hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Er jeg usynlig?

 • 06.03.2018, 11:02

Ja vet du, jeg begynner nesten å lure på om jeg er usynlig. Går jeg bort over på fortauet, over et fotgjengerfelt, inne på et shoppingsenter eller andre steder hvor mange mennesker oppholder seg, så blir jeg gått på eller skumpet bort i. De går rett på meg som om jeg ikke eksisterte i det hele tatt... Kjenner at jeg begynner å bli mektig lei av å være...

I går da jeg skulle over fotgjengerfeltet i Storgaten ved Gunerius, skjedde det igjen. Jeg gikk mot Gunerius og en hel horde kom den andre veien, og på de få minuttene det tok meg å komme over feltet ble jeg gått på to ganger!! Jeg føler hele tiden at jeg må flytte meg for alle andre, og da må jeg jo lure på om jeg er usynlig....Opplevd det samme? Blir du gått på som om du ikke eksisterte?

#usynlig #irriterende #mennesker #hensyn #blogg

Noen ganger blir det bare så vanskelig

 • 11.12.2017, 16:43

Det å utsette ting man gruer seg til er en uting, og noe man helst ikke bør gjøre.. Problemet med å utsette tingene, er at det kan bli utsatt så lenge at man egentlig har mest lyst til å feie alt under teppe å glemme det. Ikke trenger det å være et stort og ubehagelig problem i utgangspunktet, men ved å utsette det kan det fort bli det...

Jeg har hatt en ting jeg skulle ha gjort som jeg bare har skjøvet foran meg lenge..., og som jeg bak i hode har vist at jeg før eller siden måtte ta tak i. Hver gang jeg tenkte på det fikk jeg "superdårlig samvittighet", men så var det blitt så vanskelig at jeg tenkte... Nei, jeg gjør det i morgen i stedet, og hver dag ble i morgen ganske lenge mens samvittigheten gnagde meg i nakken......!!!!NÅ HAR JEG GJORT NOE MED DET, og det føles så godt. Det er som en tung bør har blitt løftet fra skuldrene mine, og jeg kan endelig puste ut. Ikke var det så vanskelig når jeg først fikk gjort det heller. Nå kan jeg endelig senke skuldrene, og børste vekk den dårlige samvittigheten ;o))

Kommer jeg til å havne i samme klemma igjen? Ja helt sikkert, men forhåpentlig ikke når det gjelder den samme tingen.

Gjør du det samme, utsetter ting så lenge at det blir vanskelig, eller får du det unna med en gang?

#utsette #ugjort #samvittighet #dumt #ubehagelig #vanskelig #blogg

Noen ganger må vi løfte blikket

 • 01.09.2017, 23:31

Veldig mange går rundt med mobilen i hånden, og nesen ned i skjermen. De er så opptatt av hva som skjer på skjermen at de ikke ser hvor de går. Noen ganger går det helt galt å de krasjer inn i andre mennesker, eller så går de rett ut i gaten og av en eller annen uforklarelig grunn klarer å unngå å bli påkjørt!!

Sistnevnte skjedde meg her om dagen, vel det var ikke jeg som gikk å var uoppmerksom, nei det var jeg som satt bak rattet. Jeg kom kjørende og ser ei dame gå på fortauet med mobilen i hånden, hun textet å så ikke hvor hun gikk. Plutselig skjente hun rett ut i veien foran bilen min. Hadde det ikke vært for at fartsgrensen bare var 30 kmt, ville jeg ikke ha klart å stoppe. Nå klarte jeg det, men bare så vidt.... Bilen sto å gynget foran bena på damen.

Hva gjorde damen, hun stirret surt på meg som om det var min skyld at hun bare vandret rett ut i gaten foran bilen min. Å, bare for å ha sagt det, vi var langt i fra noe fotgjengerfelt!!! Etter at hun hadde gitt meg "the evil eye" gikk hun bare videre, og textet som en virvelvind....Fant dette bildet på nettet, og tenkte først så smart kanskje vi burde ha delt opp fortauene på denne måten. Det ville nok ikke fungert, for folk ville ikke ha sett hvor de gikk uansett!!

Jeg skal ikke sitte på min høye hest her, for jeg går også rundt på gaten å texter jeg også. Når det er sagt så har jeg enda til gode å gå på noen eller vimse ut i gaten!!

#uoppmerksom #texte #texting #mobil #nestenulykke #uhell #bil #høst #september #fredag #blogg

Instagram - den nye chatteportalen?

 • 18.07.2017, 13:06

Jeg er som mange andre glad i å ta bilder, og legge de ut på sosiale medier. For det meste er det Instagram jeg bruker, hvor jeg kan dele mine bilder samtidig som jeg kan følge andre med samme interesser som meg. Dette er noe som gir meg stor glede, både det at andre liker mine bilder og alle de flotte bildene til de jeg følger legger ut.

For en stund siden begynte menn, tror jeg da, som ser ut til å være amerikanske med noe merkelige navn, å følge meg. Til og begynne med begynte jeg å følge dem også, men oppdaget veldig raskt at de ikke var ute etter å "bare" like bildene mine. Nei, disse karene var kun ute etter å begynne å chatte med meg på Instagram.

Jeg var ikke interessert i sitte å chatte med folk på andre siden av jordkloden på Insta, og forklarte høflig at jeg kun brukte dette til å dele bilder. Noen var OK med det, og jeg hørte ikke noe mer fra dem. Så var det de andre da... De ville ikke høre, og de ble etter hvert så innpåslitne at jeg måtte blokkere dem for å bli kvitt dem.

Fortsetter under bildet.

you plus me message on keyboard enter key
Licensed from: fotoscool / yayimages.com

De siste månedene har det bare blitt verre og verre... Nå er det ca 5 - 6 om dagen som begynner å følge meg, og som rett etter begynner å sende meg meldinger som. Hello beautiful med et hjerte, Thank you for allowing me to follow you, I just fell in love With you osv. Jeg har sjekket ut Instagram-kontoen til alle sammen, og det er bare noen få bilder som er lagt ut for maks en måned tilbake. Det er alltid noen bilder av et ungt barn sammen med dem. Om disse mennene er hva de sier de er eller om det er noe lureri bak vet jeg ikke...

Bare i dag har jeg blokkert 7 stykker, og helt ærlig så begynner jeg å bli ganske lei. Jeg har en åpen profil på Instagram, noe jeg har lyst til å fortsette med også.  Jeg var inne på tanken å endre profilbilde mitt til et med bare tekst, hvor jeg skulle skrive at dersom akkurat "DU" velger å følge meg bare for å chatte..., glem det!!

Litt nysgjerrig på hvorfor jeg får så mye av dem, og det er ikke for at jeg er så VAKKER, men kanskje det er de hæsjtagene jeg bruker som de hekter seg på??

Er du på Instagram?
Er du også plaget av at ukjente menn/personer som vil chatte på Instagram?


#instagram #chatteportal #chat #plagsomt #irriterende #omsvermet #lei #sommer #juli #tirsdag #blogg

Han viste meg fingeren....

 • 12.07.2017, 11:43

Det er ikke ofte jeg blir satt ut, men i går ettermiddag ble jeg faktisk det. Jeg kom kjørende, og skulle parkere bilen før jeg skulle til Tatto Tom Studio. Plutselig kjører en eldre mann rett ut fra en en plass, sånn at jeg måtte bråstoppe. Ja, han kom nok fra høyre men i dette tilfellet hadde han faktisk vikeplikt for meg.

Han ble så forbannet, og jeg kunne se hvordan han kjefet igjennom den opprullede vindusruten. Så plutselig skøt midterste fingeren i været og han stirret olmt på meg. At folk kan bli forbannet på meg er helt greit, jeg gjør sikkert masse ting som irriterer andre og noen ganger gjør jeg rare ting også, MEN det som ikke er OK er når noen viser meg fingeren. Jeg var stresset og irritert pga av kø på vegen, så han fikk min noe runde midterste finger tilbake. Det var tydeligvis greit at han viste meg fingeren, men han taklet dårlig at han fikk den tilbake.

Jeg gadd ikke å bruke mer tid på den hissige mannen, og svingte rundt han å kjørte videre inn i parkeringshuset. Hvor lenge han ble sittende der å bruke seg, vet jeg ikke men han hadde i allefall ikke kjørt videre i det jeg forsvant inn i parkeringshuset lengre bort i veien...Hva gjør du hvis noen viser deg fingeren??

#upyours #fingervisning #hissigpropp #unødvendig #bilkjøring #temperament #utblåsning #mandag #juli #sommer #blogg

Hvor blir den av?

 • 21.06.2017, 01:23

Vanligvis pleier jeg å få faktura i nettbanken fra Hafslund i god tid innen jeg får lønning, og på den måten blir den betalt midt i måneden hver måned. I mai kom den så sent at jeg faktisk helt glemte å betale den, men oppdaget det før det gikk ut noen purring. Denne måneden har det ikke kommet noen faktura i det hele tatt, og jeg liker ikke at den uteblir uten at jeg vet hvorfor.

Derfor ringte jeg like godt til Hafslund på formiddagen i går, for å sjekke opp hva som hadde skjedd. Årsaken var at det var blitt feil med faktureringen, slik at alt som skulle være med ikke hadde kommet med. Derfor kommer jeg, og sikkert mange med meg, til å få en større regning i juli måned.

Kjekt å vite!!!

#faktura #regning #uteblir #hafslund #opplysning #kjektåvite #sommer #juni #onsdag #blogg
 

😡 Jeg ble bare så innmari sint 😡

 • 11.05.2017, 11:11

I går kom endelig vegvesenet å feide gaten nedenfor for sand og annet rusk, som har samlet seg over vinteren. Når det skjer er det en del mennesker som ikke har noe sted å gjøre av bilen sin. Borettslaget har derfor vært så snille at de har gitt tillatelse til, at folk kan parkere inne gården. Vel og merke så sant de ikke står i veien for utrykningskjøretøyer eller sperrer for annen ferdsel.

Jeg har selv vært i samme situasjon før jeg fikk egen garasje, så jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne et sted å gjøre av bilen mens man er på jobb.Grunnen til at jeg ble så vanvittig sint i går, var at da jeg kom hjem hadde to personer parkert inntil gresset vis a vis garasjeanlegget vårt. De sto sånn til at jeg ikke klart å få kjørt bilen inn i garasjen, og jeg forsøkte virkelig å få det til på alle måter. Desto mer sint og irritert jeg ble jo dårligere gikk det selvfølgelig med bilkjøringen. Jeg sjekket med henne som var blokktillitsmann for å høre om hun viste hvem som eide den bilen som var i veien for meg, men det viste hun ikke. Det var da ingen annen mulighet enn å parkere på en ledig plass foran et blomsterbed. Siden bilen min ikke er av de største sto den ikke i veien for noen andre.

Jeg trampet hissig inn, og skrev en lapp om hva jeg syntes om parkeringen å satte den på frontruten. Når jeg kom inn igjen tenkte jeg at det måtte da være mulig å finne ut hvem som eide bilen. Etter en del søk på google, klarte jeg faktisk å finne vedkommende å ringte opp. Heldigvis for damen som eide bilen, hadde humøret og temperamentet mitt nådd normalen å jeg klarte å være sivilisert. Hun var veldig lei seg for at hun hadde sperret meg, og ba om unskyldning flere ganger og fortale at hun hadde flyttet bilen allerede. Jeg klarte ikke å være sint på henne, og avsluttet raskt samtalen for så å flytte min egen bil inn i garasjen. Bil no 2 sto fortsatt på samme plassen, og en annen nabo klarte ikke å få sin bil inn i sin garasje.... Jeg tipset henne om hvordan hun kunne finne ut hvem som eide bilen, og takket meg for det.

Jeg håper virkelig ikke at dette skjer igjen, og folk bruker hode neste gang.... for det blir jo en neste gang.

#vårfeing #feie #gate #parkeringsproblemer #feilparkering #sint #forbannet #irritert #onsdag #mai #blogg

Ikke så lurt....

 • 04.05.2017, 13:51

Som Jeg fortalte om i går var jeg til røntgen på formiddagen, og siden det litt kronglete å komme seg dit uten bil. Vel, ikke egentlig heller det at det tar litt tid å komme dit. Derfor tok jeg bilen, og i stedet for å kjøre hjemover igjen å parkere på stasjonen for å ta banen, kjørte jeg like godt til byen. Det var ikke noe trafikk da jeg kjørte nedover, så jeg brukte ikke lang tid ned til byen 🚘

Da jeg skulle hjem igjen var det noe helt annet.... Jeg endte opp med å sitte fast utenfor Spectrum i evigheter, og det kom biler fra flere gater som skulle inn i den filen jeg sto igjen. Å det gjorde det ganske kaotisk. Når jeg skulle kjøre opp Svartdalstunnellen var det et kjøretøy som hadde fått stopp oppe ved Ryenkrysset, og køen sto derfor hele veien ned til byen. Etter mye om og men klarte jeg å komme meg videre oppover mot Helsfyr. Trodde at jeg skulle slippe unna, men nei da....! Jeg endte opp med å bruke over en time hjem....

Sånn etterpåklok burde jeg nok ha tatt meg tid til å dra tilbake til stasjonen allikevel.....#dårlig #beslutning #biltrafikk #rushkø #kø #kjedelig #tbanen #parkering #stasjon #onsdag #mai #blogg

Uheldige meg, i farta igjen!

 • 11.04.2017, 16:17

Til morran i dag fikk jeg så lyst på bløtkokt egg, og hentet fram eggekokeren min å gjorde den klar til bruk. Den hadde stått oppe i skapet en stund, så jeg trengte å gjøre den ren. Når uheldige meg skulle kakke et lite hull i skallet på det første egget, sa det krasj å hele egget kollapset. Det var egg utover benken, og nede på gulvet, sukk!!

Innen jeg rakk å tørke det opp hadde det rent ganske mye ned over skapdøra, og dannet en stor dam med egg på gulvet. Det er ikke akkurat det enkleste som finnes å tørke opp egg fra gulvet. Det sklir og ser ut til å ha en egen vilje, men jeg fikk det da opp til slutt.

Heldigvis var ikke skallet på egg no 2 og det neste jeg hentet like tynt som på det første, og jeg fikk da en frokost med bløtkokt egg til slutt :o))

#egg #skall #knas #sprakk #klin #uheldigemeg #uheldig #uhell #tirsdag #mat #fødevare #april #blogg

Jeg er et surrehue

 • 10.04.2017, 23:27

Noen ganger lurer jeg på hva som foregår oppe i topplokket mitt... Som i dag for eksempel hadde jeg time til behandling kl 08:30, noe som sto på timekortet mitt og på mobilen min. Akkurat det hadde gått meg hus forbi, for påminnelsen 30 minutter før jeg skulle være der gikk av mens jeg sto i dusjen. Hvorfor jeg var av den oppfatning at jeg skulle være der 09:30 vet jeg ikke.

Så mens jeg satt å drakk en kopp kaffe, skulle jeg bare sjekke noe annet i kalenderen på telefonen... Plutselig oppdaget jeg feilen, og jeg kjente at jeg ble både kald og varm på en gang. Noe så vanvittig pinlig. Prøvde selvfølgelig å ringe Vegard for å fortelle at jeg hadde rota det til, men han tok ikke telefonen, så jeg sendte ham en melding samtidig som jeg bestemte at jeg måtte dra bort.
Forgetful
Licensed from: leeser / yayimages.com

Jeg var ikke spesielt høy i hatten da jeg nærmest krøp inn døra, og gikk bort til kontoret til Vegard å banket på. Han tok det pent, og sa det var greit... Det var sikkert ikke det, noe jeg ikke hadde syntes selv.

Vi ble enig at jeg skulle varme opp med å sykle til han var ferdig med den pasienten han hadde inne, så kunne vi ta en oppfølginsprat. Jeg tråkket i vei i omlag 10 minutter pluss litt til. Det ble bare en kort samtale.... Vanligvis så pleier han å være med å følge meg opp når jeg trener, men det hadde han ikke anledning til i dag siden han fikk en ny pasient et par minutter etter. Jeg kan jo de øvelsene vi gjør sammen, så jeg gjorde de på egenhånd i dag. Jeg gikk igjennom alle øvelsene mine flere ganger enn jeg pleier å gjøre, men det var nok litt dumt.... Det fikk jeg erfare senere på dagen.

Jeg tappet meg veldig for krefter, så i ettermiddag har jeg mer eller mindre bare sittet og halvsovet... Det er først nå i kveld at jeg føler at jeg har fått igjen kreftene mine. Trening er bra, men ikke for mye av det!!!

#glemsom #surrehue #trening #behandling #forsent #sliten #tappet #energiløs #sove #trøtt #uopplagt #mandag #april #blogg

Hørte ingenting jeg....

 • 30.03.2017, 11:47

Noen dager er det bare sånn at man er totalt døv på begge ørene når alarmen setter i gang. Jeg hadde en sånn dag i dag, dessverre! Hvor lenge vekkeklokken hoppet og danset på nattbordet, før den ga opp vet jeg ikke! Selv var jeg langt inne i drømmeland, og kom ikke til megselv før jeg burde ha vært ute av døra! Det er godt at jeg har sovet meg igjennom hele natten, og det har vært en god søvn. Noe som ikke er så godt er jo at det måtte være på en dag hvor jeg skal på jobb, og ikke kan ligge sløve.

Når man kommer til seg selv, sånn helt på feil klokkeslett blir hele dagen ødelagt. Jeg blir stresset for jeg må forte meg for å komme avgårde så raskt som mulig. Resten av dagen blir likesom ikke helt normal.Waking up in the morning
Licensed from: kaarsten / yayimages.com

Nå ja, det er jo ikke noe jeg kan gjøre med det nå.... Det er bare å brette opp jakkeermene og sette i gang med jobben, for det er nok å gjøre!!

Nå skal jeg ikke være negativ, men utenfor kontorvinduene har det nå begynt å regne... Det passer i grunnen veldig godt til humøret mitt akkurat nå, litt mørkt og grått!!

#sove #forsove #irriterende #regn #mørkt #grått #torsdag #mars #blogg

Uheldige meg...!

 • 14.03.2017, 23:05

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.... Hadde jeg vært and, ville jeg ha mistenkt at jeg var i slekt med Donald Duck. Ikke for at jeg på noen måte er dyrisk, men jeg er jo like uheldig og hissig som den vesle andrikken, hihihihi!!

I forrige uke var jeg nede på Expert, som ligger nede på Alna. Der kjøpte jeg på nytt et tastatur til ASUS nettbrettet mitt, glad og lykkelig reiste jeg hjem for å begynne å bruke det. Plutselig snus gleden og lykken til stor irritasjon, for tastaturet fungerte ikke som det skulle. ÆØÅ samt alle tegnene man får tilgang til når man trykker på alt gr+ talltastene, kommer opp med helt andre tegn. Dette var akkurat slik det var med det første tastaturet jeg kjøpte for en stund siden, men da trodde både jeg og de i butikken at det var noe galt med det. Expert tok da tilbake tastaturet, og jeg fikk tilbake pengene jeg hadde lagt ut.I dag tok jeg med meg både nettbrett og tastatur ned til Expert, for å be dem å sjekke ut om det var noen innstiller jeg hadde oversett..... Det måtte to personer til å finne ut at nettbrettet og tastaturet ikke var venner, og kom aldri til å bli det. Denne gangen ble det sendt rapport til leverandøren, men melding om at tastaturet ikke fungerer som det skal. På nytt tok de tilbake tastaturet, og jeg fikk tilbake pengene min.

Heretter kommer jeg kun til å bruke det innebygde tastaturet som finnes på nettbrettet, for å kjøpe et nytt igjen som kanskje ikke fungerer blir ikke aktuelt. I'm done with that!!

#ueheldig #expert #nettbrett #asus #tastatur #donaldduck #andrik #mars #tirsdag #blogg

Blir dine blogginnlegg kuttet??

 • 26.02.2017, 13:16
Da jeg skulle legge ut det første blogginnlegget nå i formiddagen, oppdaget jeg at hele innlegget ikke ble vist i forhåndsvisning. Det ble ikke bedre når jeg postet innlegget. Jeg har selvsagt sendt en mail til support, men det er jo ikke sikkert at de får sett på det i dag.

Lurer derfor på om noen andre har hatt dette problemet i dag?

#kutt #bloggproblemer #irriterende #oppgitt #blogg

🎇 Frustrasjon 🎇

 • 21.02.2017, 21:09

I forrige uke kom en etterlengtet lønning inn på kontoen, og da jeg kom hjem fra jobb satte jeg meg godt til rette i godstolen med mobilen i hånden. For i dette hjemmet betales alle regninger med mobilen. PC'n har jeg ikke blitt brukt til det formålet på aldri så lenge, og jeg har jo ikke noe ønske om å begynne med det igjen heller.

Alt gikk veldig greit når jeg var inne å godkjente alle e-fakturaene mine, men når jeg var ferdig med det så logget jeg meg ut. Dumt, for jeg hadde en manuell faktura som også måtte betales, og det var da det ikke var morsomt lengre. Jeg fikk ikke logget meg inn igjen med Bank id, og når sånt skjer, blir jeg så inni hampen irritert..... Vel jeg ble mer enn irritert, for jeg ble rasende og holdt nesten på å slenge mobilen i gulvet. 

Ettersom jeg ikke lenger hadde en kodebrikke, fikk jeg jo ikke godkjent den siste regningen, grrrrr!!Jeg gjorde alt som sto i min makt for å få ordnet opp i det, men etter x-antall svordommer og alt det som hører med når ting ikke går som det skal, måtte jeg se meg slått. Så etter at jeg hadde vært hos lege og til trening på fredagen besøkte jeg banken for å rydde opp i floka. Jeg fikk ny kodebrikke, og så skulle jeg selv ordne opp med å bestille ny bankid til mobilen. Det gikk ikke så bra det heller, så i dag måtte jeg på nytt tusle i banken for å få litt hjelp.Jeg kom til en veldig hyggelig kundebehandler, som med noen små tastetrykk klarte å få orden på bankid'n min. Jeg nærmest danset ut av banken, for i så godt humør og lettet ble jeg. Det har jo blitt sånn at mobilen er hovedverktøyet mitt når noe skal gjøres, regninger skal betales, billetter som skal bestilles,og all aktiviteten på sosiale medier. Så må det jo nevnes at hver gang en diskusjon med uenigheter er i full sving, er det jo mobilen som avgjør hvem som har rett og avslutter enhver uenighet :o)) Nå kan jeg senke skuldrene, for regningen som forfalt for flere dager siden har blitt betalt :o))

#bankidpåmobil #bankid #mobil #frustrasjon #banken #service #hjelp #faktura #februar #tirsdag #blogg

🎄 "Jula har flyttet inn" 🎅

 • 08.12.2016, 13:30

Ja nå nærmer jula seg med stormskritt, men jeg har da fått pyntet heimen opp med nisser og annen julepynt. Det eneste som står igjen er juletreet, men det er litt tidlig å gjøre det enda syntes jeg. Ellers så har jeg igjen å steke medisterkaker, men det har jeg tenkt å gjøre på søndagsmorgenen.

Nedenfor følger bilder av noe av julepynten min....., kunne ikke ta bilde av alt!!Denne søte grisen fikk jeg av bestis Anne for noen år siden. Hun har laget den selv, og jeg er så glad i den å den bare må frem når julen kommer.Denne dekorasjonen har en lysholder på baksiden, og når det tennes ser det ut som det er lys i vinduet. Jeg kjøpte den hos Marks & Spencer i London for noen år siden. Dette juletreet kjøpte jeg hos Løten Lys, også for noen år siden. Jeg syntes det er så fint at jeg har ikke hjerte til å tenne på den. Hver 1 advent pakkes den frem sammen med fatet, og like omstendelig blir det pakket ned igjen når julen er over :o))En nisse og nissekone må man jo også ha, og de passer godt på heimen som nisser skal gjøre :o))

I går hadde vi et ordentlig grisevær her i Oslo med tåke og regn om hverander. Det bøtta ned fra jeg sto opp på morningen til langt ut på ettermiddagen. Da jeg våknet i dag var regnværet borte, og himmelen blå igjen. Veldig deilig at det har lettet, for jeg har min første time hos Manuellterapeuten i dag, og jeg tenkte at jeg skulle gå bort siden det er vanskelig å få parkert. Da er det veldig greit at man slipper å vasse i vann å bli klissbløt.

Ha en fortsatt fin dag folkens :o))

#jul #juledekorasjoner #lyslykt #nisse #gris #julegris #dokorasjoner #pynt #manuellterapeut #vær #regn #opphold #blogg

Dette er håpløst

 • 13.11.2016, 13:22

Den siste tiden har både søppelkontainerne og papirkontainerne våre ikke blitt tømt når de skal... Inne i sjakten har vi to store dunker å kaste i, men de er nå så fulle at det er en stor topp på begge to. Prøver man å legge opp på noe mere, så ramler det bare ned. Papirkontainerne er like fulle, og står å spriker. Jeg var ute en tur i går, og klarte heldigvis å få plass til mitt i borteste kontaineren.

Dette er jo håpløst, og skulle det komme sterk vind vil vi snart ha papir og papp utover gården...

Enkelte naboer kan tydligvis ikke se forskjell på plast og papp!! Ikke første gangen det har skjedd, og da har jeg sett at de som tømmer bare tar vekk posen(ene) og setter dem ved siden av. De tømmer ikke innholdet, nei de lar hele posen(ene) bli stående igjen. 

Hvordan er det hos deg, blir avfall tømt når det skal?

#søppel #papir #kontainere #tømme #forsinkelser #håpløst #blogg

Noe så ufint 😲

 • 20.10.2016, 22:32

Nå i kveld var jeg en tur nede på Alna-senteret sammen med bestis Anne, og før vi dro hvert til vårt var vi en tur innom Lefdal for å kikke litt. Borte ved kassen skulle Anne sjekke ut prisen på gasspatroner, siden den hun kjøpte for litt siden allerede var tom. Jeg sto på andre siden av en rekke kurver som rakk bort mot kassen, og pratet med henne da en mann kom bort for å hente sønnen sin. I det han og sønnen snudde for å gå videre inn i butikken, feis han en lydløs en, men den var langt i fra odørfri 😝

Det stinka så fælt at jeg brakk meg nesten, men jeg flyttet meg ganske fort vekk fra odøren.... For jeg tenkte at hvis jeg ble stående der, kunne jo noen annen tro at det var meg som eieren av den, og det ville jeg ikke være bekjent av.Å slippe ut gassen er den mest naturlige ting i verden, og det er heller ikke sunt å holde det inne heller. Når det er sagt så går det jo ann å gjøre et mer kontrollert gassutslipp på et sted hvor det ikke er noen andre. Det er rett og slett ufint å utsette andres sarte neser for sånne vonde lukter.

#fis #fjert #promp #odør #eim #lukt #ufint #blogg

Strålende start på dagen...

 • 18.09.2016, 16:18

Nei, egentlig ikke... Jeg skulle inn i skapet under benken for å hente frem den milde såpen, jeg bruker for å vaske baken til Ronja når det trengs. Hun er fortsatt litt rund i magen sin, og kommer ikke helt til. Da må mamsen gi en hjelpende hånd. Synet som møtte meg når jeg åpnet skapdøren var dette klinet...Flasken med grønnsåpe var helt tom, og på bilde kan man jo se hvor innholdet er... Kjenner at jeg er veldig glad for at jeg valgte å beholde disse plastbunnene da jeg ryddet i skapet for noen uker siden. Vurderte å kaste dem, men tenkte at kanskje det kunne være greit å sette alle flaskene opp i dem. Just in case, det skulle skje et uhell... Det var jo nettopp det som hadde skjedd her.

Da ble det ikke bare pus som fikk seg en vask, men også alle flaskene med diverse såpeprodukter måtte skyldes rene for klinet. Siden grønnsåpen hadde kommet ut i friluft, hadde den jo også stivnet litt og blitt ekstra klissete. Nå har den blitt sendt nedover i rørene, og alt er rent å pent igjen. Siden jeg har vært helt tett i nesen har jeg ikke kjent lukten av grønnsåpen, når jeg har åpnet den andre døren for å hente ut forskjellige ting. I dag har nesen klarnet litt, så da kjente jeg det vettu!!!Frøken Ronja er veldig fornøyd, og sprader rundt med høy haleføring etter morgenbadet... Akkurat på bildet ligger hun på skrivebordet, og tar seg til rette når jeg forsøkte å fargelegge litt. Det gikk jo selvsagt ikke med henne liggende der, noe hun selvsagt var klar over... Katter legger seg ikke midt opp i det man holder på med uten grunn, nei de vil ha all oppmerksomheten din. Spiller ikke noe rolle om du kjefter på dem eller godsnakker med dem, så lenge du vier dem din fulle oppmerksomhet, hihihihi!!

Nå har begge to flyttet seg ut på balkongen, og ligger rett ut å koser seg i varmen.... Selv har jeg ikke våget å oppholde meg i varmen etter at jeg ble forkjølet, i frykt for at jeg skulle bli enda verre enn jeg var. Vet egentlig ikke om det var mulig, men....!!!

#grønnsåpe #trøbbel #klin #skylle #vaske #pus #katter #ronja #ronjathecat #forkjølelse #blogg

🎇 En liten utblåsning 🎇

 • 06.09.2016, 23:53

På veg hjem fra jobben i dag var jeg nødt til å dra innom butikken for å handle litt. Det var ikke så mye jeg trengte, men jeg hadde gått tom for brød å noen andre småting. Jeg pleier jo vanligvis å handle på Meny nede på Bryn, men det var sent på ettermiddagen så jeg dro bare rett ned på Rimi. Den ligger ikke så langt unna t-banestasjonen.

Normalt kjøper jeg brød som ikke er så store, omtrent halvparten av vanlig str. Dette hadde de ikke på Rimi, men jeg fant et annet grovbrød som jeg syntes så godt ut å valgte det.Brødet jeg valgte var ganske langt, og det var så vidt det fikk plass i posen det lå i. Siden jeg skulle skjære det opp valgte jeg å putte en ekstra brødpose utenpå. Den var litt lenger, sånn at jeg fikk laget en knute for at brødskivene ikke skulle ramle ut når jeg kom til kassen. At jeg hadde puttet brødet i en ekstra pose skapte problemer for karen i kassa, for da fikk han ikke strekkoden til å fungere. Han informerte om at han måtte åpne posen, og jeg trodde han bare laget et lite hull der strekkoden var..... Ikke den karen nei, han rev opp posen sånn at den var helt ubrukelig, og du kan kanskje tenke deg hva som "nesten" skjedde da han sendte det nedover båndet. Ingenting holdt brødskivene igjen å de var i ferd med å bli strødd utover samlebåndet. I siste liten klarte jeg å redde dem, men jeg hadde klart å hisse meg opp... Ikke særlig festlig å få brødet strødd utover det møkkete samlebåndet. Ba karen om unnskyldning? Nei det var selvsagt for mye forlangt.

Hadde jeg ikke vært sliten etter en lang da på jobb, så kanskje jeg ikke hadde blitt så forbannet og irritert.

Da jeg gikk bort til bilen som sto alene med flere ledige plasser rundt seg, kom en stor varebil kjørende... Hva gjør han, jo klarer å parkere den store bilen på plassen ved siden av meg. Ikke bare det, han sto så nære at jeg måtte åle meg inn i bilen. Sånt skjønner jeg meg ikke på!! Han kunne jo ha valgt en av de mange andre ledige plassene, men nei!!

Det var dagens lille utblåsning, og det føltes så godt å få det ut før jeg skal krabbe til sengs, hihihi!!!

#sinne #temperament #utbrudd #irritasjon #utblåsning #utenksomhet #brød #parkeringstrøbbel

Hvorfor er det sånn?

 • 18.07.2016, 22:32

Jeg henter fram en flaske med flytende smør fra kjøleskapet, for å ha litt i panna når jeg skal steke middagen min. Den har ikke blitt brukt før, så jeg må skru av toppen for å rive av forseglingen under. Panna er i ferd med å bli ganske varm, så jeg river bare forseglingen av å går bort for å kaste den i søppeldunken. Jeg glemmer å skrape av smøret på undersiden av forseglingen, så det er en del smør som sitter fast der. I det jeg slipper den over søppelbøtten, skifter den plutselig retning, og ramler på gulvet....

Hva skjer da? Ramler den med den siden ned hvor det ikke er smør? Nei det gjør den selvfølgelig ikke, den treffer gulvet med et plask så smøret spretter. Jeg tenker, hvorfor skrapte jeg ikke av den før jeg slapp den? Jo for de jeg er en dust!!

Det som er merkelig er at dette skjer jo hver eneste gang... Hadde jeg skrapet av den ville den mest sannsynlig havnet i søppelkassen eller med den andre siden opp, og gulvet hadde vært like rent. Et merkelig fenomen dette her 😱#merkelig #fenomen #smør #kjøkkengulvet #griseri #hvorfor #blogg

Har du blitt lurt?

 • 25.06.2016, 12:16

Det har jo vært skrevet ganske mye om disse "Call-sentrene" fra India som ringer for å si at PC'n din er infisert med et hissige virus. De påstår da at alt på PC'n vil bli slettet, osv. Jeg har i grunnen dratt på smilebåndet av dette, og tenkt at ingen kan vel gå på dette.!!

Nå er jeg av en helt annen oppfatning, for nå på formiddagen ringte de nemlig til meg. Jeg pleier vanligvis ikke å ta telefoner fra ukjente nummer, eller de som har skjult nr. Akkurat i dag gjorde jeg det, som jeg nevnte tidligere i uken var alle kontaktene min blitt slettet på mobilen, for jeg trodde at det var en kontakt jeg ikke hadde fått lagt inn igjen. I displayet på telefonen sto det privatnummer, så jeg tok den. Ettersom jeg har både lest en del om dette, og det har vært et samtaleemne, skjønte jeg raskt hva det var når personene begynte å prate. Det var en mannsperson som snakket engelsk med indisk aksent, som da fortalte at PC'n min hadde blitt infisert. De kunne lett ta å rette dette for meg, hvis han fikk de og de opplysningene... Det virket som han kunne sine saker, og han "kunne" kanskje virke troverdig for noen, men.....


Mitt svar til han var: Forget it, do you think i'm stupid? You're not getting any information from me, og så la jeg på!! Etterpå tenkte jeg at jeg kunne jo ha latt ham prate, og tro at han hadde meg på kroken, og så fleipet litt. Jeg ble bare så vanvittig irritert at jeg ville bare bli ferdig med hele fyren. Det er alltid så lett å tenke i ettertid hva man skulle ha sagt eller gjort, men forhåpentlig så ringer de ikke igjen. Heretter kommer jeg iallefall til å gjøre som jeg har gjort tidligere, ikke svare på telefoner fra ukjente kilder...

Jeg skulle ønske at vi hadde et telefonsystem her i landet som var sånn, at når noen ringte så kunne du alltid se hvem det var. Uavhengig av om de lå inne på kontaktlisten din eller ikke. Det hadde gjort det litt enklere å sile ut uønskede samtaler. Jeg har full forståelser for de som ikke ønsker å vise sitt telefonummer, men er det en av mine venner eller familiemedlemmer så har jeg jo nummeret i kontaktlisten. De andre, ja blir ikke besvart av meg!!

Har du mottatt telefon fra noen som utgir seg for å ringe fra Microsoft?

#lureri #lurt #telefonsvindel #kjeltringer #microsoft #blogg

😴 Forsovet meg

 • 25.05.2016, 10:03

I dag som det er så fint vær har jeg klart å forsove meg. Nå sitter jeg å venter på en bane som er forsinket... Typisk det når man allerede er sent ute fra før.

Jeg sa det var fint vær ute og det er det. Sola skinner fra en ganske så blå himmel, men varmt er det jo ikke. Det blåser en ganske sur og kjølig vind, som gjør at jeg angrer på at jeg ikke tok mer på meg.

Det skal vist bli varmere i følge NRK sin morgensending. Håper de har rett.

#forsove #trøtt #forsinket #sol #blogg

Neiiiiiiiii, jeg blir gal

 • 14.04.2016, 22:27

På andre siden av gaten fra der jeg jobber. holde de på å renovere et gammelt kvartal. Det i seg selv er musikk i mine ører, for jeg er glad i gamle bygninger å mener at de skal vernes. Akkurat dette kvartalet ligger i det gamle Tukthusområdet i Torggaten ved Youngstorget og nedover mot Storgaten. Det har stått tomt i bygningene i flere år, og de har på et tidspunkt blitt okupert. Jeg var sikker på at de skulle bli revet, men i fjor så begynte de å sandblåse husene å nå har de begynt for fult innvendig. Alt dette er jo bare flott, men ikke den støyen som kom derfra i dag og andre dager.

                                                             
video:snapchat3715872949399761911


I dag holdt jeg på å bli helt gal av å sitte å høre på bråket. Det holdt på kontinuerlig i flere timer. Jeg gjorde alt jeg kunne for å tenke på andre ting, og konsentrere meg om det jeg skulle. Likevel klarte lyden å trenge inn i hode på meg sånn at jeg nesten klikket.

Klikk på videosnutten å hør selv, hadde du ikke blitt sprø du også kanskje?

#video #gal #lyd #overdøvende #renovering #oppussing #okupere #gammelt #arbeide #støy #irriterende

Grrrrrr, blodtrykket stiger

 • 18.03.2016, 12:06

Noen dager er det bare sånn at data'n ikke fungerer... Man kan irritere seg så man blir rød i ansiktet, uten at det hjelper stort. I dag var det min tur når jeg kom på jobb. Noe jeg var avhengig av ville ikke funke.

Da restarter jeg PC'n tenkte jeg og så gikk jeg for å hente meg litt kaffe. Hadde stor tro på at problemet ville løse seg.

Gjorde jo ikke det da...

Da var det ikke annet å gjøre enn å overlate saken til de som kan dette bedre enn megselv. Så nå får vi se da om problemet snart løser seg😨

#dataproblemer #irriterende #hjelpeløs #blogg

Status vannblemme

 • 12.03.2016, 11:41

Bare en ting å si til det egentlig, den er hjertelig tilstede 😐 Jeg hadde trodd at det hadde gått hull på den over natten, men dessverre. Jeg må ok vente litt til før den forsvinner, snufs!!#vannblemme #ubehag #blogg

Må ta det med et smil

 • 01.03.2016, 12:05

Jeg er glad for at jeg slo på NRK1 morgensendingen mens jeg gjorde meg klar til morran i dag, for da trengte jeg ikke å stresse med å bli ferdig. Som i går ettermiddag var det signalfeil på t-banen, og alle tog som var ute sto stille. I tillegg hadde de flere tog som ikke var kjørt ut, men som de ventet med da de ikke fikk kontakt med de som allerede var ute.

Derfor rakk jeg å få meg et par kopper med kaffe, rydde litt, lese av og sende inn månedstallene til Hafslund. Forrige måned når jeg leste av skvatt jeg til, for jeg hadde brukt ganske mye strøm, mye mer enn hva jeg hadde gjort i 2015. Regningen som kom litt senere bekreftet det, huff.(bildet kopiert fra google.no)

Da jeg ruslet ned til t-banestasjonen var det flere som løp som besatte for å rekke banen, og de hadde nok ikke fått med seg at det ikke var nødvendig å løpe. Når jeg kom ned på perrongen var det nesten ikke ståplass igjen, og noen av de som sto der hadde nok stått der for de var så smått begynt å hoppe å sprette litt i jenkatakt for å holde varmen.

Etterhvert kom det et par baner oppover fra sentrum, men de kom jo ikke nedover igjen på en evighet. Da banen endelig nådde min stasjon som er 3 stasjoner fra utgangspunktet var den allerede smekkfull, og jeg måtte åpne 3 dører før jeg fant en det var plass nok til at jeg og et par til kunne klemme oss på. Nå er ikke jeg så happy for å stå som sild i tønne, men i dag var jeg altså stivfrossen og da var det egentlig bare godt :o))

Selv om det er veldig irriterende å komme for sent på jobb, så er det ikke så mye å gjøre med det. Man må bare ta det med et smil, og ikke hisse seg opp for mye. Jeg vurderte en stund om jeg skulle ta bilen, men så slo jeg det fra meg da jeg tenkte at det var det sikkert mange andre som også tenkte. Det er kø nok som det er på veien i rushtrafikken, og det ville antagelig ha vært enda mer i dag.

Nå krysser jeg fingrene for at signalene til Ruter ikke krysser seg og lager krøll når jeg skal hjem i ettermiddag...!!

#forsinkelser #signalfeil #tbane #ruter #fult #silditønne #fult #intimt #kø #trafikk #rushtrafikk #tirsdag #morgen #irriterende

Vondter i tærne

 • 26.02.2016, 11:51

Da jeg våknet i dag håpet jeg at de forslåtte tærne mine skulle være i bedre form, men der ble jeg skuffet gitt. Begge to var veldig hovne og stive, og jeg klarte ikke å bøye leddene i det hele tatt. Da jeg forsøkte å trå på foten, så var det såpass vondt at jeg ikke klarte det. Jeg tok da beslutningen at det beste var å sitte med benet høyt i dag.

Det var så merkelig, for så lenge jeg hadde støvlen min på i går var tærne vonde men jeg kunne i allefall går på benet. Da jeg kom hjem og tok av meg støvlen var det ingenting som holdt dem på blass, og jeg hovnet opp nesten med en gang. Blåfargen hadde kommet i løpet av dagen, og den har ikke blitt noe lysere i løpet av natten.
Foten på bildet er ikke min... Jeg prøvde å ta bilde av min egen fot, men bildene ble hele tiden så utydelig å blåfargen kom ikke noe serlig fram. Dessuten så blåfargen mer intenst på siden og på baksiden av tærne... Der kommer jeg ikke til med kamera..

Det er jo typisk at dette skulle skje nå, for jeg skulle ha gjort rent i heimen..., men det blir det dessverre dårlig med nå :o((

#vondter #tær #blåfarge #blåmerke #hoven

Ikke nå igjen...

 • 25.02.2016, 22:49

Jeg kommer gående oppover gaten mot inngangsdøren til jobben min, og da jeg er et lite stykke unna er det en person som tar meg igjen å går mot døra. Han går inn sammen med to andre som akkurat har åpnet døra. Snur han seg for å se om det kommer noen flere som skal inn, nei det gjøre han selvfølgelig ikke. Han smetter inn og stirrer bare rett fram. Jeg knurrer, og kjenner at jeg begynner å bli irritert, men jeg rakk akkurat å ta tak i døra innen den smalt igjen! 

Som straff for sin uhøflighet og mangel på respekt så kom han ikke igjennom den kodede døren med en gang, taster nok feil kode, og han ender opp med å komme sist inn. Da han endelig klarer å taste rett kode, og er inne, spretter han forbi en annen dame og meg. Når heisen kommer nærmest løper han inn i heisen foran damen og meg, og gjør ingenting for å holde heisdøren åpen sånn at damen og jeg skulle rekke å komme inn. Han sto bare å så på oss, og jeg eksploderte nesten der å da.Jeg slang det ene benet fram sånn at heisedøren traff foten min, og gikk opp igjen sånn at damen og jeg kunne gå inn. Både damen og jeg stirret på ham med et surt blikk. Vi sa ingenting, men hadde nok lyst begge to...

Hvorfor gidder ikke folk å være hjelpsomme og høflig? Koster det virkelig så mye å holde opp døren for et annet menneske?
Dette er dessverre noe som skjer jevlig, og jeg blir like forbanna hver eneste gang. Jeg skal ikke ta alle under en kam her, for de fleste mennesker er faktisk veldig høfflige å holder opp døren når man kommer. Det er bare en liten gruppe dette gjelder, men de er likevel ganske mange når man blir utsatt for sånne hendelser nesten hver eneste dag!!

Jeg behøver vel nesten ikke spørre om du har vært utsatt for det, for det regner jeg med at du har!!

#uhøflig #respektløs #irriterende #høflighet #respekt #hensyn

Tett igjen

 • 18.02.2016, 22:09

I romjulen ble rørene i kjøkkenvasken min helt tett, og jeg holdt på i flere dager med å få åpnet dem igjen. Etter å ha gått til anskaffelse av et par flasker med Plumbo Heavy gel, så ordnet det seg å vannet flommet fritt ut hvor det nå enn blir av. Jeg tenkte at nå ville det holde en god stund. Hvor feil går det ann å ta....

I går startet det opp igjen, og det var så vidt vannet rant ned når jeg tappet vann. Det var heldigvis ikke like tett som sist, men det ville nok ha blitt det hvis jeg ikke fortok meg noe.


             

På veg hjem fra jobben dro jeg innom Meny på Bryn å kjøpte med et par flasker med Plumbo. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å tømme begge to ned i sluket. Jeg var spent da jeg for litt siden testet ut om det var åpnet, og heldigvis var det blitt det. Jeg ble veldig overrasket over at det begynte å bli tett igjen, for jeg har vært supernøye med å ikke tømme fett ned i vasken. Så vis det nå begynner å bli tett igjen om kort tid, ser jeg ingen annen løsning enn å ringe en rørlegger som får åpne opp å rense rørene.

Håper ikke at det blir nødvendig, men man vet jo aldri.

#vasken #rør #sluk #tett #plumbo #gel #irriterende #oppgitt

Det ordner seg...

 • 09.02.2016, 23:07

På fredagen var jeg på posten å hentet den ny Dekoderen fra Canal Digital, som selvsagt fungerte like dårlig som den gamle. Jeg ringte til CD, og de skulle sende en tekniker til å se på det.Tenkte at det ville gå flere dager innen det skjedde, men fyren ringte i går og sa at han kunne komme allerede i dag kl 10. Noe annet tidspunkt de nærmeste dagene var vanskelig å få til.

Jeg avtalte på jobb at jeg skulle komme senere, for det hadde bare blitt stress hvis jeg først skulle dra på jobb å så fortet meg hjem igjen. Så tilbake igjen når teknikeren var var ferdig.


Selv om det passet veldig dårlig å komme senere på jobb, så hadde det også en positiv side ved seg... Nattuglen, meg altså, kunne sove et par timer lenger. Gjorde jeg det? Slettes ikke!! Jeg våknet omtrent til "normal" tid, og sov bare bruddvis fram til alarmen begynte å gi lyd fra seg. Jeg hadde god tid til å gjøre meg klar og til å flytte vekk fra uttakene i veggen sånn at fyren skulle komme til.

Hadde egentlig tenkt å la kattene være på kjøkkenet, siden Vinja ikke syntes at det er så stas at noen kommer på besøk... Vel det er ikke helt sant da, for hun syntes det er greit etter en stund. Da har hun holdt seg i bakgrunnen og holdt øye med gjesten en stund. Liker hun vedkommende så kommer hun fram, og da kan hun være riktig så kosete hvis hun vil. Nå hadde de ikke lyst til å være på kjøkkenet å gjemte seg på hver sitt sted. Nå gikk det greit alikevel :o))

Vel alt ordna seg med dekoderen uten noe dramatikk, så nå kan jeg krype opp i senga på kvelden å ligge under dyna å se på tv. Når jeg så blir trøtt, kan jeg bare slå av alt sammen og legge meg til å sove :o))


For litt over en uke siden skrev jeg at nå var oppryddingen etter min fetter mer eller mindre over... Vel, det stemmer ikke helt, for både i går og i dag har jeg hatt flere telefonsamtaler ned til Spania for å ordne opp i tingene. Mulig, men bare mulig, at det kan bli en løsning i løpet av denne uken. Jeg tar ikke noe for gitt nå lenger. Det er så vanvittig frustrerende å først tro at alt ordner, og så gjør det ikke det likevel. I løpet av denne uken må jeg sende avgårde en fullmakt, og da må jeg også legge ved godkjent kopi av passet mitt. Det igjen betyr at jeg må innom politistasjonen for å få den bekreftelsen.

Ronja har vært ekstra kosete nå i kveld, og da jeg slang meg ned på senga sammen med henne tidligere var hun der som et skudd. Småkurret, mjauet, malte, stanget til meg og storkoste seg når jeg rufset rundt i pelsen hennes. Hun fikk likesom ikke helt nok, hehehe!!

Ha en fortsatt fin kveld :o))

#dekoder #problemer #signalfeil #canaldigtal #tekniker #fixet #sove #sovemorgen #spania #telefonsamtaler #frustrerende #ordne #død #ronja #katter #kos #male #stange

Pittbulljedda er sint

 • 05.02.2016, 23:16

Så sint at jeg nesten koker over her jeg sitter, grrrrrr....!!! For noen dager siden sluttet jo den ene dekoderen min å virke, og jeg ringte til Canal Digital for å få ordnet opp. Iflg han jeg snakket med så var den gamle dekoderen fra 2009 kaputt, og jeg trengte en ny en. Derfor ble det bestemt at at jeg skulle bestille en ny, helt enkel dekoder uten alt for mange duppeditter på. 

I går da jeg kom hjem så lå det pakkelapp i postkassa på at den var kommet, men da var klokka så pass mye at jeg gadd rett og slett ikke å dra ut igjen.


På veg hjem fra jobb stakk jeg innom å hentet pakken, og glad å fornøyd kom jeg hjem å begynte å koble den opp. Da jeg begynte å søke etter kanalene var det ikke like morsomt lenger, og jeg kjente at frustrasjonen begynte å bygge seg opp mer og mer. Det var ikke signal i det hele tatt, så det ble ikke noe kanaler i det hele tatt.Jeg heiv meg på telefonen og ringte til Canal Digital, og havnet i køen sammen med andre som sikkert var like frustrert som meg. Der satt jeg i ca 20 min å hørte på den samme låten om og om igjen, til verdens dårligste lyd. Når jeg endelig kom igjennom måtte jeg kommentere det.

Jeg fikk snakke med en kvitre blid svensk jente, som var litt vel i godt humør... rake motsatsen av hva jeg var. Hun kunne ikke gjøre noe, men hun skulle bestille en tekniker som skal komme å sjekke det ut. Siden jeg ikke bare kan ta meg fri fra jobben, ba jeg henne om at han/henne måtte ringte et par dager i forveien sånn at jeg hadde en mulighet til å gi beskjed på jobben... Det er da veldig merkelig at dette altid skje meg... Alt går galt og det blir bare tull alt sammen :o))


Sånn ser altså det lille vidundret ut... Den er omtrent like lang som fjernkontrollen som hører til. Håper bare at det ikke tar all verdens tid innen denne teknikeren dukker opp.

#canaldigital #problemer #dekoder #signalfeil #kanalmangel #sint #rasende #frustrerende #irritert #forbanna #twebox 

Kaputt...

 • 31.01.2016, 11:38

Da var det slutt gitt, den gamle dekoderen fra 2009 har gjort sitt. Den har stått på soverommet mitt, og jeg pleier noen ganger å ligge i senga for å se på tv. Derfor har jeg beholdt den når nye har blitt byttet ut i stua gjennom årene. Nå gikk det altså ikke lenger....

I går kveld var feberen steget noen ekstra grader, og jeg følte meg slapp og sløv. Derfor slo jeg av alt lys i resten av heimen å la meg opp i senga for å se litt på tv før jeg sovnet. Det gikk veldig dårlig, for på dekoderen sto det at jeg ikke abonnerte på noen kanaler. Da var det å gå igjennom sjekklista: 

1. Dra ut kontakten, vente litt, så i med kontakten igjen: Fortsatt ikke noe signal

2. Slå av bryteren, vente litt, så slå på bryteren igjen: Fortsatt ikke noe signal

3. Resette dekoderen, vente litt: Fortsatt ikke noe signal

4. Ta ut programkortet, og sette det inn igjen: Ny melding om at kortet satt i feil!!!!!!!

5. Ta t programkortet, og sette det inn igjen: Samme melding om at kortet var satt i feil!!!!!!

Etter det ga jeg rett og slett opp, for jeg var sliten med hodepine og en rennende nese. Jeg slo av alt sammen, og krabbet under dyna å sovnet omtrent med en gang.Jeg var vel kanskje litt naiv da jeg slo på tv'n og dekoderen til morran og håpet på at alt mirakuløst hadde ordnet seg i løpet av natten. Det hadde jo selvfølgelig ikke det, noe det sjelden gjør.

Telefonsamtalen til Canal Digital nå for litt siden, var egentlig ikke for at jeg trodde at de kunne gjøre noe, for det kunne de jo ikke. Nei, jeg viste nesten hva de skulle si, og det gjorde de, dekoderen hadde gjort jobben sin og måtte pensjoneres. Jeg vil fortsatt ha muligheten til å kunne se på tv fra senga, så jeg bestilte en ny dekoder med en gang. Den ser identisk ut som den gamle, men har ikke mulighet til å ta opp. Akkurat det gjør ingenting, for jeg trenger ikke to som kan ta opp.

Den gamle dekoderen har hele tiden duret ganske høyt når den er påslått, og jeg håper virkelig at den nye jeg får ikke er like ille.

#dekoder #kaputt #canaldigital #sjekkliste #programkort #feilmelding

Er det så vanskelig

 • 30.10.2015, 23:37

Man skulle tro at det ikke var så vanskelig å få parkert bilen/varebilen innenfor et par oppmerkede streker, men for enkelte personer så ser det ut til å være et kjempeproblem. Personen som kjører den blå varebilen har ikke til dags dato klart å parkere den rett. Det er samme hvilken plass eller i hvilken etasje han står, så står bilen omtrent på tvers.

Siden jeg for det meste tar t-banen er ikke dette et "stort" problem for meg, men de gangene jeg kjører så kan jeg ikke unngå å legge merke til det. Da irriterer jeg meg over det..... I dag brukte jeg bilen siden jeg skulle handle på veg hjem, og da trakk jeg korteste strået å fikk ham rett ved siden av meg. Denne gangen var det ikke så skjevt som det pleier, men rett var det ikke.

Kanskje jeg burde tilby kjøretimer, hehe!!

Det er en prøvelse

 • 26.10.2015, 22:15

Hver eneste morgen kimer alarmen grytidlig, og jeg kryper trøtt å stiv i kroppen ut av senga. Å dette for at jeg skal komme meg ut av døra i tide for å rekke jobben. Det høres jo ganske enkelt ut ikke sant? IKKE, NEI, NO, SKJER IKKE!!!

Det som skjer er at jeg sammen med en rekke andre mennesker står på bussholdeplassen å venter og venter og venter, på noe som tar en evighet før det dukker opp. Siden i begynnelsen av april har det ikke gått noen t-bane her oppe hvor jeg går, siden de nå holder på å oppgraderer skinnegangen og perrongene. Daglig så må jeg stå over minst en buss, men det har hendt at jeg har måtte stå over tre for at det ikke er plass. Bussene er så fulle at det ikke går an å få inn en flis engang.

Jeg blir superstresset av å se den ene bussen etter den andre gå forbi, og konstaterer at jeg nok en gang må løpe fra Jernbanetorget for å rekke å komme tidsnok til morgenmøtet, eller ikke rekke det i det hele tatt.


Når man vel har klart å klemme seg på en av bussene, så krysser man fingrene for at det ikke skal være så mye kø nede på hovedveien. Som oftest er det ganske tett trafikk, som i dag hvor vi brukte 20 minutter på å forflytte oss ned til første T-banestasjon som bussen stopper på. Med normal trafikk så vil man bruke maks 10 min, frustrerende.

Det finnes lyspunkter med å ta offentlig transportmidler også.... Jeg er mer i aktivitet og går mye hver dag, og så sparer jeg jo en del penger på at jeg ikke parkerer bilen i byen. Et annet lyspunkt er at t-banen skal åpnes for ferdsel igjen fra en eller to stasjoner ovenfor den jeg pleier å bruke ved nyttår. Da er det slutt med buss for bane for en god del av oss :o))

Dette ble et veldig negativt blogginnlegg, men jeg måtte bare ha ut litt frustrasjon... Se det ja, det hjalp hvis også :o))

Oops, i did it again

 • 21.05.2015, 22:47

Så skjedde det altså igjen med dunder og brak.... På veg hjem i dag forta jeg meg nedover Brugata her i Oslo, som er gågate med heller. Etter år med store varebiler som kjører opp til butikkene for avlessing, så ligger de ikke jevn lenger. Det var nettopp dette som ble mitt fall i dag.


Jeg kan ikke huske at jeg sparket bort i noe, men det må jeg jo ha gjort.... Alt skjedde liksom i sakte kino, og hvor mye jeg enn forsøkte klarte jeg ikke å få flyttet bena sånn at ikke skulle ramle. Jeg gikk over ende og mer eller mindre rullet bortover å landet til slutt på ryggen. Å der lå jeg noen sekunder med øynene igjen, for at jeg syntes at det var så innmari pinlig alt sammen.

Det å falle var pinlig nok, men når man er en så stor dame som meg med en veldig stive ledd er det nesten umulig å komme seg opp igjen. I vertfall på en verdig måte.... Folk stimlet til og lurte på hvordan det var gått med meg, og snille som de var hjalp de meg på bena igjen.

Jeg slo det høyre kneet, arm og håndledd ganske kraftig :o(( Kneet mitt var ikke helt godt fra jeg falt forrige gang før jul, og slå det nå igjen var vel ikke akkurat det beste som kunne skje. Nå i kveld er det et mareritt å belaste det, men å sitte for lenge stille er heller ikke bra for da stivner kneet helt. Ikke så veldig mye jeg kan gjøre med det nå, bare håpe på at blir bedre så fort som mulig...

Sitter å ser slutten på 2. semifinale i MGP, og det er like før vi får vite om Norge går videre til den store finalen......!!!

#knall #fall #dette #snuble #kne #arm #håndledd #vondt #mgp #semifinale

Jeg blir litt oppgitt

 • 14.04.2015, 00:05

I fjor ble det stemt JA på Generalforsamlingen i borettslaget for at vi skulle skifte vinduer i alle leilighetene. Nå er prosjektet godt i gang, og iflg styreleder så ligger akkurat etter skjemaet. Fortsetter de sånn så kommer de til å være ferdig  i god tid før jeg tar sommerferie.

Når jeg kom hjem fra jobben på fredag, så hang det en lapp på døra mi. Der sto det at de kom for å måle opp vinduskarmene den 14.04., altså i morgen, mellom 09:30 - 10:30. Jeg kjente at jeg ble ganske irritert med en gang, for det var ekstremt kort varsel å få det på en fredag ettermiddag. Det var jo ingen mulighet for å gi beskjed på jobben om at jeg måtte komme senere....

Nå ble det sånn at jeg kunne ta meg fri på formiddagen, men det passet ekstremt dårlig... Jeg kommer definitivt til å gi beskjed når de kommer i morgen, om at det ikke var okey å forvente at man tar seg fri fra jobb på så kort tids varsel. Det er ikke bare pensjonister og hjemmeværende i blokkene her, en god del som meg jobber faktisk. Noen ganger må jeg innrømme at det virker som folk tror at man bare kan være hjemme når "noen" må inn i leiligheten. 

Jeg krysser fingrene for at de kommer til meg først, for da kanskje jeg ikke blir så sen på jobben!!!


#irritert #surt #ubetenktsomt #merkelig #irriterende #vinduer #prosjekt #oppmåling #fri #jobb #forventet #fredag #tirsdag

Dette kan jeg altså ikke

 • 08.04.2015, 23:46

For det meste klarer jeg å ordne tingene selv, og får jeg det ikke til i første omgang så gir meg ikke for det. I de fleste tilfeller så greier jeg å ordne det, men i dag måtte jeg i grunnen gi opp.

Det har seg nemlig sånn at jeg har en sånn T-We boks fra Canal Digital, som jeg går fant ut ikke fungerte helt optimalt. Jeg sjekket ut hvordan den var koblet opp mot modem ol., og fant fort ut at den ikke koblet opp slik den skulle i henhold til bruksanvisningen på nettet. Det var en kabel som ikke fantes montert på noen av mine bokser. Jeg fór ned i kjelleren å fant esken, og der lå jammen kabelen. 

Da var alt i orden, tenker du... Å nei da, for antennekabelen var altfor kort til at jeg fikk koblet alt sammen som det skulle. Jeg strakk å tøyde, og det var ledninger og kabler utover hele gulvet som man lett kunne snuble i. Sånn kunne jeg jo ikke ha det, og satte alt tilbake til der de hadde stått innen jeg satte i gang.


Det jeg trengte av rett og slett en antennekabel som var lengre enn den jeg hadde i fra før.... Så når lunchen kom i dag, fortet jeg meg bort på Clas Ohlsson i Torggata for å skaffe en ny kabel. Jeg trodde selvsagt at jeg bare kunne gå å kjøpe en i den lengden jeg trengt, men var det så enkelt...? Ikke på noen måte, skriiiiiiik!!

Det hele endte opp med at jeg måtte kjøpe en kabel på 10 meter + to endestykker som skal brukes for å montere kabelen henholdsvis i datauttaket i veggen, og i modemet. For en ferdig kabel med endestykker ferdig montert på kommer bare i 1,5 meter, og jeg må ha ca 5 meter. Det var jo så enkelt sa ekspeditøren, og det er det sikkert hvis man vet hva man gjør. Noe jeg ikke gjør.... Jeg har aldri gjort dette før, og jeg har ikke peiling på hvordan det skal se ut. Langt mindre hvor mye som skal skrelles av kabelen for å sette på endestykket.

Jeg fjernet så mye som jeg turte fra kabelen, men jeg er så usikker på om det er riktig sånn jeg har gjort. Har forsøkt å finne noen bilder av dette på nettet, men har ikke helt klart å få det til . Her må jeg bare innrømme at jeg må finne noen til å hjelpe meg, som vet hva de driver med.

#canaldigital #antennekabel #modem #data #koble #twe #boks #ordne #fixe #klareseg #hjelp #bistand #clasohlsson #torggata #selvjulpen #motløs #irriterende

Tar DU hensyn?

 • 19.01.2015, 23:08

Hvis det er noe som irriterer meg så er det mennesker som ikke viser hensyn ovenfor andre medmennesker. De går igjennom livet med skylapper og ser seg ikke til høyre eller venstre. Hvor mange ganger har jeg ikke observert eller selv blitt utsatt for en eller kanskje alle disse situasjonene:

- går 5 i bredden på et fortau og ikke flytter seg når andre kommer mot dem

- åpner dører og går inn uten å kaste et blikk over skulderen for å se om noen kommer,
  eller ikke bryr seg når du er like ved å bare slipper døra akkurat sånn at du ikke rekker å gå inn

- stå til venstre i rulletrappen ved siden av venn eller venninne, sånn at ingen kommer forbi og
  ikke rekker tog, t-bane eller buss

- stoppe to skritt vekk fra rulletrappen, sånn at de som kommer etter må gå oppover trappen for ikke å
  ramle over de som står der. (klassisk Oslo City syndromet)

- stoppe med to eller flere barnevogner rett nedenfor rulletrappen for å prate, sånn at man må begynne å gå
  oppover trappen for ikke å ramle opp i barnevognen. (klassisk Oslo City syndrom) 

- presse seg inn på t-bane, tog eller buss før de som skal av, sånn at de nesten ikke rekker å  komme av
  innen dørene lukkes

- stå som en vegg foran dørene på t-bane og buss, for å sikre at ingen andre slipper ut på perongen

- avgi plassen på tog, t-bane eller buss til noen som helt tydelig trenger plassen mer

- trekke lenger inn i t-bane, tog eller buss, for å gi plass til nye passasjerer

- la andre få holde seg fast i stangen på t-bane og buss, i stedet for å tvinne seg rundt stangen som en
  poledancerJeg kunne sikkert ha laget listen enda lenger, men den illustrerer vel godt nok hva jeg mener. Nå skal ikke jeg sitte her å vifte med fingeren, for jeg har sikkert syndet noen ganger jeg også...  Stort sett forsøker jeg å vise hensyn til andre, og ikke tenke bare på meg selv å mitt. 

Så hvordan er det med deg....., viser du hensyn?

#hensyn #hensynsløs #skylapper #egoisme #buss #t_bane #tog #rulletrapp #oslo_city #irriterende 

Nådde kokepunktet

 • 11.11.2014, 22:22


Før helgen var jeg på Clas Ohlsson og kjøpte denne lampen, men uten den hvite lampeskjermen... Syntes lampen var fin, og tenkte den ville passe fint nå når julen nærmer seg. Så kan jeg jo bare bytte ut lampeskjermen men en annen som passer...

Anledningen til å pakke den ut og montere den har ikke vært tilstede før nå i kveld... Lampen er konstruert slik at alt henger sammen, det er "bare" å skru fast stangen på lampen på undersiden av trefoten. Det høres jo veldig enkelt ut, ikke sant?? Det var jo ikke det, grrrrr....

Jeg holdt på i 30 minutter med å få skrudd fast mutteren på undersiden, men hele tiden satte den seg fast. Det var totalt umulig å få mutteren til å gå rett i gjengene, og tilslutt ble jeg så innmari forbannet at jeg bare skrek høyt i sinne #%&§!!Enden på visen ble at jeg heiv lampen ned i plastposen igjen, og kledde på meg yttertøyet å kastet meg inn i bilen og kjørte ned til Bryn-senteret. Jeg var fortsatt sint da jeg parkerte bilen, og gikk inn hos Clas Ohlsson.... Heldigvis var det ingen til å ekspedere ved info-disken så jeg rakk å roe meg ned innen jeg fikk hjelp. Han som forsøkte å hjelpe meg fikk det heller ikke til, og han måtte få hjelp av en av de andre. Han holdt, mens den andre personen skrudde og da endelig tok mutteren å gikk sakte men sikkert helt inn sånn at lampen ble stødig.

Jeg syntes at det var litt tidlig å sette på stjernen enda, så jeg fant en annen skjerm oppe i skapet som får sitte på til 1. desember!!

Lurer på om andre som har kjøpt maken lampe har hatt samme problemer som det jeg hadde??

#clasohlsson #lampe #skjerm #stjerne #irritasjon #sinne #problemer #håpløst #bryn 

Hvorfor er jeg så uheldig?

 • 09.11.2014, 13:47


På fredag reiste jeg glad og fornøyd ned på Expert på Alna, for å hente Dolce Gusto maskinen min, som jeg hadde fått beskjed om skulle være kommet i butikken da. Gleden ble dessverre kortvarig!!Det kan godt være at jeg er en veldig utålmodig person, men jeg hater å måtte vente.... På fredag måtte jeg vente en evighet før jeg ble ekspedert av en sprudlende dame. Det hjelp ikke noe særlig at hun var blid og hjelpsom, for maskinen min hadde ikke kommet den. De hadde fått den på sentrallageret, men ikke til butikken. Hun kunne ikke gi noen eksakt dag for når den kom i butikken, men hun skulle kontakte meg når den gjorde det..... Jeg håper virkelig at hun gjør det, for jeg har litt dårlig erfaring med at de gjør det der nede!!

Min gamle maskin, som jeg leverte inn sto fortsatt på samme flekken som jeg hadde satt den for en uke siden. Jeg viste at det var min maskin, for jeg kjente den igjen og plastposen jeg hadde den i. De kunne godt ha flyttet vekk fra butikken i løpet av en uke!!!Mens jeg sto og ventet kom en veldig hyggelig person, som representerte Nespresso, og spurte om jeg ville ha en kopp kaffe. Jeg sa jo selvsagt ikke nei til det, og det smakte godt å roet meg ned en smule :o)) Han forsøkte jo selvsagt å selge meg en maskin, men jeg er fornøyd med den typen jeg har..... Når jeg først får den da!!

Stadig så skjer slike ting med meg...? at ting ikke kommer når de skal, eller ikke i det hele tatt, eller så er de skadet når de først dukker opp. Jeg kan jo ikke noe annet enn å lure på hvorfor jeg skal være så innmari uheldig hele tiden!! Jeg har i grunnen blitt vant med det så jeg blir ikke overrasket over lenger, bare oppgitt!!

#expert #alna #kapselmaskin #dolcegusto #ventetid #nespresso #kaffekopp #uheldig #overrasket 

Typisk meg...!!

 • 08.09.2014, 21:27


Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har brukket en tå og forstuet en eller flere tær, men nå har jeg altså gjort det igjen :o((

I går kveld når jeg skulle legge meg slo jeg av lampen i vinduet, og snur meg for å slå på lyset over sengen.... Å, ja da jeg er fullstendig klar over at jeg burde ha satt på lyset over sengen først, men nå gjorde jeg ikke det. På gulvet står en trekiste med DVD filmer av serien Charmed, og den klarte jeg å sparke til så det fløy inn i skapdøren.

Siden det var etter midnatt og alle naboene hadde lagt seg, kunne jeg ikke akkurat skrike høyt.... Det var altså så vanvittig vondt at jeg faktisk så noen stjerner med en gang. Når de verste smertene hadde lagt seg, forsøkte jeg å bøye på tærne å det gikk selv om det var vondt.

Når jeg våknet til morran i dag var langetoa lett blå, mens tassen ved siden av litt fargerik. Ikke noe brudd denne gangen, men jeg misstenker at det er en lett forstuelse denne gangen. Huff da, litt lo under negelen som jeg glemte å fjerne før jeg tok bilde!!Ulykka stoppa ikke der med meg vettu.... I lunchen var jeg ute en liten tur, og da var jeg innom Zizzi hvor jeg klarte å sparke til en klesstativ som sto utenfor prøverommet. Nok en gang la jeg inn et skikkelig spark som fikk stativet til å flytte seg langt bortover gulvet. Så nå har jeg ikke bare vondt i toa mi, men også oppe på risten. 

Det var godt å få av seg skoen når jeg kom hjem, for det føltes som om foten var større en skoen.

#brudd #forstuelse #blåmerke #vondt #vristen #zizzi #tå #uheldig

Enkelt skal det ikke være....

 • 23.08.2014, 11:49


Noen ganger kan man bli så inderlig forbanna at man tror man skal sprekke, og i går ettermiddag/kveld var det like før jeg gjorde nettopp det :o((

I går hadde jeg fått beskjed om at den nye vaskemmaskinen min skulle komme mellom 17 - 22. Allerede kl 17 hadde jeg ryddet badet og gjort alt klart til den skulle komme, men det skulle bli lenge å vente.....

Hadde avtalt med Anne at hun skulle komme, og vi satt i stua og skravla mens vi holdt på med hvert vårt håndarbeide. Jeg med løperen jeg hekler, og hun med en genser.

Jeg spøkte med at med mitt hell så kommer de sikkert ikke før kl 21:55, og det skulle jeg nok ikke ha gjort...... Minuttene ble til timer, mange timer, og jeg begynte å bli mer og mer amper å irritert. Når man sitter sånn å venter så går jo klokken så inderlig sakte, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kikket ut av vinduet. Når klokka ble bortimot 21.55 ringte sjåføren å sa at de var forsinket, og ville være hos meg om ca 15 - 20 minutter. Innen de kom var det nok gått ca 45 minutter. Da fikk jeg vite at jeg var jo en av de heldige som fikk levering, for det var et par som de ikke rakk...... Da håper jeg virkelig at de hadde ringt dem litt før de ringte meg for å gi beskjed!!!Vi begynte å gjøre maskinen klar, men støtte fort på problemer da vi skulle skru av de siste to skruene på transportpanelet på baksiden. Samme hvilken skrutrekker vi brukte, og hvordan vi skrudde rikket ikke skruene seg. Det var jo begynt å bli ganske sent, og jeg ville jo ha maskinen klar til bruk samme kveld men det skjønte jeg at vi ikke fikk til.

Oppe i 3dje etasjen har det flyttet inn et ungt hyggelig par, så jeg skrittet opp trappen og ringte på til dem for å spørre om han kunne gi en hjelpende hånd. Han ble med ned å med litt muskelkraft kom skruene ut, men han stoppet ikke der nei :o)) Når han først var i gang så gjorde han maskinen helt klar for meg. Stilte inn bena slik at maskinen sto helt i vater, og fikk plassert stabiliseringsputene under bena slik at maskinen holder seg på plass. Vi hadde nok klart alt dette vi også, men vi hadde definitivt brukt mye lenger tid. Jeg er bare så takknemlig for hjelpen til den gode naboen :o))

I flg bruksanvisningen skulle man kjøre igjen et program på Syntetisk 60C uten noe tøy for å skylle den, men det rakk jeg jo ikke i går for da var klokka over 23. Jeg startet den for en stund siden, og det er vel ikke så veldig lenge til den er ferdig.

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt at den skulle stå med ryggen mot ander veggen, og åpningen mot dusjen. Nå syntes jeg i grunnen at det er greit at den står som den gjør, og det er plass til kattedoen foran. Pusene har vært veldig nysgjerrig på denne nye dingsen som nå opptar en del av baderommet, og de har begge to undersøkt den grundig. Vinja som er en forsiktig pus, men veldig nysgjerrig klarte ikke å styre seg å hoppet til slutt opp på den for å undersøke den enda litt mer. Da hun hadde forvisset som at dette ikke var noe farlig, ja da la hun seg like godt oppå den :o)) Ronja har bare gått rundt på gulvet å kikket hun!!Måtte bare ta med dette bildet av Vinja, der hun lå å koste seg i tønna ute på balkongen i går.... Det har blitt hennes favorittplass nr 2 etter den røde stolen :o))

#vaskemaskin #ventetid #kjedelig #besvær #irritasjon #godnabo #lettelse #vinja #ronja #katt #balkong 

Noe må en jo finne på...

 • 11.06.2014, 20:49


Noe av det kjedeligste jeg vet er å sitte i kø, og det blir litt av det på veg hjem fra jobben om dagen.

Så når bilen sto stille satt jeg å knipset bilder, og damen i bilen foran meg lurte nok på hva jeg drev med. Hun satt å kikket på meg å det jeg holdt på med i sladrespeilet :o)) Det er kanskje ikke så veldig mye spennende å ta bilder av på baksiden av Bjørvika, men noe ble det da.

Det gikk i ruslefart over den nygamle brua, og opp mot tunnelene..... Etter det går det i vanligvis ganske radig oppover mot Ryen, men i dag var det kø fra midten oppe i Svartdalstunnelen å det gikk i lusefart opp mot rundkjøringen på toppen. Jo da, jeg kunne selvsagt ha tatt t-banen for å spare både tid og penger, men jeg sliter med klaustrofobi som gjør turen til og fra jobben til et mareritt. Det er verst om sommeren når det er varmt, og da har det hendt opptil flere ganger at jeg må gå av banen for å få luft å roe meg ned litt. Akkurat nå orker jeg ikke det styret der.....

#kjedelig #kø #bjørvika #tunneler #ryen #svartdalstunnelen #foto

Tenkt deg om.....

 • 08.06.2014, 22:27


Jeg har lyst til å fortelle hva som skjedde meg mot slutten av mai måned....

Som alltid på kveldene satt jeg å fiklet med mobilen, og uten egentlig å tenke over hva jeg gjorde så godkjente jeg synkronisering av bildene mine. De jeg har på mobilen altså, og det mot Google +. Jeg tenkte ikke så veldig mye på det da, inntil jeg fikk en SMS fra min nye mobiloperatør, Talkmore, om at jeg hadde gått over min datatrafikk på 5 GB. Jeg skjønte ingenting, for hvordan i all verden hadde jeg klart å gjøre det på bare 14 dager???Det var ikke noe annet å gjøre en å eliminere, og jeg fant fort synderen som var Google +.

Til å begynne med forstod jeg ikke hvorfor jeg hadde brukt så mye datatrafikk på akkuat dette programmet, men så begynte det å gå opp et lys for meg. Jeg tar masse bilder med mobilen, og hver gang satte google + i gang å synkronisere å oppdatere bildene inn. Jeg avinstallerte raskt programmet, og datatrafikken stabiliserte seg.

Det som ikke var like gøy, var at jeg måtte betale ekstra for den trafikken jeg hadde brukt over 5 GB. Heldigvis tok ikke Talkmore mer enn 20 per dag, men det ble alikevel noen kroner å betale.

SÅ FOLKENS, tenk over hva du godkjenner når du er inne på mobilen.... Det kan fort koste deg!!

#google #datatrafikk #kostnad #talkmore 

Er det mulig...??

 • 10.03.2014, 21:57


I dag var jeg innom Claes Ohlsson på veg hjem, og der kjøpte jeg bl.a. et nytt rosa tørkestativ...

Stativet var godt forseilet i plast, og det var jo fin når man skulle frakte det med seg hjem... Når det så gjelder å få det ut av plasten skulle vise seg å være langt mindre festelig :o(( Jeg trodde det bare skulle være å klippe opp på toppen å dra plasten av, men å nei du så enkelt skulle det vise seg å ikke være. Plasten var sveiset sammen rundt alle stenger, samt rundt trådene som klærne skal henges på. Sånne ting får meg til å ta helt av, og det gjore jeg også. 

Noe som burde ta bare noen få minutter, endte opp med å ta meg 20 minutter... Det tok sikkert lengre tid enn nødvendig også for at jeg ble så innmari forbanna. Temperaturen sankt betraktelig nå stativet kom ut av den åletrange forpakningen, og fargen er jo helt perfekt :o))Lesebriller uten stang

 • 22.02.2014, 11:36


Når det gikk mot slutten av arbeidsdagen i går satt jeg å gjorde ferdig en sak, og plutselig så ramlet den høyre stangen på brillene mine ned på tastaturet. Jeg trodde først at det bare dreide seg om en skrue som hadde løsnet og falt ut. Dessverre så var det ikke sånn, men hele holdet på brillen hadde knekt. Det var ikke spesielt festlig for jeg er helt hjelpeløs uten lesebrillene mine. Jeg klarer nesten ikke å lese noen ting uten dem.Igjennom arbeidsgiver har vi hatt avtale med Hansson når det gjelder PC/lesebriller, som nå var inngått i Krogh Optikk. Derfor slang jeg på meg jakka mi å gikk bort til dem for å se om det gikk ann å gjøre noe med dem. Dessverre så var det ingenting å gjøre med dem, for de er brukket av på et sted det ikke er mulig å reparere. Jeg måtte jo ha nye briller, men før jeg så på det var jeg nødt til å ta en ny synstest. Det tok ganske lang tid for det er mange tester man må igjennom, og bilder skal tas av øynene fra alle kanter. Etter at testen var tatt så sa damen at arbeidsgiveren min ikke hadde avtale med dem lenger, og jeg måtte jo da betale den dyre testen av egen lomme. Det syntes jeg var dårlig....

Synet på det venstre øyet var ikke forandret noe serlig, men på høyre øyet hadde det forverret seg en god del. Det har jeg i grunnen merket selv også, og hadde egentlig tenkt å skaffe noen nye lesebriller denne våren. Bare ikke akkurat nå!!!Tilbake på jobben sjekket jeg ut hvor vi nå hadde avtale, og det viste seg å være Synsam. Den nermeste butikken lå nederst i Karl Johansgate mot Østbanen, så etter jobben gikk jeg bort dit med arket jeg hadde fått fra Krogh med synsstyrken min. Kort fortalt så fant jeg et par rimelige briller, men det er jo meg det handler om så ingenting går jo på skinner da. Jeg skjønte ikke helt hva som var problemet, men hun jeg var hos snakket noe om at de glassene jeg trengte ikke gikk så høyt!!!! Hun måtte sjekke ut noe med leverandørende, og gi meg beskjed på mandag om de dekket den ekstra kostnaden det medførte. Det er merkelig at sånne ting skjer meg hele tiden.Inntil jeg får noen nye briller må jeg jo bruke de jeg har, og før jeg gikk fra jobben i går tapet jeg de sammen etter beste evne. De henger sammen sånn passe, men de sitter selvsagt ikke helt som de skal så det er ikke så veldig behagelig å bruke dem. Alikevel må jeg jo gjøre det......

Forrige helg var jeg jo så uheldig å ramle og så slå den ene toa mi kraftig og var vel av den oppfattning at ulykkeskvoten min var fylt for en stund. Det ser ut til at jeg må revurdere akkurat det etter det som skjedde i går!!!

Nå skal jeg se ferdig damenes 3 mil, så må jeg en liten tur ut....

Snakk om være uheldig

 • 16.02.2014, 11:50


Først så får jeg feber og vondt i halsen på fredagen, sånn at svensketuren går i vasken..., megasurt.

Så drar jeg ut for å handle noe av det jeg hadde planer om å handle i Sverige, og hva skjer da jeg skal bære varene inn. Jeg sparker borti trappetrinnet med gummistøvelen, og går på hode i trappa. Hadde en veldig tung stor handlepose i den ene hånda og fikk ikke avverget fallet helt. Endte opp med en aldri så liten hodepine, litt blå i panna, og vondt i den frie hånden.Som om ikke det var nok.... I går skulle jeg bare dra over med støvsugeren, siden hybelkaninene hadde blitt så store, og hva skjer da? Jeg klarer å sparke bort i dørterskelen med høyre foten, noe som ikke hadde vært farlig hvis jeg hadde hatt sko på. Det hadde jeg selvfølgelig ikke, for som vanlig gikk jeg barbent, og jeg endte opp med en megavond langetå. Som er den ved siden av storetåa, og som faktisk er den lengste tåa jeg har. Den har blitt brekt før en gang for mange år siden, og har aldri blitt helt god igjen siden den grodde skjevt sammen. Jeg "tror" ikke noe er brekt denne gangen, men den er fryktelig vond. Forsøkte å sette på en sokk i går, men det var så vondt at jeg orket ikke å ha den på. Fikk på en sokk i dag, men den er fortsatt veldig vond. Gruer meg til jeg må ha på en støvel i morgen når jeg skal på jobb!!!

Nå må jeg vel ha brukt opp uhellskvoten min for en stund??

Gammeldags på veg hjem....

 • 02.02.2014, 21:08


Det er jo akkurat sånn det er, i allefall når man kjøper elektronikk av en eller annen art. Med det samme apparatet, i dette tilfellet en tv, ble bært ut av butikken var det allerede gammeldags. En ny modell var allerede på veg inn til butikken, med oppdatert programvare og mange nye duppedingser som ikke er på den jeg har kjøpt.Jeg kjøpte mitt Samsung Smart-TV i 2011, så nå i 2014 er det urgammelt allerede, noe jeg har fått erfare allerede. Først fant jeg et snasent tastatur som ville gjort det utrolig enkelt å bruke tv'n som en gigantisk datamaskin, men ved nærmere studie av esken så kunne det tastaturet kun brukes på tv'er fra 2012 og 2013 ++. Da var det bare å sett bort den esken å glemme alt sammen.

Så etter å ha sagt opp hele C-more pakken med filmkanaler og sportskanaler bestemte jeg meg for å skaffe meg HBOnordic, men heller ikke det gikk helt knirkefritt. For det å registrere diverse kontoer ved å bruke fjernkontrollen er ikke bare bare. Det er noe ordentlig træl, men jeg fikk det da til etter å ha sittet oppe i flere timer i løpet av en lørdagsnatt for noen uker siden.I går bestemte jeg meg for at jeg ville ta et prøveabbonnement på Netflix, for å sjekke ut om det var noe jeg er villig til å betale for... På de nyere Smart TV'ene ligger Netflix app'n allerede der når man kjøper den. Det gjør det selvfølgelig ikke på min, og ikke har jeg klart å finne ut hvordan jeg skal klare å få den inn på TV'n heller. Jeg begynte å knappe og søke rundt i går kveld uten noe serlig hell. På formiddagen i dag fortsatte jeg, men jeg skal ikke gå i detaljer for å forklare alt jeg testet ut. Endte til slutt opp med å sende en mail til supporten.

Nå er det jo sånn da at jeg har en veldig god venninne i Anne, som når hun først får noe inn i hode ikke kan slippe det. Så i dag hadde har hun søkt till rundt på nettet, for å finne ut hvordan man kan laste ned Netflix. Da kom hun over en artikkel som beskrev at man kunne laste ned app'n på Wii. Det hadde jo ikke jeg tenkt på, og eg har jo et konsoll stående som ikke blir brukt spesielt mye... Etter å ha skiftet batteri i håndkontrollen fikk jeg liv i boksen, oppgraderte innholdet og vips så var jeg i gang. Bare med noen klikk hadde jeg lastet ned den etterlengtede app'n. Hva skulle man ha gjort uten gode venner?

Så nå sitter jeg godt tilbakelent å ser på en episode av Lewis... Jo da, jeg har sett den før, men det spiller ingen rolle, en god film eller serie kan aldri sees for ofte :o)) Det var et bra utvalg med filmer og serier, så jeg har mye å velge i når jeg kryper opp i sofakroken når jeg ikke har noe bedre å foreta meg :o))

#samsung #smarttv #netflix #hbonordic #wii #lewis

Hva er meningen

 • 06.11.2013, 23:01

Som den ganske enkle personen jeg er, så er jeg også opptatt at folk inklussiv megselv skal bruke et forståelig språk... Det verste jeg vet om er når mennesker jeg møter bruker en masse fine ord, fremmedord, som jeg ikke forstår noe av.

Hvor irriterende er det ikke å sitte i en samtale med et menneske som bruker så mange flotte vanskelig ord, og ikke forstår halvparten av hva som blir sagt eller gå glipp av poenget med hva som blir sagt. Man sitter der og føler meg som en idiot. Hva er egentlig meningen med å bruke fremmedord, når man har helt vanlige forståerlige ord man kan bruke!!


Er kanskje meningen at de vil føle litt makt over stakkarn som sitter rett ovenfor i stolen, og som tydelig viser at de har ramlet ut av samtalen for lenge siden. Eller er det at for at det er hipt å bruke ord som mange ikke forstår?

Det er ikke alltid like lett å si, hei stopp, hva er du egentlig mener her eller kan du slutte å bruke alle disse fremmedordene! Man vil jo ikke vise at man ikke ikke forstår. Nei, man sitter der og sier ingenting å later som om man henger med å håper på at man forstår meningen med det som blir sagt til slutt. Noen ganger er man ikke så heldig, dessverre!

Hvordan er det med deg? Er du en flittig bruker av fremmedord eller er du som meg som syntes at man fint kan samtale seg igjennom livet med mer dagligdagse ord?

Et slit...

 • 02.07.2013, 20:59

I dag måtte jeg bare brette opp ermene og gjøre det... Steketoppen på ovnen så ikke ut, og den hadde noen harde fastbrente flekker som måtte fjernes. Hvis noen tror at det var en enkel oppgave, så er det helt feil!!!

Jeg har jo anskaffet meg en flaske med en hvit væske som skal ta disse flekkene, men det er jo ikke bare å smøre på å så forsvinner de sånn som på reklamen... Nei da, her må det smøres på opptil flere ganger mens man gnukker og gnukker til man nesten stuper, puh!! Godt man har en frisk arm, ellers hadde blitt dårlige greier. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg smurte på og gnukket før jeg innså at her måtte kraftigere saker til...

Når jeg kjøpte ovnen fikk jeg med en sånn dings, som man skal bruke på akkurat disse arrige fastbrente flekkene. Hvor har så dingsen gjort av seg, se det er ikke godt å si... Jeg har endevendt kjøkkenet flere ganger uten at den har vist seg. Som vanlig har jeg vel lagt den på et lurt sted, som jeg senere ikke husker.

Jeg fant en is-skrape i plast nede i kjøkkenskuffen, og den fjernet nesten alle flekkene. Et par stae sitter fortsatt igjen, og dem fikk bare være for jeg gadd ikke mere.

Dingsen dukker vel opp når jeg leter etter noe helt annet, som vanlig ;o))

Komprimatorbil

 • 23.04.2013, 13:39

To ganger i året kommer en komprimatorbil og samlet opp alt skrotet vi har samlet på oss oppigjennom året eller årene.... De siste gangene den har kommet har jeg ikke hatt sjangsen til å rydde av ulike årsaken, og i morgen kommer den igjen.... Jeg har tre sekker med skrot som jeg ryddet ut av den ene kjellerboden for mange måneder siden. Meningen var jo at jeg skulle rydde vedboden oxo, men siden jeg har hatt vondt i skulderen så lenge har jeg ikke orket.


(kilde: google.no)

Jeg hadde håpet at jeg skulle få ryddet ut det som skulle kastes sånn at bilen kunne ta det med seg, men det ser dårlig ut.... Skal nok bli kvitt det alikevel, men da må jeg rett å slett kjøre det bort selv og betale litt for det. Det er alikevel frustrende å sitte å tenke på at jeg ikke blir kvitt alt skrotet denne gangen heller, men når man ikke orker så orker man ikke.... Dessuten vil jeg ikke gjøre noe som sørger for at skulderen min blir verre enn den allerede er!!
Ikke mye hjelp å få

 • 16.04.2013, 19:14

Tidligere i dag når jeg var ute klarte jeg å sparke borti spaken som åpner panseret på bilen... For at det ikke skal blåse opp helt så er det jo fortsatt låst, men det går ikke bare ann å klemme det ned, vel jeg hadde i allefall ikke krefter til det. Man må løfte det opp mens man samtidig må finne utløseren innunder, men det er ikke så lett.

Med den vonde skulderen min var det veldig vanskelig å holde panseret oppe lenge nok til at jeg fant utløseren, og fikk åpnet det. Opptil flere ganger måtte jeg gi opp for at det var så vondt, men kom det noen bort å hjelp meg eller spurte om jeg trengte hjelp.... Ikke en eneste en!! Staute karer som raskt hadde fixa problemet bare gikk forbi. Jeg ble forbanna og stressa og fikk enda mer vondt i skulderen og armen enn jeg hadde fra før.

Jeg ble i tillegg skikkelig møkkete på hendene, og det er en kjempeproblem for meg... Det har seg nemlig sånn at huden min ikke tåler å ta på bilen når den ikke er så ren, for det setter i gang en reaksjon i huden som gjør at den løsner i store flak og ramler av. Det er både vondt og ubehagelig. Det har allerede begynt kjenner jeg, for huden har blitt veldig stram og tørr... Innen dagen er omme sitter jeg antagelig å klipper av løs hud fra fingrene mine.... Da er det bare å smøre på seg AgrOsan jevnlig å håpe på at utbruddet går raskt over.

Etter å ha holdt på en stund, og nesten kommet for sent til avtalen min klarte jeg å ordne opp selv, men skulderen og armen min har definitivt ikke hatt noe godt av det :o((
Folkeskikk en glemt kunst?

 • 13.04.2013, 15:05

Det er i allefall det Ingrid Glette-Iversen spør i Aftenpostens bilag Oslo By torsdag 11. april i år.Hun er gravid og i slutten av terminen sin, og har under hele graviditeten brukt kollektivtransport. Der har hun gang på gang observert hvordan folk oppfører seg eller kanskje man skal si ikke gjør det. Med voksende mage har det blitt tyngre og tyngre å stå tettpakket uten noen mulighet for å sitte ned. Ingen eller få har reist seg opp for å frigi plassen sin for henne, hun har blitt dyttet til side uten å vise hensyn for å å komme av og på.

Folk er mer opptatt å sitt med nesen ned i telefonen enn å legge merke til om noen trenger å sitte, eller så kanskje de ikke har lyst til å se opp for da slipper de å måtte velge... Hun er ikke den eneste som har obsert dette, jeg ser det hver eneste dag... Nå som jeg tar bane og buss hver eneste dag ser jeg hvordan ikke bare gravide, men også eldre mennesker blir dyttet til side for at yngre og mer lettbente mennesker som "bare" skal ha en sitteplass. Det er rett og slett respektløst og dårlig folkeskikk.

Med et dårlig kne og en vond hæl har jeg hatt store ønsker om å vile mine edle bakdeler på veg hjem, men det skjer sjelden at jeg får sitte... I allefall ikke på t-banen, mens på bussen får jeg som regel sitte. Når det er sagt så ville jeg alikevel ha reist meg opp av avsett plassen min til en person som hadde hatt mer behov for den enn meg. Ikke mange er så høfflig at de gjør det. Hva har egentlig skjedd med oss, hvorfor er vi så lite villig til å vise hensyn til våre medmennesker?? 

Ingrid Glette-Iversen hadde noen tommelfingerregler som vi burde ha frisk i minne når vi reiser kollektivt:

1. Reis deg for eldre og gravide på buss og bane.
2. Slipp dem gjerne foran deg i køen
3. Tilby deg å hjelpe med på- og avstigning, samt hjelpe til å plukke opp ting som faller på gulvet.

Hun avslutter med å si at hun skjønner at disse reglene er forferdelig vanskelig , men vi kan jo prøve å øve oss litt slik at vi en dag kan oppføre oss like sivilisert som i andre deler av verden. Jeg syntes det er en veldig god ide hun har, og selv om jeg allerede nå prøver å være flink til å avgi plassen min...., ja så kan jeg sikkert bli enda bedre på det.

Hva sier dere folkens skal vi gjøre et forsøk??Så innmari typisk

 • 04.04.2013, 20:50

Jeg må jo nesten le, for det er faktisk så typisk at alt mulig rart skjer meg eller går helt galt. Derfor blir jeg sjelden overrasket når alt går til dundas, eller jeg rett å slett dummer meg ut totalt. Alikevel må jeg jo lure litt på hvorfor jeg er født så forbasket uheldig!I dag måtte jeg noe innmari på toalettet før jeg skulle gå hjem fra jobben, og stormer inn å slenger meg ned. Der blir jeg sittende noen få ekstra minutter for  trekke pusten å roe meg ned litt, for det føltes som om jeg hadde maur i kroppen. Så vettu oppdaget jeg det..... Ikke spor av dopapir noe sted på rullen eller på ekstraknaggen, så forbasket festlig, NOT. Der satt jeg da altså å ventet på at noen skulle komme inn som jeg kunne spørre om noen omdreininger med dopapir. Kom det noen, å nei da, og til slutt måtte jeg bare få flyttet meg over til et av de andre toalettene. Årsaken til at jeg var på toalettet var jo av den art at det ikke var så festlig å flytte på seg, men hadde jeg noe valg.

Med buksene nede ved knærne smøyg jeg meg ganske hurtig til neste toalett, og var overlykkelig for at det ikke kom noen. Enda mer overlykkelig var jeg for at det var rikelig med dopapir dit jeg var kommet. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke lærer, for dette er ikke første gangen det har skjedd. Heldigvis for meg den gangen oppdaget jeg at det var tomt i det jeg satt meg, og klarte akkurat å knipe igjen.

I det jeg var på veg ut kom en annen dame og gikk inn på det toalettet jeg hadde vært på først så jeg banket på til henne med en gang å sa fra. Det var jo ikke noe poeng at hun skulle måtte gå igjennom det samme som meg.

De som sørger for at det er rent og pent hos oss pleier vanligvis å være flinke til å fylle på papir, men om det var for at det hadde vært stor pågang på toalettet i dag eller om de ikke hadde vært der vet jeg ikke. Lærdommen her er nå i allefall, sjekk om det er dopapir før de edle bakdeler plantes på ringen!!
Æsj bæsj

 • 02.04.2013, 22:50

Etter så mange dager med sol og varme har snøen trukket seg tilbake fra vegkantene, og man kan virkelig se hvor dårlig vi nordmenn er til å bruke søppelkassene. Jeg har ikke sett noe så ille da jeg gikk fra Oppsal t-banestasjon og hjem i dag. Det lå flasker, poser, papir, lightere og masse annet dritt som vi ikke har greid å bære med til neste søppelkasse. Det er helt tragisk at vi søppler ned naturen våres på denne måten. Ikke bare det, all den forbannede hundemøkken som man trår inn i sålene på skoene, æsj!

Er det virkelig så vanskelig å plukke opp etter hunden når den har gjort fra seg? Det virker sånn i allefall, for det lå lassevis med møkk langs med og på fortauet å som det stinket. Den ene bæsjen større enn den andre som en slags allé med møkk som ledet meg hjem. Noen hadde faktisk plukket opp hundens etterlatenskaper i posen, men der sa det tydeligvis stopp for posen lå igjen med innholdet. Det var ca 10 skritt unna søppelkassen!!Kanskje svaret er å lære opp hunden til å plukke opp etter segselv, så er jo det problemet løst!!!
Nå er jeg dritt lei

 • 17.02.2013, 17:38

Den siste måneden har jeg blitt SPAMMET til den store gullmedaljen at kommentaren Fin blogg du har, Digger bloggen din og flere varianter... Til å begynne med syntes jeg det var hyggelig at noen likte bloggen min, men så oppdaget jeg at blogg-adressen var litt mystisk. Klikket på den å kom inn på en spilleside, tror jeg....!! Var ikke inne lenge nok til å sjekke de ut ordentlig, for jeg trodde det var noe virusgreier. Jeg er så dritt lei dette her, og blokkerer ip adressen, men da bytter de bare til en annen. Nå er jeg garantert ikke alene om dette problemet, men det er f.... så irriterende :o((


 

Jeg koker av sinne....

 • 17.11.2012, 22:33

Jeg har som sagt kjøpt meg ny telefon, og i den forbindelse skulle jeg innstallere alle app'ene mine på nytt. Det har jo gått helt fint det, men så var det å logge seg inn på Instagram, Det går ikke fult så bra... Jeg har holdt på nesten en time med å logg meg inn uten hell... Jeg har forsøkt å restarte det, endre det men kommer ikke inn. Får bare allskens irriterende feilmeldinger, og sender jeg en mail får jeg bare en svadamail tilbake med standarttekst som ikke hjelper meg det spor....Nå er jeg så frustrert og sint at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.... Jeg har da glemt passord før på andre sider, og det har bare vært å sende en mail for å få et nytt pass ord, så er det løst. Her er det tydeligvis helt håpløst. Jeg kan jo ikke registrere meg på nytt heller, for e-mailadressen min er jo allerede registrert å sperrer alle forsøk på å starte på nytt. Har noen andre vært borte i det samme?? Og i så fall hvordan ble det løst, hvis det ble løst da???......irritert og skuffet!!!

 • 24.12.2010, 23:00

Egentlig har jeg hatt en veldig fin juleaften, og kozt meg fra ende til annen, men......

I går snakket jeg med fetteren min som skulle komme innover sammen med kusina og tanta mi i dag. De skal feire juleaften sammen med sønnen til kusina mi og familien hans.  I den anledning sendte faren min med seg gave til meg som de skulle levere. 

Vi ble enig om at de skulle ringe meg når de nermet seg Oslo, så kunne vi møtes på Statoil-stasjonen nedenfor Trosterud. Da kunne jeg dra rett bort på gravlund å tenne lys etterpå.  Jeg satt inne å ventet på at de skulle ringe meg, men klokka gikk og gikk uten at jeg hørte noen ting.  Tilslutt var jeg nødt til å ringe selv for å høre om det var skjedd noe, det er tross alt veldig glatt på veien.  Da kusina mi glad og fornøyd fortalt at de snart var i Sørum, holdt det på å sprekke for meg.

Med tanke på at det var juleaften, og da skal vi jo være glad og fornøyd klarte jeg å la være å EKSPLODERE, men det var bare så vidt. Med anstrengt stemme fikk jeg kvekket fram HVA, VI SKULLE MØTES....!! Jeg har holdt meg inne hele dagen for at vi skulle treffes, og nå begynner jeg å få dårlig tid. Hvorfor ringte dere ikke!!! Kusina mi sa det var vel ikke så farlig, vi er jo voksne så gaver er jo ikke så viktig.  Det var jo ikke gaven jeg tenkte på.....  Jeg tenkte jo mest på at jeg hadde en ribbe som skulle i ovnen sånn at jeg fikk spist julemiddagen i normal tid, pluss at jeg måtte på gravlund for å tenne lys der. Hadde jeg vist de ikke ville stoppe hadde jeg selvsagt dratt ut tidlig på dagen......

Det er helt greit at de ikke kunne eller ville stoppe, men da kunne de vel for pokker ha ringt meg. Jeg syntes det er dårlig gjort, og jeg syntes det er veldig trist og skuffende.  Faren min kommer vel ikke til å syntes det er så greit heller tenker, når jeg forteller han det i morgen.

Nå har jeg fått skrevet det av meg, og jeg har tenkt til å ikke irritere meg mer over det... nyte resten av julekvelden!!!

Jeg blir gaaaaal

 • 04.10.2010, 12:31

Omtrent alle gatene rundt der jeg bor er gravd opp, Oppsal er en stor graveplass. I dag missa jeg t-banen pga en gravemaskin holder på meg å lage fortau..., som i for seg er en bra ting.  Når gravemaskinen endelig hadde flyttet seg sto bussen å skulle på veg oppover, og den ville ikke flytte seg med en gang.  Tilslutt hadde den ikke noe valg, for det sto 7 - 8 biler bakenfor meg, og ingen bak han.

Så runda jeg neste hjørne, og havna i rødt lys pga nye vegarbeide. Da var det kun 3 minutter til banen skulle gå, men jeg skjønte jo at det hadde jeg ingen mulighet til å rekke. Det var bare å resignere, og godta at jeg kom senere på jobb en jeg hadde tenkt meg.

Det er nesten ikke et eneste sted rundt der jeg bor hvor det ikke graves. Gatene er redusert til det minimale, og man må være god bilfører for å åle seg forbi møtende trafikk. De har holdt på å grave i over et år nå, og det er på tide at de endelig blir ferdig.

Foresten så blir de jo ikke ferdig....  I Østensjøveien hadde de åpning av sykkelfeltet for ikke lenge side, og rett etter kom gravemaskinene å gravde opp igjen alt sammen. Jeg husker ikke hvorfor, men det er ikke første gangen det er "ferdig" der for så at det blir gravd opp igjen.  Det er til å bli sprø av, grrrrrrrr!!!

Noen flere som opplever det samme??????

Respektere hverandres tro, og meninger!!!

 • 02.10.2010, 15:25

Hvorfor skal enkelte kristne prakke på andre troen sin???  Hvorfor kan ikke jeg ha min egen mening uten at de skal sende meg til hælvete, og andre forlatte steder??  Jeg blander meg da ikke borti hva de tror på, da burde det være rimelig at jeg får ha mine meninger!!

Jeg tror ikke på gud og jesus... men jeg tror at det finnes mye her i verden vi ikke kan forklare, og kanskje er det like greit. Kanskje det skal være noen mysterier vi ikke klarer å løse!!   Kan ikke helt forstå at vi som mennesker ikke kan godta hverandre for den vi er. Hva vi tror på burde ikke være viktig i det hele tatt. Det som er viktig er hva slags person vi er, og hvordan vi oppfører oss mot hverandre. 

Jeg er ikke synsk og kan ikke snakke med døde mennesker, men jeg har følt dem og sett dem noen ganger.  Har diskutert temaet noen ganger etter uttalsene om Prinsess Märtha Louise, og jeg ser hvordan enkelte reagerer når jeg forteller om det jeg har opplevd.  Noen tror ikke på det jeg forteller, og prøver å finne logiske forklaringer på det.....  De kommer med mange argumenter, men jeg gidder ikke å diskutere saken for de kommer aldrig til å tro på meg alikevel. De har full rett til å ha sine meninger om temaet, men hvorfor skal de overbevise meg om at jeg ikke har sett det jeg har sett.

Enkelte mennesker siterer det ene bibelsitatet etter det andre for å forsvare det som skjer i verden og i livet sitt, da kan jeg ikke hjelpe for at jeg blir veldig provosert og sint. Det står sikkert mye fornuftig i bibelen, men for meg skurrer det når hele livet skal leves i tråd med en bok. 

Dette er et tema man kan diskutere i timesvis uten at man kan bli enig, her er det like mange meninger som det er mennesker. Det er her jeg mener at med litt respekt, så skulle man alikevel kunne komme overens. IKKE SANT!!

Nettsidene til Hafslund, give me a brake...!!!

 • 01.05.2010, 15:17

Fra tidlig i morges har jeg forsøkt å få sendt inn strømavlesningen, men det var slettes ikke enkelt.  Først for en time siden klarte jeg å få registrert det.  Da tror jeg at det hadde gått 4 timer siden jeg starta.  Jeg var så forbanna at jeg hadde mest lyst til å hive PC ut av vinduet, ikke at det hadde vært til stor nytte....  Trodde først at det var min PC som  var problemet, for den er ekstremt treg i dag, men da jeg snakket med en veninne så hadde hun de samme problemene.

Det skulle ikke ta mer enn noen få minutter å registrere tallene, og deretter printe ut prøveavlesningen.... 

Jeg trodde kanskje jeg ville få en litt mindre regning denne gangen, vel noe mindre var den.. Alikevel ble det kr. 2759,-  Kommer vel av at jeg har brukt varmeovnene lenger utover våren nå enn tidligere.  Blir ikke mye igjen av feriepengene tenker jeg, med høy strømregning og sterilisering av kattene på toppen. Det er vel bare å betale å se happy ut!!!!!

Vannet fosset......

 • 28.04.2010, 00:34

Veldig festlig.... jeg skulle forte meg å vaske opp noe småteri før jeg slang meg ned for å se på tv. Å, nei du det ble det ikke noe av.  Plutselig så tettna vasken helt til... og så fosset vannet ned i benkeskapet.  Det var vann overalt, men jeg klarte å få stoppet det innen det rant ned på golvet.  Jeg ble litt fortvilet med en gang, men så summet jeg meg ltt.  Ringte opp til vaktmesteren å spurte så pent om han kunne komme å hjelpe meg.. Snill som han er kom han, og hjalp meg.  Han skrudde opp det som skrues kunne, og gravde ut ting og tang som hadde lagt seg godt til.  Det var slitte pakninger over alt, så det var ikke så merkelig at det rant.

Med en syltestrikk klarte vi å tette der hvor det var verst, så nå kan jeg i det minstre bruke vasken.  Må bare kjøpe nye pakninger i morgen.  Glad at vi klarte å begrense lekasjen så mye som vi gjorde, puh!!!!

Enkelte er helt blåst i hode....!!

 • 19.10.2009, 20:57

Hvordan går det ann å være så tjukke i hue????   I dag skjedde det igjen, jeg kom ned rulletrappa på Oslo City å hadde dårlig tid. I enden av rulletrappa sto to småbarnsmødre med barnevogn. Ingen hadde noen sjangs til å komme forbi dem, og vi måtte begynne å gå oppover for ikke å havne i en diger haug nederst i rulletrappa.  Skjønner ikke folk såpass at de ikke kan plassere seg "akkurat" der??  Det er ikke første gangen det skjer på Oslo City at en gjeng med barnevogner eller bare en gjeng med folk parkerer seg nederst ved rulletrappa.  Neste gang er det ikke sikkert at det går ann å komme seg unna, og da blir det en gigantisk mølje......  Forrige gang det skjedde var det en bemerkning som sleit seg, men trøste å bære man kan si noe til folk...det faller ikke i god jord!!!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no