hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Trodde jeg hadde kastet disse

  • 13.11.2018, 00:38

Da jeg holdt på med den store ryddeaksjonen i går, fant jeg en eske som det sto lysestaker på. Jeg så ikke i esken da jeg fant den, bare satte den inn i hylla for å se på senere. I dag var jeg nede i kjelleren å hentet esken. Oppe i den var det flere lysestaker og lysfat som jeg trodde at jeg hadde gitt bort for flere år siden.

Alt sammen er kjøpt hos Black Design, nå Casa Design, for ganske lenge siden. Ettersom jeg hadde ment å gi dem bort, for det var nok meningen, så syntes jeg ikke de var noe fine lenger. Når jeg så dem nå, kunne jeg ikke helt forstå at jeg ikke ville ha dem lenger, for nå syntes jeg de var veldig fine ;o))Lysfatene nederst til venstre matcher et litt større et som jeg pleier å ha et lite juletre på, laget som et lys, med glitter på. De små hadde jeg alltid noen røde roselys fra Løten Lys. Om jeg kommer til å gjøre det nå til jul vet jeg ikke, men de er utrolig fine når man tenner lys på den. Det skinner så fint i glitteret fra lyset ;o))

Det var kanskje en mening med at esken med lysestaker ble dyttet helt innerst og bakerst på hyllen den sto på....


#lysestaker #lysglass #lysfat #rydde #kaste #eske #blogg

Bakerst i skapet

  • 11.09.2018, 13:12

Tidlig i dag var jeg på jakt i skapene mine, for å finne igjen noen glass med knuste glassperler og plastperler. De hadde jeg tenkt å ha i bunnen på noen lys glass, som ikke er helt flate i bunnen. De er høyere på midten, og da ble t-lyset stående helt på skjeve og stearinen rant over kanten. Det blir noe ordentlig klin.

Jeg fant det jeg lette etter, og litt til som jeg helt hadde glemt at jeg hadde. Nemlig mine Alabast lykter. Jeg har 2 store og 2 små, som alle er kjøpt hos Løten Lys for mange år siden. De ble flittig brukt ganske lenge, men så ville jeg skifte litt på stilen å de ble stuet bakerst i et av skapene mine.Jeg syntes de er veldig fine, og det blir en sånn fin effekt når man setter lys oppe i lyktene. De ble dratt fram fra skapets mulm og mørke og tørket av, og nå står de store oppe på noen små hyller jeg har montert på veggen. De små har jeg ikke noe plass til akkurat nå, men om en uke eller to skal jeg høstpynte i heimen å da kan det være at de blir satt fram.

På grunn av formen og mønsteret i stenene minner de meg litt om månen ;o))

#lys #lyslykt #lysglass #alabast #sten #pynt #kos #blogg

Snart kommer han

  • 12.07.2018, 19:45

Jeg har gledet meg i flere uker på at han skal komme, og han er herlige Ernst Kirchsteiger som hele sommeren skal komme å glede meg og andre med sitt oppussingsprogram (Sommar med Ernst). Dette gjør han hver sommer på TV4 kl 20:00. I år skal han sette i stand en gammel mølle, og jeg gleder meg sykt til å se alt det spennende han skal finne på denne sommeren.

Ernst er en sånn lun og god mann når man ser han på tv, og jeg har en gang sagt at "Hvis han kunne klones, ville jeg gjerne ha et eksemplar" Etter min mening blir det ingen ordentlig sommer uten torsdagkveldene med Ernst, og når programmet begynner går mobilen min på lydløs. Da kobler jeg ordentlig av og nyter en hel time ;o))


Er du interessert i interiør, oppussing og morsomme løsninger så er dette programmet for deg. Tror du meg ikke, så slå over på TV4 kl 20 i kveld å se om jeg har rett ;o))

#tv4 #sverige #sommarmedernst #ernstkirchsteiger #sommerprogram #oppussing #interiør #lun #god #blogg

Nye møbler til «kontoret»

  • 30.06.2018, 12:10

I forrige uke ble det rommet som jeg bruker som kontor, strippet for møbler. Bestisen kom på tirsdagen og hjalp meg med å pakke ned alle bøkene, som jeg hadde bestemt meg for å gi til Fretex.

Dette var en jobb jeg har snakket om at jeg skulle gjøre lenge, men med vonde armer og nakke har jeg bare ikke orket. Nå fikk jeg god hjelp av Bestisen, så armen mine ble ikke så utsatt.

På torsdag fikk jeg hjelp til å fjerne alle møblene og kjøre dem på fyllinga. Jeg hadde først tenkt å selge møblene eller gi dem bort, men siden dette var IKEA møbler koster de ikke mye nye. Derfor ble det fyllinga i stedet.

Møblene som ble kastet var lys brune, mens de nye jeg kjøpte fra IKEA er hvite.

Skrivebordet jeg kjøpte er mye mindre enn det gamle, så jeg har også fått bedre plass. Den nye stolen er vel ikke den beste hvis man skal sitte lenge å jobbe, men det kommer jeg ikke til å gjøre uansett.

Denne bokhylla med skuffer falt jeg plask for, første gangen jeg så den. Den står oppført som et møbel til barnerom, men jeg syntes den passet ved siden av skrivebordet.

Vurderte sterkt å kjøpe flere av samme hylle, hvor av en eller to skulle ha dører. Etter å ha tenkt meg om noen ganger, gikk jeg bort fra den ideen.

Jeg valgte to romdelere i stedet for hyllen med skuffer, og jeg angrer ikke på det. De gamle hyllene mine gikk jo nesten opp til taket, så det var god plass til all tipsen min. Det var ikke like enkelt å finne plasser i de nye møblene. Ser nok litt overfylt ut kanskje... Kan nok være at jeg pakker bort noen av dem etter hvert.

Jeg er superfornøyd med hvordan det har blitt, og veldig glad for at jeg valgte hvite møbler denne gangen.

Uten hjelpen jeg fikk av Bestisen og niesen med å frakte og skru sammen møbler, hadde ikke dette vært mulig. Jeg er så takknemlig for alt de hjalp meg med ❤❤

#rydde #kaste #møbler #ikea #hjelp #venner #kontor #blogg

Kunne ikke motstå fristelsen

  • 20.02.2018, 20:57

Etter julen 2016 sa jeg bestemt at NÅ skal jeg ikke kjøpe noen flere Mummi kopper, skåler og asjetter. Jeg hadde nesten fylt en hylle i kjøkkenskapet med kopper, og mente at det fikk holde med de jeg hadde. Helt til i dag har jeg faktisk klart å holde det løfte også.

For noen dager siden kom det en reklame-mail fra Kitchn, og der informerte de om to nye kopper som var i butikken. Jeg så på dem, og kjente med en gang at jeg hadde veldig lyst på dem. Så slo jeg tanken fra meg, og glemte det igjen. I dag var jeg en tur ute i lunchen, og gikk forbi Kitchn i Torggata på veg tilbake til jobben. Da var det som om bena mine styrte rett inn i butikken helt selv... Rett innenfor døra sto damen i butikken å pakket ut de nye koppene, og jeg klarte ikke å gå ut av butikken uten at de ble med sammen med skålene og asjettene...Er de ikke fine 💖 Jeg elsker jo bare Mummi servicet, og syntes det er litt stilig at jeg ikke har noen som er like. Når man dekker på bordet har alle sin individuelle kopper og asjetter ;o)) Nå er hylla i kjøkkenskapet fult, så kan jeg bare ikke kjøpe flere.

#mumin #mummi #kopper #skåler #asjetter #service #blogg

Nye lysestaker...

  • 10.01.2018, 11:00

I går var jeg innom Lagerhouse, som har butikk på oversiden av Stortorvet, mest for å varme meg litt. Der fant jeg disse lysestakene, som jeg falt pladask for. Jeg har vært på jakt etter noe i den utformingen en god stund, uten å finne det. Første gangen jeg så noe lignende var i et av innredningsprogrammene til Ernst, men om det var vinter- eller sommerprogram husker jeg ikke.

De var ikke dyre heller, bare 49,- og i disse litt dårlige tider som januar er, syntes jeg det var overkommelig 😊

 

De skal stå på stuebordet, men ikke sammen med det lange lysfatet noe som blir litt for mye. De er perfekte akkurat nå som jeg har valgt å gå for svart og grått tema i stua 😊

#nytt #interiør #lysestaker #stæsj #svartoggrått #tema #blogg

Den nye engelen

  • 15.11.2015, 22:15

Her kommer et bilde av den nye engelen som jeg endelig fikk kjøpt hos Europris... Så fornøyd med den, og den passet helt perfekt opp på kaminen min. Jeg var litt usikker på om jeg skulle velge engelen med gullvinger eller sølvvinger i forveien, men når jeg så dem i butikken var jeg ikke i tvil om at det måtte bli den med sølv. Bilde ble nok litt mørkt, men det får ikke hjelpe


#engel #sølvvinger #lysestake #europris

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no