hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Dette VAR flaut da det skjedde...

 • 05.09.2018, 12:58

Fra jeg var barn har jeg alltid vært uheldig, noe som gjorde at jeg alltid endte opp i merkelige situasjoner. Som regel pinlig for meg, og til stor humor for alle andre som var til stedet. Dette var ikke noe som stoppet etter hvert som jeg ble eldre, nei da uhellet forfulgte meg oppover i tenårene og til jeg ble voksen. 

Jeg er fortsatt uheldig, som Donald Duck hihi. Vi er jo like uheldige begge to, og har akkurat det samme temperamentet. Sistnevnte har heldigvis avtatt noe etter at jeg ble voksen.

Denne hendelsen jeg skal fortelle om nå skjedde da jeg var i 20-årene, som begynner å bli en stund siden nå. Det var en sommerdag hvor det var klamt og varmt pga regnet som øste ned. Jeg satt her hjemme å var så vanvittig fysen på is, men i fryseren var det tomt. Derfor bestemte jeg meg for å kjøre ned til Statoil-stasjonen litt lengre ned i lia, for å hamstre litt.

Inne på stasjonen var det vått på gulvet på grunn av regnet, og ned i isdisken (som var stor og dyp) var det omtrent tomt for is. Stasjonen hadde ikke fått inn nye varer enda, så valget var veldig begrenset. Jeg fisket opp en 2 liter med pistasjis med sjokolade, og øynet esken med min favoritt is. De hadde bare en is igjen, og den skulle jeg bare ha..... Fortsettelse under bildet.Jeg bøyde meg over kanten på isdisken, og strekte meg etter favorittisen min. Det var langt ned så jeg løftet det ene benet, sto på tå med det andre sånn at jeg skulle rekke isen min. Skulle ikke ha gjort det vettu.... For det var vått på gulvet, og jeg hadde på meg et par sneekers med slitt såle. Det måtte jo gå galt det, og det gjorde det også. Plutselig så sklir foten min, og ettersom mesteparten av kroppen min allerede var opp i disken, fulgte resten av den etter.

Det skjedde så fort at jeg ikke rakk å tenke en gang... Et lite øyeblikk sto jeg på hendene opp i disken med bena i været, men det varte bare et øyeblikk. Armene sviktet og jeg havnet med hode opp i en iseske og med høyre skulder som støtte for resten av kroppen. Jeg forsøkte å komme meg opp, men det klarte jeg ikke ved egen hjelp så jeg ropte hjelp til han som jobbet der. Til ingen nytte, for han nærmest lå over disken å lo så han hikstet. Da kunne jeg ikke helt skjønne hva som var så festlig, men etterpå forsto jeg godt hvorfor han ikke klarte å slutte å le...

Jeg ble rasende for at jeg var overlatt til meg selv, og det var vel derfor jeg klarte å vri meg rundt på siden sånn at klarte å komme meg opp i sittestilling og så klatre ut av disken. Mannen på stasjonen lo fortsatt mens jeg rasket med meg isen min, betalte og kom meg ut. For å ha sagt det, så lo mannen hver gang jeg kom inn i ganske lang tid etterpå.

Om dette er noe av det dummeste og flauest jeg har jeg gjort, vet jeg ikke. Jeg tar meg ikke så veldig høytidelig, så jeg byr på denne og ler godt av meg selv når jeg gjenforteller historien. Hadde jeg sett noen andre i samme situasjon, så ville jeg nok også knekt sammen og ledd hysterisk.... Garantert, hihi!!

#flaut #pinlig #dumt #morsomt #humor #frysedisk #blogg

Jeg har også noen små venner....

 • 07.08.2018, 18:34

Mine to små venner Vexy og Hackus, har vært borte en stund... De lånte bobla, egentlig uten og be om lov, og dro av gårde på en liten ferietur. Akkurat hvor de har vært henne vet jeg ikke, men de har hatt det fint og kost seg. De var litt hemmelighetsfulle og ville ikke fortelle så mye hva de har opplevd, men det kommer vel fram etterhvert tenker jeg, hihi!

Frodith har sine søte rotter Salt og Pepper, mens jeg har smurfene Vexy og Hackus som det er gøy å finne på små historier om. Barnslig syntes du, ja kanskje, men veldig gøy 😁Denne bobla er nesten helt lik den jeg kjøpte som min første bil, og den var nesten like gammel som meg, hihi! Samme støtfanger og helt identisk farge. Det var en bil jeg aldri trodde jeg kom til å kjøpe, men som jeg ble veldig glad i 😍

#vexy #hackus #smurfer #venner #boble #woltswagen #blogg

Fjellskrekkreglene

 • 25.03.2018, 11:52

Nå som påsken er her er det viktig å kunne "Fjellskrekkreglene", og dersom du ikke allerede kan dem kommer en liten påminnelse her:

#fjellskrekkreglene #humor #donald #disney #blogg

Søndagens preken

 • 14.10.2017, 09:27

Denne lånte jeg en gang av Sizz Huzzbænd, fra hennes Facebook. Hun hadde egen blogg her for et par år siden, hvor hun også la ut en spennende krim fortelling. Noen av dere husker henne sikkert.

Den nye presten var svært nervøs på sin første preken. Han spurte biskopen om råd til neste preken.Biskopen forklarte at neste søndag heller du litt vodka i karaffelen. Presten gjorde det og neste søndag talte han så det ga gjenlyd over hele prestegjeldet. Etter prekenen lå det en lapp på kontoret, fra biskopen:

1. Neste gang bør du nippe, og ikke drikke alt sammen

2. Det heter ti bud og ikke tolv

3. Det var tolv disipler og ikke ti

4. David drepte Goliat med en slynge, han banket ikke dritten ut av idioten

5. Vi omtaler ikke vår frelser, Jesus Kristus og hans apostler som Jens Kristian og gjengen hans

6. Vi omtaler ikke korset som den fordømte planken

7. Faderen, sønnen og den hellige ånd omtales ikke som gamlingen, junior og spøkelset

8. Neste uke opptas kollekt til de fattige og ikke til den jævla bomsen

9. Neste gang GÅR du ned fra prekestolen, ikke skli på gelenderet

God (kirke)søndag!

#preken #prest #humor #kirke #blogg

Jeg hadde så lyst...

 • 21.09.2017, 22:43

I dag fikk jeg så vanvittig lyst til å være rampete, men for å være det trengte jeg hjelpemidler. Det hadde jeg selvsagt ikke med meg, og det var veldig synd for jeg klødde fingrene. Hva var det nå jeg klødde i fingrene etter??

Jo nå skal du høre... Jeg sto å ventet på grønt lys for å komme over gata. Da kom en fyr i full fart å stoppet rett foran meg. Skolissa hans hadde gått opp, noe han da oppdaget å satte seg ned på huk rett foran meg for å knyte den ;o)) I det han gjorde det sklei buksa ned så halve rumpa med sprekk og det hele lyste mot meg.

Jeg ble så lattermild og tenkte at akkurat nå skulle jeg ha hatt en lang fjær, for da skulle jeg kilt ham midt i der sola sjelden skinner. Hehehe, jeg liker å tro at jeg faktisk hadde turt å gjøre det, men....!!Hva hadde du gjort? Hadde du turt å kile mannen?

#rampete #trailersprekk #rumpe #rumpesprekk #kile #moro #gøy #leken #høst #september #torsdag #blogg

Det hadde jeg glemt...

 • 01.09.2017, 16:00

Med det samme jeg sto opp i dag gjorde jeg som jeg alltid pleier å gjøre den første i måneden. Jeg rusler ut i gangen med mobilen i hånden, for å lese av strømmåleren... Når jeg låste opp sikringsskapet hvor den er, måtte jeg dra på smilebåndet. Der så det veldig annerledes ut, for jeg hadde jo fått ny måler!!!!

På mandag var de her å monterte den automatiske måleren, så nå slipper jeg jo å lese av og sende inn lenger. Samtidig som jeg dro på smilebåndet, følte jeg meg litt dum også... For dette burde jeg jo ha husket, hihi!!#strømmåler #automatisk #innstallert #glemsom #glemsk #avlesning #høst #september #fredag #blogg

Jeg har blitt en holden kvinne ;o))

 • 26.07.2017, 00:49

Denne dukket opp på Facebook, og jeg følte bare at jeg måtte dele den ;o))


Lånt fra: @koseligogmorsomt.no

#humor #koseligogmorsomt #koselig #morsomt #blogg

Lørdagskveld i fargenes tegn

 • 02.07.2017, 16:03

Det å ha en hobby kan ofte være fin avkobling fra alle tanker som surrer rundt i hode, og som gjør at man kanskje ikke har det så bra med seg selv. Noe som begynte som et lite tisfordriv for meg, og som tilslutt ble en hobby er fargelegging. Ikke fra slike enkle barnebøker, men innviklede og detaljerte tegninger. Bestis og jeg har delt denne hobbyen, og i hele fjor ble det virkelig mye fargelegging...

Dette året har ingen av oss egentlig klart å hente fram inspirasjonen og lysten igjen, så fargebøker og farger har blitt liggende godt forvart i den store bagen. Vi prøvde å starte opp igjen for en måned eller noe sånt siden, men lysten var ikke tilstedet så det ble pakket bort igjen.

Adults coloring book with vintage twist
Licensed from: mady70 / yayimages.com

I går bestemte vi oss for gjøre et nytt forsøk her hjemme hos meg.... Helt ærlig så lå ikke "sjela mi" i det til å begynne med, noe som sikkert kom av at jeg var så missfornøyd med fargevalgene jeg hadde brukt forrige gang. Heldigvis så kom både interessen og lysten når jeg begynte på neste tegning, hvor jeg brukte tid på å velge fargene litt mer nøye. Vi satt på hver vår side av kjøkkenbordet med esker og etuier med tusjer i alle regnbuens farger mellom oss, og skravla gikk i et om alt og ingenting. Alltid hyggelig når vi har disse hobby-kveldene våres.

På fredagen var vi innom Meny på Bryn for å kjøpe kyllingvinger til lørdagskvelden, men de hadde ikke fått inn noen. Da ble det klubber i stedet, som vi spiste til loff. De var godt krydret, og smakte utrolig godt på en varm sommerkveld :o)) Vi hadde selvsagt kjøpt alt for mye, og mens klubbene fortsatt var varme gikk jeg over til naboen.... De skulle faktisk ha det samme, men fortalte at de hadde kjøpt litt lite og var veldig glad for å få litt ekstra :o))

#fargelegging #fargeleggingforvoksen #fargebok #farger #hobby #venninekveld #samvær #lørdagskos #sommer #juli #lørdag #søndag #blogg

Ingen grunn til bekymring...

 • 19.06.2017, 23:51

Lånte denne fra Visdomshjørnet på Facebook, og måtte bare dele den, hihi!!#bekymring #synet #sjokk #speilbilde #visdomsord #sommer #juni #mandag #blogg

Elmer og Lilja

 • 22.04.2017, 16:33

Når det gjelder fluffy små kosedyr tror jeg ikke at jeg noen gang kommer til å bli voksen, jeg bare elsker dem... Før helgen flyttet to av dem inn til meg og kattene. De har til og fått navn, og heter Elmer (giraff) og Lilja (kanin).

Nedenfor følger et lite knippe med søt fluffyness fra dagens photoshoot, hihihi 😉#lekogmorro #fluffy #søt #kosedyr #leke #humor #hadetgøy #lørdag #april #blogg

Tilårskommen dame leker seg på Snap 😆

 • 12.02.2017, 20:21

Jeg kan vel ikke akkurat påstå at jeg veldig oppdatert, på alle de morsomme tingene man kan gjøre med de forskjellige app'ene. I går havnet jeg inne på VG-tv via noe annet, og der var det en artikkel om nye ting på Snap. Når artikkelen var skrevet vet jeg ikke, så det er jo ikke så sikkert at den var "NY".

Dette gikk ut på at man kunne legge på noen filtre på bildene, og gjøre noe annet gøy... Jeg måtte jo teste det ut, og nedfor kan du se resultatet, hihihi!!
(Sånn blir det når tilårskomne damer leker seg på Snaph, hihihi!!)

#snap #snapchat #filter #utklipp #lek #morro #gøy #februar #blogg

Lange skygger i dag

 • 03.01.2017, 17:02

Da jeg var ute å trasket tidlig på ettermiddagen var sola i ferd med å gå ned, og da blir skyggene veldig lange. Jeg fikk lyst til å prøve meg på noen skyggebilder, og de er kanskje ikke så kreative og flotte so Frodith sine men det ble da et par hvor jeg fikk veldig laaaaaaaange ben :o))

På toppen av den bratte bakken ved Oppsal skole måtte jeg virkelig krysse bena..... Hadde jeg ikke gjort det ville det ha gått riktig galt, og da passet jeg på å ta enda et skyggebilde med lange ben :o))

#skyggebilder #skygge #lang #ben #enkle #morsomt #lek #blogg

Vexy og Hackus er over alt

 • 02.01.2017, 16:12

Jeg har vel nevt det før i et tidligere innlegg at jeg også har to Smurfer som samboere, Vexy og Hackus, og disse to er litt på farten innimellom, hihihi! Nå i jula har de vært til over alt, og helst der de ikke burde være...Her en kveld i jula satt jeg å så på tv, og så syntes jeg at det var noe som rørte seg oppe i juletreet. Ganske riktig der satt Vexy å kikket på meg. Ikke vet jeg hvordan hun har kommet opp dit, uten at jeg hadde sett det.Når jeg gikk for å hente ned Vexy, ja da fant jeg jammen Hackus sittende på en julekule og svingte frem og tilbake. Han var jo så fornøyd som bare den.

Nå i helga da gikk de begge til angrep på godtskålene på bordet, og boltret seg noe veldig. De prøvde å stikke av med litt, men det fikk jeg avverget ganske snart. Nå er alt snoopet pakket bort, så nå er det ikke noe for dem å stjele lenger.

Du som leser dette tror vel at nå har det tørna helt for meg, men nei da slettes ikke. Det er lov å ha det litt gøy innimellom, og dette er bare gøy!! Om jeg litt smågal? Hehe, kan nok hende det, men det gjelder å ikke ta seg selv så høytidelig å være litt barnslig i blandt :o))

Ha en fin dag :o))

#vexy #hackus #smurfer #lekogmorro #gøy #smågal #barnslig #blogg
 

Åpningstider i jula:

 • 09.11.2016, 22:35

Vanskeligere Liv legger med jevne mellomrom ut noen morsomheter,
og i dag dukket denne opp på sidene deres. 
Spar Husnes sine åpningstider for julen, og den er bare hysterisk morsom, syntes jeg i alle fall :o))#spar #husnes #vanskeligereliv #facebook #morsomt #åpningstider #blogg

😩 Smertestillende 😩

 • 25.08.2016, 22:35

Jeg kom over denne hos "Vanskeligere Liv" Facebook side, og syntes den var litt morsom... Jeg har nok sett den tidligere også 😂 Leger kan få seg til å skrive de festligste ting, på medisinsesker. Skal jeg være ærlig så har jeg vel fått noen "humorbokser" jeg også 😜

#humor #bilde #medisiner #beskrivelse #leger #blogg

🌞 When it's hot 🌞

 • 11.07.2016, 23:55

"Dette er noe som andre enn de som bor i Essex bør tenke på"#plakat #humor #kroppen #blogg

Jeg skvatt...

 • 22.06.2016, 16:49

Jeg har brukt bilen til jobben disse første dagene tilbake på jobb, og det er jeg glad for at jeg har gjort for som jeg nevnte i går har jeg blitt sliten. Da jeg kom til parkeringshuset når jeg skulle hjem, var jeg så opptatt av å taste koden for å komme inn og så finne lommeboken at jeg ikke la merke til hva som var rundt eller foran meg.

Da jeg så opp skvatt jeg skikkelig for der sto nemlig Alex Rosén og gliste til meg....Sånn med en gang var jeg helt sikker på at det var han på ordentlig, men det gikk jo opp for meg at det bare var en pappfigur. En reklamefigur for en parkeringsapp eller noe sånt. Han er jo en ganske artig fyr, så det hadde vært hyggelig om han faktisk hadde stått der 😏Det er jo selvsagt ikke det samme, men jeg kunne ikke motstå fristelsen til en selfie med pappkaren, hihihi! Det har blitt Postkontor rett på andre siden av inngangsdøren og han som sto bak disken så meg, og begynte å glise. Jeg gliste tilbake og vinket til han før jeg pilte opp til bilen, litt ekstra rød i kindene :o))

#skvatt #skremt #overrasket #alexrosén #reklame #pappfigur #parkeringsgippo #selfie #postkontor #latter

Jeg må jo le...

 • 09.03.2016, 23:12

På Facebook er det jammen mange rare tester man kan ta, og selv om jeg syntes de er teite så klarer jeg jo ikke å la være å ta dem. Det er alt fra hva betyr navnet ditt, hva alvenavnet ditt, hvilken sagnfigur er du osv. Den siste jeg kom over  i dag er: Hvilken filmfigur passer deg?

Det er jo tydlig at den som har laget denne testen ikke har sett kroppen min, og fått med seg at den er både romslig og så stiv i leddene at det er plagsomt å reise seg opp fra en stol på en dårlig dag. Tenker det hadde vært litt av en film hvis jeg skulle vært stjerna, Lara Croft-Tomb Raider. 
Nei, jeg får nok fortsette som kontorrotte jeg gitt, og overlate den rollen til andre og mer sporty damer :o))

#skuespiller #test #facebook #laracrofttombraider #filmfigur

Dette er Basse

 • 20.02.2016, 14:40

Da jeg var 1 år fikk jeg en bamse som jeg kaldte Basse, og han har jeg hatt med meg hele livet. Til dags dato sitter han på sengen min, og der skal han få sitte så lenge jeg er her. Mamma fortalte meg et par historier fra jeg var barn, hvor han spiller hovedrollen. Jeg var jo så glad i ham å hadde han med meg over alt, så det er nok ikke så merkelig at det oppsto noen artige hendelser på veien. 

Den første historien var en bursdag hvor jeg hadde fått ny dukkevogn av mamma og pappa. Mormor syntes da at det burde ligge en dukke i vognen, og fra henne og morfar fikk jeg en sovedukke. Jeg hadde smilt over hele ansiktet da jeg så dukkevognen, og fortet meg bort til den for å ta den i nærmere øyesyn. Da jeg kikke opp i vognen så jeg dukken, og ansiktet mitt hadde vist blitt alvorlig.... Jeg tok dukken opp å så på den, og så kastet jeg den på gulvet å sa med bestemt steme.... BASSE SKAL LIGGE DER!! Mormor hadde da blitt veldig suuuur, og fornærmet. (Hun var ikke min biologiske mormor, og viste det tydlig hele tiden)


      

Den andre historien skjedde nok før den første, for jeg tror nok at jeg fortsatt gikk med bleie. For mamma brukte natursan salve på stumpen min, og den inngår i historien. Jeg hadde nok sikkert vært sår i stumpen, og hadde blitt smurt inn for det var nok derfor jeg fikk ideen. Jeg tenkte nok at Basse også var sår i stumpen sin, og mens mamma holdt på med noe annet i heimen hadde jeg kommet meg opp å fått tak i natusansalven, som sto i badeskapet.  Dermed skulle Basse slippe å ha sår stump mer, hehehe... Problemet var bare at lille søte meg smurte inn hele Basse med natusan, og ikke et tynt lag heller. Mamma merket at jeg ble veldig stille, og hun hviste at lille Pittbulljedda hadde funnet på noe igjen......!! Basse måtte jo vaskes ren for denne seie og fete salven, og han ble renere enn han noen gang hadde vært etter at mamma var ferdig. 

Da lille Pittbulljedda skulle legge seg den kvelden ble det ikke greit, for på tørkesnora på badet hang Basse fast med klyper i ørene sine. Han var fortsatt kliss våt, og kunne ikke ligge på armen min når jeg skulle sove :o(( Etter det mamma fortalte hadde jeg grått meg i søvn den natten, og kanskje neste også. En sånn bamse tar lang tid å tørke.

Han har ikke så mye fluffy pels igjen lenger, og det betyr at han har vært elsket :o))

#bamse #basse #leke #kosedyr #trist #dukke #dukkevogn #mormor #sur #natusan #elsket

....ble ikke ferdig!

 • 20.02.2016, 12:44

Dette skal jeg gjøre i dag :o))

              
(Bilde er delt fra facebook gruppen Galgenhumor - humor med det rare i - se HER)
 

Litt mye tv titting!

 • 08.02.2016, 11:46

Lekte meg litt på Snap i går, og her ser jeg jammen ut til at jeg har sett litt mye tv...., knis 😄

#selfie #snap #snapchat #blåøyd #blueeyes

En liten vits :o))

 • 29.01.2013, 23:41

Fikk denne vitsen av min polske kollegavenninne og fikk lyst til å dele den med dere, enjoy!!

A Polish man moved to the USA and married an American girl. Although his English was far from perfect, they got along very well. One day he rushed into a lawyer?s office and asked him if he could arrange a divorce for him.
The lawyer said that getting a divorce would depend on the circumstances, and asked him the following questions; Have you any grounds?
Yes, an acre and a half and a nice little home.
No, I mean what is the foundation of this case? It made of concrete.
I don't think you understand. Does either of you have a real grudge?
No we have a carport, and not need one.
I mean, What are your relations like?
All my relations still in Poland
Is there any infidelity in your marriage?
We have hi-fidelity stereo and good DVD player.
Does your wife beat you up? No, I always up before her.
Is your wife a nagger? No, she white.
Why do you want this divorce? She going to kill me.
What makes you think that? I got proof.
What kind of proof?
She going to poison me. She buy a bottle at drugstore and put it on shelf in bathroom. I can read, and it say:
Polish Remover.
 

 

Dagens sjokk

 • 21.01.2013, 23:06

Var å komme ut av butikken, stå ved bilen utenfor..... og se en annen bil komme seilende på glattisen og kræsje inn i støtfangeren bak med et høyt smell!! Ut tumler en ung gutt som øvelseskjørte, og en lettere nervøs storebror.... Jeg spurte om det gikk bra med dem, og de tilbød seg stotrende og nervøst å betale for skaden på bilen der og da. Utenom forsikringsselskapet og politi etc. Jeg sa forståelsesfult at det vel måtte la seg ordne, og de insisterte på å betale 2000 kr. Storebroren løp bort i minibanken, hentet ut penger, trykket meg i hånden og sa at jeg var et fantastisk menneske, et virkelig godt menneske som det fantes altfor få av..., før de lettet og glade avgårde. Jaja, morsom og rar opplevelse da...., og jeg lurer fortsatt på hvem som eide bilen som ble påkjørt jeg........??
Husmortrim

 • 13.01.2013, 16:18Please don't

 • 11.01.2013, 23:51Blowing in the wind...

 • 27.12.2012, 00:02


Jeg leste nettopp et innlegg på bloggen til Sisselfish HR TUPE & FRK HAIR EXTANTION, og kom på en episode som skjedde for en god del år siden når jeg så vidt hadde begynt å jobbe!Jeg hadde dratt tidlig fra jobben for å gå til tannlegen, og som alltid satt jeg på første vogna helt foran. Det blåste noe helt vanvittig ute, og vinden tok tak i klær og vesker og andre løse gjenstander. På bakerste vogn satt moren til en veninne av meg. Damens eget hår var ikke kjent for å være så fint, og derfor pleide hun å bruke en parykk når hun skulle ut blandt ukjente mennesker. På denne dagen hadde hun vært i byen å møtt noen, så parykken satt perfekt men ikke så godt på toppen av hodet hennes.

Det var ikke så mange som gikk av t-banen så tidlig på formiddagen, så hun så meg ganske snart og begynte å vinke til meg. Samtidig som hun ropte ett eller annet ut til meg som jeg ikke oppfattet. Da jeg kom litt nermere kom det et voldsomt vindkast, og før damen rakk å reagere tok vinden tak i den løse parykken å blåste den avgårde. Vi ble begge stående å glane med åpen mund, og se den seile avgårde med vinden og lande helt perfekt midt nede i rosebeddet helt ute av rekkevidde. Jeg viste ikke om jeg skulle le eller ikke, men det avgjorde damen selv da hun begynte å gapskatte så voldsomt at hun ikke klarte å røre seg på lenge. Da klarte jo heller ikke jeg å holde meg for latter, og hvor lenge vi sto der å lo husker jeg ikke....

Den som måtte åle seg igjennom rosebeddet på parykkjakt det var jo meg... Jeg hadde jo bukser og ikke skjørt så da var det mest naturlig at jeg gjorde det, og dessuten måtte vi jo få tak i den igjen, hehehehe! Ganske forsiktig klarte jeg å komme meg frem til hårlurvet og hentet den... Dette var på den tiden det var moderne tynne slengbukser, og de var ikke spesielt motstandsyktig ovenfor rosetorner, noe som resulterte i at både lår og legger så ut som om jeg hadde stått i en kasse full med villkatter.

Damen er død for flere år siden nå, men jeg kan love at vi lo mang en gang da vi mintes denne episoden!!
Omskolering...

 • 20.10.2012, 20:07

Gynokologen i Alta var drittlei av jobben sin, og bestemte seg for å omskolere seg til å bli bilmekanier.
Etter fagprøven ble han innkalt til sensor for å få dommen:
Jo, du har fått 200 av 100 mulige poeng!
Gynokologen: Hvordan er det mulig??
Sensor: Jo, du har fått 50 poeng for måten du demonterte motoren på,
50 poeng for måten du monterte den sammen igjen,
og tilslutt har fagnemda besluttet å gi den 100 tilleggspoeng fordi du utførte arbeidet igjennom eksosrøret!! 
 

Følg med i timen....

 • 11.10.2012, 23:11

Patologen stod ovenfor en ny klasse med elever å kikket på dem over brilleglassene, og sa med høy og bestemt stemme. I mine timer forlanger jeg at dere følger med å gjør akkurat som jeg sier, hvorpå han gikk bort til bordet med en avdød og stakk fingeren opp i anus og så puttet han fingeren i munnen og sugde på den.

Det ble stille i rommet, og elevene så fra den ene til den andre... Tilslutt gikk en modig ung mann frem og gjorde det samme som patologen, og etter det kom de andre elevene en etter en å gjorde det samme. Når alle hadde gjort som patologen var de riktig fornøyd med seg selv, men det var ikke patologen. Jeg sa i begynnelsen av timen at jeg forlangte at dere skulle følge med å gjøre som jeg sier. Ja, men vi gjorde jo det sa elevene....

Patologen smilte å sa, hvis dere hadde fulgt nøye med så hadde dere sett at jeg stakk ringfingeren opp i anus på den avdøde men jeg puttet langfingeren i munnen og sugde på den................ :o))


En mann hadde time hos legen...

 • 03.10.2012, 23:48


- Når jeg sitter på do så kommer det ut som pommes frites. Bør jeg være bekymret? 
- De er formet som ... hva sa du? 
- Klumpene er formet som pommes frites, sier jeg. 
- Virkelig? Vel jeg skal sannelig undersøke deg! Ta av buksene og bøy deg forover. 
- Ok... 
- Aha! Jeg ser hva problemet skyldes. Bli her mens jeg henter en skalpell.
- Du skal vel ikke operere uten bedøvelse, doktor? 
- Neida, jeg skal bare kutte de 10 nederste centimeterene av helsetrøya di!


Bygdetullinger og byoriginaler...

 • 31.08.2012, 22:09

To gamle kompiser satt og mimret.
"Lurer p
å hvorfor det ikke finnes bygdetullinger
 og byoriginaler lenger..."

"Tror du det ikke produseres slike lenger?"
"Klart det kommer slike fortsatt".
"Men hvorfor ser vi de ikke da?"

"Jeg ser de hver dag, jeg".
"Men hvor da?"
"De er I Oslo, i det store bygget p
å
 Karl Johan, som heter Stortinget."Oral S....!!!

 • 26.05.2012, 17:08Hihihihihi......!!

Sånn kan det gå jenter!!!!!!!!!!!

 • 08.05.2012, 21:50

Livet er ikke så ille, vel?Det er ikke bare oss jenter som forandrer oss, etter som årene går.........

Val KilmerMickey RourkeBrendan FraserRussel CroweAlec BaldwinRoger MooreArnold SchwartzeneggerPierce BrosnanClint EastwoodRod Stewart

HAR DU DET BEDRE NÅ?
Det tenkte jeg nok!
Ha' en god uke!
Del dette lille knippe menn med andre skjønne kvinner og menn så de husker at oxo de forandrer seg!


Halvgammal kjerring, jeg?

 • 12.02.2012, 22:40


Lånt fra Facebookgruppa Skjemt og Alvor:

Hun står foran speilet og hva får hun se?
Ei halvgammel kjerring hvor alt henger ned!
Hvor ble det av jenta som trodde på alt?
Hun ble nok fordrevet av alt som gikk galt.
Hun rynker på nesen og geiper en geip.
Hun heiser opp brysta og ønsker seg tape!
Da ser hun i speilet en herlig filur
som ler seg fordervet av egen figur.
Der er jo den jenta, noen kilo for tung.
Om kroppen har eldes av sinn er hun ung!"Viagra"

 • 14.01.2012, 21:23

Gubben hadde kjøpt seg en boks viagra, og den gikk i gulvet så pillene trillet ut over.
Husets papegøye fløy rundt og spiste alle den fikk tak i, og det varte ikke lenge før reaksjonen kom.
Gubben tenkte han fikk legge papegøyen i fryseren for å kjøle den ned litt, og som tenkt så gjort.


Gubben glemte bort papegøyen, og først noen timer senere lettet han nervøst på lokket til fryseren.

Der så han en svett og sliten papegøye som jobbet som en gal, og den tittet opp på gubben og sa:

"Vet du hvor jævlig det er å komme inn mellom bena på en dypfryst høne?"
Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no