeg for en gang skyld skulle få sitte ned til byen i dag.... ja, se det skjedde ikke.  Ble henvist borti en krok bak en barnevogn. I tillegg kjørte de med mindre vogner, og det var vel årsaken til at det var så fult....når jeg tenker meg om.

Nei, ingen sure miner....for i dag er det jo det knallværet. Sola skinner fra en skyfri himmel, og det er skikkelig varmt ute. Så nettopp en type som virkelig prisa våren, han sprada rundt i bare en t-shirt....så varmt var det ikke etter min mening. Håper virkelig at det fortsetter sånn, når jeg tar ferie om noen dager oxo.  Sitte på verandaen og koze meg, herlig!!!

Jøss, så lyst det ble!!!

 • 05.04.2009, 14:59

Nå er jeg bare så stolt av megselv.... hvorfor det?? Jo, jeg har pusset vinduer i stua og på kjøkkenet. Det har hengt over meg i lang tid, men jeg har alltid funnet en eller annen god undskyldning for å slippe å gjøre det.  Så kom sola i dag, og så jeg virkelig hvor ille de var...pinlig ille. Ikke noe annet å gjøre enn å dra fram Jiff-bøtta da.  Skulle ha tatt soverommene oxo, men armene og nakken skriker NEI IKKE POKKER. Så derfor tar jeg det i morgen i stedet. Hvorfor kan jeg ikke vinne i lotto eller extra, sånn at jeg kan få råd til å leie noen til å gjøre det for meg. IN MY DREAMS!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no